- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
mecsek20
tag
válasz Palesztin994 #10761 üzenetére
szia, én tavasszal zártam le prémium plusz számlacsomagot (HUF, EURO, USD számlák , értékpapírszámla, megtakarítási számla) egyedül a hitelkártyát tartottam meg. Nem volt egyszerű, de a szabályzatra hivatkoztam, az ügyintézők főnököt hívtak, aki nekem adott igazat. Meg is csinálták hamar, működik is azóta. Kaptam egy új otpdirekt azonosítót, amelyet a hitelkártyaszámlámhoz rendeltek, amivel belépve a kivonatokat most is le tudom tölteni az otpdirektben, még az 5-6 évvel ezelőtt lezárt másik számlámról is. Az új netbankban hónapokig láttam a lezárt számlákat, most már nem, itt kivonatot se tudok letölteni, elég szar.
-
vnorbi
aktív tag
válasz Palesztin994 #10761 üzenetére
Amit most tapasztalsz, az nem lehetséges
"Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy az utolsó élő lakossági OTPdirekt szerződésének megszüntetése kizárólag a Digitális szerződés egyidejű megszüntetésével lehetséges."
Digitális Szolgáltatási szerződés Üzletszabályzat
Ha így marad, akkor az ebben az üzletszabályzatukban vállaltakat sem sikerül teljes mértékben betartaniuk, de itt legalább az ügyfél jár jól (már amíg még 0 forint a Digitális szolgáltatások havidíja, de amint élesítik a 499 forint/hó díjat, és még lesz OTPdirekt is, akkor érdemesebb lesz kitaposni belőlük azt).
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Palesztin994 #10695 üzenetére
Itt összeírtam, hogy mi alapján van ez így, és azt is, hogy hogyan kell beállíttatni, hogy díjmentes legyen a szolgáltatás. Ez két éve volt, de a jelenleg hatályos Üzletszabályzatban és Hirdetményben is benne vannak ezek.
-
vnorbi
aktív tag
válasz Palesztin994 #10691 üzenetére
Az OTPdirekt szerződés Vezérszámlája lehet Hitelkártya számla is, így megtartható az online hozzáférés a többi számla megszüntetése után is. Ha nem hajlandó ezt a módosítást megcsinálni az ügyintéző, akkor panaszt kell tenni az Üzletszabályzatuk be nem tartására hivatkozva.
Amúgy az elsődleges a számlakivonat, amit az OTPdirekt felület mutat, vagy SMS üzenet ír, az csak tájékoztató jellegű.
-
axioma
veterán
válasz Palesztin994 #10691 üzenetére
Nekem evek ota csak az amex majd mikor atkonvertaltak a Bonusz hitelkartyam van naluk. Visszafizetes alapbol sms alapjan, es korabban volt kartyaegyenlegre ranezesi lehetoseg honlapon (anonim) modon is, most azt valahogy az online vasarlas 2 faktorositasa korul megnehezitettek, de valahogy mintha me'g letezne. Ja es persze kuldik a papiros szamlat, emlekeim szerint annak nincs plusz dija az elektronikussal szemben.
-
dptrsk
addikt
válasz Palesztin994 #10545 üzenetére
A hitelszerződést nézd meg, lehet valami kedvezmény jár a számlamiatt a hitelből
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500