Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
válasz donjohnson #11597 üzenetére
Nem kell,megfogod kapni. Még 04.be is tudod használni a kártyádat,nem fog lejárni.
-
ates2
senior tag
Lehet tudni,hogy a régi smartbank app mikor lesz offos ?
Gondolom az új még mindig 499 / hó lesz...[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
nálam mezei otp alkalmazás is offos lett. nem tudok fizetni appon át csak telekod.
-
ates2
senior tag
válasz MasterMark #9954 üzenetére
Gondolom azért mert minden szarért fizetni kell hogy a SAJÁT pénzedet tudjad használni...
Szóval legalább ez lehetne ingyen. -
ates2
senior tag
válasz MasterMark #9949 üzenetére
Nincs hiszti LOL, amúgy azon se csodálkoznék ha megcsinálnák,ugyanis elégé TOP 1 az OTP azt csinál amit akar,bármelyik irányba indulok el az utcán XX méteren belül OTP automata,többi a kanyarba sincsen.
-
ates2
senior tag
mi lesz fizetős? le vagyok maradva
-
ates2
senior tag
nvm
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Létezik olyan számla ami arra van hogy pénzt tartani rajta.
Tehát ilyen gyűjtőszámlaszerű. -
ates2
senior tag
Nos így 3. hónap elteltével sikerült végre MVM gázszámlát kifizetnem bankkártyával.
Vagy az MVM vagy az OTP vagy a VISA de végre megoldották...[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
ha van leadva hibajegy bank kártyára mert még mindig nem lehet vásárolni vele 1-2 helyen akkor szintén 30 nap alatt kell válaszoljanak ?
-
ates2
senior tag
Csak azt ne mond,hogy MVM - CIB ennyire balfasz 2 hónapja,illetve szerencsejatek zrt - OTP oldalon való fizetésnél,hogy nem tudják mit kell beállítani
Én tippem is inkább kártya gond,hogy instant elutasítja a fizetést és nincs autentikáció.mint írtam nekem hölgy telóba azt mondta több % ban visa kártya a gond,náluk minden rendben.
meg az is vicc netpincerren tudok fizetni de MVM számlát meg szerencsejateknál pénzt feltölteni nem... szóval én is inkább kártyámra tippelek hogy szar valahol. De már le van adva hibajegy rá aztán kiderül majd,majd hívnak.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Most beszélek OTP-vel telon a kártyámról miért nem tudok fizetni és az ügyfsz hölgy azt mondja,hogy VISA kártyákkal van a gond mindig....
se SMS se smartbank alkalmazás nem küld 2. autentikációt...
Így nem tudok MVM felé fizetni illetve egyenleget feltölteni a szerencsjatek.hu-n pl.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz elder troll #8986 üzenetére
Az jobbik,nekem van telekód még se megy
-
ates2
senior tag
válasz elder troll #8984 üzenetére
MVM nél én se... jan 1 től van 2 faktoros hitelesítés de nem sikerült megugrani valahogy 2 hónap alatt sem...
-
ates2
senior tag
Nos MVM gáz újra, nem tudom kifizetni bankkártyával.
A tranzakció nem lett végrehajtva....
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
na ez érdekes, netpincérről rendeltem semmi második autentikáció ez hogy ?
gázszámlát nem tudom kifizetni bankkártyával de kaját tudok rendelni ?[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
válasz Grande Ale #8814 üzenetére
Szerintem MVM nincs tisztába vele,hogy a fizetésnél valamit még bele kéne integrálni az oldalba. ügyfsz nő nekem azt mondta írjak mailt továbbítják IT-nak de már most tudja azt fogják válaszolni OTP-nél van a hiba mondtam neki, nekem nem fontos kifizetni van 20 sikertelen fizetés mail-em én próbálkoztam hívtak őket nem tudják. végén elutaltam bankon át mert nincs türelmem velük foglalkozni..de kártyás fizetés nekem se ment ugye ott meg CIB felület van pláne érdekes.
Az,hogy a csoportos beszedés nem megy az fura.[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
Helló!
Akkor én is panaszkodnék.
Telekód van,OTP Smart bank alkalmazás van.
De pl: lotto.hu-n nem tudok feltölteni/fizetni mert semmi autentikácio nem jön fel a kártya,név,lejar,cvv Fizetés gomb nyomása után,csak hogy sikertelen instant.Hasonló probléma MVM gázszámla bankkártyás fizetésnél.
OTP ügyfsz szerint minden jól van beállítva...még se tudok online/vásárolni/fizetni.
Ötlet valakinek esetleg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest