Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban lesz szó majd az új változásokról?
Eddig sem értettem semmit, de most az a kevés is értelmét vesztette, amit legalább sejtettem:Segítséget kérek:
Most új karaktert kezdtem standard harbingerben
- ládában semmi sincs, pedig volt ligás karakterem, akivel pakoltam bele
- most ezek a kék harbinger arcok jönnek, de nincs többet olyan korongos cucc, ami a térképen változtat valamit?
-illetve a jósnő is eltűntha az íjász karakteremmel, még a nyáron játszottam de abbahagytam, tudom folytatni a teljes 10 fejezeten át?
ha a boszorka karakteremmel anno végigvittem és a negyediknél befejeződött, azzal folytatható (múltkor ráléptem, azt hiszem minden passzív pontot visszaadott)Bocsánat ha ilyen láma kérdéseket teszek fel, de én nem ilyen kimatekozó nagyon nyomon követős játékos vagyok, csak néha leülök zúzni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Nekem ott pihen a IV-ben a boszorkám, mégsem kezdte elölről szerencsére, szóval most jegelem. Kíváncsian várom a folytatást.
Amúgy a sztorit, meg az összes naplót ilyesmit el lehet olvasni valahol? Hogy jobban átlássam a világot, meg a történetet.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Ha végre minden act mindenkinek elérhető lesz, akkor az act IV-ben pihenő karakterem szépen folytathatja majd a kalandozását a további fejezetekben?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Plazmacucci #9705 üzenetére
Az milyen skill gem, amikor figurából villámcsíkok jönnek kifelé?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha agyonvertem a végén a belgyógyász csávót akinek szervi problémái voltak, felveszem a szerény loot-ot és utána simán a csaj a bázison nyit egy kaput nekem cruel szinten az a természetes? Semmi konfettieső vagy valami? Vagy voltam olyan béna, hogy el kellett volna mennem még valahova?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Nem értem teljesen a leírásban. Most beléptem ebbe: 1 Week Legacy (JRE056) League ebből csak akkor lenne valami hasznom, ha én lennék az idő végén a legjobb, vagy én ütném az utolsót, vagy hogy működik ez?
Illetve emiatt kezdtem egy új karaktert, de minden ligához új kellene?
Tényleg bocs a sutaságért.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
1.Ha egy strongbox nem nyílik ki hiába öltem meg mindenkit, akkor ez egy bug és így jártam?(Előtte magic orboltam )
2. A corrupted-et hol lehet megszüntetni? Eléggé új vagyok, és a lírásban nem, találtam sajnos.Kiadta, időzáras volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- World of Tanks - MMO
- Éjszakai műszak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest