Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Fuu hat bocsi de elegge katyvasz amit irtal.elsö hsz-ben ecseteled hogy jo lenne valami erös boss amit lehet gyepalni, a következöben meg azt irod hogy tul erösek a bossok.wut?! A jatek maga tenyleg nem könnyü, legalabbis egy kezdönek de ha mar tul vagy a sokadik 90+os karidon akkor minden csak gyakorlat kerdese.ha a coc ice nova assassinod nem bir ki t6os map bosst akkor ott valami komoly gond van.persze szint ea gear kerdese az egesz de ha 6exes chested van akkor gondolom van mas jo cuccod is a karihoz es akkor te csinalsz valamit rosszul.kövess egy buildet, lehetöleg egy jo/müködökepeset es nem lehet gond.ott van az en coc karim, masold le ha akarod, azzal t16os mapok is csukott szemmel mennek.ubereldert farmoltam vele nem egyszer.
Mapozashoz hozzaszolva, ott se ertem a pontos bajod.milyen index kell?rajta van a mapon az összes modosito, oda van irva, hogy mik hatnak rad illetve a mobokra.ha latod hogy mondjuk elemental weakness hat rad, tudnod kell hogy vagy 20-25%kal alacsonyabbak lesznek a resistjeid, vagy desecrated ground van esetleg a földön?akkor tudod hogy para ha össze vissza futkoraszol mondjuk life flaska vagy liferegen nelkül.olyanba mar en is rohantam bele.nem volt flaskam, regenem se es egy darab mob se volt körülöttem hogy leecheljek, bumm egy halal.van ilyen...mapozas meg olyan amilyen, en is unom.bar ketlem hogy azert amiert te.több ezer map utan raun az ember, ezert nyomom delvet is, templomot is es ha nagyon ramjön az 5perc akkor a memoryt is. 😂 oriasi a valasztek, nem muszaj csak mapozni.igaz mindegyikhez kell mapokat is tolni mert maskent nincs "üzemanyagod" hozzajuk.ja es ez nem mmorpg hanem arpg de abban egyetertünk hogy a legjobb.
De ez a mondatod egy kicsit kiütött: "Fölösleges ennyi időt beleölni egy ilyen direkt lebutított játékba.
Kár érte, pedig a legkidolgozottabb mmorpg, amivel eddig találkoztam." Ezt is hogy a @*!#-ba erted?! XD[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája