Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz H_András #21226 üzenetére
Ha csak a mapozást nézzük, akkor igen. Ha nem cél a T16 mapok és guardianok halhatatlan farmolása, akkor mindenképp megér egy próbát a slayer. Sokkal gyorsabb a farmolás, és lehet tolni ész nélkül a vaal orbot is a mapokra, nem kell tartani a phys reflection-től.
A Lvl100 viszont nem lesz meg. Legalábbis ebben a ligában nem. Túlságosan figyelmetlen vagyok. Legfeljebb 1 héten belül szintet kéne lépnem, ami jelen állás szerint kb esélytelen. Fel azért még nem adtam. Teljesen. Kiárusitást tartottam, elég szép vagyont hoztam össze a ligában. Aki itt tönkremegy, az valamit igen rosszul csinál.
És mit megadnék mondjuk egy olyan skill gemért, ami felvenné az összes dropot. Legalábbis azt amit beállitottál. Mondjuk currencyt és fragmenteket.
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
brunnehilde
senior tag
válasz H_András #21156 üzenetére
Örülök, hogy igy bejött. Standardon azért minden sokkal drágább, ahogy látom a cipő kb 1,5 exa körül van. Sokkal jobban jársz, ha veszel egy Windscream-et 1 chaosért és veszel hozzá egy Darktongues Shriek prophecyt (70c körül van). Aktiválod, majd leölöd Doedret a Sepulchre mapon, miközben viseled a Windscreamet.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
bgufo
csendes tag
válasz H_András #14926 üzenetére
Egyetértek abban hogy casualként nagyon jó ez a liga. Sok előző ligát azért hagytam abba mert egyszerűen elfogytak a mapok. Mentem 1-2 T16 shaper guardiant, nem volt return és visszaestem t15-14-13-12-11-ig és elvette a kedvem az egésztől. A bányával a T10 mapnak is van ételme mert kapsz Sulfitot és mehetsz mélyebbre. Illetve ha elérted a 270 alatti régiót akkor a city nodeokból kis szerencsével akár 5-10 nagy szintű akár T16 mapot is kaphatsz. Így ebben a ligában még mindig ugyanannyi a lendület hogy tovább menjek mint a liga elején volt. Nekem bejött.
-
San398
őstag
válasz H_András #14788 üzenetére
"minionokra nem hat a sötét, azaz lazán ölik az ellent a sötétben is" ezt jó tudni, köszi Második karinak vagy egy SRS vagy egy Spectre build-et gondoltam.
Én most Arc totem karit indítottam. Sajnos ez vagy bugos (nem sebeznek a totemek a sötétben) vagy direkt így tervezte a GGG.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
simondr
senior tag
válasz H_András #14739 üzenetére
Nem lesz olyan liga ami nem megosztó. Azon egyszerű okból sem mert van aki szerint a pohár félig tele, van aki szerint félig üres.
Szerintem is nagyon fasza lett a bánya, annak ellenére is hogy néhány nagyon idegesítő dolog van benne (pl az hogy eldobsz egy flaret amitől azt várod hogy az egész folyosó fényben úszik, helyette meg annyi történik mintha meggyújtanál és a földre dobnál 1db gyufát... Vagy pl mikor darknessben kell keresgélned azt a hülye wallt és utána felrobbantani)
Lehet amúgy hogy én szeretem túlzottan a játékot, de igazából 1-2 kivételtől eltekintve (pl a talisman liga ritka nagy fos volt, de a sokak által hypeolt breach is igen unalmas volt szerintem) nekem az összes liga tetszett vagy 4-5 évre visszamenően
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz H_András #13468 üzenetére
a mostani atlashoz nagyon kevés jó, mert az idők folyamán szinte mindegyiknek átvariálták a tier-jét.
Vagyis az ellenfelek egy régi piros mapon T10+ szintűek lesznek, sőt azt hiszem a kieső mapok is követik az atlasz bónuszait (és ezek persze már csak a mostani típusúak lehetnek), de az atlasz komplettírozásához nem jutsz velük közelebb.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz H_András #13344 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz. Tapasztaltam én is, hogy se bú se bá nem érkezett attól akire ráírtam, pedig online volt. Aztán úgy is jártam, hogy több egyforma jewel is kellett a necro buildhoz, amit éppen nyomok és bizony 1 alch-os eladókkal ritkán voltam egy időben én is játékban, a többiek pedig 1 chaos-tól indítottak. Azért csak sikerült 3 jewelt 1 alch-ért megcsípni (ráadásul max közelit). de a negyediket nem volt türelmem kivárni, mert a karakter szintje is igényelte már a jewelt és megvettem 1 chaos-ért. Hozzáteszem nem sajnáltam érte az 1 chaost, de nem volt sürgős, így vártam mikor lesz 1 alch-os eladó elérhető.
Nem adtam még el egyetlen cuccot sem a játékban, de egy ligában így is 600...1000 chaos környéki currency összejött, amit persze el is költöttem, mert az a cucc, ami az épp aktuális buildhez fontos/beleillik talán 1db esett eddig. Többi mindent trade-elni kellett. Viszont az "átverések" napi szintűek. Mikor kirakja a Q20-as gemet trade-re és trade ablakban Q-nélküli kerül be bazi gyakori. Szóval nem kell kapkodni és rá kell kérdezni, hogy miért nem a megfelelőt tette be. Nálam mondjuk rákérdezést követően második trade kísérletre egyből jött a megfelelő példány, szóval ha figyelmes az ember, akkor el lehet kerülni az ilyen eseteket.
A játékon belüli trade lehetőségnek is megvannak a hátrányai, szóval nem tudom mi lenne a megfelelő megoldás
Az mondjuk eléggé frusztráló, hogy ideális cuccokat CSAK trade útján van lehetősége az embernek beszerezni. Én mondjuk only solo nyomom és marha sok időm nincs a játékkal foglalkozni. Mostanában a 6 mester küldijét lenyomom és ha éppen van időm, akkor egy mapot még letudok (lvl8 a legnagyobb most, kb 50 körül van a teljesítettek száma, bár van 10-12, ami megvan, de még nem volt időm végigfutni) aztán alvás.
Találtam egy érdekes shield-et, amire trade macro 60 chaos környéki árat dobott. Majd bedobom ide, hátha valakinek beleillik a buildjébe. Odaadom ingyé
Na, de lépek, mert van még dolgom...sokáig időztem így is a hsz-al
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
félisten
-
-
Har_melin
addikt
válasz H_András #13294 üzenetére
sajnos standard-en a vásárlás pillanatáig (amíg be nem rakja a csere ablakba a cuccot), a legtöbbnél nem tudod megmondani, hogy melyik patch szerinti a map. Vannak olyanok, amelyek tiert váltottak, azoknál egyszerű, de amelyek maradtak a régi osztályukban, azoknál csak a formája jelzi a különbséget.
-
félisten
-
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz H_András #13076 üzenetére
A skillfa tervezésének az alapja, hogy soha ne vegyél fel egyetlen fölösleges "utazó" (csak alap statot adó) node-ot sem. Ha valamiből kevés van, akkor is először célszerű a cuccon megpróbálni kipótolni és csak végszükségben költeni passzív pontot statra. Ha pedig muszáj, akkor azt is a leggazdaságosabban, tehát inkább egy 30-ast felvenni és nem három tízest.
egyébként meg ha eddig nem tetted meg (a linkelésből erre következtetek), akkor olvasd el a topic tetején lévő összefoglalót.
-
Har_melin
addikt
válasz H_András #13073 üzenetére
A fegyveredben én nem láttam linkelt foglalatot, sima 5S, talán két linkkel.
A gemek fejlődnek, de egy új karakterrel csak akkor tudod használni őket, ha elviszed a mostanit kb. lvl90-ig - addigra szednek össze annyi xp-t, hogy q20 lvl1 gemet tudjál csinálni belőlük. Különben lesznek felszintezett gemjeid, amit akkor használhatsz, ha az új karaktered eléri azt a szintet - de annál amúgy is lesznek ilyen gemjeid, hiszen mivel érnél el odáig?
a linkeléshez egyébként nem kell mák, meg kell csinálni Vorici küldetéseit, fel kell venni a hideoutba (lásd az összefoglaló vonatkozó részét) és az asztalán fix fuse mennyiségért garantáltan megcsinálja.
-
Har_melin
addikt
válasz H_András #13068 üzenetére
ami kapásból látszik:
- felszedtél 7 fölösleges str node-ot, amire semmi szükséged nincs (felül öt, az indulás jobb alsó ívén kettő). szedd vissza őket és rakd ki a duelist alatt a Master of the Arena, Barvery, Art of the Gladiator hármast.
- szintén visszavenném a knockaback triót és a +8% mana-t is, inkább vegyél egy mana leech-es amut vagy kesztyűt
- baloldalt fölül felvettél egy 3 passzívos jewel foglalaltot, miközben alatta a Stamina alatt ott van egy üres 2 passzívért.
- a bloodlust fölösleges a Molten Strike mellé, mert semmi bleed sebzésed nincs. Rakj be helyette egy melee phys dmg gemet.
- három faster attack gemed van és két life leech, egyiket sem használod (jó eséllyel nem is fogod), minek?
- spell totem fölösleges, az ancestral protector mellett, nem lehet két totemed. (illetve lehet, de az egy másik build)
- a totem sebzéséből nem lesz mana leeched, azt a gemet is elfelejtheted
- nem csináltál meg semmilyen labot, nem tudni, merre akarsz menni?
- a MS konvertál, minél magasabb phys dmg-re törekedj és (mivel nem használod a Resolute Techique-et) minél gyorsabb attack speed-re és nagyobb crit-re. A 2H fejszére csak az első áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest