Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Marcsello31 #13698 üzenetére
Igen a (szelfis) számlanyitásért jár. + Ajánlókóddal még 8000. Egy ingyenes számláért nagyon jó ajánlat. Szerintem is
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Üdv!
Májusban lejár a Mastercard Online Next kártyám, az appban egy hete már látszik az új szintén ilyen típusú új kártyám. Elírás vagy megint ugyan azt a kártyát kapom, mert úgy tudtam, hogy az ilyen kártyák helyett Visa kártyákat adnak egy ideje. Egyébként mennyi idő amig megérkezik az új?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Marcsello31
őstag
Szia! Nekem nem ment tegnap, ma kaptam és fogadhattam és a küldött utalások is ma történtek meg, de ez nálam minden ünnep napon így van, azt találtam ki, hogy megtartom az optét is, egyszerű a kezelése, viszont ami pénz jön azt át mentem a gránit bankra, így itt csak annyit hagyok ami kel, aztán meglátom, nem tudom pl hogy a gránit banknál lehet e Vodafone számlát befizetni, azt láttam hogy az otpénél engedi a Voda számlát.
Viszont az igaz a Gránitnál hogy ha szelfis képet készítek magamról és aktiválok egy programot a telefonon akkor jutalmaznak egy 20.000ressel? Az most jól jönne. -
blg
senior tag
válasz Marcsello31 #13696 üzenetére
Mentek tegnap az utalások. Az azonnali utalás (AFR) 0-24-ben megy, ünnepnap is.
Ha neked nem ment, akkor az utalás nem az AFR rendszerben ment (pl. takarékszámláról fő számlára utalás) -
Marcsello31
őstag
-
skroy
senior tag
válasz Marcsello31 #13688 üzenetére
Nálam is ennyi a havidíj, de csak azért, mert nem érkezik rá jövedelem. Net számlacsomag. Amugy 5-600 Ft között lenne.
-
Mercutio_
félisten
válasz DeathAdder #13693 üzenetére
Elvileg a dokumentumod érvényességi idejéig nem kell új azonosítás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
veterán
válasz Marcsello31 #13688 üzenetére
Ez melyik számlacsomag?
Nekem Smart van, és mivel teljesítem a feltételeket (havi minimálbérnél/150 ezer forintnál több érkezik rá), így nincs havidíjam.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
DS39
nagyúr
válasz DeathAdder #13687 üzenetére
Be kell mutatni az iratokat.
Talán videóchates megoldás lehet alternatíva. -
DeathAdder
veterán
Ez a kötelező adategyeztetés miből áll pontosan?
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás elleni jogszabály szerint bankunknak egyeztetnie kell Önnel az adatait.
Ha az adategyeztetés nem történik meg, és Ön rendelkezik fizetési számlával, 2023.09.15. naptól korlátoznunk kell a pénzmozgásokat a fizetési számláján.
Ezt vajon el tudja végezni egy általam korábban bankfiókban meghatalmazott személy, ha én külföldön vagyok? -
Llew
senior tag
Az utóbbi időben elmaradnak az értesitesek az appból, pedig n3m állítottam semmit sem az appban sem a telefonon.
Jart valaki hasonlóan. Mi lehet erre a megoldás?[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
net91
senior tag
Hitelkartyával fizettem ki egy terméket, amelyet a bolt nem tudott leszállítani.
A bolt utalná vissza a pénzt, de úgy emlékszem, hogy hitelkartyára nem lehet visszautalni.
Lehet vagy nem lehet?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Beni2360
félisten
válasz Peter.70 #13673 üzenetére
Noxy neked is köszi.
Nalam úgy szerepel a konyvelesnel, hogy x € ennyi Ft. Tehat $-rol € majd aztán Ft.
Ezek szerint jól tudtam az elmult 10 év alatt, hogy Deviza eladasi elszámolás van a kinti vásárlásaim után.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Noxy
veterán
válasz Beni2360 #13672 üzenetére
sokan közép árfolyamokrol regélnek akkor ott mi a helyzet?
Ez: OTP devizaárfolyamok
Árfolyam+ kedvezményes számlacsomag elemmel. [link] elektronikus devizaátutalás, meg külföldön a fizikai kártyás vásárlás.
Az internetes kártyás vásárlásokra, sem a hitelkártyával végzett vásárlásokra nem érvényes.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Beni2360
félisten
válasz Peter.70 #13666 üzenetére
Köszi a valadzt akkor jol emlekeztem hogy a Deviza szamolással könyvelnek. Kinai vásárlás ami érint mivel sokan közép árfolyamokrol regélnek akkor ott mi a helyzet?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Noxy
veterán
válasz nhpeti #13670 üzenetére
Soha nem volt ilyen problémám az ApplePay-l, vagy a direkt OTP-s b..kártyás feltöltésnél, ha az OTP rendszere működött. (8 hónap alatt talán 1x 2x volt gond)
De az ugri-bugri-s Simple fizetésekkel igen. 2 e Ft gázszámlát nem tudtam ki fizetni, mert meghülyült az ugibugriba mint nálad. Beállítottam mindenhova a Revolut kártyát a fizetéshez és problem solved.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Koenig92
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most nem enged utalni semmit se otpről.
Azt írja:
Sikertelen utalás.
Az utalás technikai okok miatt nem sikerült.
Kérjük próbáld újra később.(most próbáltam csak applikációban nem működik)
[ Szerkesztve ]
Csak a neve Szilárd nem a halmazállapot
-
nhpeti
tag
Sziasztok! Más is találkozott már a következő problémával? Alkalmazásba fizetnék kártyával (MÁV app jegyvásárlás, Revolut feltöltés stb..) megerősítést kér, kapom is a push notificationt az OTP apptól, rányomok, átlépek az OTP felületére, megerősítem, visszalépek az applikációba ahol a fizetést indítottam, de már vagy újra pin kódot kér (pl.: Revolut) és mikor beírom a főképernyőre dob, és sikertelen lesz a fizetés, vagy csak simán nem a fizető felületre lép vissza az app hanem a főképernyőre és szintén sikertelen lesz a vásárlás.
Úgy tudom megoldani, hogy SMS kódot kérek és az SMS értesítésben általában már olvasható a kód, nem kell megnyitni az Üzenetek appot így nem lépek ki a MÁV appból pl.
Xiaomi telefonról van szó, tehát Android.
Van ennek valami megoldása?Üdv: Peti
-
Peter.70
addikt
válasz Beni2360 #13665 üzenetére
Elvileg úgy van, hogy ha pl ausztriában fizetsz az otp-s HUF alapu MC kártyáddal, akkor a vásárlás értékét az vásárlás időpontjában érvényes MC árfolyam alapján foglalja be. Majd mikor a banktól a kereskedő lekéri az összeget az akkori banki deviza eladási árfolyamon terhelődik a számládon.
Külföldi vásárlásra ( offline, online ) más módszer az ajánlott[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Peter.70 #13664 üzenetére
Ok, fel sem tunt a különbség.
Fizetesnel néhol fel jött a lehetőség de nem vettem igenybe csak a play aruhazban.
----------------
Más most a kulfoldi vásárláskor kartyaval mely formába vált az OTP? Valuta vagy Deviza?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Oldman2 #13642 üzenetére
Pl auto kitőltesnél pl egy kurzorral jobbra mentette el es ugy tolti be maris hibat ir. Nekem a telefon szamom van ugy elmentve, hogy az utolsó szam utan lepet egyet a kurzor es sosem fogadja el. Appban meg nem latni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Peter.70 #13614 üzenetére
Nekem evek óta otp kartyam van a google playhoz csatolva meghozza web kartya.
-
Peter.70
addikt
Akinek a régi internetbankba a belépéskor gondjai vannak ( pl mindig csak másodszorra sikerül ). Az OTP már vizsgálja a problémát és dolgoznak a megoldáson
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
sziasztok!
otp smartbank appban az utalás indítása után a "tranzakció aláírásra vár" az mit jelent pontosan?
a tranzakciók aláírása menüpont alatti lista üres, az utolsó 10 tranzakcióban nem szerepel ez a tétel.
kb. 10 perce indítottam appból az utalást (iphone app és céges szla)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
Korábban írtam, hogy a simple fizetés mobillal időnként 050-es hibakódot dob fizetéskor és ilyenkor másodikra lesz csak jó.
Nos lekopogom, kb 3 hete megjavult és mindannyiszor, mikor fizettem, elsőre oké volt. Valamit csináltak.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Az OTPdirekt belépés nálatok működik?
Azt írja, hogy valamit elírtam, de mindent jól adok meg. 😐 -
user26
senior tag
válasz emeritus #13653 üzenetére
Köszi!
Azt hittem, hogy mivel a fizikai kártya, és a webkártya két külön kártya, és az utóbbival csak interneten lehet fizetni, ezért nem fog menni az NFC -s fizetés vele. Mielőtt kipróbálnám élesbe, azért kérdeztem meg, nem akarok pl:. Lidl -be kígyózó sorok előtt szerencsétlenkedniXiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
emeritus
tag
válasz user26 #13652 üzenetére
1. Be lehet állitani az OTP webkártyát a Curve alkalmazásban való használathoz. 2. Lehet az 1. szerint a Curve mögé beállított webkártyával telefonnal boltokban fiizetni. (3. Értelemszerűen szükségtelen a fizikai kártyát hozzáadni.)
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék fizetni a jövőben, Google Wallet -be /el a telefonommal olyan helyeken, ahol van NFC terminál, "érintéses fizetés" megoldható-e ?
Curve app-ba be lehet-e állítani OTP -s webkártyát fizetésnek ?
OTP -s webkártya, ha jól tudom, akkor az csak internetes fizetésekre van, való. Tehát akkor pl Lidl, Tesco, stb ilyen helyen, ahol NFC -s terminálhoz éritenénk a telefont működne, lehet fizetni vele, vagy sem ?
A rendes "fizikai" kártyát kell hozzáadni mindenképpen ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Peter.70
addikt
Internetbank másnak is szarakszik? Már megint 2X kell beírni a bejelentkezési adatokat
-
AssAssynn
őstag
válasz donbig #13644 üzenetére
Nekem pár éve volt olyan, hogy szintén a számlavezető bankfióktól hívtak, hogy látja, hogy "sok" pénzt parkoltatok a számlámon, ami nem jó befektetés, adna pár tanácsot, menjek be, stb. Nem mentem, mert én is messze lakok már, de elég fura volt akkor is, hogy honnan a túróból tudja ő ezt, és hogy normális-e, hogy ilyenekkel megkeresnek.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
axioma
veterán
Nem mondom hogy ma'r mege'ri random bankszamlak erdekeben ennyi energiat fektetni bele, de azert egyre konnyebb egy emberrol a neten infokat gyujteni [pl. ha a forum nick leirja hogy x bank y szolgaltatasaval van baja, es hardverapron arul valamit akkor talalkozon mar kiderulhet lakhely, ha tulaja is akkor tullapbol rengeteg adat...]
Szoval nekem az hogy tud rolam valamit, nem jelenti hogy a banknal dolgozik. Sot, a bank egyes esetekben gdpr-mindentiltas mellett kiadja alvallalkozoknak [bar az Erste volt] az adatokat pont beazonositas celjabol tolni a hitel es mas termekeket, lett is bejelentes belole... ez csak felig random ember.
Es ez a jelen, siman konnyulhet a dolga az adatokkal visszaelni akaroknak. Remelem lesz olyan h e'lo"hangos beszelgetes is csak app-on belul engedelyezett, az szuri az adat-tudasnal jobban mind a ket oldalt... -
GabN73
addikt
válasz MasterMark #13646 üzenetére
Allianz nem bank éppenséggel.
Az MNB-nek van egy előírása, azt minimum be kell tartania a banknak.
Az hogy más banknál van például T-pin, amivel azonosíthatod magad az már más kérdés, hogy ameddig a pénzügyi edukáció mélyen szint alatt van...Amíg ott dolgoztam, tudod hogy hányan próbáltak más számlájáról/kártyájáról informaciot szerezni?
-
GabN73
addikt
válasz TheMarci #13636 üzenetére
Mert ez pont így működik, hogy majd ő bemondja az adataidat.
Ha nem mondta hogy ez így nem működik, és nem csak "eladós" kihívás volt, akkor fiókba, vagy telefonra terelnek. Ha ott kiad rólad bármilyen adatot, az elég komoly banktitok és adatvédelmi probléma, perelhető dolog, másnap már nem biztos hogy dolgoznia kell.
-
donbig
tag
válasz AssAssynn #13634 üzenetére
Nekem is volt olyan hívásom, amit nem tudtam hova tenni, talán éppen 20-as mobilról. OTP adategyeztetés, de nem telefonon, hanem személyesen kellett volna bemennem abba a bankba, ahol a számlát nyitottam. Mivel 22 éve más városban élek, azóta ott intézem az ügyeimet, többször már számlacsomagot is váltottam, nekem gyanús volt, hogy milyen adategyeztetést nem lehet megoldani bármelyik bankfiókban. Mivel éppen vezettem, mondtam, hogy holnap visszahívnám időpont egyeztetés miatt. Azt mondta, akkor szabadságon lesz. Ebben maradtunk. Ennek jó néhány hónapja, azóta sem keresett senki. Szóval érdekesek ezek a hívások, az ember sajnos okkal bizalmatlan. Tudta melyik bankfiókban nyitottam a számlát, de az elképesztő, hogy határozottan állította, hogy személyesen kell bemennem. Történetesen, ha 400 km - re lakom, nincs autóm, akkor két napot venne igénybe egy adategyeztetés? Röhej.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
AssAssynn
őstag
válasz raziel01 #13640 üzenetére
Igen, néztem ezeket az oldalakat, habár elég megoszlanak rajta a vélemények, és senki sem írja, hogy pénzt akartak tőle kicsikarni, szóval igazából az ilyen oldalakon lévő véleményekkel nem mentem semmire.
Meg hát még mindig ott van, amit fentebb írtam, hogy elég sok mindent tudott rólam."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
atillaahun
veterán
Ha nem kérték hogy utalj el ennyi-annyi pénzt ide-oda, akkor szerintem sincs miért aggódnod. Bár engem 10 év alatt még egyszer sem hívott fel az OTP, nem tudom mitől függ.
Meg ugye a rögzített hívást szokták még mondani az elején hogy egyezz bele, csalók lehet nem ennyire kifinomultak pl.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ. Megnyugtattatok.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
vnorbi
aktív tag
Egyszer engem is hívtak még tavaly olyan céllal, hogy rábeszéljenek az új MobilBank használatára. A hívásnapló alapján vagy privát szám volt, vagy egy másik, nem az, amit te írtál. Arra nem emlékszem, hogy az elején volt-e azonosítás, de ahogy MasterMark írta, ez szokott lenni az eljárás.
-
TheMarci
addikt
-
AssAssynn
őstag
Hali,
az imént hívtak a +36208901014 számról, OTP banktól elvileg. Szerintetek ez valós banki hívás, vagy scam?
A történet: telefonom spam gyanúsnak jelezte a számot, de felvettem. Az illető tudta a nevem, először adategyeztetés miatt kérte alapvető adataimat (szül idő, hely, a.n.), gyors elhadartam, de nem kérdezett vissza. Utána még kérdezte van-e hitelkártyám, stb, mindre nemmel válaszoltam. Közben végig az kattogott az agyamba ez is olyan átverés lesz, mint amivel tele a net. Habár ez nem egy tájszólású csokilány volt, hanem egy normális férfihang, a háttérben call center hangokkal. Tudta milyen számlacsomagom van, azt hogy mikor nyitottam a számlám, azt, hogy milyen hitelem van, stb. Végül a mobilbankot ajánlotta, meg, hogy neten betudom állítani, hogy a kp felvét 150ezerig ingyenes legyen. Kérdezte még mit dolgozok, amire csak annyit felelt, hogy az felelősségteljes.
Szóval így nekem gyanús is meg nem is. Részben bizalomgerjesztő, mivel tudott kb mindent rólam, amit egy random csaló nem tudhatna, és nem tapasztaltam semmi lehúzás gyanút, de ugyanakkor nem tudom az elején miért kért annyi infót, meg hogy megérte e neki azért hívni, hogy ajánlgassa a szolgáltatasokat.
Szerintetek?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Peter.70
addikt
[Lehalt a Simple, nem önnél van a hiba]
Miért nem tudok ezen csodálkozni -
xemelon
tag
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy kb. egy hete nem tudunk simple pay-al fizetni semmit? (Webshopos vásárlás, rezsibefizetés) PC, Macbook, Androidos telefonon sem megy egyik kártyánkkal sem (OTP-s kártyával és több OTP-s webkártyával is próbáltuk). Vodafone-os kábellel, otthoni wifivel, mobilinternettel sem jó. Mindig ezt a hibaüzenetet kapjuk. A net amúgy rendben van, fedezet is van a kártyákon, nincs proxy meg ilyesmi bekapcsolva. Eddig tökéletesen működött, sokat használtuk. Ahol Barionos fizetés van, az működik.
-
Peter.70
addikt
válasz Grande Ale #13628 üzenetére
Én is állandóan a váltáson gondolkozok, de mindig arra jutok, hogy az én felhasználási szokásaimhoz az otp a legoptimálisabb
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Grande Ale #13626 üzenetére
Pár hete nekem is azt mondták fiókban, hogy vizsgálják a bevezetés lehetőségét
-
Pisti1987
újonc
Végül Revoluttal megoldottam a problémát, köszi a segítséget srácok.
-
emeritus
tag
válasz Pisti1987 #13622 üzenetére
A Curve egy "proxy" kártya, amely mögé bankkártyák - OTP kártyák is - "beregisztrálhatók". A Curve kártya maga csatolható a GooglePay (wallet) alkalmazáshoz. Évek óta így fizetek telefonnal a vásárlások során az OTP kártyát terhelve, ahogyan sokan mások is.
-
hard74
senior tag
válasz Pisti1987 #13616 üzenetére
Véletlenül nem a Google Play-en szeretnél fizetni?Google Pay-be sosem lehetett Otp-s kártyát felvenni.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Pisti1987
újonc
Sziasztok! Google pay-en szeretnék fizetni, de nem tudom hozzáadni a számlámhoz az otp-s kártyáim. Korábban is voltak már problémák a fizetéssel, de pár nap múlva maguktól megoldódtak, de most már 5 napja semmi....mindenféle hibakódra hivatkozik, de semmi probléma a kártyáimmal, mindenhol tökéletesen működnek, a google support szerint a hiba nem náluk van. Mi a teendő ilyenkor?
-
atillaahun
veterán
Attól hogy nem fizet rá semmi kamatot, még megtakarítás, mert ott gyűjtögetheted a pénzed egy későbbi célra. Amire te gondolsz szerintem az a befektetés, arra valóban nem a bankok valók.
Szintén tudom javasolni a rövid lejáratú (3-6-12 hó) Diszkont Kincstárjegyet a MÁK-nál. Az ottani számla ingyenes, viszont kicsit több megértést igényel a működése és havonta kell vásárolnod a pénzedből állampapírt. Illetve kis összegeknél nyilván annak sincs számottevő hozama.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
16 milliót én nem nevezném kis pénznek, és akkor még egy fillér megtakarítás sem keletkezett.
16 millió a PMÁP a MÁK-ban, 2 mill 560 e egy évre 16% kamattal.
20 e Ft DKJ-ben, 224 Ft egy hónapra (14.05% kamat)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
namenlos
tag
Díjmentes a számlavezetés, amennyiben az adott hónap zárlati napján a számlatulajdonos rendelkezik másik lakossági forint és/vagy deviza bankszámláva.
Megtakarítási célból semmi értelme, inkább csak alszámlaként praktikus, ha valamiért külön akarod tartani a pénzedet. Bár ahhoz a webszámla még ideálisabb, mert arról akárhányszor díjmentes a visszautalás, nem csak havi egyszer (viszont az meg nem minden számlacsomaghoz jár ingyenesen). Ha megtakarítgatni szeretnél, érdemesebb lenne állampapírba rakni, Webkincstáron keresztül. Az teljesen díjmentes, és likvid is + még kamatot is fizet. A bankokat meg felejtsd el. -
0ttó
tag
Üdv,
gondoltam nyitok egy OTP takarékszámlát „Kis összegű, rendszeres megtakarításhoz” és helyezek el rá összeget, jött is erről most ebben a hónapban tájékoztató.
Díjak a hirdetményben 2023. március 1-től:
Nyitási díj 0 Ft
Számlavezetési díj 139 Ft/hó
Az évi kamat 0,01%
Kérlek segítsetek, hogy hol számolok rosszul!
Hogy csak a havi számlavezetési díjat, a 139 Ft-ot elérje az éves kamat és ne fogyjon a betett összeg, ahhoz be kell tennem 16 680 000 Ft-ot?
16 680 000 / 100 * 0,01 = 1 668 Ft ami egyenlő a 139 Ft * 12 hónappal.
A 16 milliót én nem nevezném kis pénznek, és akkor még egy fillér megtakarítás sem keletkezett.
Ha havonta befizetek 10 000 Ft-ot kapok 0,2%-kal számolva 20 Ft kamatot *12 hónap = 240 Ft-ot/év és még mellette bent van a több, mint 16 millió?
Mitől megtakarítási számla ez?
Ezt nem értem. -
emeritus
tag
válasz ambushka #13602 üzenetére
Az, hogy nem dob át a rendszer a jóváhagyó felületre nem zárja ki, hogy az appba belépve elvégezhesd az ott esetleg várakozó jóváhagyó műveletet. Nem biztos, hogy ez működik, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...