Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Smart csomagra váltás miatt voltam ma bent bankfiókban.
Legnagyobb meglepetésemre azt az infót kaptam, hogy a smart csomag idén ki lesz vezetve, mert "nem nagyon éri meg a banknak".Ennyit árult el az ügyintéző...
-
Criminal017
őstag
Parkoláshoz (is) ajánlom a Cristo alkalmazást, nincs kényelmi díj.
-
-
Criminal017
őstag
Újabb kérdőív az új internetbankról: [link]
Keresd a hibát
-
Criminal017
őstag
A zárt körű, új OTP alkalmazást használóktól kérdem, hogy nálatok is eltűnt a push értesítés? Volt 3 tranzakcióm is, egyikről se értesített, sőt az alkalmazáson belüli beállításokból is eltűnt a kapcsoló...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Mostanában sűrűbben járok Ausztriában és van pár kellemetlen tapasztalatom.
Ugyebár Horvátországban, Romániában, Szlovákiában képviselteti magát az OTP, ezekben az országokban mindig simán fizetek kártyával, ami egy OTP junioros Master Card debit kártya. Kínából is rendelek vele, hisz a PayPal azzal van összekötve.
Viszont az osztrákoknál nagyon nyögvenyelős a dolog. A bécsi főpályaudvaron a Sparban egyáltalán nem fogadja el, mindig hibát dob, a peronos automatáknál meg vagy megy vagy nem. McDonaldsban az automatás helyeken az automatákkal simán működik.
Van ahol második-harmadik próbálkozásnál sikerül, van ahol 1-2 percig gondolkodik, utána fogadja el.Valaki esetleg tudna erre mondani valami magyarázatot? Ennyit számít, hogy nincs jelen az OTP? Vagy az OTP tiltja le ilyenkor? Fogalmam sincs, a telefonos ügyfélszolgálat nem tudott semmi használhatót mondani.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Nekem nem tiszta teljesen, ezért hátha tudtok segíteni.
OTP junior számla.
Igényeltem saját képes bankkártyát, az megjött, egy ideje azt használom. Viszont utána nem sokkal küldtek egy másikat is, hisz előző lejárt (nem a saját képes). Ezt nem aktiváltam még.
Most az jutott eszembe, hogy azt is aktiválom és berakom a telefonom tokjába, kvázi NFC alapú fizetésként. ()
Lehet egyszerre Junior számlán két kártya? Ha igen, akkor hogy alakul a kártyahasználati díj stb.?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
Köszi mindenkinek, akkor az NFC-s telefon vásárlását sem kell sürgetni...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
van valakinek valamiféle infója arról, hogy az OTP-nél mikorra várható a telefonos NFC fizetés?
Köszi.
-
Criminal017
őstag
Szokásos OTP adathalász kísérlet, még mindig sokan bedőlnek neki...
Ma, OTP Facebook oldal:
"Kedves Ügyfeleink! Újabb adathalász kísérletre szeretnénk felhívni a figyelmeteket.
Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg adatokat kicsalni ügyfeleinktől. A levél hamis, és a levélben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldal jelenik meg.Ahogy már számos alkalommal, most is hangsúlyozzuk, az OTP Bank sem e-mailben, sem telefonon nem kér bizalmas adatokat, mint pl. a szolgáltatás használatához, tranzakció végrehajtásához szükséges jelszót vagy SMS üzenetben küldött kódot. Kérjük, soha ne válaszolj az ilyen jellegű e-mailekre!
Ha tájékoztatásunk késve ért el és adataidat már megadtad, kérjük, haladéktalanul lépj kapcsolatba velünk a 06-1-3666-666 telefonszámon, vagy az informacio@otpbank.hu e-mail címen.
Hitelintézetünk a visszaélési kísérlet kapcsán már megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket és jogi lépéseket." -
Criminal017
őstag
Nálam most frissült az alkalmazás droidon, a google playes véleményekkel ellentétben minden működik. Szerintem elég jó lett.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok, hátha tudtok segíteni.
Van egy OTP junior számla. Erre szeretnék pénzt betenni, de nem itthon, hanem külföldön (Romániában) és lejben. Ennek van valami anyagi vonzata vagy csak simán úgy működik, mint itthon, hogy odasétálok a pulthoz/automatához és beteszem a pénzt?
Köszi, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest