Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
ha tudsz tolni már T10-et, akkor bőven mehetsz lefelé a bányába ezzel a karival 110-120-130 környékére, kicsit lejjebb is, ott pedig már sokkal több és jobb cucc esik. Ahogy írták előttem is, a currency-n nagyon észrevehető, én főleg fegyveres és orbos helyekre megyek (oldalra végtelen a map, tehát csak idő- és sulfit ráfordítás kérdése). lvl 80-90-nél a currencys helyeken 1 chaos, pár közepes orb, ez-az, lvl 120 körül 3-4 chaos, divine, vaal és mindenből 2x általában, plusz az apró. A karid bőven bírja, menj sztem lejjebb. Szinte csak bányászom jelenleg, csak sulfitért megyek fel mapolni, sztem túlzottan sok minden is esik a fenti világhoz képest, egy ligában nem volt annyim eddig, hogy pl elbajszintsak egy hat linkelésre 900 fusion-t önerőből.. Amit érdemes felszedni még, az a szintén irreálisan erős arányban eső hat socketes szirszar. Vendornál 7 jew ugye, ezek négyesével meg fusiont érnek.. Nekem sincs sok időm játszani, de a bányászástól úgy érzem új távlatok nyíltak. persze én casual vagyok, tudom hogy sokan nem így játszanak hogy örülnek minden kis adag lootnak, meg sokkal lejjebb vannak már, meg ilyeneket fel se vesznek mint én, de ebben a ligában én is pronak érzem magam az előzőekhez képest, remélem végleges kontent lesz a bánya, és nem is nerfelik vissza a droprate-t sem a későbbiekben.
Pl. egy ligában sem esett sose 6 linkes cucc semmi. Itt lvl 125-ön lent három is, igaz "csak" rare, meg kettő korrupt, de úgy örültem hogy csak na. Alig várom hogy mehessek még mélyebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest