Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Farkassacred #11890 üzenetére
Volt időm, megnéztem, Bázis nevű számlacsomag esetén ez a minimum összeg, amit levon egy utalásért.
Ha érkezik rá legalább 150 ezer forint jövedelem havonta, akkor érdemes átváltani Smart csomagra, ahol nincs minimum költsége, mindig csak 0,2%, és számlavezetési díj sincs.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Farkassacred #11896 üzenetére
Nem, keress a weboldalon Hirdetményeket.
Viszont, hogy milyen csomagban vagy, azt a bankszámlakivonaton látni, amit meg belépés után tudsz megnézni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Noxy
veterán
válasz Peter.70 #11889 üzenetére
Még az üzletben is tudsz fizetni
Nem az a kérdés hogy lehet e, hanem az hogy mennyiért?
Volt egy üzletünk az egyik Tescoba.
€-ban fizetett mert nem volt ft-ja. 6 ft kevesebbet adtunk érte, mint a szembe lévő pénzváltó. Így is megvette.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
válasz Farkassacred #11894 üzenetére
Az OTP weboldalán találod meg.
Egyébként nem példanélkülien sok, csak hát van bankon belül jobb is. (Pl. Smart csomaggal 40 forint lett volna)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
Peter.70
addikt
válasz Farkassacred #11892 üzenetére
A számlacsomagod hirdetményében kell meg nézni az utalás díját
-
Farkassacred
őstag
válasz MasterMark #11891 üzenetére
Az új rendszerben utaltam mobilon, számlaszám alapján (már nincs is más opció).
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
MasterMark
titán
-
Farkassacred
őstag
8000 forint átutalásnál bankon belül 255 forint kezelési költség levonás az normális
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Peter.70
addikt
válasz viktorhu #11888 üzenetére
USD-t mindenhol elfogadnak. Még az üzletben is tudsz fizetni. Borravalót a szállodában meg USD-ben " várják ". Kirándulásokat USD-ben lehet fizetni. Mi nem is használtunk peso-t. Nincs dupla váltás. És mint írtam a boltokban több helyen a kártyás fizetésnek felára van.
Egyébként mindenkinek a szíve joga hogy kp-t vagy kártyát visz[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz KubanitoS #11882 üzenetére
Szerintem soha nem volt érdemes kp-t vinni, amióta van bankkártya. Nagyon régóta mindig csak kártyát viszek, és ha szükségem van készpénzre, kiveszek ottani automatából. A Revolut csak még előnyösebbé tette a kártyát. Egyébként könnyen utána tudsz nézni, hogy az adott pénznemre nézve mi olcsóbb, a Revolut vagy az utcai pénzváltó árfolyama.
Szerk: közben látom, hogy Dominika. Akkor viszont biztos, hogy nem érdemes készpénzt vinni a dupla váltás miatt. Jobb egy ottani ATM-ből levenni a pesot/dollárt (melyik Dominica) direktben.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz KubanitoS #11882 üzenetére
Attól is függ hol lesz a nyaralás? Ha Európa, vagy " fejlett " földrész, akkor revolut. Curce nem biztos hogy jól vált. Ha " harmadik világ beli " földrész, pl Dominikai köztársaság, akkor kp ( USD ). Dominikán a kártyás vásárlás sok helyen pénzbe kerül
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Kis nyaralásos téma. Mit gondoltok a külföldi kártyás vásárlásokról? Ugye régebben (meg lehet manapság is) célszerű volt valutát váltani itthon, aztán készpénzben fizetni mindenhol. Én most azon gondolkodom, hogy hagyom a fenébe az egészet és fizetek Apple Pay-en keresztül a hozzáadott OTP kártyámmal. Túl macerásnak tartom a nagyobb mennyiségű valuta váltását, majd őrizgetését a nyaralás alatt. Mit gondoltok, hogy lenne célszerű a fizetéseket megoldani külföldön?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tybor66
tag
válasz Criminal017 #11880 üzenetére
És @MasterMark!
Megtaláltam, sikerült kikapcsolni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
-
Tybor66
tag
válasz Tiédetis #11877 üzenetére
Most nem tudom kipróbálni, az utolsó értesítést két napja kaptam, s ki is töröltem.
A legközelebbi alkalommal rányomok majd, talán kiderül mit akar.
Egyébként telefonon a Zárolási képernyőn kapom az értesítőt.iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Tybor66
tag
válasz MasterMark #11875 üzenetére
Mikor telepítettem az új alkalmazást megadtam egy kódot. Kb. 3-4 hét múlva már jött is az első ilyen emlékeztető. Azért is gondoltam a kártya kódjára, mert az alkalmazásé ugye majdnem friss.
Egyébként néztem én is az app-ban és a Weben is de nem találtam kikapcsolási lehetőséget.
(Újjlenyomattal lépek be az alkalmazásba.)A válaszodat köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
Tybor66
tag
Üdvözletem!
Az OTP Bank mobilalkalmazást használom SMART csomaghoz, s már huzamosabb ideje -kb. havonta egyszer- kapok egy emlékeztető értesítést, PIN kód változtatásával kapcsolatosan.
Tudomásom szerint a kód megváltoztatása nem kötelező, módosítása pedig pénzbe kerül (150.- Ft).Más is kap ilyen emlékeztetőket? Ki lehet esetleg kapcsolni, vagy minden értesítéskor csak törölni lehet az üzenetet?
A válaszokat előre is köszönöm!
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
donmackó
addikt
válasz MasterMark #11872 üzenetére
Sima felületű visa van, hogy mit ír ki arra most nem emlékszem. Ha haza megyek megnézem. Elvileg az epic elfogadja a visát is (ott az oldalon a listában).
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
donmackó
addikt
Üdv!
Epic games-en szeretnék venni a fiamnak játékba skineket. De valamiért folyton elutasítja a kártyát. Hol tudnám megnézni hogy miért?
Szerk.: Smart csomagom van ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
veterán
válasz Tiédetis #11869 üzenetére
A Simple Plusban nincs benne az NFC fizetés, csak, ha befejezik a fejlesztést, és utoljára átrakják. Bár remélem hamarabb lesz Google Pay Mondjuk ha már igazán fontos lesz nekem, akkor lépek át pl. K&H-hoz, jelenleg a Revolutra áttöltés megteszi.
-
Tiédetis
senior tag
válasz trebrona #11868 üzenetére
Jah, rájöttem, de nincs a listában, csak a google pay, ezt nem értem
Bakker, feltettem a plus-t és a normál simple-t leszedtem.
Most felraktam és egyből visszajött. Szóval simple plus önmagában nem működik[ Szerkesztve ]
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Tiédetis
senior tag
Üdv
Második alkalom, hogy nem tudok nfc-s módon fizetni simple-val. Konkrétan google pay-t dobja fel. Ez most miért?
Xiaomi mi 10t proSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
tomp
félisten
válasz luciferk #11859 üzenetére
1perce írták a Szimpöl fb oldalán:
Kedves Felhasználóink, ezúton tájékoztatunk Benneteket, hogy a Simple rendszerében jelenleg lassulás tapasztalható.
A probléma elhárításán dolgozunk, az esetleges kellemetlenségekért türelmeteket és elnézéseteket kérjük.
Ezek szerint nem volt elég a locsoló pénz, hogy lecseréljék a 486-os gépparkot... -
luciferk
senior tag
Szevasztok, nálatok működik ez a sz.r simple? bankártyát simán elfogad a terminál, de a mobil fizetést nem.
-
Noxy
veterán
válasz alex devil #11855 üzenetére
Legjobban úgy jársz ha a számlámra utalod, mert 20% visszatérítek.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Fandango
veterán
válasz alex devil #11855 üzenetére
Szerintem mindegy, ingyenes lesz.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Folyószámlára szeretnék befizetni kb. másfél milkát (net számlacsomag). Mivel járok jobban ha befizetem bankfiókban vagy ha ATM-be fizetem be?S23
-
GabN73
addikt
válasz #38464487 #11852 üzenetére
Gyanúsnak ítélték a vásárlásaidat, biztonsági okokból blokkolják a kártyát.
SMSt követően szoktak hívni is egyeztetni a tranzakciókat. Attól függ, hogy milyen típusú volt a tranzakció, de 90%-ban csak a netes fizetést blokkolják, a fizikait nem.
Telefonon mindig egyszerűbb, fiókban nem látnak rá hálistennek...
-
törölt tag
Sziasztok!
Pár dolgot vasaroltam külföldről és ezt a üzenetet kaptam sms be.
Az Ön ... végü bankkàrtyàjàt felfüggesztettük, kérjük hivja ügyintézönket a +36(1) 3666000-s telefonszàmon, vagy keresse fel bàrmelyik bankfiòkunkat!
Azóta természetesen nem tudok fizetni. Érdemes telefonon intézni a feloldást? Ilyenkor a pénz felvetél Atm böl is letiltásra kerül?
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
próbáltam ma délután topuppolni OTP kártyával a revolut számlámat, de valami 3d hitelesítés nem volt jó a kártyával. 2 nap ja még minden rendben volt vele. Mi lehet a gond? Revolut vagy otp bug?
-
veterán
válasz Flowtation #11849 üzenetére
Ha jól értem, hogy OTP-ről váltanál, akkor itt érdemes kérdezni.
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #11775 üzenetére
sziasztok!
Erre esetleg valaki tudna válaszolni? Általános infók érdekelnének.
Köszi!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Lacko87
tag
Sziasztok,
Hol lehet ezen a csodaszép új felületen kezelni a csoportos beszedéseket? Látom a listában ami már korábban ott volt, de nem tudok semmit módosítani rajta, valamint nem tudok új megbízást sem rögzíteni. Biztos én vagyok nagyon vak mivel ez ugye alapfunkció.[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
Rá lett szólva a bankokra, hogy igyekezzenek az államapapírok értékesítésével. Gondolom, emiatt figyelnek oda a lejáratokra, hogy lehetőleg forgassa vissza az ügyfél a pénzét.
-
blg
senior tag
engem ma hívtak az OTP-től, hogy le fog járni holnap egy állampapírom
eddig még sosem csináltak ilyet, pedig nem ez a legelső lejáró állampapír
olyan sok értelme szerintem nincs, a jóváírás értesítésből úgyis rájönnék, hogy valami lejárt... -
Noxy
veterán
válasz KubanitoS #11839 üzenetére
Sztm ott van a válaszban, hogy mennyi az OTP-nél, (0,75%) mennyi az Államkincstárnál. (0,5%)
Valamilyen szinten érthető is, mert az OTP nem ingyen foglalkozik az állampapírjaiddal.
Ezt 1xüen meg lehet oldani OTP nélkül is, saját értékpapírszámlával a MÁK-nál.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vnorbi
aktív tag
válasz KubanitoS #11839 üzenetére
A kamatfizetéseket és a lejáratkori tőketörlesztést nem befolyásolja, csak annyi szerepe van, hogy a korai visszaváltás ezen az árfolyamon menne.
Az Államkincstárban is van ilyen büntetés, de általában alacsonyabb, mint a bankoknál. Ott most a MÁP+-ra 0,25%, 1MÁP-ra 0,5% (PMÁP-ra 1%, ami az OTP-nél 2%).
-
KubanitoS
veterán
válasz vnorbi #11838 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged!
Nem mozgok teljesen otthonosan a témában - meg őszintén szólva annyira nem is szeretnék - csak az érdekelne még, hogy ezek a "büntetések", hogy ne váltsa vissza az ember idejekorán az állampapírt befolyásolják a végösszeget, amelyet a lejárat után kapok kézhez?
Illetve ez a bünti csak az OTP-nél van, vagy pedig az Államkincstárnál is direktben?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
vnorbi
aktív tag
válasz KubanitoS #11837 üzenetére
Tegnap változott az árjegyzés az OTP-nél. A MÁP+ papírok esetén 0,5%-ról 0,75%-ra nőtt az árfolyamba épített korai visszaváltásra alkalmazott büntetés, 1MÁP-nál pedig 0,25%-ról 0,5%-ra. Ha ilyen papírjaid vannak, akkor ez okozza visszaesést (ezen a másodpiaci árfolyamon értékelik a papírjaidat napról napra, ennyit kapnál értük, ha most váltanád vissza őket).
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van itt kolléga, akinek OTP-nél van állampapír értékpapírszámlán?
Olyat tapasztaltam, hogy az applikáció szerint a hozam visszaesett kb a három héttel ezelőtti szintre. Nálatok minden rendben van?Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz GabN73 #11834 üzenetére
Köszönöm a tippet, el is küldtem nekik!
Más. Mióta az új mobil app-ot használom, azóta párszor már előfordult, hogy egy értéknapra rögzített utalás nem teljesül (feldolgozás során elutasítva). Persze erről nem kapok üzenetet, meg semmi sem jelzi a főképernyőn, így jobb esetben csak a következő utalás során szembesülök vele, hogy hátralékom van egy szolgáltatást illetően. Eddig megúsztam késedelmi díj nélkül az utólagos fizetést, de emiatt nem szeretnék pluszban fizetni. Persze mindig nézhetném a Tranzakciók/Folyamatban ablakot, hátha ott megjelenik egy korábbi lyukra futott utalásom, de ezt nem kellene erőltetni. Más is járt már így? Mindenesetre ezt megírom az app fejlesztőknek, hogy az ilyet jelezni kellene valahogy.
-
dellfanboy
őstag
válasz vnorbi #11555 üzenetére
reklamaltam, ma jott a level, hogy "tevesen allapitottak meg a futamido +7hoval valo kitolasat" ezert visszaallitjak az eredetit.
szoval ha nem reklamalok {emailben} akkor ez +7honap 'extra' jelzalog fizetes lett volna. reszunkrol.
haat nem is tudom hany ember nezi ezt be... es mennyi extra love nekik..
mindenesetre reklamaljatok ti is ha gond, adott problemamom latszik, hogy neha mukodik es a kis embernek is lehet igaza.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
GabN73
addikt
válasz MrPeekaboo #11828 üzenetére
Igazából ebben az a jó, ha a pénztáros felhívná a terminál üzemeltetőt, megkérdezné hogy mit látnak a rendszerben, akkor nem neked kéne rohangálni.
A blokkról ha csinálsz egy olvasható minőségű képet/scanneled és az iktatószámot ha felírtad amit kaptál a banktól, akkor elküldheted nekik a reklamacio@otpbank.hu-ra, tárgyban az iktatószámmal. Ez kicsit gyorsíthat az egészen.
-
-
A Webkincstárba más se tud belépni?
"Hiba: A szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Kérjük, próbálja meg később. "már jó pár napja.
-
namenlos
tag
válasz MrPeekaboo #11828 üzenetére
Könnyen szokott menni: megkérdezik a kereskedőt, hogy jogos-e a dupla terhelés, aztán ha nem, jóváírják.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #11818 üzenetére
Pár nap után a dupla terhelést lekönyvelték, így megírtam a panaszomat ezzel kapcsolatban. Kíváncsi leszek mennyire könnyen fog menni az ügyintézés. Blokkom van, a kártyaterminál nem ad ki papírt, szóval érdekes lesz. Aki belefutott mostanában ilyen nem sikerült és újrapróbált kártyás fizetésbe és nem kap push-t vagy SMS-t erről, ránézhet a tranzakcióira, mert simán járhatott hasonlóképpen.
-
Nikaré
őstag
válasz headhunter #11826 üzenetére
Amint megtörténik az utalás igen, ha téves, ha nem.
A meghiúsult után nem tud költséget számolni. -
headhunter
addikt
OTP, téves (meghiúsult), (megszűnt számlaszám) utalás után is felszámol költséget?
-
SzGee
aktív tag
válasz germinator66 #11819 üzenetére
bankszerű aláíráshoz kell a cégjegyzői jogosultság, elsőhelyi és másodhelyi aláíráshoz
hivatalos dokumentumot csak ők írhatnak alá a bank nevében
nem csak fiókvezetők lehetnek, értékesítési vezetők, főmunkatársak de akár mezei ügyintéző is lehet, bárki akinek adnak ilyen jogot (közjegyző készíti el)[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
Oldman2
nagyúr
válasz germinator66 #11819 üzenetére
Talán mert van egy pár OTP Fiók az országban...
És hogy ne egyetlen embernek kelljen minden olyat aláírnia, gondolom a Fiókvezetők kaptak ilyen jogot.
De nem biztos, ez csak az én elképzelésem...
-
germinator66
aktív tag
Teljesen off kérdés: miért van egy csomó munkavállaló felvéve cégjegyzésre jogosultnak? Ez kell valamihez a bank(ok)nál?
-
MrPeekaboo
senior tag
Mostanában szokott olyan előfordulni, hogy NFC-s fizetést hibával dob vissza a terminál, de ennek ellenére beterheli? Most vásárolt az asszony a Sparban önkiszolgáló kasszánál és 2x lett beterhelve az összeg... Lehet visszavonják a hibásat, de korábban nem tapasztaltunk ilyet, hogy hiba esetén is beterhel.
-
scream
veterán
Hali!
Az utóbbi időben azt a jelenséget tapasztalom (feleségemnél is, ő is OTP-s), hogy pl Simple vásárlásnál/hoz vagy Revolut-ra pénzfeltöltésnél nem jön az eddigi megerősítős push üzenet, hanem nekem kell az SMS-ben kapott kóddal + kártyához tartozó telekóddal megerősíteni.
Általánosságban ezzel nem is lenne akkora baj, kivéve, amikor mondjuk az ember sietne (és ha push üzenet jön ott is kell külön authentikálni csak nem SMS kód+telekód kombóval, hanem az app-nál használt auth-tal) + nem is állítottunk át semmit.
Mi lehet ennek a változásnak az oka? Hogyan lehetne "visszacsinálni", hogy megint jóváhagyós push üzenetek jöjjenek ezekhez a tranzakciókhoz is?
-
Noxy
veterán
válasz joghurt #11813 üzenetére
"A levonás adataiban szereplő "XYZ Kft." erősen semmitmondó - nincsen semmi köze a webshop nevéhez/URL-jéhez, "
Már bocsi, de az sem triviális hogy ilyen helyen adod meg a b.kártya adataidat.
Ja és az egész dolognak semmi köze a Simple-hez, meg az OTP-hez. Simplepay ügyfélszolgálatával kapcsolatban, meg fordítva ülsz a lovon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MasterMark
titán
válasz joghurt #11813 üzenetére
A simple itt csak egy felület amin keresztül kezelik a kártyákat és tranzakciókat. A simple az adott hellyel áll szerződésben ahol megadtad a kártyádat. Ott el is tudják menteni.
Neked ehhez nem kell simple fiók, és nincs is hozzá közöd.
Lemondani ott tudod ahol előfizettél. Vagy kérj új kártyát a bankodtól és legközelebb csak ott add meg ahol biztos tudod mit csinálsz. Használj erre webkártyát vagy revolut/wise/curve stb fintech kártyát.
Switch Tax
-
joghurt
addikt
válasz herdsman12 #11812 üzenetére
Első körben nyilván. De:
1. Ha az adott hely nem akarja a füle botját mozdítani, a Simplepay igazán megtehetné, hogy elzárja a csapot. Mint ahogyan mondjuk a Paypal esetén erre van lehetőségem.
2. A levonás adataiban szereplő "XYZ Kft." erősen semmitmondó - nincsen semmi köze a webshop nevéhez/URL-jéhez, tehát eleve nem triviális kideríteni ebből, hogy kinél próbálkozzak.A tej élet, erő, egészség.
-
joghurt
addikt
Nem találtam hozzá külön topicot, hátha itt. Simplepay-ben ("by OTP mobil") mennyire járatos valaki?
Alap probléma: Egy havonta levont "előfizetést" szeretnék elzárni. Igen ám, de nincs Simplepay regisztrációm, így belépni sem tudok. A Simplepay ügyfélszolgálata adja a hülyét, mintha nem értenék, miről van szó. (Ők csak regisztrált ügyfelekkel foglalkoznak.)
Tehát a Simplepay az adott cégnek hozzáférést ad a kártyámhoz - nem a cég közvetlenül von a kártyámról -, és ezt az adatkezelésüket nem engedik megszüntetni.A tej élet, erő, egészség.
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
Kellemes (Húsvéti) meglepetés ért!
Két visszatérítés, (ez a hivatalos neve, de tulajdonképpen nem az) amiből egy pénteken a másik szombaton lett indítva most íródott jóvá a számlámon.
Hivatalosan 4-5 munkanap is lehetne! (most egy sem kellett hozzá)
Pedig nem egyszerű művelet, mert Euros konverzió is van közben.
Ui:
Azért van offban mert OTP Bank Románia a számlavezető bankom!
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
totyak
aktív tag
-
KicsiRegő
tag
válasz totyak #11806 üzenetére
Pontosan, egy app maradt, és két online felület, a régi direktes, és az új, ami úgy néz ki, mint az app, de tovvábra is elég hiányos.
Fizetős lesz, mint ahogy elviekben a mostani direkt is, de jönnek majd új számlacsomagok, aminek a része lesz.
Lemondani csak bankfiókban lehet. -
KubanitoS
veterán
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Hölgyek, urak! Valaki világosítson fel kérem, hogy most hogy vagyunk az OTP online belépésekkel, mert kicsit úgy érzem magam, mint aki barlangból szabadult.
Jelenleg egy mobilos applikáció van, a régit kinyírták, viszont PC-ről, vagy telefonon böngészőből még kétféle Internetbank belépés is megy? Amik két külön dizájnú oldalra visznek. itt is kinyírják a régit, vagy az is marad?
Letöltöttem az appot, kérte a régihez az adataim, megadtam neki. Kért egy mail és jelszót, regeltem. Utána átdobott az online felületre, ott be kellett lépnem, meg elfogadnom, meg fene tudja még mit és nagy nehezen bejutottam az appba is. Ráadásul azt olvastam fizetős lesz. Remélem nem lesz ugyanilyen tortúra lemondani és törölni a programot, mert ezért fizetni nem szeretnék.
Köszönöm az infókat
-
luciferk
senior tag
A smartbank apk nekem jobban bejött, kicsit gyorsabb és kiforrottabb volt mint a mostani mobilbank. Pár perce a mobilbankot alkalmazva elindítottam egy időzített utalást, amit elutasított a rendszer többszöri próbálkozásra is technikai hibára hivatkozva, érdekes módon a webes otpdirektbe belépve egyből teljesült az utalás. Nem tudom miért erőltették ránk ezt az új mobilbank alkalmazást ha még nincs rendesen kiforrva.
-
Noxy
veterán
válasz trebrona #11803 üzenetére
Gondolom a b.bankkártya lopás, vagy elvesztés miatt akarja beállítani. Nemrég volt egy bukta, hogy talált kártyával fizettek premierplánban a kamera előtt.
Mondjuk amióta ApplePay van, fizikai kártya nincs nálam.
Kp sem gond ha hirtelen kellene, az UniCredit m-cash kóddal.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla