Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz atos30 #10698 üzenetére
Amíg nem értesülnek a tulajdonos elhunytáról, addig bárki partizánkodhat, utalhat, költhet a számláról, ha van hozzáférése.
A hagyatéki leltárnak tartalmaznia kell a számla aktuális állapotát.
A havi díjat biztos leszedték maguknak és biztos, hogy kell adjanak valami elszámolást amiből kiderülhet, hogy milyen mozgás volt a számlán a kérdéses időpontban vagy utána. -
atos30
aktív tag
Üdv! Van valakinek tapasztalat számla örökléssel kapcsolatban?
Örököltem egy számla feletti rendelkezési jogot, amiről van jogerős hagyatéki végzés. Be is mentem az OTP- be, bevették a papírokat és mondták, hogy majd szólnak mi a fejlemény. Kérésemre semmi adatot nem adtak részemre.
Eltelt egy hónap és most jött egy levél, hogy nincsen számláról átadható öröklési rész. És ennyi.Ez azért érdekes, mert kvázi én kezeltem a számlát és pontosan tudom mennyinek kellene rajta lenni. Nem volt hitel, nincs tartozás rajta.
Létezik, hogy az OTP megpróbálja lenyulni az elhunytak számlájáról a pénzt?A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Palesztin994
aktív tag
válasz vnorbi #10696 üzenetére
Szuper, köszönöm, főleg, hogy most voltam 4. ügyintézőnél! Ő is azt mondta, hogy nem lehet... Mondom nem érdekel, akkor is bezárom a két felesleges számlát... Gondolom attól még a két élő hitelszámla miatt meg lehet ezt csinálni utólag is, vagyis tulajdonképpen új direkt szerződést csinálni (mindjárt olvasom).
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Palesztin994 #10695 üzenetére
Itt összeírtam, hogy mi alapján van ez így, és azt is, hogy hogyan kell beállíttatni, hogy díjmentes legyen a szolgáltatás. Ez két éve volt, de a jelenleg hatályos Üzletszabályzatban és Hirdetményben is benne vannak ezek.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz vnorbi #10693 üzenetére
De jó.. Komolyan mondom elképesztő, amit ebben a bankban csinálnak... Ahány fiókba megyek, annyi félét mondanak, elképesztő.... Múltkor egyik azt mondja, nem lehet csak hitelszámla és ajánlgatta a prémiumot mellé, hogy az milyen jó... A másik aztán azt mondta, hogy nem lehet csak hitelszámlával otp direkt.... Harmadik a már mindezért kiválasztott smart csomagra modnta,hogy nekem nem is lehet,m iközben amúgy de.... Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Palesztin994 #10691 üzenetére
Az OTPdirekt szerződés Vezérszámlája lehet Hitelkártya számla is, így megtartható az online hozzáférés a többi számla megszüntetése után is. Ha nem hajlandó ezt a módosítást megcsinálni az ügyintéző, akkor panaszt kell tenni az Üzletszabályzatuk be nem tartására hivatkozva.
Amúgy az elsődleges a számlakivonat, amit az OTPdirekt felület mutat, vagy SMS üzenet ír, az csak tájékoztató jellegű.
-
axioma
veterán
válasz Palesztin994 #10691 üzenetére
Nekem evek ota csak az amex majd mikor atkonvertaltak a Bonusz hitelkartyam van naluk. Visszafizetes alapbol sms alapjan, es korabban volt kartyaegyenlegre ranezesi lehetoseg honlapon (anonim) modon is, most azt valahogy az online vasarlas 2 faktorositasa korul megnehezitettek, de valahogy mintha me'g letezne. Ja es persze kuldik a papiros szamlat, emlekeim szerint annak nincs plusz dija az elektronikussal szemben.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki OTP-nél hitelkártyát úgy,hogy semmilyen másik számlája nincsen? Azért kérdezem, mert nekem van most 4 számlám, ebből hármat megszüntetnék náluk, de a hitelkártya maradna. Ez esetben elvileg nem lesz netbankom és mobilapp sem, így max záráskor sms-ből tudom, hogy mennyit kell törleszteni. Egyenleget le lehet kérdezni telefonon a hitelszámla esetében? Szerintetek nyissak egy zéró költésgű számlát inkább (csak akkor oda kell menjen a jövedelmem, amit nem akarok), hogy legyen netbankom?[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz KaszinoTulaj #10688 üzenetére
Lehet igényelni, ha a feltételeknek megfelelsz. DE, nekem azt mondták, hogy a másik ( online ) kártya mindenképpen kell, tehát akkor lesz 2 db kártyád
-
veterán
válasz KaszinoTulaj #10688 üzenetére
Én ezeket mind személyesen intézném a helyedben...😉
-
KaszinoTulaj
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor várok jövő hétig. Lenne egy másik kérdésem is, ugye a Smart számlacsomaghoz én Prémium Mastercard-ot szerettem volna igényelni, amit kétszer is jeleztem az ügyintézőnek, ő azt állította, hogy ez nem lehetséges. Ehhez képest ma az OTP Direkt-be belépve látom, hogy tudok mégis igényelni Prémium MC-t. Most ha itt a felületen megigénylem ezt, akkor lényegében két kártyát küldenének ki? Az Online Smart kártyát ha nem aktiválom, csak a Prémium MC-t, akkor nem kell éves díjat fizetni vagy mindenképp be kell mennem, hogy azt a bankkártyát szeretném megszüntetni?
-
GabN73
addikt
válasz KaszinoTulaj #10685 üzenetére
Tiltás és a megszüntetés külön dolog, azért nem látod a kartyád adatait, mert meg lett szüntetve. Revon is tiltani vagy fagyasztani tudod (jó lenne ha már itt is lenne), ha megszunteted a kártyád, ott se fogod látni.
Ha az új kártyád adatait látod majd, azt tudod átvétel előtt aktiválni, bár ha postázásra kérted jó vele vigyázni.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
válasz KaszinoTulaj #10685 üzenetére
Akár...
De egy új kártyát mindig előbb aktiválni kell.
Online ezt nem tudod az OTP kártyáknál elvégezni. Tudomásom szerint.
-
Oldman2
nagyúr
válasz KaszinoTulaj #10683 üzenetére
Ha a régi meg lett szüntetve, az új meg még nem érkezett meg, mit digitalizálnál?
-
KaszinoTulaj
csendes tag
Sziasztok!
Pár órája voltam az OTP-be ahol váltottam Juniorról Smart számlacsomagra. A Junior bankkártyámat megszűntették, azt mondták, hogy jövő hét végén érkezik az új. Ott megkérdeztem, hogy addig ameddig nem érkezik meg az új, digitalizálhatom-e Apple Pay-be, mert akkor már ma is tudnám használni. Azt mondták ez lehetséges, viszont se a régi mobilos OTP app-ban, sem az újban nem jelenik meg a kártya. Kérdésem az lenne tőletek, hogy ilyen egyáltalán tényleg lehetséges, hogy még mielőtt megérkezik, tudom digitalizálni vagy most csak azért nem jelenik meg, mert várni kell valamennyi időt?
Előre is köszönöm a válaszokat, hátha valakinek már van erről tapasztalata.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Bázis csomagom van LAFF és hozzá egy LATS megtakarításos számla. Utóbbit azért indítottam, mert azt mondta a hölgy, hogy arra vezessem át a pénzt, amit utalni szeretnék és arról olcsóbban tudom ezt megtenni, kevesebbet vonnak le. Ez a kettő állítás megállja a helyét?
A kézpénzfelvét díja különbözik, ha ATM-ből veszek fel pénzt, vagy ha előre bejelentem és bankfiókban veszem fel?
Nagyobb összeg felvételénél kellene meghatároznom, hogy melyikkel járok jobban, ha itt veszem fel valamelyik módon, vagy ha átutalom a másik számlámra, ahol fing pénzért vehetem fel.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kerok
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Arról lenne szó, hogy a napokban történt átutalás az OTP bankszámlámra, és az tűnt fel, hogy nem emelkedett az utalás összegével a pénzem. A lényeg, hogy beléptem online, és akkor láttam, hogy a számomra átutalt összeg zárolt státuszban van, az időszak szerint 3 évig, illetve a közleményben az van feltüntetve, hogy "23 prior. sorbaállítás zárolás". Szerintetek ez mit jelenthet? Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok.
Kérdésem lenne. Nem szoktam utalni netbankból, de most szükségem volt rá. Viszont érdekes dolog történt. 25990 forintot kellett utalnom egy cégnek, végülis sikerült, de segítséget szeretnék kérni. Először bejelentkeztem böngészőből netbankba, utalni akartam, mindent kitöltöttem, majd kiírta, hogy a szerződésemben meghatározott napi limitem miatt nem utalhatok. Nos csak mondom, a napi limitek nem jelenthettek korlátot. Minden limitem jóval magasabb, mint az utalni kívánt összeg. Ezután a Smartbank alkalmazásban is ugyanez a hibaüzenet fogadott.
Majd ezután jött a sluszpoén. Az OTP új androidos alkalmazásából viszont meg simán elutalta az összeget.
Tud valaki magyarázatot a fenti anomáliára? -
tomp
félisten
válasz Grande Ale #10671 üzenetére
De csak az OTP-nél van naponta leálló rendszer! Ma is leállt a Simple...
Ez egy olyan egyedülálló szolgáltatás amit más bank nem tud! -
Grande Ale
őstag
Gránit banknál is van már Gpay...
Lassan tényleg el kell gondolkodni, mert nagyon úgy tűnik, hogy az OTP tényleg nem fogja bevezetni. -
Winne
nagyúr
Sziasztok,
OTP-s vagyok, a régi appot használtam, de ritkán lépek be, ma vettem észre mikor be akartam, hogy már az újat nyomja, hogy használjam azt. Nem volt időm belépni, majd mikor később rámentem újra már belépett a régibe.
Kérdések: most akkor maradt a régi? Az új fizetős lett?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz KubanitoS #10665 üzenetére
Itt ki volt írva, hogy 13:00 ig van pénztár. És nagybetűkkel, hogy mehetek az automataba. Végül is nem volt gond. 1,5 perc alatt megvolt az egész.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
KubanitoS
veterán
válasz Atomgeszi #10664 üzenetére
Én egyszer fizettem be nagyobb összeget, amelyet nem mertem az automatán keresztül. Próbáltak engem is kóstolgatni, sajnos bunkó stílusban kellett helyretenni őket, de érdekes módon utána két perc alatt meg is volt a befizetés, nekem pedig megmaradt a lelki nyugalmam.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Atomgeszi
nagyúr
Az az előnye, hogy a fiókból elküldenek, ha zárás előtt kb fél -1 órával mész be befizetni, mert már leszámolták a kasszát, itt meg ugye gyakorlatilag bármikor tudod.
Sajnos jártam már így, hogy még kb patáliát csaptak, hogy bemertem menni kp befizetni a fiókba...
De legalább az OTP-nél van ilyen. Más banknál nem tudom,hogy van-e. Régen csak az OTP-nél volt.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Zoty4
őstag
válasz Atomgeszi #10661 üzenetére
szerintem igen. Csekkold a flórián téri banki fiókot, mert ott tuti van befizetős
KubanitoS: miért nem? Befizetsz 200k, majd utána mégegyszer, majd mégegyszer. Ha nagyobb a para akkor még kisebb tételekben.
Ami be van gyűödve vagy vmi nem ok, azt otthagyja és ki tudod venni, megigazítod és vissza[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Mennyi kp-t lehet maximum most feltölteni OTP-s számlára OTP-s bankautomatából?
Él még ez a lehetőség? Az összes OTP automata tudja ezt?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
tomp
félisten
válasz Grande Ale #10655 üzenetére
Ha így folytatódik akkor reméljük már nem sokáig. Ahogyan hallom a Simple Business tagok is keményen reklamálnak.
Parkl-nél simán megoldható lenne, hogy iOS-en Apple Pay-el lehessen fizetni, Androidon pedig Google Pay-el.
Pár napja használtam először a Burger King appot. Ilyen kényelmes megoldás kellene minden appba!
Fizetés: GPay vagy SZÉP kártya
GPay->kártya választás(ha éppen nem felel meg az elsődleges kártya), fizetés, ujjlenyomat->kész -
RedCactus
senior tag
Ez a Közlekedési Mobiljegy app jól hangzik, de elrettent tőle a 2,4 es értékelés és a legfrissebb verzió is februári.
-
tomp
félisten
A mai Szimpla leállás és "javítás" után újra leállt az egész. Hihetetlen, hogy a folyamatos leállások mellett a fintech rendezvényeken büszkén fényezik magukat.
Az ügyfélszolgálatnak nem kis melója lehet a sok bírság rendezése miatt. -
ates2
senior tag
nálam mezei otp alkalmazás is offos lett. nem tudok fizetni appon át csak telekod.
-
tomp
félisten
Menetrend szerint megérkezett a szokásos Szimpla leállás.
-
olloczky
senior tag
Van arra lehetoseg barhol megneznem azt, hogy egy adott tetel könyvelésénél mennyi volt a szamlam egyenlege? Regen volt ilyen de most mar nem talalom
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
AssAssynn
őstag
Kezdek agyrákot kapni ezektől az új, használhatatlan rendszerektől.
A NAV oldalán keresztül szeretnék rendezni egy "vásárlást" a bankkártyámmal, behoz egy külsős oldalt, ahol számlázási adatokat kér, meg a kártyám adatait, megadom. Ezután kiírja, hogy átirányítjuk a biztonságos fizetés oldalára, erre ott egy nagy fehér oldal fogad a bal felső sarokban egy apró felirattal: "Internal erro r". Így szóközzel Ez már a második hiba, korábbi próbálkozásomra egy sima "{}" jelet kaptam... Ja ez az acsv.otpbank oldala már.
Zárójelben további agyrák, hogy egy ilyen sikertelen próbálkozás után a NAV oldalán a legelejétől kell kezdenem az egész procedúrát. Nem akarom, hogy valami bebuggoljon a sok próbálkozástól.
Van valami ötlet, hogy mivel trükközzek, hogy esetleg működjön is ez a csodás rendszer?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #10641 üzenetére
Közben az elpárolgott 6000 Ft rejtélye is megoldódott.
Egyedül az aruvisszavét összegére várok.
Most már minden világos!iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
válasz dptrsk #10640 üzenetére
Köszönöm!
Nem, az XYZ forint nem azonos a 6000 Ft-tal.
A levont 6000 forint gondolom valamiféle tranzakciós vagy egyéb szolgáltatási díj.
Az engem jobban zavar, hogy a mai kártyaforgalomról nincs adat.Közben kaptam választ az ügyfélszolgálattól:
"Áruvisszavét tranzakciókkal kapcsolatosan, több munkanap is lehet a tényleges könyvelése az egyenlegébe a megérkezett értesítéstől számítva."
Ha jól értelmezem, akkor egyelőre még nincs ok aggodalomra...?iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
dptrsk
addikt
válasz Dr. 444Hertz #10639 üzenetére
Az XYZ forint és a hiányolt 6.000 forint milyen kapcsolatban vannak (azonos a két összeg)?
A könyvelt egyenlegben lehet, hogy még nincs benne.
DE az előjegyzett kártyaforgalomban és elérhető egyenlegben benne kéne lennie. -
Arcképgyáros
Sziasztok!
Lenne egy problémám (amit nem értem pontosan, hogy mi történt/nem történt), örülnék, ha tudnátok segíteni.
OTP Jump számlám van.
Kapok mindig SMS-t a tranzakciókról.Ma reggel érkezett SMS, hogy áruvisszavét címszó alatt utalást kaptam a bankkártyámra külföldről.
(Nem egy váratlan utalásról van szó, számítottam erre.)Csak a szokásos:
"211101 10:59 áruvisszavét:
+XYZ HUF; XYZ cég; Kártyaszám: ...XXXX;
Egyenleg: +XYZ"Viszont ebben az SMS-ben az egyenlegem nem hogy nőtt volna, csökkent kb. 6000 Ft-ot.
Beléptem az OTP direkt fiókomba, hogy megnézzem, mi a lószösz történt, de a számlatörténetben nem találok semmit az eltűnt pénzről - viszont a netes fiókomban is a csökkent egyenleg látható.
(Október 30-ig bezárólag minden tranzakciót megjelenít)Mi lehet itt a gond?
Létezik olyan, hogy a bankszámlámhoz tartozó bankkártyám nem alkalmas a pénz fogadására?
Esetleg a pénz megérkezése még nem történt meg, és csak várnom kéne?
Vagy teljesen más probléma áll a háttérben?Segítségeteket előre is köszönöm!
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
hhgygy
senior tag
Az tök jó, ha megfogják.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
tomp
félisten
Az új OTP Bank app:
"A Google Pay támogatásának lehetőségét is megfogjuk vizsgálni az alkalmazás továbbfejlesztése során, viszont elsődleges célunk, hogy a SmartBank-ban már ismert és gyakran használt minden funkció bekerüljön az új applikációba."Gondolom majd kijön az az eredmény, hogy sokkal jobb a GPay emiatt nem tudnák annyi pénzzel tömni a garázs cégüket így aztán nem vezetik be.
-
jbnd-007
tag
Nekiláttam a számlamegszüntetésnek, küzdöm át magam a kifárasztási technikákon. Végigültem egy órát a bankfiókban a sorszámommal miközben háromszor kicserélődött a teljes közönség. Aláírtam mindenféle papírokat és sikerült megszüntetni az ezer éve rám sózott takarékszámlát, amiről leutalni pénzt többe került, mint amennyit kamatozott, ezért egyszer használtam.
Aztán "természetesen" kiderült, hogy a 2 nappal ezelőtti utolsó kártyahasználatom még nincs lekönyvelve. Mehetek vissza még egyszer, elvileg időpontra, gyakorlatilag meg semmi jóra nem számítok. Kíváncsi leszek, mit tudnak még kitalálni, hogy harmadszor is visszarángassanak.
Ha megfertőződöm coviddal a túl sok itt töltött idő miatt, akkor majd legfeljebb telesírom a bulvárlapokat "meg akart ölni az OTP" stílusú cikkekkel.
-
veterán
"Az ügyfélnek mindig igaza van"
Ha betennéd, akkor nem úgy fognád fel, mint ők. A leveled tartalma nem lett nyilvános, nem értem miért baj, ha a másik ügyintéző jobban értett a problémához, vagy esetleg hamarabb tudott foglalkozni vele, mint az első.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
vg
addikt
válasz MasterMark #10619 üzenetére
Nincs igazad, annyira nincs, hogy a főosztályvezető írt levelet pár óra multán, amiben elnézéseket kért. Szívesen betenném ide, de nem fogom, mert én nem úgy fogom fel a dolgokat, ahogy ők, és te. Nekem ennyi elég volt ebből a bankból, pár havonta kapok bocsánatkérő leveleket ilyen malőrök miatt. Nektek további jó bankolgatást velük.
-
mexel
veterán
Köszönöm szépen! Akkor egyik oldalon sem jelentkezik díj, a feladónál és a címzettnél sem. Az adó nem hiszem hogy játszana ekkora tételnél.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, talán valaki tudja hogyan működik.
OTP bankfiókban kp-t be lehet fizetni más számlájára? ( mondom a számlaszámot és nevet ott bent)
Ha igen akkor ennek van díja? ( nyilván, csak nem tudom mennyi lehet, kb mint az utalás?)
Ebben az esetben kell valami indoklás, vagy nem kell az illetőnek adóznia utána? ( nem nagy összeg, 100e alatt)
Előre is köszönöm a segítséget! Próbáltam az otp oldalán keresgélni de igen sok idő mire eljutok oda hogy kihámozzam ezeket, talán valaki tudja azonnal a választ. -
Azharel
aktív tag
Jelenleg Visa kártyám van amit szeretnék lecserélni Mastercard online-ra. Netbankban ha új kártyát kérek akkor a jelenlegit cseréli le vagy a meglévő mellé adnak egy újat ? hogy tudom ezt megoldani anélkül, hogy személyesen kéne bemennem ?
-
vnorbi
aktív tag
válasz koxkids #10625 üzenetére
0,35% (min. 243 Ft/ max. 10 981 Ft)
Ezt pedig elvileg úgy számolják, hogy
"A díjtétel minden esetben a tranzakció pénznemében kerül felszámításra. A tranzakció pénznemére való átváltás az alábbi árfolyamok alkalmazásával történik.
- devizában meghirdetett díjtétel: tranzakció teljesítésekor érvényes OTP hivatalos deviza középárfolyam
- forintban meghirdetett díjtétel: a tranzakcióhoz hozzárendelt OTP hivatalos deviza vételi/eladási árfolyam.
A számlán a díj terhelése a számla pénznemében, a terhelés időpontjában érvényes deviza középárfolyamon meghatározott értékben történik."Ha a százalékos érték érvényes az utalandó összegre,azt elvileg ki tudod számolni euróban, de a forintos minimum vagy maximum összeg kiszámolása trükkös lehet. A deviza vételi árfolyammal kell elvileg számolnod, de lehet, hogy a kiszámolás, és a tranzakció végrehajtása közt eltelt időben változik az árfolyam, és vagy nem sikerül az utalás, vagy ragad benn egy kis apró.
Csinálhatod azt is, hogy centenként egyre alacsonyabb összeg utalásával próbálkozol, és egyszer majd engedni fogja. De még ilyenkor is közbejöhet, hogy két próbálkozás között árfolyamváltozás lesz, és emiatt már jó lenne az az összeg is, amit korábban elutasított, de erről nem fogsz tudni, csak akkor, amikor teljesül az utalás, és ott marad valamennyi euró.
-
őstag
Sziasztok!
OTP deviza számlám szeretném leüríteni EUR utalással. Ha a teljes összeget utalom, akkor nem teljesül, mert nincsen fedezet.. gondolom nem tudja levonni a SEPA utalás díját.
Van erre pontos összeg - így akkor ennyivel kevesebbet adok meg.Köszi!
-
viktorhu
veterán
válasz MasterMark #10623 üzenetére
De nem azt, hogy a banki alkalmazott az ő levelét annak küldi, akinek akarja. Csak hogy a levéltitok maga csak az illetéktelenek általi felhasználásra vonatkozik.
-
sifarr
senior tag
Tehát a bank dolgozó oda küldi azt az emailt amiben benne van, hogy mennyi pénzem van, hol, stb akinek akarja?
Sürgősen szüntesd meg az összes banki kapcsolatodat, mert bankon belül minden banknál így megy. Nem csak nálunk, még Svájcban is.
A NAV-os kapcsolatodat is jó lenne megszüntetni (ha lehetne, de nem lehet), mert ott is sokan látják nemcsak a személyes adataidat, hanem a jövedelmi viszonyaidat is. Ja, a bankoktól is elkérhetnek mindent. Sőt, bizonyos esetekben a bank "önként" ad infot a NAV-nak a számlaműveleteidről, és nem szól róla neked.
A TB-ről már nem is szólva. Rengetegen láthatják, hogy pl. mit írattál fel a tyúkszemedre, amire most az OTP rálépett. -
viktorhu
veterán
Ilyet ki írt, hogy oda küldi, ahova akarja? Tudod idézni? Vagy csak kitaláltad? Nehéz úgy beszélgetni, ha a másik fél nem arra válaszol, amit írnak neki, hanem random dolgokkal vitatkozik.
Szerk: a privátbanki szolgáltatás egyébként létezik, akkor személyes ügyintézőt kapsz, nyilván nem olcsón (vagy jó sok pénzt kell a bankban tartani hozzá). Normál esetben viszont minden ügyfélszolgálat úgy működik, hogy van egy csoport, és akihez épp kerül, az intézi az ügyet.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz MasterMark #10615 üzenetére
Tehát a bank dolgozó oda küldi azt az emailt amiben benne van, hogy mennyi pénzem van, hol, stb akinek akarja? Te jó ég, hiba volt ide írni.
-
vg
addikt
válasz MasterMark #10612 üzenetére
Nem vagyok képben, én egy paraszt vagyok, akit zavar, hogy ide oda küldik az email-t, amiben az életem van, mert megbíztam egy banki alkalmazottban. Amúgy, hát, ha benne volt az email-ben, kiemelve, akkor, már, hogy a fenébe ne vonatkozna rám, mert akkor mi a fenének van benne? Most vagy komplett hülyének néznek, vagy tényleg ennyire amatőr az egész banda. Mindkettő marhára ijesztő.
-
SzGee
aktív tag
jól pereld be őket huszonharmincmiliárd dollárra
ha esetleg még szöveget is tudnál értelmezni, le van írva, hogy
A levél illetéktelen megismerése, továbbítása
nos ebbe nyilván nem fér bele, hogy az egyik ügyintéző átadja a másiknak az ügyedet, mondjuk mert nem az a kompetens, vagy nem ér rá éppen akinek éppen írtál - eleve személyes és bizalmas adatokat titkosítva küldünk és fogadunk, és rohadtuk nem kellene közvetlenül az ügyintézőt zargatni, van központi email cím, majd ők eldöntik ki foglalkozzon veledaz utóbbi időben nagyon megnőtt az önérzet az emberekben a józan ész meg sajnos valahol elveszett útközben
[ Szerkesztve ]
If you leave me, can I come, too?
-
MasterMark
titán
-
vg
addikt
válasz MasterMark #10610 üzenetére
"Jelen elektronikus levél – beleértve az esetleges csatolt mellékleteket is – bizalmas információkat, üzleti titkokat és személyes adatokat tartalmazhat, és azt kizárólag annak címzettje ismerheti meg. A levél illetéktelen megismerése, továbbítása, tárolása vagy az azzal végzett bármely más művelet szigorúan tilos! Amennyiben Ön a jelen levelet tévedésből kapta meg, kérjük értesítse a feladót e-mailen vagy egyéb módon, majd törölje a kapott elektronikus levelet."
Jó, hát te sem vagy képben nagyon, azért köszi. Ez a írás van a y.x@otp.hu aláírása alatt aki válaszolt, szóval egyből köpték szembe, hogy átadták másnak az email-t. Tettem panaszt. Max beperlem őket. Annyit még hozzá tennék, hogy jakab.jozsi@otp.hu email levelezétést kizártnak tartom, hogy lássa gizi.moni@otp.hu felhasználó és max az én engedélyemmel küldhetné tovább.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
Kapok egy papír postai levelet, válaszolok, írok email-t a postai papír levélen lévő x.y@otp.hu emailre, beleírok személyes és bizalmas dolgokat meg minden, majd egy y.x@otp.hu válaszol rá, az mi?
-
Hosssszu
őstag
Mindkettőtöknek köszönöm a tippeket, segítséget.
Akkor marad az hogy újraregisztrálom a kártyát. Sok vesztenivalóm nincs. -
Martin Eden
tag
válasz Hosssszu #10605 üzenetére
Nekem már vagy tízszer volt, hogy az alkalmazás frissítése után inaktív lett az érintéses fizetés a korábban már aktív kártyán. Az újraaktiválási kód kb. kétszer megjött pár percen belül, a többi alkalommal soha. Úgyhogy már vagy nyolcszor töröltem és vettem fel újra a kártyám, akkor működött rögtön.
Bár ugye nekem egyszer az elején már akkor aktív volt, miután ennyiszer töröltem.[ Szerkesztve ]
-
-
Hosssszu
őstag
válasz tatararpad #10604 üzenetére
Köszi az infót.
Szoktam olvasni ezt a topikot és látom hogy sok a gond vele.
Újrapróbálni nem tudom, mert még ma is azt írja hogy folyamatban vana kártya regisztrálása, hamarosan értesítenek.
Szerinted töröljem a kártyát és vegyem fel újra? -
SzGee
aktív tag
válasz dptrsk #10600 üzenetére
természetesen apukának kell próbálkozni, nem neked, Te nem használhatod sem a kódjait sem a netbankját sem a kártyáját legálisan, telefonon meg se próbálj helyette intézkedni, mert azonnal zárolják a hozzáféréseket, ha megtudják, hogy nem a számlatulaj használja az azonosítóit, jelszavait
If you leave me, can I come, too?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla