Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
iOS alatt a Mobil alkalmazásból nem lehet letölteni a havi Számlakivonatokat (sem)?
-
törölt tag
Akinek szép kártyája van az figyeljen oda mert március 20 és május 31 is egy olyan határidő lehet amikor egyszeri 15% levonást hajtana végre a bank, a lejáró összegek miatt. A két dátum a lejáró összegek idejétől függhet. Nálam csak május 31 van megjelölve. A portálon talál bővebb információt.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
válasz Grande Ale #13494 üzenetére
Attól függ, milyen szla csomagban vagy?
-
Grande Ale
őstag
Harom-negymillio forint felvételnek mekkora díja lehet?
-
vnorbi
aktív tag
11-e, vagy ha az hétvége/munkaszüneti nap, akkor a következő banki munkanap (februárban 13-a volt, és márciusban is ez lesz). Ez a záró nap még beletartozik az adott elszámolási időszakba, azaz ha nincs zavar a munkanapokkal, 12-én indul, és következő hónap 11-én éjjel zárul. A határon végzett vásárlás valószínűleg átcsúszik a következő időszakra, ha például 11-én vásárolsz valamit, és 11-én van a zárás, akkor a számlakivonatra csak zárolásként kerül fel az összeg, ez nem lesz benne az aktuális tartozásban, majd csak a következőben.
Tehát normál esetben a 11-e az utolsó nap, de az aznap indított vásárlások már jó eséllyel átkönyvelődnek a következő időszakra.
[ Szerkesztve ]
-
smgy
újonc
Otp Bonus Gold hitelkártyánál 11-e a fordulónap?
11-e a periódus utolsó napja vagy a következő periódus első napja?
Iherb 28% akció 09.23 19 óráig. Részletek az iherb FB csoportban: https://t.ly/YjQ_g ||| vagy a reddit csoportban: https://t.ly/EKhOj
-
Llew
senior tag
válasz Peter.70 #13487 üzenetére
Debez most tenyleg ilyen balfaszul van megoldva? A honlapjukon is azt iejak a plusz mindwn kartyához jó, meg ha új kartyat akarnek a pluszban hozzadni ort is ott van minden valtozat.
Nem volr eddig bajomxaz alkalmazassal, de ez igy gaz. Mindjart le is szedem a picsaba a pluszt, nekem ne csinalja kettő majdnem ugyanaztAz emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
Most ez komoly hogy egyszeree kell használni a simple-t meg a plus-t?
Múltkor feltettem a pluszt mondvan az az új, és a regi mar nem frissül.
El is felejtettem hogy mindketto fent van. Aztan valamelyik leszedtem a regit mondvan minek a kettő. Viszont most nem megy az nfc-s fizetes, es ahogy visszaolvasok azért, mert mc kártyához a regi kell. Ennek így mi a fasz értelme van?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
tomp
félisten
Lejárna a másodlagos számlaazonosítóm. Az új internetbankban ezt se lehet beállítani? Sehol se találom...
-
perempe
veterán
Off:
My UniCredit Banking-ban be tudom állítani, hogy az internetes, kártyás vásárlások (MasterCard) esetén ellenőrző SMS-t küldjön a bank? Hogyan? Be kell mennem személyesen?Én személyesen mentem be az OTP-be, hogy így állítsák be, azóta merem használni.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
addikt
Üdv!
Az otp direktben (asztali honlapon) a belföldi utalásokhoz elmentett űrlapok közül, hogyan lehet törölni amelyik már nem kell?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Noxy
veterán
válasz perempe #13479 üzenetére
Pár éve már költséghatékonyan meg lehet oldani az €, meg $ pénzügyeket. Felesleges a magyar bankok hókuszpókusz követhetetlen átváltási díjszámításával,, könyvelésével, sarcával foglalkozni. Lehet hogy ezért nincs még mindig eurónk?
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
viktorhu
veterán
válasz perempe #13477 üzenetére
A végleges elszámolt árfolyamot kell nézni, amikor a tranzakciót már lekönyvelték. Amit a vásárláskor látsz összeget, az nem egyezik a véglegesen könyvelt árfolyammal (az majd a könyvelés napján érvényes deviza eladási árfolyam lesz). (Az OTP árrése 1% körül van, alacsonyabb, mint a többi banké, de drágább, mint a revoluté és a wise-é.)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz perempe #13455 üzenetére
Mennyit fizetnék egy EUR-ért?
Na ez az amit sem az OTP-nél sem az UC-nél nem látsz pontosan vétel előtt. Feltéve ha előtte nem bogarászod ki a hirdetményen az aktuális árfolyamot, amit még gyorsan beszorzol.
Revoluton, Wisen, meg valós időben (kivéve hétvége) látod hogy mennyi lesz az annyi. [kép] Vétel után meg a számládon landol az euró.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vnorbi
aktív tag
Ez teljesen változó. Szoktam használni olyan helyen, ahol minden alkalommal elkérik a személyit is mellé (jegyiroda), és olyan is van, ahol az elfogadó hagyja jóvá helyettem az összeget a terminálon, és ő írja alá a POS cetlit is a kártyatulajdonos helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Krisztianby
tag
Max kajára használná fel , gondolom "barátnő" státusz nem sokat nyomba lakna megkérdezik miért van nálam a kártyám.
[ Szerkesztve ]
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
veterán
válasz Krisztianby #13469 üzenetére
Úgy akkor jónak tűnik szabálytalan marad természetesen, de kisebb a lebukás esélye.
Kicsit rákerestem, és elvileg kérhetnek személyit is az elfogadóhelyek, hogy védjék magukat az esetleges NAV büntetéstől... velem még nem fordult elő ez éttermekben, de én nem használom olyan gyakran, szálláshelyen meg más okból is adni kell nekik... Egyéb felhasználási helyekről nincs tapasztalatom.Szerk.: és lám, aláírás is csak itt-ott kell, ebbben nem voltam biztos, nem tudtam, hogy miért nem volt rá szükség x helyen.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Krisztianby #13467 üzenetére
Hát ha nem ellenkező nemű az ismerős, akkor csak tanulja meg az aláírásod annyi az "ellenőrzés", hogy fizetéskor aláírja a blokkot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Krisztianby
tag
Lehet rossz topic akkor elnézést.
Sziasztok eddig szerencsém volt és kérhettem a szép kártya juttatásokat valós pénzre. Értelem szerűen valamivel kevesebbet de így is megérte nekem. Most is kapok egy kisebb öszeget viszont most csak szép kártyára kérhetem. Fő kérdésem az lenne mennyire nézik hogy ki használja a kártyát? Van egy ismerősöm akinek "oda adnám" a kártyát természetesen a kártyán lévő összegnek csak 60%-át kérem. Olvastam a jogszabályt és társkártátya lehetőségeket de egyikbe se tartozna bele hogy használhassa a kártyámat.
Erre van valami út hogy ne tudjanak bele kötni?
Köszönöm a segítséget!~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
Noxy
veterán
válasz donbig #13465 üzenetére
Azon a számon amin kapod az SMS-t
elküldöd a Tilt szót. [kép] Innentől semmiről nem kapsz SMS-t. ( belépő kódokat viszont megkapod )
Nekem tök felesleges volt, mert az OTP app-ban meg jött a push üzenet is az összes tranzakcióról.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz luciferk #13460 üzenetére
Én uan így voltam az OTP-l negyven évig. Kb ezek költségek voltak nálam is. Első körben megszüntettem s csop.. beszedést. 89 Ft/db x 4. Átraktam az iCsekk-re, vagy a szolg.. appjában fizetem. Megszüntettem SMS -küldést a tranzakciókról, meg a hitelkeret emelése van lehetőség spamot.
Ezekkel sem voltam sokkal beljebb, oszt egy éve át mentem az UC Partner Aktív Zéró Csomagba. Csak a nyugdíj meg a MÁK hozam megy a számlára. Nincs semmilyen havi állandó utalás. (Pedig ez is ingyenes lenne) Így változás esetén, mindenféle gond macera nélkül váltok bankot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
yogibear
addikt
válasz luciferk #13460 üzenetére
Éves számlavezetési díj kb 7ezer, 5-6db csoportos beszedés/rendszeres átutalás kb 4ezer, évente, éves kártyadíj kb 3400 (Visa)... ami efelett van az plusz...
Ha pl. többször veszel fel kp-t a havi ingyenes 150k felett az megdobja... meg ha van sms értesítő beállítva rendszeresre... és ilyenek... havi 10 db sms belépőkód kiküldése ingyenes, utána sms díjért... stb... nézd át a kapott díjkimutatást, abból minden kiderül...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
luciferk
senior tag
Az asszonypajtival aki társtulajdonos net számla csomagban vagyunk, a kettönk nyudíjja 434e a számlára jön, éves kimutatás költség 26e forint amely valószinű emlkedni fog, nem sok ez egy kicsit?
-
Asbee
veterán
Sziasztok! Bankfiókban saját számlára, nagyobb összeget (15M), ingyen, bármi gond nélkül be tudok fizetni ugye? Nem találtam semmi hirdetményt ezzel kalcsolatban.
-
perempe
veterán
Megérné most a szállást külföldön kártyával fizetni? Van készpénz is, UniCredit és OTP kártyákról lenne szó. Mennyit fizetnék egy EUR-ért?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
namenlos
tag
válasz BUZZLGHTYR #13451 üzenetére
Nem, csak személyesen. Ha viszont dombornyomott, végleg kuka.
-
törölt tag
Az OTP Bank kapta a Mastercard – Év Bankja 2022 verseny fődíját/
A cikk végén a további 6+1 kategória díjazottjai is fel vannak sorolva.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ha letiltom a kartyakat az appban, ujra tudom este aktivalni?
-
karlkani
aktív tag
válasz DeathAdder #13449 üzenetére
Elírtam egy összeget (652 Ft helyett 1174 Ft), és 2023.03.21-től emelkednek az árak, már kértem a javítást...
[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
válasz DeathAdder #13445 üzenetére
Ehhez tudni kell, hogy a a bankszámlára vonatkozó szerződéskötés mikor történt.
Díjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ig megtörtént, a szerződés teljes körű aláírása mellett és
- amely bankszámla vonatkozásában az ügyfél nem kezdeményezett szerződés-módosítást eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követőenBelföldi
- OTP által üzemeltetett Ft és Euró töltésű ATM-ekből 71 Ft + 1,23% (81 Ft + 1,23%)*
- Idegen ATM-ből 1352 Ft (1548Ft)*Díjak és költségek azon lakossági bankszámlákhoz kapcsolódó kártyák esetén
- amely bankszámlákra vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-ét követően történt, a szerződés teljes körű aláírása mellett vagy
- amely bankszámlára vonatkozó szerződéskötés 2014. december 31-éig megtörtént, azonban az ügyfél szerződés-módosítást kezdeményezett eltérő számlakonstrukció igénybe vételére vonatkozóan 2014. december 31-ét követőenBelföldi
- OTP által üzemeltetett Ft és Euró töltésű ATM-ekből 118 Ft + 1,49% (135 Ft + 1,49%)*
- Idegen ATM-ből 1174 Ft + 0,6% (1344 Ft + 0,6%)** A díjak 2023.03.21-től emelkednek (zárójelben).
Igen, pl.: nálam VISA Online kártya napi készpénzfelvételi limit 300000 Ft (ennél többet nem lehet beállítani).
Teljesen mindegy, csak NE OTP-s legyen.
[ Módosította: Kendek ]
-
Noxy
veterán
válasz DeathAdder #13445 üzenetére
Milyen 300 e limit?
számlavezető bankjánál nyilatkozik arról, hogy szeretné igénybe venni a havi első két, összesen legfeljebb 150 000 forintig terjedő díjmentes készpénzfelvételt. [link]
Havi 150 e díjmentes. Utánna kamilla bárhol veszed fel.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ma reggel nem kicsit kamilláztam amikor lemart 4588 ft-ot amiért pénteken felvettem otp ATM-ből 300 ezret
Még mindig igaz az hogy idegen ATM-ből jobban megéri? mert még párszor fel kell vennem ugyanennyit
Illetve:
- idegen ATM-re is ugyanúgy vonatkozik a 300 ezres limit?
- a napi limit naptári napot vagy 24 órát jelent?
- idegen ATM teljesen mindegy hogy milyen, csak ne otp-s legyen?Köszi
-
yogibear
addikt
válasz Peter.70 #13442 üzenetére
NET csomaghoz ilyen nincs...
Amúgy megoldom Curve kártyával ingyen... minden nap max 74 ezret kivehetek automatából, és nem kerül semmibe, míg nem nézik az MCC kódot... ráadásul webszámláról is.
Nem kell ilyen minden hónapban, legtöbbször elég az ingyenes max 150k, évente max 2-3 alkalommal lépem túl ezt... így pláne minek fizetni a 2 ATM csomag havidíját... (már ha nekem lehetne ilyenem, az csak asszem Smart-nál van)„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
-
karlkani
aktív tag
válasz yogibear #13436 üzenetére
Köszi! A jelenleg érvényben levő díjszabással tisztában vagyok. A márciusi emeléssel kapcsolatban nem találtam hirdetményt, de a kolléga leírta, hogy jó helyen keresem... kibökte a szemem. Azt hiszem jobban utána kell néznem a smart csomagnak, szépen emelkednek a költségek...
#13438 yogibear
Már leírtam, hogy megvan, azért köszi...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz karlkani #13422 üzenetére
Mert nem néztél körül rendesen.
Ott van az... [link]
Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatai és díjai
és alatta:
Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatai és díjai 2023.03.01.685 lesz a csomagdíj, 98 a bankon belüli rendszeres utalás, 97 a csoportos beszedés
Ez pedig a március 21-től érvényes bankkártya hirdetmény: [link]
A kp felvét az ingyenes 150k felett 81 Ft + 1,23% lesz[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz karlkani #13428 üzenetére
Tavaly áprilistól lett a havi csomagdíj 569 -> 598.
Az "időszakos költségek", azaz a csoportos és egyéb beszedés maradt 88 és 86 ft/darab, 3. után mínusz 50 forint, darabonként
Az éves kártyadíj 3364 volt (Visa)
ATM-ből kp felvét díja 71 Ft + 1,23%... természetesen az ingyenes 105k felettről beszélünk...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz #01110937 #13425 üzenetére
Nem, azt már tavaly átírták nyáron... Idén március 31-ig tart az akció, nem 20k-t adnak, hanem 40k-t és a jogosultsághoz szükséges elvárt aktivitási időszakot is meghosszabbítja a hatóság 2022. április 30-ig.
[ Szerkesztve ]
-
blg
senior tag
válasz AssAssynn #13431 üzenetére
Nem. Azt javaslom előre találd ki, hogy mit szeretnél (saját kutatás, fórumok, hozzáértő ismerősök segítségével), és ne a banktól kérj tanácsot, mert nekik az az érdekük, hogy minél többet fizess nekik. Az ügyintézőnek csak megmondod melyik csomagra szeretnél váltani, és kész.
-
törölt tag
válasz karlkani #13426 üzenetére
Én eddig ennek töredékéért vettem. 100 ezrekért nem vennék telefont...100k alatt is bőven vannak modellek. Ha meg azon gondolkodsz kihasználod-e, akkor ez nem is kérdés...
Első androidos telefonom konkrétan 20k volt, ezt cserélte be 20k-ért.
A másik 60 lett volna, de olcsóbban meg volt anno 40 körül. Most is hasonló árkategória volt a kedvezménnyel. Nekem megfelel, persze kinek mi a fontos, mire kell.Vannak 4k-s képeket készítő telefonok is...
Korábban 120k volt a határ a kedvezmény esetén, ezt eltörölték talán már... -
karlkani
aktív tag
válasz #01110937 #13425 üzenetére
Még tavaly megcsináltam az előregisztrációt, jogosult vagyok.
Nem a bizalommal van baj. Több akcióról lemaradtam a sok gondolkodás miatt, hogy kell-e ez nekem, kihasználom-e (a 130 körüli A52s-t sajnálom így utólag)... Tisztában vagyok vele, hogy elszaladtak az árak, de nem szívesen adnék ki ~100-130k-nál többet (kedvezménnyel együtt) telefonra. Jelenleg meg nincs olyan, amit megvennék szívesen, " jó áron"...
-
törölt tag
válasz karlkani #13424 üzenetére
De csak akkor ha használtad a megadott idősávban is (2021 dec 31ig, aktív volt a telefon használata).
Amikor én vettem, cseréltem a régebbi telefonom még csak 20 ezret adtak. Így is közel féláron volt majdnem. 2 telefon is lett így cserélve. De lehetne még... ha nem számít, hogy van már egy 4g-s telefonom is...
Vagy az "okos" telefonban nem bízol?
-
törölt tag
válasz karlkani #13419 üzenetére
Idén és jövőre is várhatóan emelkedni fognak a banki költségek, inflációs korrigálás miatt is.
Akinek nem fontos a befizetés számlára, vagy Budapest környékén él, annak jó választás lehet a Gránit bank is (akár 2. számlának, vagy elsőnek), a legtöbb számlacsomagnál nincs számlavezetési díj (van ahol semmilyen feltétel nincs). sms díjakat is meg lehet spórolni (isms). Egyéb költségek pl utalás is kedvező.Egy okos telefont beszerezni pedig nem olyan nehéz (nem kell több száz ezrest választani).
Akkor applikációból is tudod intézni a dolgokat, nem csak netbankból[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz karlkani #13419 üzenetére
blg: jogos
AssAssynn: úgy már bonyolultabb ügy, valószínű, hogy akkor fizettetnék veled a havidíjat, de jobban vizsgálgatva a feltételeket, nem olyan biztos, kéne egy üfsz dolgozó, hogy mit gondol róla
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz karlkani #13413 üzenetére
Március 1-től magasabbak lesznek a Smart díjai, azzal érdemes számolgatni. (Meg a többféle dátumú szerződésekkel közös hirdetményt csináltak, a kettő dátumos felett van sima Smart-ként.)
A Webkártya 134 Ft/hó, az sms 26 Ft/db, viszont sok esetén érdemes lehet az SMS csomag 405 Ft/hó.[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
válasz yogibear #13411 üzenetére
Nem néztem utána, csak írtam, hogy hasznos, ha van.
Köszi, hogy jelezted!
#13412 csako
Nekem sem olcsó az éves díjam, Net számlacsomagom van, még 2010 novemberében kötöttem. Díjkimutatás szerint 11648 Ft volt a tavalyi költség, ebből 7089 Ft a számlavezetés, 883 Ft az SMS, csoportos beszedési megbízás 88 Ft, éves kártyadíj 3364 Ft, valamint 224 Ft utalás.Smart esetén, ha minden igaz a számlavezetés ingyenes a szerződési feltételek teljesülése estén (elektronikus számlakivonattal). A webKÁRTYA számla díja 117 Ft/hó, SMS szolgáltatás díja 174 Ft/hó (nincs okostelefonom), SMS-ek díja 23 Ft/üzenet, éves kártyadíj 4645 Ft. Ez nálam 8137 Ft/év, ha jól számolom (meg jó hirdetményt nézek), plusz minden SMS üzenet után 23 Ft.
-
veterán
válasz AssAssynn #13408 üzenetére
Ha minden hónapban érkezik rá legalább minimálbér fizetés, akkor a Smart a legjobb, véleményem szerint.
Az új hirdetmény szerint 2978 Ft lesz a bankkártya éves díja, én ezen felül nagyjából 1000 Ft-ot fizetek évente utalásra.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz karlkani #13390 üzenetére
Tempóhoz nincs webkártya, csak a plasztik...
HIRDETMÉNY a Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatairól és díjairól
Termektajekoztato_Tempo_20230115.pdf„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz MasterMark #13407 üzenetére
Nekem 2000 a dombornyomott (eredetileg Mastercard amit cseréltek pár éve Visa-ra). És van 200 ft-os számlavezetés. Ha van még utalás vagy hasonló az jön hozzá, ritkán. Ez alap folyószámla volt anno + bankkártya. De már nagyon átterelnének másik csomagba...
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Köszi mindkettőtöknek a választ. Különben a banki ügyintéző ajánlotta, hogy a gyerekcsomagok után (mivel kinőttem belőlük) erre váltsak. Ti mit használtok? Bár gondolom itt nagyon egyénfüggő, hogy kinek hogy jön ki.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
törölt tag
válasz AssAssynn #13399 üzenetére
Akkor az a beszélgetés neked szól, sokat tanulnál belőle
MNB felmérése szerint van olyan magyar akinek a banki költsége a sokszorosa a többihez képest. Pont a nem érdekel dolog miatt. De nem vagy egyedül ezzel.
"Neked/nektek mennyi?"
4-5000 éves szinten. Volt, hogy kevesebb."(pont egy fontos, éjszakai pillanatban)"
Nő ügy?DS39 Köszi, szokatlan jelenség lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz MasterMark #13404 üzenetére
Neked/nektek mennyi?
Ebből "számlavezetési és csomagdíj" az olyan 7e körül van, van sok apróság, aztán Visa kártya díja 3.3e ft, és végül átutalások ~3e ami még nagyobb tétel."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz karlkani #13398 üzenetére
Nem ismerem egyáltalán ezt a webkártyát, majd utána nézek akkor, de amúgy leveszem a vásárlási limitet ilyen nagyon alacsonyra és alapvetően nem is használom.
Telekóddal egyszer megszívattak (pont egy fontos, éjszakai pillanatban), úgyhogy az már elkészült egy ideje."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...