Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kristof123
őstag
válasz kemotox #7297 üzenetére
"PoE-ban az elsődleges szempont mindig mindig a defense legyen."
Szerintem nem.
SC-on legalább is semmiképp, amikor mercin mínuszos resistel szaladgáltam, de minden egy hit volt, az úgy elég kellemes. Nem éreztem, hogy kéne a defense.
HC-n is volt olyan karim ami nem cap resistel kezdett el mapozni és bőven megérte a 80+-t.Eléggé a végleteket próbáltam leírni, azért, hogy próbáljam éreztetni nem a defense az elsődleges, de fontos az is! Ráadásul ezt nagyban befolyásolja a karater build és a játékstílus is.
Az első példám egy self cast discharger volt. A nagyobb bossok is lehaltak pár cast után, és mivel volt vaal pact, így a def része innentől kezdve szinte lényegtelen volt.
A második példa pedig a nem melee karakterekre érvényes. Bár ott is egy full blockos karival sem lenne probléma, ha egy ideig nem cap minden res.
és (#7295) Sárpac:
A lényeg, hogy kibalanszolt karaktered legyen, kell elegendő élet és resist, de a dps is nagyban segít, nem csak a mobok eltakarításában, de "védekező" szerepe is van (pl.: ha a mobok még azelőtt meghalnak mielőtt bármit is csinálhatnának).A mostani karakteremet be fogom mutatni, nagyon jó példa: mindent le tudott eddig tankolni, de mivel nincs neki elegendő dps-e halálra van ítélve.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
PoE-ban az elsődleges szempont mindig mindig a defense legyen. Resistek cappelve, akár skill pontok segítségével is. Igazából fölösleges, mert cuccokból is lazán összejön a max resist, de egy kezdő számára ez nyilván máshogy van. Aztán life ezerrel. Persze ha lifeos karival vagy. Mert lehetsz low life, vagy energy shieldes, vagy hibrid is, de szerintem life-os ajánlott így eleinte mindenképp.
-
Har_melin
addikt
érdekes, hogy nem futottam még bele. Valószínűleg azért, mert a legelején még nem foglalkoztam trade-del, utána meg már volt annyi rutinom, hogy lvl25-ig nem érdemes vásárolni, ki lehet húzni bármilyen talált cuccal. Minden estre köszi az infót!
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Sárpac
nagyúr
Akkor tartsunk össze, du 2től vagyok szerintem. LVL16 "dh" . Én nem néztem direkt kiépített buildeket, saját kútfőből úgy döntöttem két irányba indulok el a skill fán, egyik a damage növelés másik pedig az item megfelelést célozva. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Har_melin
addikt
Tényleg van egy olyan korlát a játékban, hogy lvl 25 alatt nem tud tradelni az illető (nem engedélyezi a currency behelyezését a trade ablakba)? Egy kezdő akart venni valamit és nem sikerült neki, ilyen hibaüzenetet kapott.
-
kökény
aktív tag
válasz kemotox #7290 üzenetére
Köszi, ez azért megnyugtató, hogy sikerült jó buildbe beleválasztanom, elég sok videót megnéztem az általad említett feltöltőtől, mivel ezt ajánlotta kezdőknek is, így belevágtam, egyébként Marauderem volt 5 szintű még 2014-ből marad meg a kicsike , de pont emiatt kitöröltem, mert a videon duelisttel mutatja be.
-
kemotox
addikt
+1, ezt nagyon ajánlom. EQ op skill, és élvezetes is tolni vele. De lehet marauderként is kezdeni a karit, elég sok lehetőség van rá. Régebben én is duelisttel nyomattam, méghozzá champion ascended class-al, de legutóbb marauder/berserkerrel, utóbbi talán gyilkosabb volt. Most marauder/juggernautként akarom majd megcsinálni.
LiftingNerd egész jó contentet tol, lehet nem ő a legprofibb POE-s, de azért eléggé ott van. Jó kis buildjei vannak. -
kökény
aktív tag
válasz tibee77 #7288 üzenetére
Szintén zenész!
Én duelist-et indítottam, ezt a buildet/leírást vettem alapul: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1596320
Már kemény 18 lvl vagyok, igen szerintem is nehéz a játék D3-hoz képest és jah tanulós, de nagyon bejön.
Ha valaki kiokosított (ha nem akkor is), vegyél fel engem is, mi kezdők tartsunk össze!
kokeny néven vagyok -
tibee77
őstag
Szevasztok.2 napja en is ättertem a Diablo-rol poe-ra.Nagyon tetszik a jätek, csak hät bazira tanulos..Nem egy diablo 3, ahol minden olyan egyertelmü volt. Inditottam egy witch-et, mert muszäj összehoznom egy necro-t. Ätolvastam az összefoglalot es hät nem egyszerü a helyzet, de mivel elsö karim, idäig mindenki azt mondta, hogy ugyis el fogom cseszni, nincs mit tenni...Majd a hibäkbol tanulok.Addig is ha valaki räerne ingame oktatäsra akkor megtaläl, boszorkany neven.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
pruzsi
őstag
Hali!
"Szükségem" lenne 2 erős witch buildra linkelnétek nekem?!
Ami nem: COC,mjölner-discharge,bladefall miner,blade vortex ezeken kívül bármi -
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #7285 üzenetére
Én az első karakteremet kb 10 csapból szereltem fel úgy, hogy megvoltak a cap resistjeim,és volt majdnem 4k hp-ja witchként.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #7283 üzenetére
Akkor ott a karakterrel vagy az itemekkel van gond.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #7281 üzenetére
Sokan azt felejtik el a bv buildeknél, hogy kellenek a unique cuccok hozzá. Mindenki csak addig jut, hogy atziri viable, meg easy build. Persze azzal már nem számolnak, hogy kell egy vinktar flaska a reflect/leech miatt, hogy kell a rumi flaska a block miatt(mert ugye benne állsz a mobok között),kell a taste flaska a dmg mitigation miatt, a carcass/divinarius az aoe miatt. Persze ezek nélkül is működik, csak épp nem fogsz T10 fölé menni, főleg nem hc-n, és pláne nem fogsz übert farmolni.
-
félisten
Ez a build [link] tényleg nem működik az exaltos szarok nélkül, vagy megint én túrok el valamit?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pruzsi
őstag
Van egy blade vortex assassinom ezni patch előtt lement az über lab,most egy t10-es map is fejtörést okoz azóta nem játszottam vele,azt tudom hogy nerfelve lett a stack de ekkora lenne a különbség?
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #7273 üzenetére
Szerintem nem állítottak semmit, 6 napig alig esett valami, tegnap meg ma 2-2 chaos. Holnap meg megint semmi gondolom.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #7273 üzenetére
Semmit se állítottak, csak rng, ahogy az is, ha valakinek hónapokig nem esik exalt.
pruzsi: Raise spectre a skill neve. Nem zombit idéz a hullákból, hanem a választott mobot támasztja fel.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Hi!
Hogy tudok ilyen fireballokat lövő repülő istenharagje minionokat előhívni a necro-val? -
félisten
Nem tudom mit állítottak a drop rate-en, de egy dried lake farmon 4 c esett.
-
Har_melin
addikt
Szerintem neki inkább az a baja, hogy másik átkot is szeretne használni, és keres valamit amivel kiválthatná az Ass-t, de a 12% amit a passzív ad, az szerintem nudli. A 10% qualitys AM már indulásnál kétszer akkora eséllyel dob pc-t, mint a három node együtt.
-
Har_melin
addikt
Most látom, hogy visszacsinálták Vorici napi küldetéseinél a drop-ot. Most megint marad cucc a boss után akkor is, ha az a feladat, hogy maradjon életben.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #7266 üzenetére
Egy quality-s AssMark bőven elég kell hogy legyen, ha van elég clearspeed. Én most crites elemental melee-t húzok, és úgy jönnek a charge-ok, mintha kötelező lenne, pedig az AssMark csak 10%-os.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #7268 üzenetére
A curse gondolom az Assassin Mark. Az 21-30% eséllyel generálja (igaz, csak a leöltek után), ez a fele se lenne. Ha annyira kell a PC, akkor marad a PCOC gem vagy a Voll
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #7266 üzenetére
Ha a Conduit maga nem kell, akkor szerintem nem - 4 skill pontból kapsz 12% esélyt arra, hogy legyen - feltételezem - power charge-od. nem tudom, milyen karaktert játszol, de ennyiből inkább crit multit, ele vagy spell dmg-et tuningoljál, jobban jársz vele.
-
félisten
Crit-es karakternél érdemes kirakni a Conduit utáni három passzivot?
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #7264 üzenetére
A unique moboknál is előfordul, hogy fehér meg kék esik... vicces.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Visszatértem egy kicsit a GroundSlam marához, túl vagyok cruelen vele. Sok szempontból jobban muzsikál eddig, mint a régi build, de még bizonytalan vagyok, hogy a végére milyen lesz.
ami primán működik:
- olcsó, ideális kezdő build (akár játékosról, akár ligáról van szó). Eddig kb. 10c-t költöttem rá, részben azért mert gyűrű-amu vonalon minősíthetetlenül szar volt a drop, két használható darab esett összesen.- papíron nagyon tank lesz a végén, majd meglátom, tényleg beválik-e. Az, hogy több mint 9% a life regenje másodpercenként, ideális Izaro farmerré teszi, csak kell időnként egy spot, ahol egy picit meg lehet pihenni.
- úgy számolom, hogy +130 lesz a stun treshold csökkentés, ez 4%-nál picit kisebb max life sebzést jelent permastunhoz - persze jó lenne tudni, minek a 4%-áról beszélünk... Cruelen egy Hrimnor's Dirge-vel és minimális sebzés passzívval még Malachai is nagyrészt stunban maradt, a többiek stabilan (Daresso is).
- Nordic régi buildjéhez képest hatalmas buff a Fortify és az Ancestral Protector. Az utóbbi sebzése sem utolsó, de főleg az attack speed bónusza a durva. A Blasphemy-vel pedig talán felszabadul egy gem slot a main attacknál, de az majd merci Izaro után derül ki, hogy azzal mennyire stabilan lehet a 9 EC-t tartani. Most hat van, de túlzás lenne azt mondani, hogy biztosan és gyorsan felkerülnek - persze még nincs meg a 2+2 asc pont hozzájuk.
- Nem tudom, a régi buildhez képest az új bossok mennyire erősek. A videóban 11k volt a Heavy Strike és 7,5 körül a GS sebzése lvl79-en - én ezt most lvl 60-on egy sokkal gyengébb fegyverrel hozom. Nordic régi mace-éhez hasonlóval úgy számolom, hogy a GS lesz majd valahol 12-14k körül, a HS bőven 20k-nál egy 5L-ben. Hogy ez elég lesz-e megütni a 4% max life-ot az endgame bossokon, az majd kiderül.
- Most így néz ki az 5L: GS vagy HS - Melee Phys - Faster Attack - Stun - Fortify. Ha az EC-ket sikerül stabilan generálni a jugg opcióival, akkor egy 6L-be vagy Added Fire Dmg kerülne, vagy (tekintettel a baromi gyors life regenre, sok armorra és leech-re) Melee Dmg on Full Life - a 30-49% MORE dmg elég csábító. Ha eljutok über Izaro-ig, akkor az Undeniable lesz belőle, a minimum +11% AS-ért.
-
félisten
Végre valamit kezdtek a shutteringgel. Remélem jó lesz mert szarik ez az ssd-re, darabosan fut azzal is.
-
tag
Heyy!
Valaki tudna valamilyen jó single target skillt ajánlani Raider (lv. 87) charachternek? Jelenleg 6L LA-t használok, crit builddel. Essence leagueben vagyok. -
Har_melin
addikt
Dehogy, nagyon köszönöm a tippeket! A 3D egyelőre levelezéshez ideális: a 3x30% resist hasznos, a fagyasztása jól jön és nagyon olcsón elérhető. A Divinarius-ra nem gondoltam, gear-ben a Moonbender kivételével teljesen "vakrepülésben" vagyok, használom, ami jön. Merci A3 környékére terveztem egy bevásárló túrát, most már van egy kívánt tétel a listán.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Köszi a tanácsokat!
A Divinarius egyelőre még messze van (szintben de főleg pénzben), ahogy elnéztem a mostani buildeket, nagyon nagy rá a kereslet Persze lehet, hogy csak a liga elejének tudható be, hogy már 65c körül kapható, de ahogy a művelt albán mondja, majd akkor megyünk át a hídon, ha odaértünk.
Még nincs meg a Cruel lab, így egyelőre a Moonbender nélkül nagyobb lenne a sebzésem - papíron. A gyakorlatban a fagyasztott mobok miatt (nagyobb lightning dmg -> több freeze) sokkal gyorsabb a haladás vele. Egyelőre nem érzem a shock-freeze miatti különbséget, de ennek nagy valószínűséggel az a fő oka, hogy eddig a life node-okat szedegettem fel nagyrészt, sebzésből csak annyit, hogy haladni tudjak.
A 3Dragon egy alch-ját nem fogom megérezni ha később ki kell kukázzam, de egyelőre jól szolgál. Főleg úgy, hogy defense-em nem nagyon van, cuccra nem igazán költöttem, így jól jön, ha körülöttem mindenki ledermed
-
Ramos_
tag
válasz Har_melin #7254 üzenetére
gyüjtsél divinariusra az kell neked
és ha inquisitor lettél akkor offhandbe a moonbender elhagyhatatlan, anélkül csak a damod 50% light damage a phys to light gemmelés mivel a critek ignorálják az eleresistet ezért az összes ele dam a treen fele annyira lenne hatékony, tehát buknád az egész build lényegét
ha 3dragonst használsz akkor bukod a shockot, ami 50% MORE dam bukó
vagy moonbender + crit spell shield
vagy divinarius + moonbenderde persze kisérletezgess, erről szól a játék
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Csinálom a ele convert blade vortex buildet és rájöttem, hogy a mostanra nagyrészt elfeledett Three Dragons sisakkal nagyon kellemesen működik együtt. Mivel a konverzió 3/4-e lightning, gyakorlatilag mindenki kockára fagy a critektől. Később azért lehet, hogy be fogok próbálni magasabb szinten a Moonbender helyett inkább egy második daggert, a plusz spell dmg/crit chance lehet, hogy jobban jön majd, de egyelőre kellemes (Cruel A3)
-
tag
Heyy!
Esetleg valakinek lenne kedve csatlakoznia egy jelenleg pár taggal rendelkező magyar guildhez? Játéktapasztalat nem számít, lehetsz akár teljesen kezdő is. Közös mapozások.. etc...
Ha valakinek esetleg sikerült felkeltenem az érdeklődését itt, vagy ingame axPaTrickxa néven elér.. -
vvega30
senior tag
Ascendancy class-t nem lehet váltani ugye? Csak max skill pontot visszaszedni?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
pruzsi
őstag
Hali!
Igen már megint én vagyok,biztos unjátok már a kérdéseimetSzóval adott egy blade vortex assassin!
Ci or lifebase?
Poison gem nerf után legyen e bent főleg ha Cospri's Will -van fent továbbá így a toxic delivery passiv fa pontot felvegyem e vagyis jelenleg fel van.
Dehát most lehet resetelni és akkor ha van jobb lehetőség átalakítom.Új verzióra elképzelésem pl: vaal regalia uniq vagy rare high res és energy shield természetesen ci lenne
heretic fejes 2 course
vagy 3 course a Cospri's Will-el?Rathpit shield vagy rare akkor viszont reckless defense jewelek mindenhova?
[ Szerkesztve ]
-
-
pruzsi
őstag
hát ez jött össze belőle. egész jó 11-es map megvolt vele...
64k dps 5 élet 2,5 energy shield.
végül a ratpith mellett döntöttem és van 2 reckless defence jewel benne egylőre.
kisebb mana probléma van partiban,mivel nem túl távoli a course így én pont nem kapok de 2 pontra van a 40% mana regeneration addig van flask nem is akarámilye.
továbbá spell totem + wither single tartget ellen[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
megcsináltam a bladefall iron will bersekert a tree alapján amit linkelték kisebb módosítással 2 curse.
profilom
elakadtam milyen shield legyen?
Rathpith Globe
Rise of the Phoenix
Saffell's Frame(van legacy belőle nekem)továbbá milyen skilleket javasolsz még esetleg mert van pár hely.
stone golem?
spell totem skeletonokkal? -
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #7232 üzenetére
Tegnap félbehagytam a stun-os marámat (már elfelejtettem, mennyire lassan lehet haladni velük, amíg a leap slam nincs felturbózva ), és elkezdtem azt a templar buildet, amit Ramos írt, a Moonbender-rel. Nálam egyelőre full lightning konverzió megy (még nem vagyok jó a fejszére) + HoI & HoT, nagyon kellemes
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #7226 üzenetére
- ele reflect-et általában könnyebb kibekkelni, mint a phys reflectet
- Consuming Dark daggerrel megy és chaos dmg-t akar csinálni, amit egyáltalán nem érint a reflect.
- fire penetration vagy más resist csökkentő hatással nagyobbat sebez, mint a phys dmg.
-
-
pruzsi
őstag
-
kemotox
addikt
Szerintetek mik a király melee skillek mostanság? EQ ugye kapott egy nerfet, de még így is fasza. Sweepet akarom most kipróbálni, EQ-t már unom kicsit. Na de mi a meta op cooki cutter melee skill 2.4-ben? EQ maradt még mindig?
Más. Tegnap kaptam egy random ban-t Írtam supportnak és másfél óra múlva már játszottam tovább. Rendesek voltak nagyon. Megírtam, hogy tuti tévedés a dolog, legyenek szívesen megnézni a dolgot. Aztán egy Bob nevű fazon visszaírt, hogy ránézett, és tényleg tévedés, levette a bant, bocsánatot kért. Írtam aztán neki, hogy no problem, shit happens, de szépen gyorsan reagált úgyhogy tényleg semmi probléma. Erre tök kedvesen visszaírt, hogy köszi a választ, you are more than welcome. Rém kedvesek. Úgy is pont ma jött meg a fizu, lehet veszek stash tab upgrade-t
-
félisten
Blade vortexet miért nyomják át mindig fire damagera?
-
Har_melin
addikt
Két nap alatt csak sikerült helyrepofozni a blogot...
Ugye jól tudom, a Moonbender változó értékei (phys dmg, crit chance) a Blade Vortexes buildednél érdektelenek, csak a fixen 2x25% ele konverzió a lényeges?
Más: Zana napi küldetésén berakott egy dupla boss, extra sebzés opciót a T9-es Canyon mapra. Gondoltam, sebaj, nem egy kemény ellenfél. Erre kiderült, hogy a Village Ruin két szemétládáját átrakták ide. Négyen úgy szétkapták (többször is) az egyébként elég strapabíró, lvl 90-es vortexes karimat, mint floki a lábtörlőt. Még szerencse, hogy szintlépés után voltam, nem vesztettem xp-t. Végül aztán megpusztultak, de váratlan volt.
Az új, T2 Oasis map pedig szép, de középen annyira sok a növény (több, mint a régi Tropical Island-en volt), hogy ha nincs health bar vagy curse jelzés a monszták fölött, akkor nem lehet őket látni.
-
Patrick
addikt
Nekem annyiban javult, hogy eddig shadow nélkül játszottam, minden más high. picit élvezhetetlen volt, most viszont simán megy úgy, hogy be van kapcsolva. FPS dropok ritkán, de még mindig előfordulnak, akkor is ha bent vagyok a városban.
Az a vicces, hogy a BF1 béta röhögve fut ultrán fix 60-al, még homokviharban is. Szóval van még mit javítaniuk, de jó úton haladnak.
Mondjuk ZiggyD-nek nincs gondja, két R9 Fury X-el.
-
pruzsi
őstag
Bladefall miner trapper witch helyett valami más ami über atziri fekszik? Nerf után nem találom túl jónak pedig nemrég lett neki skyforth csukája
-
félisten
válasz Patrick #7217 üzenetére
Ja ezt én bekapcsoltam konzolból még az előző patchek valamelyikének megjelenése után. Semmin nem változtat, ugyan úgy shuttering van mint előtte. A fórumok szerint csak a Radeon tulajok vannak szopatva. És ez így van, több gépen teszteltem, 3 különbözőn...
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #7216 üzenetére
Options -> Graphics fül, és ott alul.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
kikapcsoltam a multithreadinget, szaggatott tőle a játék.
-
San398
őstag
válasz bajtokarpi #7212 üzenetére
Szia és üdv a POE világában!
Kezdőkét az összefoglalót olvasd el és abban megtalálod a kezdőknek szóló részben a linkeket.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám a PoE-t. Kezdő játékosként mit tudnátok ajánlani? Mivel kezdjek?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Niccotine
csendes újonc
-
félisten
96% után lehalt a letöltés.
-
-
tocsek18
senior tag
patch mérete is opop 2.6gb hát a nerfnek súlya van
[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
én vortex mellett döntöttem, megfelelő skillfával és közepes gearrel sztem OPOPOP
-
Niccotine
csendes újonc
Prophecy után én is sokat gondolkodtam, mit kéne indítani. Ghazzy ED/Contagion buildet néztem, de nem hiszem, hogy bejönne, ahhoz én nem vagyok elég óvatos. Blade vortex/pathfinderben is gondolkodtam, viszont az Ziggynek köszönhetően felejtős (uniq flask ár az egekben lesz). EQ nerf elvette a kedvem az előző buildtől, ami egy bleed/poison eq glad volt, és szerintem kb. 100x jobb, mint az Angryaa féle kétkezes juggernaut (azt is kipróbáltam Disfavourral). A build lehetővég tette nekem, hogy ne haljak meg: Dual curse (ha kellett temp chain/enfeeble) maxblock, 25k körüli armor, life regen és life leech, a sebzés pedig 230k+ bleed, szépen feküdt is minden.
Aztán ma estére meggyőztem magam, hogy defence>dps, úgyhogy a nerf ellenére is marad a glad bleed/poison eq -
pruzsi
őstag
Most 22.00 ig offline marad a game?
-
savior
őstag
Lehet akkor megprobalok egy ranger blade vortexet.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Har_melin
addikt
válasz vvega30 #7199 üzenetére
Az a Vortex build, amit én játszottam az előző ligában, az nem OP, viszont teljesen jól játszható és olcsó. ez volt az első kari amelyiket lvl 90-ig elvittem, egyszerűen azért, mert nem halt meg gyakran, ha igen, akkor is jellemzően a saját hülyeségem miatt (detonate dead láda, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest