Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Melorin
addikt
Köszi mindenkinek, lecsekkolom az ajánlásokat. Egyébként az a bajom a jelenlegi builddel, hogy nincs elmagyarázva, vagy csak én nem tudom értelmezni azt, hogy pontosan mi a dolgom harc közben, melyik skillt milyen helyzetre ajánlja, stb. Van egy csomó gem link, de pl nem világos, hogy mindenképpen olyan itembe kell őket kirakni amit ajánl? Plusz ajánl leveling gem linkeket/geart aztán az endgame-t, de az egyiket már rég kinőttem, az endgame gear pedig túl drága. A kettő között mit csináljak akkor? A skeletonok túl rövid ideig tartanak, maguktól eltűnnek, folyton újra kell őket summonolni.
A spectrét csak abból az egyetlen mob típusból idézhetem meg amit ő írt? Értem én, hogy van erre egy channel a játékban, ahol valaki spectre-jét "elkérhetem" de én nem szívesen írogatok rá másra ilyen célból, örülök, ha a trade már megy
Még csak kezdek gearelődni, úgyhogy inkább nem mutatom meg a karimat. Tudom, hogy az sokat dobna a dolgon, de magával a karakter játékmechanikájával nem vagyok teljesen tisztában/kibékülve. -
Melorin
addikt
Tudnátok ajánlani valami jó summoner buildet? Én ezt követem de valahogy nem az igazi, nem is egyértelmű benne minden.
-
Melorin
addikt
Nálatok is akadozik a game amikor egy új területen jártok és rátok rontanak az enemy-k? Én eddig ilyet nem tapasztaltam. Az a gond, hogy az új VGA-m az új ligakezdet után jött, szóval nem tudom, hogy a kártyával vagy a játékkal van-e baj.
-
Melorin
addikt
Üdv! Kedvet kaptam úgy egy 1 év kihagyás után PoE-zni. Viszont a kezem mostanában hamar fárad ha sokat nyomkodom az egérgombokat
Tudtok olyan életképes buildet amiben nem kell ezerrel püffölni a gombot hogy hulljon az enemy? Valami summoner, esetleg totem build lenne jó? Melyik haladósabb jelenleg? -
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #26253 üzenetére
Normál ligában játszok, 9c jött eddig csak össze, ez a vagyonom :D Nincs ele sebzésem, tiszta phys dmg van.
-
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #25503 üzenetére
Egy kérdésem lenne a builddel kapcsolatban.
Gems:
Cyclone + Brutality + Melee Physical Damage + Fortify + Infused Channeling + Impale (mapozásnál Melee Physical helyett mehet Pulverise)
Ha nem találok 6L chectet csak 4 vagy 5L-t akkor mi a prioritás a gemeknél? Cyclone + Impale + Brutality + Fortify? Tehát 2 Green 2 Red a link prioritás? 5L esetén mi a javaslat?
Köszi! -
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #25503 üzenetére
Köszi a leírást
Levelingről kérdeznék. Shield charge már a legeslegelejétől? Csak azt spammeljem vagy más támadó skillt is kellene használni? Amíg nincs FB addig fegyver kell a kézbe? -
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #25374 üzenetére
Köszi
-
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #25327 üzenetére
Köszi!
Egy gladiátorral hogy lehet az elején a leghatékonyabban haladni, tömeget oszlatni? Addig húzni kell valami másik skill gemet amíg nem hatékony a karakter? -
Melorin
addikt
válasz brunnehilde #25327 üzenetére
Melyik oldalra szoktak leghamarabb felkerülni az új buildek?
-
Melorin
addikt
A nemsokára induló ligába mikor készülnek el szerintetek build guide-ok?
Én mindenképpen egy melee karaktert szeretnék indítani és nem cyclone-t. Régebben gladiátort toltam és nagyon szerettem.
Vajon életképes lesz most is? -
Melorin
addikt
Life Flaskeket hogy is kell tuningolni? Sima fehér Divine Flask-kel kell elkezdeni, aztán orb of transmutation-t neki?
Ha nem azt kapja ami nekem kell, akkor másik fehér flask-el nulláról kell kezdeni vagy valamivel átrollolni?AtHos: [link]
Nekem ugyanez volt a bajom, de ez a linkelt build áll kb a legközelebb hozzá azok közül amik fent vannak a poe fórumon.[ Szerkesztve ]
-
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #13159 üzenetére
Tudnál linket adni a skill tree-hez? A karakterlapodon csak egy kép látható, se jobbra se balra nem lehet elnézni a skillek között.
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #13157 üzenetére
Merjek spectréket idézni, csak mert intel procim van?
Szóval azt mondod, hogy 40 szint felett már elég ha csak szaladgálok a zombik körül, ők elintéznem mindent és nem kell besegítenem nekik az killben? Eleinte milyen haladós skillt ajánlasz? Fireballt?
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #13155 üzenetére
Fejlődni könnyű vele? Milyen tanácsot tudnál adni hozzá a fejlődéshez? Egyből mehetek zombikkal vagy az csak magas szinten kezd erős lenni?
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #13140 üzenetére
Van linked ehhez a summonerhez? Épp azon agyaltam, hogy indítok egyet.
-
Melorin
addikt
Az increased duration support gem miért nem növeli az enduring cry idejét? Így is úgy is 10mp.
-
Melorin
addikt
Bestiary liga, peace
-
Melorin
addikt
Kiesett életem első exája, igaz nem is játszottam olyan hű de sokat még.
Ami fura, hogy most szintezés közben esett, lvl42 vagyok, normál Act4-ben.
Lehet belőle chaos-t csinálni vagy tradelni kellene?[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a játék minden indításkor ablakban indul el, hiába állítom teljesképernyőbe és mentem el a beállítást? -
Melorin
addikt
válasz Drenadar #10584 üzenetére
Jelképesen értettem az eldobást. Megvettem egyébként 2db-ot és az ajánlott Freezing Pulse gemmel megyek. Háát, már az Act1 vége felé járok és most alig sebez, mi lesz itt Act3-ig. Sajna nem hagyhatom fejlődni a gemet mert egyre több Intellect kellene hozzá de az nincs.
-
Melorin
addikt
válasz Mirman #10536 üzenetére
Milyen skillel szintezzek amíg cyclone-m lesz? Ezt írja a guide:
"Probably best choice for very first levels is freezing pulse with 2 lifesprings, it does decent damage, freeze = safe. After you get to act 3 switch to cyclone."
A freezing pulse megvan, de mire gondol a 2 lifespring alatt? -
Melorin
addikt
Mostanság melyik az a karakter ami OP, és physical dms-e van? A jelenlegi summonerem mellé szeretnék valami harcost indítani de nem szeretném ha az történne vele mint 3,0 előtt az íjászommal, akivel alig bírtam a bossokat megölni és a mapozás is kínszenvedés volt.
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #10526 üzenetére
De pl a gemeket sem lehet gondolom olyan könnyedén ki/be/át pakolgatni a lyukakból/ba.
-
Melorin
addikt
Nincs valami megoldás Summonernek arra, hogy ne kelljen a képernyő bal felső sarkát lesni folyamatosan, hogy hány idézett lényem él még?
-
Melorin
addikt
Milyen VGA-t érdemes a POA elá tenni fullHD-ra, legalább fix 60 minimum-fps-re? Úgy olvastam a 3.0 óta kicsit megnőtt a játék gépigénye.
Kezdem nagyon unni az Intel IGP teljesítményét[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8857 üzenetére
Tudom, hogy ott kell mapozni, csinálom is de se quest se semmi vele kapcsolatban, ugyanúgy lvl1-es. Nem tudom meghívni a hideoutba, nincs daily quest.
-
Melorin
addikt
Zana reputationja hogy növelhető először? Sosem találkoztam vele pályán, hogy csinálhassak questet neki.
-
Melorin
addikt
Ti az Enduring cry + immortal call párost hogy használjátok? A build amit követek a Cast when damage taken + IC kombót javasolja. De ha jól értelmezem, ha nincs Endurance Charge-om, akkor semmit nem ér ha elpuffogtatja magát az IC. Tehát szükség van pl. egy Enduring Cry-ra amit folyamatosan nyomkodok csata közben, hogy legyen charge-om arra az esetre ha bekapnék egy ütést?
De ha az IC elsül, nullázza az endurance charge-ot tehát kezdhetem újra spammolni az Enduring Cry-t?
Ez nekem elég komplikáltnak és idegesítőnek tűnik.
Az előző ligában volt egy dual-axe-os duelistem, na ő pl. automatikusan stackelte felfelé el az Enduring Charge-okat-okat, de nem tudom hogy csinálta[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Meg van az első lvl99 emberke, az előbb kiírta játék közben.
Jelenleg pedig életemben először várok, hogy beengedjen a játék, ugyanis a szerver fullon van -
Melorin
addikt
Honnan lehet tudni, hogy az új ligában melyik karakter lesz életképes? Csak tapasztalat alapján? Vagy kiszámolta már valaki előre?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
A gemek között eloszlik a kapott XP? Tehát minél több gem van berakva annál lassabban fejlődnek?
-
Melorin
addikt
Akkor most mi fog történni a közeljövőben? Mikor lesz további 6 ACT? Ha jól látom 2 részben fog ez a váltás megtörténni? 2.6.0 aztán majd valamikor az év során 3.0? Melyik mit hoz?
-
Melorin
addikt
Milyen érdekes, néhány hete kezdtem újra játszani a játékkal és épp azon gondolkoztam, hogy miért nem tettek bele újabb actokat, unalmas évekig ezzel a 4-el bohóckodni (nekem). Erre most jön ez a hír az új actokról
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8335 üzenetére
Ezt nem értem. Mit kezdhetnék elölről? A karifejlesztést? Dehát csak gear kell, hogy jobban bírjam, nem?
3 nap lenne az endgame a jelenlegi szintemről? -
Melorin
addikt
Nem folyamatosan de egy Dock kipucolás alatt lehet, hogy 1x behalok. Azzal meg kb annyit vesztek amennyit nyertem.
A halál 1-1 vicces rare mob megjelenésekor szokott megtörténni. Vagy breach alatt. Na azokat úgy kerülöm ahogy csak bírom. Vagy ennek nem így kellene lenni? -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8318 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_8216-8216.html
Nem is a buildel van a nagy gond hanem azzal, hogy alig jön xp.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Van valami jó módszer arra, hogy lvl64-ről fel tudjam magam tornászni? Jelenleg szétvet az ideg mert ami xp-t szerzek, azt egy jól irányzot halállal semmissé teszem.
Merci Dokkon farmolgatok de alig jön xp. -
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8273 üzenetére
De nem a netről leszedés a sok hanem percekig 100%-on pörög az SSD-re írás.
-
Melorin
addikt
Amióta a steames verzióját használom a PoE-nek azt tapasztalom, hogy minden nap amikor először indítom percekig kell várni a játék frissítésére. Ezalatt az idő alatt az SSD-re iszonyatos mennyiségű írás jön össze. Ez normális működés, nálatok is így van?
-
Melorin
addikt
válasz Plazmacucci #8215 üzenetére
Nem is biztos, hogy mapozni akarok később. A lényeg, hogy élvezetes legyen vele felfejlődni és a bossokat ne fél óráig tartson lecsapni mint a flame totemes karimmal.
Ja és a fő támadó skillje ne csak magas szinten legyen használható hanem már a játék elején is.Tocsek18(#8216): vajon a bossokat könnyen le lehet vele csapni?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Üdv újra itt!
Tudtok ajánlani olyan buildet amivel könnyű haladni és semmi 10 féle hókusz-pókusz skill-t használó, hanem csak egyszerűen darál, mint anno a Diablo 2-ben a Zealot pala vagy a frenzy vagy WW barbár? Akár egy jó íjász kari is tetszene de annak is a lövései legyenek erősek ne pedig villámokat szórjon magából totemezzen meg ilyenek.
-
Melorin
addikt
Az mennyire normális, hogy azt act bossokat kb 5 perc leverni? Act 4-est lehet h 10 percbe is telt...
-
Melorin
addikt
Infernal Mantle-t segítene valaki szerezni?
-
Melorin
addikt
A játékban nincs a diabloban használt /nopickup szerü parancs, hogy csak akkor lehessen felszedni egy cuccot a földről ha az alt-ot nyomom?
-
Melorin
addikt
Egy Infernal Mantle drága dolog?
-
Melorin
addikt
AztaQ... Act4 főboss de durva volt
lvl40 okés Cruel fokozatot ekezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Har_melin #5397 üzenetére
Corrupted gemet azt találtam "instákban". Vaal vázásól esett.
Elértem a totemes karimmal az Ancestral Bond-ot. Mit ne mondjak, meglepődtem, hogy elvesztettem a sebzésemet a saját skilljeimmel Mostantól akkor csak a totemjeimre számíthatok? Mi van ha immunis valaki a sebzésükre?
-
Melorin
addikt
Köszi, egy poison íjászt kezdett amit a linkeden találtam
Esett egy armoros crimson jewel. Ezzel mit lehet kezdeni? Ruhába nem tudom tenni, skill tree-be meg nem kell ilyet tennem a dual flame marauder guide szerint.
A másik kérdésem pedig az, hogy mit jelent ha egy gem-hez az van írva, hogy corrupted?
Érdemes elkezdenem próbálgatni a craftolást 30-as szinten?
Hehe, egy rare mobchestből vagy miből 14db gem esett az imént
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
A párom szeretne valami íjász karit indítani. Melyikkel a legkönnyebb haladni közülük?
-
Melorin
addikt
Eltévedtem a játékban.
Act3-ban vagyok, Warehouse Sewersben és nem tudok továbbhaladni. El van torlaszolva egy Undying Blockage nevű trutyival egy útvonal.
Merre tovább? -
Melorin
addikt
Miért kell unlock kód minden nap bejelentkezéskor? Nincs bepipálva a "save login details".
-
Melorin
addikt
Megvan az első lvl99 kari, az előbb írta ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest