Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
szmegma
aktív tag
válasz Plazmacucci #6897 üzenetére
Izaro leolesenek nehezsege csak a buildtol fugg. Nekem par sec. Megolni nem tud. Az igazi kihivast a csapdak jelentik, melyek a HP-d alapjan sebeznek szazalekos aranyban.
Plusz ugye ott mar az uj csapdak is jelen vannak, mely hab a tortan...TV: JZ1000
-
félisten
Endgame labirintus mennyire durva?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
-
kemotox
addikt
Penetrate, vagy damage?
Elementalist, 25% penetrates cucc VS gólemes cucc. Fire spellt használok, szóval 40% + 30% sebzést adna a tűz gólem. Plusz lehetnem ég egy gólem ami vagy egy kis védelmet adna, vagy egy csomó cast speedet ami megint csak dps. -
pruzsi
őstag
Hali!
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/846000
A cipőt és a övet mivel lehetne helyettesíteni?
-
hairne
csendes tag
Barrage dps-t hogyan számolja a game? Úgy mint a Blast Rain-t?
Blast Rain négy lövedék és egy lövedék dps-t mutat/számol, megszorozva 4-el kapható meg a totál dps...
Na most a Barrage-nál is így van? Ott is egy lövés alatt 4 lövedék van....
-
Sheol
aktív tag
Közben valószínűleg rájöttem, rollolt a gyerek még egy ilyet is rá "Local Energy Shield +% Base Stun Recovery +% " és a két értéket összeadta.
[ Szerkesztve ]
-
Sheol
aktív tag
-
Har_melin
addikt
válasz vvega30 #6882 üzenetére
Ez a cyclone is nagyon jól működik nekem. Top DPS Kaom's Primacy is csak 5-7 chaos, én lvl 81-nél váltottam Atziri's Disfavour-re. Az Abyssus sisakot én végül inkább dobtam, a Kaom nélküle is elég sebzést adott és nem kellett onehit miatt aggódnom.
De ez a duelist Molten Strike/claw build is nagyon erős. A passzív fa már elavult a posztban, ez az enyém. Claw-ból én inkább maradtam a kombinált life/mana leeches változatnál az egyik kézben, nekem bőven elég. Amire figyelni kell, hogy lehetőleg csak flat leeches claw-t használj, ne x%-osat, mert full ele konverzió miatt azzal szívni fogsz.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
vvega30
senior tag
Ajánlanátok nekem egy (vagy több) kezdőknek való (iwingombos? ) melee buildet?
Mondjuk olyat am iegy exán belül van de azért elérhető a magasabb mapok farmolása is.
Eddig egy totemes meg egy coc bow karim volt, de kipróbálnék egy imba meleet is
ty[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Har_melin
addikt
Még mindig él az über trial-os kérdésem: minden egyes karival meg kell csinálni mind a hat próbát?
Ráadásul eddig kétszer adott be mapen próbát, mindkétszer ugyan azt. Egyszer sem kaptam olyan kis token-t, amit a wiki ír. Vagy azt csak akkor dobja, ha már megvan mind a hat különböző és az azt követő próbáknál esik?
-
Sheol
aktív tag
Na, sikerült megoldani.
Ha más is küzdene ezzel, akkor a lényeg, hogy sea witches szörnyeket pörgessen a térképre, és valami lineáris helyszín legyen.
Gyere papához majmocska! (nemsokára) -
Sheol
aktív tag
"kill 1000 monsters in a single rampage kill streak"
Erre van valami jó módszer?
Vagy Zanaval rakatunk a map-re rampage módot, vagy olyan tárgyat kell viselni, ami ad eleve, igaz?
Gorge-ot próbáltam Zana moddal többször is, de nem sikerült, nem volt 1000 szörny összesen a térképen. -
vvega30
senior tag
Arról van esetleg valami infó, hogy a kövi liga mikor kezdődik? A mostani liga aug 29-ig tart ha minden igaz. Utána már kezdődik is?
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Har_melin
addikt
Úgy értettem, hogy ezzel nem nagyon vacakoltam a bújócskázással, hanem egyszerűen odarohantam és facetank (vaal haste+grace + vaal molten shell aktív) De jó hogy ránéztem, nem is vettem észre, hogy még az Ascendancy előtti buildből benne maradt a 6L-ben a most már felesleges Fortify, gyorsan lecseréltem egy added fire dmg-re.
-
pruzsi
őstag
hali, Earthquake-nek szánt duelis-et milyen skille leveleljek fel?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Most futottam bele az első über-izaro trial-ba és erről jutott eszembe: az über trialokat minden karival külön-külön meg kell csinálni? Vagy itt is úgy megy, mint az három korábbi fokozaton, hogy ha egyszer megvan az összes trial, akkor már bármelyik karakterrel lehet menni a plusz két pontért?
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #6869 üzenetére
Be kell állni az oszlop mögé, amikor elereszti a támadását. Vagy kell egy olyan kari, ami nem hagyja szóhoz jutni, pl. a Molten Strike Champion-om simán szétkapta.
-
félisten
A torture chamber végén lévő gecit hogy lehet legyőzni?
-
Har_melin
addikt
Akkor nem tudom, mit láttam - ha a hatókörében álltam (spell totem lövi el), akkor lement rólam az ES. Minden esetre köszi!
Más: a mai merci lab nagyon gyors, főleg ha valaki nem megy a trinketek után. Összesen 7 pálya a trialokon kívül és még Argus is pont útba esik.
-
Har_melin
addikt
Jól látom, hogy a Wither engem is sebez, nem csak a mobokat?
-
San398
őstag
válasz kemotox #6862 üzenetére
Nálam a fire trap + flame totem vált be levelezni. Csinálsz a vendor-nál +1 to level of Fire Gems wand-ot és elég jól lehet haladni vele. A skill pontos küldiket azonnal megcsinálom
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
kemotox
addikt
Valaki tudna valami okosságot linkelni leveling tekintetében? Mi a meta, hogy szokás veretni? Mindenféle kérdés felmerül, pl hogy a skill pontos küldiket gyorsabb, ha menet közben csinálom, vagy ha később visszamegyek értük? Ésatöbbi. Mikor Perandus ligában egyáltalán bejutottam végre az elején (kb 10-15 perces sorbanállás + tökölődés volt), akkorra már elég jó szinteken haltak meg az emberek sorra. Na nem azt irigylem, hogy HCban kirippelődtek az elején, hanem hogy ilyen gyorsan haladtak
Köszi
-
pruzsi
őstag
Hali!
Cyclone AS vagy DMG? -
félisten
-
Patrick
addikt
És akkor most írom azt, hogy:
... ja csak ne spórold ki a pisztáciát.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
félisten
-
San398
őstag
Valaki segítsen, hogy a játékban az "Onslaught" az micsoda. Már több helyen láttam build-ben, flaskán stb.de nem világos.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Patrick
addikt
Frankón azt hittem, hogy HC prophecy-ből, prophecy-be kerülsz, hiába na, rohadt sokat HC-zom.
-
San398
őstag
"HC prophecy rip után standardbe kerülsz..." ezt nem tudtam, ez akkor szívás, azt gondoltam így nem lehet kiesni az aktuális ligából
"A liga végével meg sc prophecy -> standard, hc prophecy -> hardcore." ezt tudtam
Köszi a javítást.
-
pruzsi
őstag
Én megvettem prophecy-n,standba 4 szer annyiért árulják ahogy láttam,....
-
-
Patrick
addikt
Van valakinek eladó facebreakerje hardcore-on? Nem prophecy.
-
hairne
csendes tag
Sziasztok
Standardon hogy lehet ilyet találni:
http://pathofexile.gamepedia.com/Reach_of_the_Council ? -
tocsek18
senior tag
mikor belépsz a játékba és kiválasztod karaktert alul a ligáknál kitudod majd választani az adott race-t értelem szerűen új karit kell csinálni hozzá, szerintem értelme nincs csinálni esélytelen főleg hogy ráadásul az időzóna miatt kimaradunk egy csomóból, de ha nolife vagy és top3ban tudsz lenne minden versenyben akkor sima liba
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz shrapnelbulu #6838 üzenetére
Közben szerintem lecserélted a HO-t egy olyan mesterére, aki még nincs lvl7-es, azért nem tudsz most négyet felvenni.
-
Mirman
őstag
Urak ez a Medallion race season hogy fog működni ? Itt van egy naptár hozzá , de nem tudom értelmezni. Az hogy pl júli 25 12:00 Brutus kill azt úgy kell érteni hogy addig kell megcsinálni , race starttól számítva , vagy konkrétan 12:00kor ? A másik kérdésem hogy érdemes a Voll's Devotionért nekivágni ? Nagyon nehéz összeszedni annyi pontot hozzá hogy meglegyen ?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz shrapnelbulu #6836 üzenetére
szintezd lvl7-re, akkor kapod a legnagyobb HO-ot.
-
shrapnelbulu
újonc
sziasztok. lvl6-os zanával csak 2 mastert tudok invitálni.
Mit tegyek, hogy 3 mastert tudjak invitálni? -
Sheol
aktív tag
Van itt valaki, aki úgy megy át űberlabirintuson, mint kés a vajon?
Elfogadnék egy idegenvezetést benne. -
pruzsi
őstag
hali, Star of Wraeclast Ruby Amulet hol terem?
-
félisten
MIért nem számolja a sebzést minionok esetében? Nem tudom mivel sebzek többet raging spiritnél... Csak a flat dmg-t tünteti fel.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Az mennyire általános bug, hogy meg sem csináltam a trialokat, és beenged a labirintusba? Vagy lemaradtam valamiről, és már accountra vonatkoznak a trial teljesítések, nem pedig karira?
-
Har_melin
addikt
-
Ramos_
tag
válasz Har_melin #6825 üzenetére
én pont tegnap csináltam meg az über izarot és most raktam ki a +1 golemes cuccot,
gondolom te ezek szerint a reduce reflectesre raktál
én arra nem raktam mert 60%-ban chaos damot tolokde ha le akarod tesztelni a beacont csak rakj be egy ele prolif gemet, ugyanaz csak a gem jo sok damot levon viszont nagyobb a radiusa
ha ugy döntessz hogy nem rakod ki a beacont akkor a southboundnak nemsok értelme van csak egy sima cold res gloves sok sok life-al
-
Har_melin
addikt
Éppen ez az, hogy szerintem nem fogom megcsinálni a negyedik ascendency runt, mert keveset játszom mostanában. Vagyis csak 6 ponttal számolok és a Pendulum of Destruction-t fontosabbnak érzem. Így viszont nem tudom van-e értelme a Southbound-nak - egyelőre nagyon élvezem, hogy a fél szoba felrobban
-
Ramos_
tag
válasz Har_melin #6821 üzenetére
ha kirakod a beacont pyre ringel, akkor a prolif nagyon béna, mivel az ignited enemies on HIT destroys on kill --- ergo ha elpusztulnak a killnél nem tud terjedni a prolif
a kesztyu csak azért kell mert így a HIT-től nem halnak meg mert nem engedi, viszont rögtön utána a rengeteg féle DoT-tól igen, viszont ugy már nincs destroy
-
San398
őstag
Egy 20%-os Less duration-nél hogy kell értelmezni a "Reduced skill effect duration"-t? Hozzáadódik a "Less skill effect duration"höz vagy azt csökkenti?
-
Har_melin
addikt
Köszi, igen a skill tree gyakorlatilag azonos (leszámítva, hogy én még csak merci A2-n járok). Az egyetlen "gondom", hogy én sajnos utálom a WB-t, mindig beakadok vele, így nálam a Fortify bbuffja sajnos megy a levesbe. De ez az én heppem, én szívok miatta.
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
válasz Plazmacucci #6817 üzenetére
prophecy után szeptemberben
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
Having said all of that, the 2.4.0 release will drastically change everything you know about the end-game. It contains the upcoming system that has me the most excited.
nah kíváncsi leszek mi fog változni
-
Har_melin
addikt
Köszi, a DoT-os részt tudtam, de ezek a konverziós trükközések nekem még mindig nem tiszták. Egyébként Elementalist Vortex DoT, tehát pont amit írtál, rapid decay, controlled destruction IAE/ConcE. Most az 5L-ben egy Added Cold Dmg van mellette, mert a 3B2G hamarabb jött ki, de lehet hogy teszek majd egy próbát helyette a FirPen-nel is.
-
pruzsi
őstag
kb 1% élete volt a mocsoknak -
Ramos_
tag
válasz Har_melin #6810 üzenetére
pár info neked
- a vortex érdekes skill mert két részre osztható, konkrét hit és dam over time
a pyre csak a hit részét tudja átalakítani fire-ra, mivel a DoT sosem konvertálhatóéppen ezért éri meg használni vele az Ele Equilibrium keystone-t
a hypothermia gem csak a konkrét hit-re vonatkozna a DoT-ra nem, ráadásul pyre ringel hacsak nem vagy elementalist a konkrét hitnél nincs is chill mivel fire dammal hitelsz
éppezért vortexel olyan gemeket éri csak meg használni amik mindkét részére hatnak a damage-nek
controlled destruction, conc effect, aki DoT verziót csinál annak rapid decay, aki pyre-vel minél erősebb burnre annak fire pen stb stb[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Technikai kérdé, mert ezek mi-van-előbb-mi-van-később dolgok még mindig megkavarnak.
Vortex + Pyre kombó. A Vortex alapból chill-t ad a hatókörében. A Pyre viszont az összes cold sebzést fire-re alakítja. A Hypothermia buffja ilyenkor működik? Hogyan számol a program? Chill -> igen -> x% more dmg -> convert to fire?
A tooltip semmit nem mutat, hiszen feltételes státuszról van szó, még akkor is, ha a Vortex miatt a feltétel 100%-ban teljesül.
-
Har_melin
addikt
Az összes nemiszervem kezd tele lenni a sok idióta bunkóval.
Bejelentkezik, hogy kell neki valami, még én kérdezek vissza, hogy melyik ligában van, jelzem, hogy oké, átváltok. Beloggolok a másik karakterrel, meghívom, semmi. Ráírok, hogy mi van, ja, ő közben már megvette mástól. Ez ma már a harmadik ilyen pöcsfej volt és nem, egyiknek sem kellett várnia, éppen városban voltam.
-
tocsek18
senior tag
vaal molten shell-t felejtsd el 2.3ba szarrá nerfelték
"Vaal Molten Shell inventory icon.pngVaal Molten Shell's duration has been reduced from 10 seconds to 5 seconds at all gem levels. Its damage has been reduced at high levels. It does the same damage at gem level 1, up to half the damage it previously did at gem level 20."
vinktar is kapott nerfet nincs már instant leech
valamint the consuming dark uniq daggert is nerfelték
templarnál kiraktad a mind over matter keystonet ami azt jelenti bejövö physical dmg 30% előbb manából vonódik le többi sebzést kapod lifeba
a build fő lényegét meg kihagytad mert épp ezért kellenek olyan jewelek amik támadás után adják a manátMana gained for each Enemy hit by your Attacks ilyet keress jewelek de szerintem írja a build
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #6801 üzenetére
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest