Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #15023 üzenetére
semmi extra, a szokásos, "először menj el a legtávolabbi pontig" fejlesztés. Mivel én mindig beszari vagyok és féltem az életem, a scion alatt felmentem egészen a Shaper node-ig, a +1% life és 40% mana regen miatt, de lehet, hogy később visszaveszem, ha nagyobb lesz a life poolom. most vettem fel a duelist melletti egy pontos jewel foglalatot, a golem's blood melletti két pontos és a teljes íjász kör a jobb oldalon marad a végére.
A karinak nincs life leeche, ezért szerintem a nagy life regen fontos a túléléshez. Mostanáig (lvl80) a mana is problémás volt, de a Drillneck helyett vettem egy 6 mana on kill-es tegezt, sok life-fal, így most nem nagyon kell a Vaal Clarity-re hagyatkozni, az marad a bossfightokre.
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #13059 üzenetére
Alapjában jónak tűnik a karektered , pár dolog van amit én máshogy csinálnék. Először is azért szenvedsz a str-el mert túl magasra húztad a Shield Charge gemet. Nem használod támadásra csak mozgásra ezért azt szerintem nyugodtan lehetne lvl1-en hagyni. 151 str-et igényel ami kurvasok. Ha ezt megoldod már nyersz majdnem 50 pontot amit nem kell felvenned hiszen utána a második legnagyobb igényű a fortify 108 str-el.
Dexel a perfect form miatt vannak gondjaid , ha ezt a tárgyat akarod használni akkor nincs mit tenni . Amuletet lecserélhetnéd olyanra ami + dexet ad , ezzel kiváltanád a le heup-ot és azt is cserélhetnéd olyanra ami több manát , lifeot ad.
Ezenkívül én eldobnám az arctic armourt és clarityt tennék a helyére legalább lvl 19-20as szinten, de ez már csak személyes preferencia.
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #13057 üzenetére
Hát a tabula az nekem DPS miatt van bent, iszonyú sokat számít hogy minden gemre +1-et ad. Túlélés sem vészes nálam , egyedül a komolyabb bossok amik megszivatnak (pl először találkoztam uber guardianokkal és azoknál mind haltam 1-2szer ). Jelenleg 5K life és 3.5K mana van amiből az enfeeble és clarity aktiválás után marad 2k.
Grand spectrum jewelek 700 manát adnak összesen , számomra jobban megéri hogy minél több manám legyen, hiszen így MoM karakterként is le tudom foglalni majdnem a fél mana poolomat és még mindig marad 2K mana.
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #13055 üzenetére
Szia. Projectile damage nem hat az Essence Drain DoT sebzésére sajnos. Nagyon kevés módosító hat rá , chaos damage , damage over time , spell damage . Viszont gem levelből nagyon sokat profitál ( Empower , +1 gem armorok stb).
Itt a karakterlapom, itt meg tudod nézni hogy hova pakoltam a gemeket.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #9177 üzenetére
Az "Atziri fejszés 2kezes build" elég tág fogalom. Millió féle van, az, hogy neked mi passzol, attól függ, hogy mit csinálsz. A 6L belly szinte minden life alapú buildben jó, legfeljebb van olyan, amiben a speciális igények miatt egy másik jobb.
szerk: Megnéztem a Brass Dome-ot. A buildet nem ismerve (lehet, hogy vannak benne olyan pontok, amik kiegyensúlyozzák a hátrányait), én hagynám a fenébe. A crit extra dmg negálása szép, de a shock extra dmg hatása pl. attól ugyan úgy érvényesül. Ezen kívül hiába ad szép nagy armort, a spellek és a chaos ugyan úgy átmegy rajta, és az armor skálázódik talán a legrosszabbul a három defense közül. Egy armor+life karinál szerintem ha választani lehet, akkor mindig inkább a több életet adó opciót érdemes választani a több armorral szemben.
-
Ramos_
tag
válasz
haller26 #9177 üzenetére
itt van egy pár ligával ezelőtti disfavour karim nézd át kari neve BerserkerAxl
a Brass Dome sztem egyáltalán nem fontos, nálam a phys dam volt a legnagyobb gond, ezért a lightning coil, de kintsugi, perfect form belly is mind jó
fejesnek biztos hogy a Devoto a best, főleg hogy enchantozzák bőszen és poe.traden olyan enchantal veszed ahogy akarod, ha blasphemys vuln buildet csinálsz, főleg ha még curse effect növeléssel mint az enyém akkor biztos hogy a vuln enchant a legjobb rá
kesztyű a többi cucctől függ, ha res kell akkor egy brutal res damage life gloves, ha poison akkor snakebite, vagy ami épp hiányzik
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #8085 üzenetére
Ha a 200 pontos (20USD) csomagot veszed, akkor abból kijön 1 Currency tab (60), egy hatos normál tab csomag (110) és 3 db premium upgrade, amivel a hatos csomag három fülét prémiummá tudod alakítani (3x10=30). Szerintem most az akció alatt ez a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldás.
-
Gothmog
senior tag
válasz
haller26 #8085 üzenetére
A mi időszámításunk szerint kb. holnap reggelig kitart még az akció (még 17 óra van hátra belőle a honlap szerint).
Én a helyedben Currency tab-et mindenképpen vennék. Ez hihetetlenül megkönnyíti a sokféle currency tárolását és menedzselését.
Ezen kívül erősen megfontolandó még a "Special Stash Tab Bundle" néven fent lévő tétel. Ezzel három ládahelyet kapsz: egy speciálisan az Essence-re, egy másik pedig a Divination Card-okra van szabva. A harmadik pedig egy prémium ládahely, amely azonban négyszer akkora, mint a normál stash tab-ek.Azután, ha még marad kereted, akkor sima vagy prémium ládahelyek jöhetnek még, már tetszés szerint.
De ha mondjuk 200 pontból szeretnéd megoldani a dolgot, akkor én a 1×Currency (60 pont), 1×Divination (40 pont), 1×Essence (30 pont),1× Premium stash tab (30 pont) és 2×normal extra stash tab (40 pont), vagy az utóbbi tétel helyett esetleg még egy Premium stash tab összetételben vásárolnék.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #8085 üzenetére
A láda akció kb. éjfélig él, ha venni akarsz valamit, akkor használd ki. Ha rászánsz legalább 10 dollárt, akkor most a 100 pontból kjön a currency tab + egy premium tab az üzleteléshez.
Normál és premium stash tab akció kb. havonta szokott lenni, de a futó liga végén mindig. A spéci tabokat, mint a currency ritkábban akciózzák.
A paypal pont annyira biztonságos, mint bármelyik banki rendszer. Egyik oldalon beregisztrálod a kártyádat és arról fel tudsz tölteni az egyenlegedre, ez a biztonsági rész. a másik oldalon az egyenlegedből vásárolsz, de éppen emiatt az eladó ott már nem látja a kártya adataidat.
-
-
-
válasz
haller26 #8078 üzenetére
Volt valami super stash tab sale a napokban, az biztos megéri. Két prémium tabbal meg egy currency tabbal el lehet lenni.
tocsek,
Én úgy érzem a 2.6.0 ki fog nálam maradni, és majd 3.0-val térek vissza. Kicsit most sok volt egyszerre a game, beleuntam, hogy megint újra kezdjem. -
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #8018 üzenetére
Bocs, a "mennyit ér" dolgot kifelejtettem: cucc az inventory-ba, Ctrl-C rajta, poetrade -> "import item data" gomb és Ctrl-V, keressen.
Sokszor nem dob fel semmit, mert túl sok a specifikáció, olyankor ki kell szórni a fölösleges módosítókat és újra keresni. Pl. egy fegyvernél felül ott lesz a pdps-edps és az APS, alul ki kell szedni azokat a sorokat, amelyekből ez összejön, úgy sem érdekes.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #8018 üzenetére
6L-re van átlag, de nem érsz vele semmit. Kb. úgy működik, hogy 10.000 fuse-ból szinte biztosan kijön 10 db 6L. De semmi garancia nincs rá, hogy az elsőt adja be már pár fuse után (volt ilyenem, pont egy Shavronne), vagy az elsőre elversz 3000-et és a többi lesz "olcsón". Saját tapasztalat: eddig kétszer szórtam ki potyára 1500+ fuse-t (amiből Vorici garantáltan csinált volna 6L-t). Kétszer bejött pár száz db alatt. Egyikre sincs garancia, de craftolni szerintem csak az kezdjen, akinek nem okoz szívfájdalmat, ha elúszik 8-9 exányi vagyon.
A másik, hogy érdemes a poetrade currency piacát figyelni, az is iránymutató, hogy meddig éri meg. Most egy exa 188 fuse körül van. a fix 6L 1500 fuse, vagyis kb. 8 exa (breach-en). Ha ennyiből, vagy ez alatt találsz neked tetsző 6L-t, akkor nem érdemes craftoláson gondolkozni. Ha jól emlékszem, neked Belly kellett volna - az már 6 exáért kapható, de top rollal (192% armor, 40% life) is csak 8,5.
-
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #8013 üzenetére
Shapert és Uber Aztirit is le lehet ölni csak BoR-al vért nélkül .
Én személy szerint pénzszerzésre Zizaran taktikáját követem. Nincs megállás , nem pöcsölsz a hideutban , nem gyűjtesz C receptet , semmi ilyesmi. Folyamatosan mész , ölsz , csak olyan dolgot veszel fel aminek lehet is valami értéke ( Hubris Circlet , Vaal regalia , belt , ring , amulet , jewel , currency itemek ) . mapok közt max 30mp hideutban és csókolom. Nekem ez a módszer kitűnően működött ebben a ligában eddig .
Ezelőtt énis gyűjtöttem a sok szart , csináltam a recepteket de lófaszt nem ért.
Ja még egy módszer van ami hatásos ha van egy jó karid az pedig az uber lab. Elképesztő mennyiségű currencyt lehet onnan összeszedni .
-
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7982 üzenetére
5L-nél melyik gem maradjon ki: amíg nem érzel rá a warcry és a flaskák ütemes használatára, addig a Melee dmg on Full Life - ez csak akkor ad plusz sebzést, ha maxon van az életed, a leírtak szerint neked ez még gond.
Ha már sikerül stabilan 100%-on tartani a mapokon és csak a bossok jelentenek gondot, akkor nézd meg, hogy az Added Fire DMG vagy ez ad-e nagyobb sebzést (mindkettő piros, lehet cserélni), de ne feledd el, hogy a Full Life-os gem jó eséllyel pont a bossfightok alatt nem fog állandóan működni.
A másik oka a gyakori halálozásnak, ha nem figyelsz a mobok tulajdonságaira. Corrupted blood, az ice vagy fire bombákat maguk után hagyó nagyobb csoportok pillanatok alatt hazavágnak. Szerencsére ezeket már lila színnel mutatja a játék, tehát fel lehet készülni rájuk és inkább kisebb csoportokban levadászni őket, mint egyben rájuk esni és belehalni.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7989 üzenetére
Sajnos írásban nehéz hangsúlyozni: nem kioktatásnak, megállapításnak szántam, hogy ha nem érted az összefüggéseit, akkor nagyon nehéz a játék.
(Ettől függetlenül: a gemek, skillek leírása elég lényegre törő és érthető, még egy gugli fordító is megbirkózik vele. Nem azért mondom, hogy ne kérdezz, de én úgy kezdtem el érdemben angolt tanulni, hogy a hobbimhoz tartozó információkat fordítgattam le. Kellemeset a hasznossal...)
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7984 üzenetére
Úgy nehéz játszani, ha nem érted, mi miért történik - az erős buildek nem azért erősek, mert elég velük beállni a kocsmaajtóba és már le is lehet pofozni mindenkit...
A warcry-os acendancy arra szolgál, hogy minden egyes alkalommal, amikor "elsütsz" egy warcry-t, automatikusan visszatölt 25% életet és manát. Ha az Enduring Cry-t használod, akkor az ezen felül tölt még HP-t és ezt két másodpercenként megismételheted. Ha ezt nem használod, akkor persze, hogy állandóan levernek.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7986 üzenetére
Duplatotemes buildnél az Ancestralt legkésőbb valamikor Cruel közepe felé már érdemes kirakni. Ha most lvl68 vagy, akkor már régen meg kellene legyen, így persze hogy esel-kelsz: egy totem nem bír a mobokkal, a karaktered viszont nem harcra, hanem sunnyogásra alkalmas.
Ne várj 8-10 szintet, hanem inkább használd fel a küldetésből kapott respec pontokat és rakd ki az Ancestralt. Már csak azért is, mert mercin ha állandóan meghalsz, akkor az a 8-10 szint piszok lassan jön majd össze a 10%-os XP veszteségek miatt.
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #7982 üzenetére
A shield charge legyen bent skillnek , faster attack + fortifyal. Ezzel tudsz kimozogni az ellenségek elől , ne állj be a harc közepébe mindig mozogj. Megteheted mert a totemek ölnek nem te. Csináld meg a Labokat és rakd ki rögtön az a a pontot ami lifeot és manát ha ha valamilyen warcryt használsz . Ennyi a lényege. Ezzel mennie kell .
Én Über labban sem igazán halok vele csak ha max buffon van izaro és balfaszkodom. ( de mostmár a LowLife Essence Drain karit viszem Breachen az azért mégiscsak kellemesebb )
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7959 üzenetére
Gondolom a Rain Of Splinters jewelre gondoltál.
Ha az FB az Fireball-t jelent, akkor attól függ, hogyan ment eddig. Ha nem volt LMP/GMP, akkor egy 100%-os lövedék helyett kapsz három 50-70%-osat és szerencsés esetben ezeknek a végső robbanása részben át is fedi egymást, vagyis többszörös sebzést okoz.
Ha volt már LMP/GMP rajta, akkor 3/5 lövedék helyett lesz 5/7 (+66% illetve +40%), de mindegyik az 50-70%-át fogja csak sebezni az addigi értéknek.
Ha a FB a Flameblastot jelentené, akkor arra semmilyen hatása sincs, mert az nem projectile.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7942 üzenetére
a Facebreakernél nagyon figyelj, hogy milyen %-os sebzést ad, mert hatalmas a szórása és ez persze az árában is jelentkezik. 1 fuse-tól 1 exa-ig megy a kínálat, nem véletlenül. Nekem kb. egy hete esett egy úgy lvl 40 környékén és nem is figyeltem a statjait, gondoltam úgy is low tier. Szerintem masszívan benéztem az eladási árát - 3 chaosért hirdettem meg, de szó szerint mire becsuktam a ládát, már ketten jelentkeztek, hogy 7 vagy 8 c-t is adnának érte.
-
Mirman
őstag
válasz
haller26 #7939 üzenetére
Szia !
A Facebreaker egy kiváló cucc , főleg a Warchief totemes buildekhez. Én ezt használom főként std-n és breach ligában is. Itt a karakterem nézd meg nyugodtan. MirmanWarchiefBreach vagy MirmanBoR néven nézd meg őket. A breaches egy kicsit talán jobb.
A facebreaker 6-800%-al megnöveli a fegyvertelen (unarmed) sebzésedet. Ahhoz hogy ebből erős build legyen különböző unique és rare cuccokat kell magadra pakolni amin added phys damage to attacks van . Két féle megközelítés van , az olcsóbbik ha veszel egy Bringer of Raint és páncél nélkül harcolsz (ezt láthatod nálam a MimranWarchiefBreach karin, csak rajtam van páncél hogy látszódjon a skin amit rátettem , de használni nem lehet , pirosan világít) . A másik mód ha Abyssus fejessel és valamilyen 6 link páncéllal használod. Ez drágább de erősebb , viszont könyebben fekszel meg vele.
Nagyon könnyű ezekkel a leveling és minél több pénz ölsz bele annál OP-b lesz a build . Én ezt a buildet követem amúgy , nagyon használható , bár kicsit ügyesnek kell lenni hozzá , nem szabad veszélyes helyzetekbe ész nélkül bele ugrani mert nincs leech , ehelyett a Warcry ad 25% instant életet pár másodpercenként.
Sok sikert.
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7934 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a nem-ES kari nem játszató - ahogy korábban írtam, nekem mindegyik karim life-os és bőven van köztük 88-90 szintű.
Azok a videó buildek, amelyeket ötletekért követek (Mathil cuccai, a PoE Builder, LiftingNerdBro) tele vannak life karakterekkel, szinte mindegyikkel megcsinálható a teljes endgame (Shaper, über Atziri, über Izaro, most a breach bossok.)
Csak tény, hogy az ES-sel a legkönnyebb a nagy dmg csúcsokat kivédeni és a life-os buildek sokszor több, spéci cuccot igényelnek.
-
-
San398
őstag
válasz
haller26 #7910 üzenetére
Haku: lvl6-on Sells 20×Orb of Alteration for 64×Orb of Augmentation, a városban a boltos 20-80-ban vált
Elreon: lvl6-on Sells 20×Jeweller's Orb for 32×Orb of Alteration, a városban a boltos 20-80-ban vált
Vorici: lvl6-on Sells 20×Orb of Fusing for 64×Jeweller's Orb, a városban a boltos 20-80-ban váltAugmentation-->Jeweller-->Fusing
Tehár 20-80 helyett a mesterek 20-64-ben váltanak ergo 20%-al olcsóbban a napi küldetések után.
-
-
Genji
őstag
válasz
haller26 #7841 üzenetére
Szerintem ezt nekem írtad, mert adamkaa777 egy maruder warchief buildről beszélget Plazacicával.
Annak az üzentek a fejlécében nyomj a válasz gombra akinek konkrétan válaszolni akarsz, ne pedig az utolsó hozzászólásra mert ez sok félreértést okozhat a jövőben.
Ha megadod a neved a játékban felveszlek friendlistbe.
-
Genji
őstag
válasz
haller26 #7833 üzenetére
Sebzés:
Flameblast totemnél legfontosabb a "increased cast speed" Legyen a gyűrűkön 7-7 nyakláncon min 10, két olyan egykezes (wand,sceptre) ami ad min 20-20at. A lényeg 100+ legyen gemmel együtt (faster cast support). Második fontos a tárgyakon a spell damage esetleg fire damage. Harmadlagos (nagyobb mapokon kell majd) a crit change+multi.Védelem:
Lehet life alapú vagy energy shield alapú, ha előbbi a karaktered (a passzívoknál maximum life node-okat választottad) akkor a tárgyakon 70-80+ life legyen. Amin csak lehet (mindenen).Skill gemek védelemre:
- enfeeble+temporal chains+blashemy - kevesebbet sebződsz + lassítja az ellenfeleket (autamikusan auraként)
- cast when damage taken+molten shell+increased duration+immortal call - sebzést nyel el 2 féle módon isResistek maxon! - ez sokat dob a túlélőképességen
Ajánlott build: [link]
-
Sheol
aktív tag
válasz
haller26 #7744 üzenetére
Nem sok értelme lenne, mert már szétnerfelték a legtöbb buildet, amit használtam.
Én csak az aktuális ligában játszok, miután annak vége, rá sem nézek többet az adott karakterre.
Viszont itt egy fris videó kezdők számára: 2.5 - Beginner Guide, ha az angol megértése probléma, kapcsold be a feliratozást, bár sokszor nagy hülyeséget ír. -
Sheol
aktív tag
válasz
haller26 #7736 üzenetére
Én valószínű ezzel kezdem a ligát: Flameblast Totem
Ha nem jó az angolod, akkor is ki tudod silabizálni, hogy mik ajánlottak hozzá stb.
Gyakorlatilag még a Shapert is le lehet vele gyakni, ha már kicsit jobb cuccokra is telik később. -
-
-
Ramos_
tag
válasz
haller26 #7731 üzenetére
dehát lol mi alapján osztottad át?
továbbra sincsennek ascendancy pontjaid mivel nem csináltad meg normal cruel merc Izaro labot
ezek a pontok sok esetben többet érnek mint a többi együttezen kívül annyit írtam hogy az arc crit nélkül szar, de ez nem úgy megy hogy ujraosztod a pontot és kész
egyik geareden sincs se crit chance se crit multi, se a support gemeken, a controll destruction még le is vonha meg a linkelt arc build alapján osztottad át, akkor ahhoz is olyan gear(call of brotherhood ring pl) meg gemek kellenek hogy egyáltalán működjön
-
-
San398
őstag
válasz
haller26 #7680 üzenetére
"a hajnali időpontok a kevesebb gamer miatt igen is kifizetődtek és a loot is jobb volt." Ezt Te sem gondolod komolyan ugye? Ilyen nincs!! Ami neked hajnal az más játékosnak épp délelőtt vagy délután stb. !
Har_melin How to Report Bugs
-
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #7680 üzenetére
Tudna valaki segíteni, hogy a hibabejelentés hogyan működik, kinek kell írni?
Az új patch óta két hibába is belefutok rendszeresen. Az egyik, hogy ha ki akarok lépni a karakterválasztó képernyőre, akkor kivág a játék, újra kell indítanom.
A másik (ezt még tesztelnem kell, de azt hiszem csak a bétánál jelent meg), olyan, mint ha egy "plafon" lenne a pálya fölött, amin nem látok át. Mint amikor FPS játékokban egy objekt belsejébe enged véletlenül a kamera, ahova nem mehetnél és hátulról csak a szürkeséget látod. Szerencsére ez nem okozott lagot és ha arrébb vittem az egeret, akkor megint "kikerültem belőle", de azért idegesítő, ha egy sűrű mobfight közben eltűnik a kép.
-
Ramos_
tag
válasz
haller26 #7661 üzenetére
üdv
nehéz erre válaszolni, elég komplex a játék és a folyamat legfun-abb része az első 2 hónap tanulásolvasd el a topic elején a cumót, elég hosszu
dec2-án kezd el a breach ligát softcore-on
addig meg standarden húzz egy karit bármilyen spellel ami szimpi, próbálj ki többet is, attack vagy melee kari nehezebb mert jo fegyvert igényeljuss el legalább cruel fokozatra hogy is lásd a 4 actot meg a bossokat
bármit amit nem értessz játék közben, mindre fenn lesz a válasz poe wikin (angol tudás required)második karidra majd breach ligára nézhetsz már buildet is hogy ne baszd el annyira
nagyjából ennyi -
-
kristof123
őstag
válasz
haller26 #5980 üzenetére
Szerintem kb így kéne ~LVL 60-ra, de ezeket neked kell érezni, ha nincs elég hp-d akkor rakj arra, ha nincs elég sebzésed, akkor meg arra kell pakolni a pontokat.
Ezután a Marauder alatt a Blood Magic keystone-t raknám ki, de mint írtam erre rá kell érezni, hogy mikor mire érdemes haladni. (Én is most csak tippelek, szóval ez sem szentírás.)
Az első 1-2 karid így is, úgy is kukában fogja végezni, DE ez idő alatt megismered a játékot és sokkal jobban fognak majd menni ezek a dolgok. Ráadásul lvl 60-80-ig szintezés sokkal gyorsabban fog menni...
Üdv,
K. -
Har_melin
addikt
válasz
haller26 #5971 üzenetére
Az előző kommentben lévő skillfához annyit, hogy célszerű a Barbarism 2 pontját és az 5 db, szintén két node-os jewel pozíciót a végére hagyni.
Az elméleti 123 pontból egyet "elveszítesz" Oak miatt, és 90-es szint fölé sokan nem is jutnak el - nem csak a nehézség miatt, hanem mert ráunnak a karaira és inkább egy izgalmasabb újat kezdenek. Vagyis reálisan 112 pont a maximum, amivel számolni érdemes.
Respec pontokkal persze utólag is át lehet fazonírozni a fát, és egy ütős jewel lehet, hogy többet segít, mint egy kiemelt node, de célszerű ebből kiindulni.
-
kristof123
őstag
válasz
haller26 #5971 üzenetére
Flame totem build 2.1:
Totemes build skill tree softcore-ra.
Két uniq kell hozzá (elég olcsók és a poe.trade nevű oldalon tudod őket megvásárolni):
The Three Dragons Golden Mask
Infernal Mantle Widowsilk RobeBandit:
Normál - help oak (hp miatt)
Cruel - kill all
Merciless - kill allLinkek (fontossági sorrendben):
Flame Totem - Faster Casting - Faster Projectile - Fire Penetration - Added Chaos Damage - EmpowerÜdv,
K. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest