Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
válasz mecsek20 #10519 üzenetére
Fasza, hát ez a 8-10 oldalas ismertető a számlacsomagokról, amit adott az ügyintéző, is olyan kisbetűvel van, hogy tök nehéz olvasni. Gondolom azért, hogy ne is nagyon olvasgassák
Egyébként megnéztem, egész pontosan ezt írja az enyémre:
"A Net Számlacsomag csomagdíj ellenében vehető igénybe. Kedvezményes csomagdíj kerül felszámításra az alábbi feltételek teljesülésekor:
a. ha a havi vizsgálatot megelőző 2 hónapban (havi zárlati napot megelőző második hónap 16-a és havi zárlati napot megelőző 15-e között) legalább egyszer érkezett jövedelem a számlára"Ennek pedig megfelelek, és itt nem is munkabért ír, hanem jövedelmet.
-
viktorhu
veterán
válasz mecsek20 #9327 üzenetére
Nekem is annyi előnye van, hogy amióta azon jön a netes vásárlás jóváhagyó üzenete, meg is kapom a push üzenetet. Amíg a smartbankban kellett jóváhagyni, legalább fél óra volt, míg a push üzenet megérkezett.
Viszont hiába kapcsoltam ki az sms-t a netbankban, minden tranzakcióról érkezik továbbra is, és vonja is az üzenetdíjat, pedig semmi értelme annak, hogy most mindenről duplán kapok üzenetet, főleg, hogy utazni se lehet (ha olyan helyre utazik az ember, ahol nem akar roamingolni, még mindig jól jöhet az sms).
-
GabN73
addikt
válasz mecsek20 #9327 üzenetére
Mit takar a hitelkártya rendszer? Nekem kvázi nem nagyon van vele bajom, néha van karbantartás, leállás, de jellemzően nálam kevesebbszer mint más bankoknál.
Számlakört lehet érdemes lenne megnézned...Új netbank eddig oldal és hirdetmény szerint fizetős lesz áprilistól.
-
viktorhu
veterán
válasz mecsek20 #9325 üzenetére
Épp most nem tudtam a gépjárműadóhoz rendszeres átutalást beállítani az új felületen (első április 15, utána minden szeptember és március 15), végül beadtam egyet áprilisra, egyet meg szeptemberre. A régiben ezek egyszerűek voltak. Ráadásul amikor a második utalást vittem be, azt nem engedte az előző adatainak a másolásával csinálni, ami szintén alap a régiben. Szerintem nagyon nincs ez még készen.
-
addikt
válasz mecsek20 #6696 üzenetére
Majd ha megkapod az április közepi SMS-t, jelzed majd légyszi, hogy az tartalmazni fogja-e a minimum fizetési összeget vagy már nem?
Elméletileg ugye nem fogja tartalmazni, ha valóban elég csak önkényesen törölni a megbízást.---------------------------------
@Jhonny06: Én sem értem pontosan a lényegét, arra gondolnék, hogy kezdő hitelkártyásoknak van inkább a szolgáltatás, de hiába, ha a teljes összeg törlesztésének a hiányában attól még ugyanúgy jönni fog a bünti. Max esetleg kisebb mértékű.
[ Szerkesztve ]
-
blg
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN