Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan embert aki nyert már a gépkocsi nyereménybetéten?
-
törölt tag
válasz szabeska #14895 üzenetére
És kiírta, hogy sikeres volt a befizetés? Vagy csak nem volt több duruzs és eljöttél onnan? Amúgy lehet, hogy gebasz van a rendszerben megint, mert késik az értesítés is, meg nekem is van egy függőben lévő vásárlási jóváírásom.
Úgyhogy ha nem rontottad el a gépet, akkor én a rendszerhibára tippelek. Ha elrontottad a gépet, akkor az szívás, mert csak akkor írják jóvá, ha lerovancsolták a gépet. Az meg több nap, ritkább esetben több hét. -
szabeska
addikt
Sziasztok. Ma delelott fizettem be befizeto atm-en kp-t a sajat szamlamra, es meg mindig konyveles alatt van... Hetvegen nem azonnal jelenik meg az osszeg?
F1
-
IntelKiller7
veterán
válasz IntelKiller7 #14883 üzenetére
Akit esetleg érdekel, kb 2-3 óra alatt átment.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
tomp
félisten
válasz #33802016 #14891 üzenetére
Eddig "kártyás" fizetéshez a Wise-t használtam GPay-ben. Megszoktam, hogy azonnal jön az értesítés a Wise-tól.
OTP-s GPay-nél meg van, hogy a GPay sem értesít mivel meg sem kapja a banktól a tranzakció infót... Szerintem pár szakembert át kellene hívnia az OTP-nek a Wise-tól... -
tylerddd
veterán
Helló! Fürgefutárnál fizetnék, állítólag leállt a SimplePay. Ez csak náluk lehet hiba, vagy általában?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
IntelKiller7
veterán
Ha most OTP-rol utalok szlovak szamlaszamra, az mikorra erkezik meg?
azonnal, par ora vagy csak holnap?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Noxy
veterán
válasz NSmester #14881 üzenetére
Hogy képben legyél:
külföldön a fizikai kártyás vásárlásait forint betéti kártyájával devizában összesen havi 300 000 forintig (EUR, GBP, USD, és CHF devizanemben). A devizában végzett kártyás vásárlások esetén az árfolyamok naponta 4 alkalommal kerülnek jegyzésre.
[link]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
NSmester
csendes tag
Valaki képben van az árfolyam+ szolgáltatással? 23-án bevásárló túrán voltam Nagyváradon ( lidl, kaufland ) kártyával fizettem ( otp mastercard ), az elszámolás szerint a könyvelés dátuma 24. RON-ban fizettem, de EUR-ban számolt, és a könyvelt árfolyam köszönő viszonyban sincs a középárfolyammal, de még a közzétett napi 5 árfolyam egyikével sem.
-
törölt tag
válasz Redneck #14873 üzenetére
Nincs baj vele, ha neked az tetszik. Én biztosan nem fizetnék érte, ha van ingyenes megoldás. De nekem a kinézete sem tetszik. Bár én 15 éve használtam utoljára OTP-s SMS-t, abban talán ékezetek se voltak, vagy voltak csak balra dőlőek, már nem emlékszem. Csak arra emlékszem, hogy nem voltam elégedett. A push üzenet viszont tetszik. A böngészős bankolást meg nem tartom biztonságosnak. Hiába van könyvjelző, ott nagyon figyelni kell. Az appot meg betettem a Knoxba, ott semmi más nincs és azonnal látom, ha valami nem gömbölyű.
-
tomp
félisten
Nálatok az app tranzakciós értesítései nem késnek? Nekem ma egyik tranzakció értesítése sem pontos.
pl nemrég szólt, hogy délután vásároltam...
De az utalásról is most jött miközben kb 1,5órája csináltam meg. -
-
perempe
veterán
Két számról is küld sms értesítést az UniCredit. Elmagyaráznátok?
30 3444286 (általában innen jöttek)
70 7177040 (pénteki osztrák Billa vásárlás óta jön innen)* Brahms: 4. szimfónia *
-
törölt tag
Akkor csak az ATM-nél fizetős? Pár hete átfutottam az árlistát mert kerestem mennyibe kerül egy egyenleg az ATM-nél, és azt láttam, hogy van a befizetésnél egy alapdíj, arra rájön valamennyi % is a befizetett összeg után. És így már értettem, hogy miért fizetnek ne inkább személyesen mint az ATM-nél.
Gondolom ez addig lesz így, míg el nem kezdik azt mint a K&H, hogy kp nélküli fiók. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mit jelent egy euró atm-nél a "zóna" megjelölés?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
snecy20
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, hogy a készpénzbefizetés saját számlaszámra (bankfiókban) az minden esetben ingyenes az otp-nél, vagy folyószámla-csomag függő? 100k alatti tételről van szó.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
törölt tag
Én úgy láttam, hogy van egy olyan opció, hogy a könnyebb megjegyezhetőség miatt lehet egyszerűsített felhasználónevet hozzáadni. Ez nem opció? Vagy nincs jelentősége, mert attól még ott az emailcímes verzió?
-
hhgygy
senior tag
Kipróbáltam az új böngészős OTP Internet Bankot, első problémám, hogy nálam a Windows angolul van, erre az OTP is angolul jött be és sehol nem találok nyelvi beállítást. Van egyáltalán ilyen lehetőség?
Update:
Hát, ez wazze, zseniális, megtaláltam, a belépés ELŐTT kell a nyelvet állítani, hatalmas, intuitív, meglepi.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
DS39
nagyúr
válasz Peter.70 #14849 üzenetére
Remélhetőleg a banknál mielőtt lekapcsolják a régit, rájönnek hogy az email címes azonosítás nem ideális emiatt.
Kelljen email cím a rendszer használatához, regisztráció, jelszó emlékeztető szinten, de a belépés sokkal jobb, egy saját felhasználónév és jelszó páros formájában első lépcsőnek.Az email címét annyi helyen megadja az ember, ahonnan ki tud szivárogni.
Persze ha ez az OTP-től szivárgott ki, akkor mindegy mert a login is kifog.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Azért az új internetbanknál kicsit bosszantó ez a sok tiltás.
-
karlkani
aktív tag
válasz yogibear #14842 üzenetére
Egyrészt gondolom nem egyszeri volt a próbálkozás, hanem többszöri...
Biztos, hogy nem egyszeri, akkor még nincs kizárás. Múltkori bejelentkezéskor elütöttem a jelszót a virtuális billentyűzeten. Lehetne itt is saját azonosítóval történő belépés, mint OTPdirekt esetén.
-
Prien
addikt
Tegnap nekem is letiltották 24 órára az új internetbankomat, mert "állítólag" túl sokszor akartam belépni helytelenül vagy mi.
Elég bosszantó volt, hogy hip-hop kizáródok a saját fiókomból, de érdekes módon a jó öreg Direkt beengedett és el tudtam intézni, amit szerettem volna.Lehet valami bug? Annak azért durva lenne.
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
Akkor jól emlékeztem, hogy kell a belépséhez egy mobil is, vagyis kétlépcsős
Kell:
Gyakori kérdések
Használat:
Látogass el az www.otpbank.hu/internetbank oldalra.A belépő blokkban add meg a korábban regisztrált e-mail-címedet és a hozzá tartozó jelszót.Erősítsd meg a bejelentkezésed. Ezt háromféleképpen is megteheted:
- Ha már aktiváltad a mobilbankot és engedélyezted a push értesítések fogadását, akkor a megjelenő push üzenet segítségével,
- vagy a megjelenő QR-kód beolvasásával
- ha még nem aktiváltad a mobilbankot, lehetőséged van egy egyszer használatos SMS-kódot kérni.de akkor miért tilt le 24 órára, ha valaki random bepötyög egy emailt és egy jelszót?
Egyrészt gondolom nem egyszeri volt a próbálkozás, hanem többszöri... (tovább úgysem jut a másodlagos azonosító nélkül, csak kicseszik veled, plusz sokaknál tuti ugyanaz az emailje, mint amivel fácséra meg instára meg kistökömbe belép, így könnyű megtalálni, ahogy a spamküldő botok is megtalálják..)
Másrészt meg a belépési email cím az új netbanknál szenzitív adatnak minősül... ahogy a réginél pl. az azonosítód... csak az utóbbit nem tudják megtalálni mert nem szerepel sehol, az email címekkel ellentétben, amelyek sokaknál kibányászhatók a netről könnyedén... Na ezért baromság ez a módszer a banktól...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz vnorbi #14830 üzenetére
Köszönöm! Hát most megleptél. Ezt nem is gondoltam volna, hogy azért mert más felületről jelentkezik be az ember, extra pénzt számolnak fel. Mert jelenleg én is munkavállalói csomagban vagyok ami ingyenes. Ennek utána kell nézzek. Nem is értem miért kerül pénzbe csak mert más a neve. Főleg ha nem ad többet.
-
gg72
veterán
válasz yogibear #14839 üzenetére
Kösz szépen, karlkani-nak is!
Hát ez egy tényleg nagy baromság, fölösleges emailcímet változtatni, akkor az újjal is megpróbálhat belépni valaki...
Akkor jól emlékeztem, hogy kell a belépséhez egy mobil is, vagyis kétlépcsős, de akkor miért tilt le 24 órára, ha valaki random bepötyög egy emailt és egy jelszót? Egyáltalán miért próbálkozik valaki ilyen módon a belépéssel, ha nincs nála a második lépcsőhöz szükséges mobil? Értehetlen, tényleg csak kicseszésből csinálja akkor ezt valaki.
Még szerencse, hogy a netbankot nem használom, csak a mobilbankot. -
yogibear
addikt
meg tudom változtatni a belépési emailcímemet?
Tudtommal csak bankfiókban, személyesen...
Amúgy pont ezt mondtam, hogy mekkora ordas baromság egy divat, hogy email címmel kelljen belépni és nincs lehetőség a régi (azonosító plusz számlaszám plusz jelszó) belépési módot használni... hiába van kettős azonosítás smssel vagy qr kóddal...
Ha valaki szórakozásból próbálgatja az email címeket, vagy vmi botot enged rá a rendszerre, belépni ugyan nem tud a másodlagos azonosító nélkül, de jól kicseszik az emberekkel, mert a rendszer 24 órára letiltja a belépést... Viccország, viccbank...[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
Szia!
Telefonon is engedélyezni kell a belépést, nem elég az e-mail cím és a jelszó páros a bejelentkezéshez. Szerintem nem lehet módosítani, bejelented, törlik a regisztrációdat, majd regisztrálsz új e-mail címmel...
Amennyiben elfelejtetted a bejelentkezéshez használt email címedet vagy jelszavadat, ezek módosítása az alábbi csatornákon lehetséges:
E-mail cím: ez esetben kérjük, jelezd felénk
- OTP Bankfiókban vagy
- az OTP Internetbankban elérhető Chat szolgáltatás használatával vagy
- telefonos ügyfélszolgálaton keresztülés munkatársaink törlik a Digitális Szolgáltatási Szerződés (DSZ) regisztrációdat. A törlésről munkatársaink visszajeleznek neked, ami után megismételheted a regisztrációt.
Módosíthatnák ezt az e-mail címmel történő bejelentkezést...
-
gg72
veterán
Sziasztok! Ma délelőtt megpróbált vki belépni az Új intertebank fiókomba, de mivel nem sikerült neki, 24 órára letiltották a belépést, a mobilbankba nem. Ez nem is lenne nagy gond, mert az internetbankot már legalább egy éve nem használom, de azért mégiscsak aggaszt a dolog. Arra nem emlékszem, hogy az emailcím és a jelszó megadása után még volt egy második lépcső is a belépés előtt, pl. sms vagy qr kód a mobilra? OTP-vel beszéltem telefonon és az ügyintéző azt mondta, hogy csak ez a kettő kell, de sztem hülyeségeket beszélt, én úgy emlékszem, hogy volt egy második lépcső is.
Felajánlotta, hogy letiltja mindenemet, de azt nem akarom, a mobilbank mindenképpen kell és azt azért csak nem törik már fel olyan egyszerűen.
Mit csinálnátok? Ha letelik a 24 óra és újra be tudok lépni, meg tudom változtatni a belépési emailcímemet? -
addikt
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha jól emlékszem augusztus tizenakárhányadika után Simple-lel fizetett tranzakciókat lehetett rögzíteni és nyereményjátékban résztvenni. Ennek vége gondolom. Valahol elérhető a nyertesek listája?
Egyébként most nov. 30-ig megint van ilyen, kaptam róla mailt, ezért ugrott be a korábbi.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vnorbi
aktív tag
válasz #64638144 #14827 üzenetére
Az OTP havi 300 ezer forintig általában jobb árfolyamon vált ebben az irányban (HUF -> EUR), mint a Revolut, ha aktiválva van Árfolyam+ kedvezménycsomag.
Ennek kapcsán bosszantó változás, hogy az OTPdirekt internetes szolgáltatás alól kivezetésre kerül a kedvezménycsomagok (vagy legalábbis az Árfolyam+) kezelése október 30-tól. Elkezdik rontani a régi rendszert, hogy gyorsabban tereljék az új InternetBankba az ügyfeleket?
-
Noxy
veterán
válasz #64638144 #14825 üzenetére
Mi történne ha ezt megpróbálnád a Revolut app-ban?
Amúgy miért ragaszkodsz az OTP-s deviza számlához amire vissza akarod rakni? Revolut teljes értékű ingyenes deviza számla, a hozzá adott b.. kártyával együtt.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ez az új biometrikus azonosítás ( ha hívom az ügyfélszolgálatot ) működik valakinek?
-
skyrush7
aktív tag
válasz #64638144 #14821 üzenetére
Nekem olyan szempontból furcsa, hogy meg kell adni mekkora összegben szeretnél tankolni. Ha én beütök 15 ezret, nem is enged többet tankolni az automata kút.
Ebben az esetben akkora összegű zárolás lenne logikus, amekkorát megadok az automatán.
Nyilván egy autós tankolás esetében 18 ezer helyett 24 ezres zárolás nem annyira bicskanyitogató, de amikor a robogóba tankolok és 1 hétig zárol 22 ezret az egyenlegemből az OTP, azt nem illetném szavakkal...[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
válasz #64638144 #14725 üzenetére
Én pont így jártam, csak Curve kártyán keresztül és Google Pay-jel.
Tankoltunk automata mobil petrol kúton, anyám telefonját nem érzékelte valamiért, így én fizettem. 15 ezer helyett 24-et vont le. Csak később láttam az értesítést, blokkom nem volt.
Elmentem a hét végén a robogómat tankolni, ott 2 ezer helyett vont le 24-et ismét. Elvittem a blokkot, mondom este felhívom a bankot, érdekel mi történik.
15 perc szöveg után kapcsolták a tranzakciósokat, ahol egyesével megnézték mi történt. Az első alkalommal valóban csak zárolás volt, ott 1 hét múlva oldódott fel az összeg.
A második, 2 ezres tranzakciónál viszont nem zárolás történt szerintük, nyitottak nekem egy reklamációt.
Azóta revoluttal fizetek automatáknál. Ott gyorsan történik minden, nem hetekig zárolja az összeget.
Egyszer még kipróbálom közvetlen a bankkártyával is, de nem hó végén. -
Prien
addikt
Bonus kártyások, 2 nappal ezelőtt vissza utaltam és már most el van számolva. Bármikor elkönyvelik hó közben is, ezek szerint? Én úgy tudtam, havi egyszer, 13-án zárják le.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
GabN73
addikt
válasz Ron Swanson #14813 üzenetére
Furcsa, offline tranzakciókat inkább olyan helyeken használnak, ahol nincs konkrét net kapcsolat a terminálon - főleg repülőkön.
Ezért is nem látod egyből az appban - a bank engedélyező központja felé nem, vagy nem azonnal kerül továbbításra.
Jó kérdés hogy milyen kódot kérhettek, általában PINt szoktak, de függ a kereskedő megoldásától is. Kéne hozzá látni, hogy milyen adatok jöttek be, ügyintéző meg persze hogy vakon volt, nem igazán gyakori...
-
GabN73
addikt
válasz Ron Swanson #14811 üzenetére
Azt lehet tudni hogy hol vásároltál? Az alján az offline tranzakció elég furcsa.
-
Ron Swanson
senior tag
Elég furcsa élményem volt ma: Apple Pay-jel fizettem volna, de a terminál kért valami kódot, már nem emlékszem pontosan mit írt ki, talán biztonsági kód vagy jóváhagyási kód, de az biztos hogy nem a kártya PIN kódját kérte. Beírtam azt a 3 számjegyű kódot amit az online vásárlásoknál is szokott kérni és elfogadta. Úgy nézett ki hogy sikeres volt a tranzakció, de az ügyintéző hölgy is furcsállotta a helyzetet, mert nem találkozott még ilyennel. Megvizsgálta a kinyomtatott nyugtát és azt mondta hogy nem ilyen szokott lenni. Az OTP alkalmazásban a tranzakcióknál meg nincs semmi nyoma, nem vonta le a bankszámláról a pénzt.
Mi történhetett?
-
namenlos
tag
válasz alex devil #14809 üzenetére
Kártyás vásárlásnak minősül, nincs kamat utána - de ahogy írtad, visszatérítés sincs már.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, ha Bónusz hitelkártyával teszek pénzt a Revolut számlámra kell kamatot fizetnem vagy simán vásárlásnak van feltüntetve?
(visszatérítés nélkül, de az nem érdekes)S23
-
Beni2360
félisten
válasz GabN73 #14807 üzenetére
A mesterséges intelligencia. Majd ide is távol keletről jönnek (buszt) vezetni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
-
yogibear
addikt
Néhány ember tényleg ostoba
Nem... nagyon sok ember ostoba... egy olyan országban, ahol rengeteg és egyre több a funkcionális analfabéta... plusz rá van gyógyulva a különféle social médiákra és onnan "tájékozódik" nem a hivatalos (pl banki) oldalakról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla