Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10392 üzenetére
Legutóbbi merc labom egy vaal pact! (no regen) karival, 70-esen, dark pact számára előkészített spelles fával de fejlődős phys cyclone skillsetuppal és 1 alchemys level 1-től hordható unique itemekkel toltam le.
Kell egy lightning warpot rakni valami helyett s egy csapda se ér hozzád, nem értem miért olyan nagy felhajtás ez a lab midnenkinek.
Épp most készülök valami only überfarmert összerakni. -
alpihun
senior tag
Van valami normális oldal ami gyűjti az aktuális menő buildeket? A hivatalos fórumon pár build list még most sincs 3.0-ra frissítve.
-
alpihun
senior tag
válasz
simondr #10207 üzenetére
Ehee, így már másképp fexik a leányzó.
Egyelőre akkor megbékélek az inc aoe hiányával, de ha lesz carcass jack és szerzek valami quality BV-t akkor az már jó lesz úgy (az 5 link carcassom így effektíve egy 6link bármimássá válik).Na de így már 75% lenne a light dmg, arra már nem érné meg a megfelelő doryanis invitation övet hordani? Bár hp nincs rajta -resist viszont van elég-, szóval lehet megölné a moonbender csere lényegét.
-
alpihun
senior tag
válasz
simondr #10196 üzenetére
Hogyan lesz tankosabb? Valami hidden statról beszélünk vagy csak én nem látok sem a divinariuson sem ezen semmi defenzív affixet?
Vettem egy szinte perfect rollt s bv setupban phys to light cserélve crit strikes-ra s tesztelem, de vagy 300at esett le a tooltip.
Van spell echo és 67% increased cast speed a BV-n s nekem ez elégnek tűnik most.(#10183) Plazmacucci
A dupla divinariust hagytam is egyből, amint rájöttem, hogy úgy már nem lehet shield chargeolni.Most épp rare T7 mapeket futok elég lazán, nagyobbak még nem esnek.
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10187 üzenetére
próbáltam én is a pledge of handset s felvettem mellé a MoM + három mana nodeot s hatredet nem kapcsoltam be s ránézésre szívósabbnak tűnt, de a damage kb a fele maradt ami veszélyesebb, mint a 30% reduction hiánya, szóval visszaspecceltem erre és most megint darál. Lightning warp/flame dashhez képest a shield chargdzsel nem csak evadelsz minden boss animációt, de a culling strike is menő s a fortifyról még nem is beszéltünk akkor
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10183 üzenetére
(ugye a blade vortexről beszélünk és azt mutatta? mert épp a bladefallt tesztelem ugyanebbe a setupba snipeolós bossok ellen) nerf előtti blade vortexhez nem volt szerencsém, de ez így is nagyon tetszik, az előző -legelső- karakterem egy pewpewpew-féle firestorm ele volt, annál fényévekkel jobb
persze gondolkodom már valami új karakteren, ngamahu cyclone-t néztem még amikor ezt is kezdtem, de most mégegy kisaoe-pörgésből nem kérek márvalami spectral throw, regular spark, kinetic blast wander, nem tudom mostanában mik működnek
még egy? dualwieldeljem őket? erre nem is gondoltam, nagyon jó ötlet
meg a carcass jack annyira jó dolog? az inc aoe gem kell nekem, ezért 5linkbe nem fér be az elefocus gem, de ha berakom helyette, akkor 2600-ról 3500-ra menne a bv tooltip egy 6linkben, s még így is inkább carcass? -
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10180 üzenetére
hupszi, most már kellene menjen elméletileg
-
alpihun
senior tag
ez leginkább a te misplayed
más:
Aki jobban ért a játékhoz, rápillantana itt a noYeti nevű karakterre?
Merre tovább? Fán épp a path of the warrior fele rakom a life nodeokat, az kb. be is van fejezve. Hanem geart hogyan tudnék hatékonyan upgradelni? Egy rare 6link közelebbről biztos jön (jobb lenne egy 5link carcass jack?), illetve ajánlják a dorianys catalistet, de a számok alapján nem tűnik jobbnak a divinariusomnál és 15-20x drágább. -
alpihun
senior tag
En raktam neki swift afflictiont is, mert volt hely es igy meg azzal is eleg gyors, hogy van farol kb 40% increased skill effect durationom a blade vortex miatt. Lehet nalad is ez a stat a ludas, hoverelj a LW spellre s tooltipben irja, hogy mennyi reduced duration van rajta, 70% korul mar smooth nekem, persze egy shield charge soha nem lesz belole.
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10145 üzenetére
Akkor drágább kellene legyen
-
alpihun
senior tag
Mi történt az exalted árakkal? Standard alapján arra számítottam, hogy a kezdeti tempóval nő tovább s nyaralás előtt az összes chaosomra vettem 3 exát s már most 10c-t bukok mindegyiken. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Direct One (műholdas és online TV)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest