Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
simondr
senior tag
Pál!
Ezer éve, mi újság?
Pont gondoltam rád tegnap, második Shavrone esett 2 nap alatt
Doedre ringet tudok adni, van egy felesleges a stashemben. Perfect formról meg annyi hogy 2 napja esett egy Snowblind grace 6 socketesen (lol) így volt abból is egy felesleges 5linkem, de elvitték :/
4 kék bele? viccelsz, easy. 2 napja rádobtam egy regaliara 20 chromaticot, beadta hogy 3G2R1B... -
-
simondr
senior tag
nem annyira fos az a conjurer gloves, ha jól emlékszem sorcerer és arcanist gloves után a 3. legjobb base
más, játszott már valaki self cast flameblastet? én most próbálgatok egy inquisitor crites low life verziót, elég massziv damage van, de pl a breachezés borzasztó vele, tud valaki tippet hogy lehet simább? érdemes esetleg ghost reavert használni leech gemmel?
a korábbi 6link témához meg annyit hogy a ligában nekem az elsö 6linket 2000+ fuseból adta be, azonban azóta csináltam 5db 6linket összesen 500fuseból. Eléggé szerencsefüggő, de én igyekszem arra biztatni mindenkit hogy ne a vorici féle 1500 fuse kraftot tolja, hanem próbáljon szerencsét, kifizetődő.
-
simondr
senior tag
-
haller26
tag
Köszönöm a segítséged, de legyél velem türelmesebb pls. Sügér vok a játékhoz azt sem tudom miről beszélsz, ennyi infót nem tudok 1nlőre hova rakni. Fogalmam sincs milyen módosítók kellenek a cuccokra,miket kéne gyűjteni-eladni-betörni... Okés van ez a labirintus,olvastam róla,azért próbálok énis utánanézni a játéknak. Amennyiben vannak hozzá cuccaid azt szívesen megvenném, ha egyáltalán van annyi keretem
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Nordic
Közösségépítő
A BF aoe nerfje szerintem észrevehető lesz(én még nem teszteltem, de aki igen az eléggé panaszkodott), mivel az aoe nem csak a távolságot csökkenti(amibe szerintem a weapon range is beleszól) , hanem a kis robbanások területét is, és ezáltal kisebb területet lehet lefedni vele.
A vinktarnak elég a Flask nerfet, az pont azt oldja meg, hogy ne legyen rajtad perma vinktar.
Az armor/ev karik miért is szívnak majd? Lehet valamiről lemaradtam.
-
Zyrius
aktív tag
HA kijön a patch, írnál majd pár továbbra is broken buildet az olyan szerencsétleneknek, mint én akik még atzirit sem öltek, de szeretnének eljutni legalább 24 achivementig a 3 hónapos szezon alatt?
Lehetne 2 melee 2 ranged 2 casterSzerintem itt nagyon sokan megköszönnék!
Nálam is az a baj, hogy felmegyek a fórumra nézegetem a buildeket és nincs annyi tapasztalatom, hogy el tudjam dönteni, hogy ez a build most akkor jó vagy sem.
És ott is a bőség zavarával küzd a sok hozzám hasonló casual player.Szóval mindenki nevében, előre is köszönjük!
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
haller26
tag
Köszönöm a válaszodat. Sajnos nem sok időm van böngészni, amint látod most is hajnalban vok fenn,bár ha emlékeim nem csalnak, a hajnali időpontok a kevesebb gamer miatt igen is kifizetődtek és a loot is jobb volt. A legnagyobb gondom az Account visszaszerzése lesz, már nem is emlékszem a Nicknévre, emailre, a jelszóra meg pláne. Anno azt hiszem Pityesz(Pityputy) néven futottam még Norbiék klánjában, bár nem vennék mérget rá. Azt hiszem egy tűztotemes Bildet raktam össze, ami az elején elég erős volt, de valamiért ráhagytam. Később vmi lightingos (ARC) karival futottam, na ő kifejezetten tetszett. Végigolvastam a gyorstalpalót és próbálok minél több tudást összeszedni, de talán TS-n folytathatná valaki a kiképzésem. Szeretem ezt a progit, nem kevésbé a remek társaságot, többnyire ezért is játszom, kocka meg pláne nem vok Szvsz jó dolog új embereket, egyéniségeket megismerni, játék közben egy jó medinát iszogatni és ugratni egymást Kiszakadni a szürke hétköznapok közönyéből, az egyre magasodó munka falát ledönteni és eltölteni önfeledten pár órácskát. Egy szó mint száz, ma megteszem az első lépést, letöltöm a játékot kezdésnek. Az új liga amit írtál, ha jól értelmeztem 3 hónapig fog kb tartani, akár egy szezon a Diabloban?
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
tibee77
őstag
Ma meg uj patch! De kiväncsi leszek a dx11-re.
Mirman:Hät köszi az infokat, vegyes erzeseim tämadtak. Nemsokära beszerzek egy 6linkes staffot +2 lvl of socketed fire gem-mel es vältok crites flame totem-re.Azzal mär ällitolag a guardianokat is ki lehet ütni.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Genji
őstag
Azt most is érzem, hogy broken mert hozzám se tudnak érni act3-ban azonos szintű lények és ahogy megérinti őket a vortex egyből patkolnak el. Mint a turmixgép úgy érzem magam ahogy rohanok és darálom le őket. (Herald of Ash aura van egyelőre mellette + ugye faster casting és controlled destruction van a vortexhez linkelve)
Köszönöm a tanácsokat, minden infonak örülök!
(#7527) San398
Igen később valóban kaptam vendortól, csak mohó voltam és egyből lvl18-on akartam használni a skillt.[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
tibee77
őstag
Hät na, mazochista vagyok. Amugy tenyleg nem valami nehez vele az elet t10ig, azt is simän lehoztam volna ha egyszer (vagyis 3szor ) nem szivatott volna meg egy extralife-os elit.Atziri az mär ma durväbb volt, nem is tudtam leölni, egy hangyaf@sznyi elete maradt nekem meg elment mind az 5 (vagy 6?) lehetösegem.Nem is tudom mi ölt meg mert 1 hit voltam.Viszont eletem elsö atzirije volt, szoval nem volt rossz probälkozäs.Az eletem olyan 800-900 között van az energy shieldem meg 3900 környeken.Nagyon szemezgetek egy 600as ES-es occultist vestment-tel traden de lehetetlen elerni az eladokat.A mostanin kevesebb mint 300 van, szoval durva fejlesztes lenne.Amugy mings heart kellett a sok chaos resist miatt (majdnem meglett a max), a midnight bargain meg a dmg miatt, hogy 1el több spectrem legyen.
A spectrekhez hozzäszolva en mindig bemegyek act3-ba a laboratoryba es jo esetben fel perc alatt, rossz esetben 2 perc alatt megvan a 4 spectre a desecrate-tel.Mivel a desecrate most 19es szintü igy 100as szintü flame sentineleket idezek meg.(värom mär a 20as szintet ) Ez a 100as szint ez milyen T szintnek felel meg?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
-
félisten
-
dave118
senior tag
Helló
Tudnál/tok ajánlani jól clear speed-el rendelkező budget, liga kezdéshez karikat? Van standard Sweep Mara, FA ranger meg egy Coc Bf+Ek karim, de kipróbálnék valami látványosabb witch buildet. És ha már újat indítok akkor az új ligában tenném. Casual vagyok szóval csak néha van időm POE-hoz keveredni.
KÖsz!... Ami ami, az az.
-
vvega30
senior tag
-
Rabby7
csendes tag
-
Har_melin
addikt
Dehogy, nagyon köszönöm a tippeket! A 3D egyelőre levelezéshez ideális: a 3x30% resist hasznos, a fagyasztása jól jön és nagyon olcsón elérhető. A Divinarius-ra nem gondoltam, gear-ben a Moonbender kivételével teljesen "vakrepülésben" vagyok, használom, ami jön. Merci A3 környékére terveztem egy bevásárló túrát, most már van egy kívánt tétel a listán.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Köszi a tanácsokat!
A Divinarius egyelőre még messze van (szintben de főleg pénzben), ahogy elnéztem a mostani buildeket, nagyon nagy rá a kereslet Persze lehet, hogy csak a liga elejének tudható be, hogy már 65c körül kapható, de ahogy a művelt albán mondja, majd akkor megyünk át a hídon, ha odaértünk.
Még nincs meg a Cruel lab, így egyelőre a Moonbender nélkül nagyobb lenne a sebzésem - papíron. A gyakorlatban a fagyasztott mobok miatt (nagyobb lightning dmg -> több freeze) sokkal gyorsabb a haladás vele. Egyelőre nem érzem a shock-freeze miatti különbséget, de ennek nagy valószínűséggel az a fő oka, hogy eddig a life node-okat szedegettem fel nagyrészt, sebzésből csak annyit, hogy haladni tudjak.
A 3Dragon egy alch-ját nem fogom megérezni ha később ki kell kukázzam, de egyelőre jól szolgál. Főleg úgy, hogy defense-em nem nagyon van, cuccra nem igazán költöttem, így jól jön, ha körülöttem mindenki ledermed
-
Har_melin
addikt
Csinálom a ele convert blade vortex buildet és rájöttem, hogy a mostanra nagyrészt elfeledett Three Dragons sisakkal nagyon kellemesen működik együtt. Mivel a konverzió 3/4-e lightning, gyakorlatilag mindenki kockára fagy a critektől. Később azért lehet, hogy be fogok próbálni magasabb szinten a Moonbender helyett inkább egy második daggert, a plusz spell dmg/crit chance lehet, hogy jobban jön majd, de egyelőre kellemes (Cruel A3)
-
Har_melin
addikt
Két nap alatt csak sikerült helyrepofozni a blogot...
Ugye jól tudom, a Moonbender változó értékei (phys dmg, crit chance) a Blade Vortexes buildednél érdektelenek, csak a fixen 2x25% ele konverzió a lényeges?
Más: Zana napi küldetésén berakott egy dupla boss, extra sebzés opciót a T9-es Canyon mapra. Gondoltam, sebaj, nem egy kemény ellenfél. Erre kiderült, hogy a Village Ruin két szemétládáját átrakták ide. Négyen úgy szétkapták (többször is) az egyébként elég strapabíró, lvl 90-es vortexes karimat, mint floki a lábtörlőt. Még szerencse, hogy szintlépés után voltam, nem vesztettem xp-t. Végül aztán megpusztultak, de váratlan volt.
Az új, T2 Oasis map pedig szép, de középen annyira sok a növény (több, mint a régi Tropical Island-en volt), hogy ha nincs health bar vagy curse jelzés a monszták fölött, akkor nem lehet őket látni.
-
vvega30
senior tag
Op az ha bemegyek egy T15 mapra és instant meghal mindenki!
De ebben az esetben nyilván az érdekel minket, hogy mi az a build amivel egy casual játékos is komoly(abb) eredményeket érhet el. Szerintem a flame totem pont ilyen,de endgémre nem alkalmas, ismétlem, szerintem. A komoly eredmény pedig nem a T1 es mapok farmolása, hanem mondjuk, hogy liga vége előtt stabilan ölje Atzirit meg labot. Eddig sem értettem a játékhoz csak élveztem, de most, hogy megkavarták a skilleket, hát...
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem ettől még nem lesz a BV használhatatlan. Azt írták is, hogy elsősorban perfomance issues miatt vették le a maximum stackeket.(persze kellett a poison stack miatt is, de valószínű nem ez volt a fő gond)
Nézzük a jó oldalát, kevesebb cast speed kell a max stackhez
-
félisten
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
Éppen ez az, hogy szerintem nem fogom megcsinálni a negyedik ascendency runt, mert keveset játszom mostanában. Vagyis csak 6 ponttal számolok és a Pendulum of Destruction-t fontosabbnak érzem. Így viszont nem tudom van-e értelme a Southbound-nak - egyelőre nagyon élvezem, hogy a fél szoba felrobban
-
Har_melin
addikt
Köszi, igen a skill tree gyakorlatilag azonos (leszámítva, hogy én még csak merci A2-n járok). Az egyetlen "gondom", hogy én sajnos utálom a WB-t, mindig beakadok vele, így nálam a Fortify bbuffja sajnos megy a levesbe. De ez az én heppem, én szívok miatta.
-
Har_melin
addikt
Köszi, a DoT-os részt tudtam, de ezek a konverziós trükközések nekem még mindig nem tiszták. Egyébként Elementalist Vortex DoT, tehát pont amit írtál, rapid decay, controlled destruction IAE/ConcE. Most az 5L-ben egy Added Cold Dmg van mellette, mert a 3B2G hamarabb jött ki, de lehet hogy teszek majd egy próbát helyette a FirPen-nel is.
-
Har_melin
addikt
Aha, közben megtaláltam (így, hogy a unique-okra van kihegyezve, egyszerűbb volt).
Kipróbálom majd, van egy csomó elfekvő cuccom, amit lusta voltam beárazni. Elvileg a legújabb változat már sárga cuccokkal is dolgozik, meglátjuk. Kell hozzá egy másik script is, de az is ott van az oldalon.
-
félisten
Nem HC-ban játszok. Most kb lvl 8 midn a kettő. Meele cleave karit fejlesztek, most vagyok 55. szinten, és elég sűrűn beadja még. De akkor megállok itt a cwdt fejlesztésével. Gondolom a immo ideje már nem nő tovább lényegesen. Amit buildet néztem, ott 13. szintre volt kitolva.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
Ez volt az én tippem is, hogy mindenki kapni fog egy ingyen premium upgrade-et.
Ezzel minimális tényleges bevételtől esnek csak el. Igazából csak azokról van szó, akik vásárolnak, de eddig még pont ilyet nem vettek, 15 pont, 1,5 dollár. Aki egy centet sem akar költeni, attól amúgy sem kapnának pénzt, akik meg szoktak upgradeket venni, azok előbb-utóbb, amúgy is a kaszához járulnak valamiért. Így pedig még ők lehetnek a rendesek.
Ráadásul ha tényleg szeretnék kiszorítani a külsős szoftvereket a nagyobb szerver terhelésük miatt (nem tudom, ez mennyiben lehet igaz), akkor üzemi szinten ezzel még jól is járhatnak.
-
Har_melin
addikt
Lehet, legyen neked és Nordicnak igaza, én fogok a legjobban örülni neki.
Amit írtam annak egyébként semmi köze az ingyenességhez és nem a GGG-t szóltam le, csak elmondtam, hogy az előzetes információk alapján nekem mi az, ami nem tetszik.
Valaki belinkelt nemrég egy fan posztot, "miket lehetne fejleszteni a játékban" témában, abban több olyan javaslat volt, ami tetszett, mint a mostani elképzelésben.
-
San398
őstag
A rain of splinters tervben volt. Köszi a segítséget!
Har_melin Ezeket meg is kell szerezni az "ügyességi pályákon" ha jól emlékszem, talán ezért ilyen jó tulajdonságok.
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
haller26
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor majd próbálok türelmes lenni és farmolni az arc-l.Idővel ha lesz cuccom majd kipróbálok más gear-t is.Azt írjátok le pls,hogy hol érdemes farmolni,mit kell felszedni-eladni és minél hamarabb meggazdagodni.Van egy pár mapom 5-8 között,de belefutottam pár kemény bossba is. pl:. az a szutyok csirke ami tölti az életét a dögjeiből,vagy a másik a pókasszony,amihez nem is férek hozzá a sok kis szutyoktól... Vannak amik nincsenek leírva,vagy a szegényes angol tudásom hátráltat.Ezért kértem,hogy hasznos tippeket - tanácsokat adjatok,ami számotokra már úgy megy mint papnak a vizet prédikálás."Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Har_melin
addikt
Lehet, hogy én értem rosszul a leírást, de a hypo a chilled monsztákra hat - a freeze-eltekre nem. A FP viszont freeze-t ad, vagyis arra (még egyszer: a gem leírása szerint), nem kapná meg a bónuszt. Az Ice Bite viszont pont a lefagyasztott monszták esetében aktiválódik.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Ok, akkor rendben, nem voltam biztos, hogy érdemes-e a Phase Acro-ba beruházni, de ezek szerint igen. Armour jó lenne, de egyelőre megdöbbentően szar dropjaim voltak, gyakorlatilag mindent vásárolnom kellett és inkább az offense-re kötöttem. (lvl 65-ön vagyok és eddig pl. még nem esett egyetlen olyan gyűrű sem, amelyiken lett volna legalább 30 life és 60 res - az rng szépségei.)
Így most elég glasscannon a kari (3k life, kb. 30% eva chance, 25-30% körüli resistek mercin), de kizárólag a cucc miatt. Sebzésben nagyon erős és mivel szerencsére a képernyő széléig beteríti a spell, elég megszórni, aztán a poison majd megteszi a magáét.
-
Har_melin
addikt
Köszi, közben szereztem egy Poison gem-et, működik. gyakorlatilag nulla resist-tel és nulla védelemmel úgy verte le Dominust normálon, mint ha egy mezei mob lett volna.
Azt nem tudom, hogy magasabb szinteken hogy fog működni, de a shadow blokk mostani átdolgozásával ezek a phys spellek szerintem nagyon erősek lettek. Most nagyrészt a saját fejem után megyek, tehát szinte biztos, hogy valahol el fogom szúrni, de egyelőre a két spellel úgy lehet haladni, mint kés a vajban.
-
-
San398
őstag
Megnézném a skill fádat de "This profile tab has been set to private"
nyic19: A Flashback SC ligában én is toltam Arc-os karaktert de nem raktam shock-ra semmit még is elég jól lehetett vele haladni. (HC-n 60-as szint körül hullottam el a saját hülyeségem miatt) Én ezt a build-et követtem [link]
Nordic engem érdekelne de hol?
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
Én ezt Molten Strike buildet csinálom, most lvl82 és inkább a saját hülyeségem miatt halok meg, amikor megtörténik - nagyon könnyű hozzászokni, hogy állandóan visszatölt az életed, néha akkor sem futok el, amikor kellene egy másodperc szünet.
A flat implicit life és mana leech a legtöbb monszta esetében elég, még bossoknál is. 6-7 corrupted blood stack esetén sem kell azonnal a flaskához kapkodnom.
Páncélból csak egy sima 5L Battle Lamellar van rajtam, semmi extra, viszont a buildhez képest sisaknak egy Geoffri's Crest-et használok a resist és a +1 level gem miatt. Csak life flaskáim vannak (én vagyok láma, soha nem tudom jól használni a resisteseket), az egyetlen kötelező darab szerintem a Blood Dance.
-
Har_melin
addikt
Fordítva gondolkozunk. Nyilván, ha a passzív fa egy részét radikálisan átalakítják, akkor indokolt és szükséges is a reset. Én viszont azt mondtam, hogy a bemutatott új skillek önmagukban szerintem nem indokolták volna a fa átalakítását, elég lett volna egyes buffok/debuffok súlyozása a meglévő leosztáson belül.
Az Ascendency viszont szerintem nem lehet meg reset nélkül, hiszen már az eddig bemutatott subclass-ok is bizonyos területeken erősen OP-k lennének. Ezt - megint csak szerintem - nem lehet szimplán a monszták erősítésével ellensúlyozni, muszáj lesz a passzív fa többi részét is valamennyire nerfelni.
Ezt egy kicsit sajnálom, mert a PoE egyik hatalmas erőssége nekem pont a szinte korlátlan variálhatóság volt. A subclass-okkal viszont éppen a kötöttebb buildek felé fog elmenni szerintem a játék. Ez a casual játékosoknak egyszerűbb, meglátjuk, mennyire hat majd a játék egészére. A különböző, a statokat vagy buffokat egy adott körben módosító jewel-ek szerintem a korábbinál is nagyobb szerepet kapnak majd.
-
wikings2
őstag
Warbandban az első uniqom volt a cybil, sose láttam azelőtt de furcsáltam hogy amint kitettem poe.tradera kb spamba kaptam az ajánlatokat érte, szóval persze érthető
Köszi a válaszokatTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
rumkola
nagyúr
Rákerestem, és az tényleg hat a spellre. Na most pont erről beszéltünk, hogy az olyanok ahol nincs írva hogy spells vagy global, az nem hat a spellre.
Most már teljesen összezavarodtammost látom a válaszod
Akkor most duplán baxtam el mindent (orbokat, respec pontokat).
LOL[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Időközben sikeredett belerázódni, igen a beyond az az átkozott mod ami miatt kb még mindig szopok. (leterem egy uniq beyond mob és ha fps droppolok is mellé akkor tuti k0, ha nem akkor el-leapelgetek)
Amúgy ez a tempest prefix/suffixes challange hogy működik. Kell találni egy tempest pre vagy suffixes rare mappot, és utána zana devicevel megnyitni a másikat kifizetve? vagy ha bejön a ligába maga a tempest mod akkor majd melyiket is kapjuk a pre vagy suffixet. Kicsit elvagyok tévedve a témában
18/20 lvl85 meg a tempest pre/suffix map challange hiányzik
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Har_melin
addikt
Bocs, de se a csicsa nem vonz, se a játékot versenyszellemből játszom.
Szerencsére a GGG sem teszi kötelezővé, hogy mindenki ugyan úgy akarjon játszani, abban a tempóban, abban az időbeosztásban, ahogy ők képzelik - most szégyenkeznem kellene?
-
wikings2
őstag
Ha jól olvastam még írták is hogy a liga alatti hétvégék alatt a követelmények teljesíthetőek is a szetthez, abár nem hivatalos oldalról van az infó, csak most értem haza.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
"bizonyos karikat 3.8k life-al még merciless Vaalsmash is one shotol,nemhogy residence Dominus" - ez jó volt... merciless vaal nem bizonyos karikat 1hitel 3,8k hp-val, hanem mindet. Egyszer le lett mérve a dmg a vaal smash-nek, valami 8k 75-ös fire ressel(ugye a smash hybrid dmg, a fele fire).
tetris: "lvl80 Duelist cyclone...
8500 armor, 45% phy redu, 2600 evasion (23%), 55% block, 3800hp, 75/75/75/25 resist mercin és Residence mapon a High Templar 1hitel... (sztem lightning)" - blockos cyclone szerintem hülyeség, annál a skillnél a minél nagyobb dps a lényeg, de ha már block van, akkor kell mellé spell block is. az armor szép, de effektíven 20k felett működik. Vannak bizonyos dolgok amibe minden kari belehal, még ha 10k hp-ja van is. Ilyen a Maze-Vaal smash, Dominus Touch of God, Labyrinth boss EK-ja(pure chaos dmg), Nem beszélve az új 80+os mapokról, ahol már az új a4-es bossok vannak. Ezeket el kell kerülni, és nem a saját statjaidban bízva túlélni.[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Tegnap halt meg egy 91 es hc sztrímer herald of tunder + valami fagyasztós nemezis modos rare bandába 2 hitből. Fájdalmas volt látni, nem véletlen softcorezok csak, nem bírnám a feszkót .
Amugy a 96 os top1 hc cyclone (Etup) 3k armorral 17% evasionnel es 7.5k hp val csapatja 45k cyclone dpsel, manuálba tolja az immortal callt, és valami ördögi hp regenje van, de ennek ellenére is nézed a sztrímet és egy figyelmetlen pillanatában 78 as mapokon is lazán beszed 2.5-3k sebzéseket 1-2 hitből.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Akkor engem az előtt vágott ki, hogy megtaláltam volna, pedig direkt azért nem mentem be Doerdréhez, hogy előbb felfedezzem.
Kicsit bosszant, mert a többi act-ben éppen hogy ésszerűsítették a wp-k helyét, hogy ne kelljen feleslegesen kóricálni.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest