Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Lomtalanítás, te csodás. Megvártam míg besötétedik, hogy nyugodtan ki tudjam vinni a lomjaimat a ház elé, és ne kelljen egy uruk-hai hordával sem találkoznom. Már 11 is lehetett, mikor elkezdtem kihordani a cuccokat, kinézek, csend, sehol senki, csendben leteszem a régi öntvény mosogatót, csukom magam mögött az ajtót, csörgés és már vitte is emberünk. Nevettem egy jót, de igazából rettenet szomorú, hogy milyen tagokkal találkozni, és hogy csak előttünk több 100-an megfordulhattak ma, hogy mások levetett szemetében turkáljanak. Pedig nem rózsadomb.
Thank you to god for making me an atheist
-
nagyúr
válasz FehérHolló #57397 üzenetére
apám dellje tök jól megy. Első generációs i5.
Szerintem fel se raktam a driver-eket, hanem úgy van, ahogy a win7 felismerte...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #57397 üzenetére
Nem a komplett SW+HW pakk használhatatlan, amit a Dell adott, hanem a rendszer, amit a t. user ..... khm.... magáévá tett.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #57395 üzenetére
Egy T5600 procival meg tudlak dobni ingyen, bár az nem lesz érdemi előrelépés a T2400-hoz képest, csak legalább már 64 bites CPU.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
Igen, tudom, ezt mondtad már úgy 4 éve is, de már nem akarok azzal foglalkozni...
Igazából kontrasztnak hoztam fel, hogy még mindig lehet használni, és hogy nem hiszem el, hogy egy sandy bridge már ma használhatatlan, szerintem nem az, hiába 5 éves...
Nekem ott van az X250 is,
bár a legjobban a nagygépem szeretem, az egy ivy bridge i3-as.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #57386 üzenetére
Mondjuk abban a szerencsétlen T60-ban is cserélhetnéd a procit egy T7200-ra, meg az 1,5 GB RAM-ból a 0,5-öt lecserélhetnéd egy 2 GB-osra, javulna valamit még vele.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gaborbol
őstag
válasz parandroid #57391 üzenetére
Gyengen lato/hallo-tol felfele, de ebben a megfogalmazasban gyakorlitalg barki.
Windows users who use assistive technologies (like the narrator, on-screen keyboard, or high contrast desktop theme)
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #57367 üzenetére
Vegul dokkolot is kaptam melle, ujszeru a gep, karc- es kopasmentes. Hetvegen belakom
-
gaborbol
őstag
válasz parandroid #57375 üzenetére
Mi mar beferunk ebbe:
[link] -
nagyúr
válasz FehérHolló #57365 üzenetére
A 10 éves T60-omban t2400 coreduo proci van, 1,5 GB RAM-mal. Raktam bele egy SSD-t. Bár csak SATA1-es, olyan 25 mp alatt bebootol rajta a win 8.1.
Win 7-tel már teljesen lassú és melegedős volt, mióta a 8.1 van rajta, megtáltosodott.
Nem azt állítom, hogy nem kell pár másodpercet várni, míg betölt egy weboldal, de azért még mindig jobb, mint amit Te leírtál. Inkább azzal van a gond, hogy relatíve ritkán kapcsolom be, és akkor mindig frissülne valami, és tényleg fél-egy perc, mire bejön a chrome, mert közben frissíti magát.De amúgy a családban van két 1st gen core i procis noti is, az egyik egy T410, a másik egy Latitude valami, nem emlékszem a kódjára, és mind a kettő kimondottan gyors is SSD-vel, 4 GB RAM-mal, nem kell várni, meg ilyenek. Jó, a csajom a böngészési szokásaival néha megfekteti, amikor 20 fül van a chrome-ban és még 15 a firefox-ban, de ezt is lehetne orvosolni ha beleraknék még 4 GB RAM-ot...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
Lehet, hogy neki speciális változat van, pl. jelnyelvre konvertálja a bejövő hívást, nem hangra.
-
bobsys
veterán
-
félisten
-
addikt
válasz parandroid #57375 üzenetére
Igaz én kóddal (Win7) raktam fel nemrég egy gépre Win10-et, illetve aktiváltam (nem frissítés, hanem szűz telepítés), szóval elvileg működhet a frissítés is.
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #57372 üzenetére
Megrögzött operás voltam mindig, aztán valamikor vagy 3 éve elkezdett összeomlani, és nem jöttem rá, hogy miért. A cache-törlés mindig megoldotta, de a végén már naponta 2x kellett neki, én meg meguntam, hogy nem találok megoldást, és lett helyette IE. Aztán ahogy jött az Edge, kipróbáltam. Jellemzően egyetlen dolgot hiányolok belőle, amit az operában meg lehetett oldani: mostanra eljutottak oda, hogy a kedvenc oldalakat a nyitólapra lehet pakolni csempeszerűen, de azt még mindig nem sikerült megoldaniuk, hogy ezen a bizonyos kezdőlapon semmi más ne legyen, csak ezek az oldalak. Minden másban nekem tökéletesen megfelel.
Firefoxot, Chrome-ot próbálgatom néhány évente, hogy lássam, mit változtak, de egyszerűen nekem nem állnak kézre, Operára is ránézek még néha, de már az sem az az egyszerű kis garázsbrowser, amiért régen megszerettem, szóval marad az Edge.
tope: Hivatalosan már nem. Illetve venni kell az upgrade licencet. Az ingyenes frissítési akció már lefutott.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz FehérHolló #57370 üzenetére
Ha aktivált Win 7 van a gépen, akkor tudod elvileg frissíteni 10-esre.
-
Tim82
félisten
Hát ugye, a kijelentő mondat ellenére ott volt az, csak értő olvasás...
Nem tudom, HDD mennyit ront, nekem SSD-vel i5-2520M-es TP X220 messze nem ilyen lassú.
-
szőröscica
addikt
válasz parandroid #57371 üzenetére
Jo az Edge?
-
parandroid
félisten
X230 SSD-vel Win10-zel, és 4GB RAM-mal fél percnél kevesebb idő alatt bootol, minden kattintás azonnali eredményt hoz, ha akad a youtube, az azért van, mert azon kívül a lakásban két eszközön megy még fullHD-bena Netflix, és a 15 megabites adsl itt-ott már korrodált kéteres kábelei izzásig vannak hevülve, hogy mindent ki tudjanak szolgálni. Igaz, nem firefox, hanem Edge, és nincs külön vírusirtó és tűzfal, csak a beépített Windows Defender.
Jellemzően az én gépem sem sokkal gyorsabb, persze nagy különbség nincs is, néhány generációval újabb proci, és duplaannyi ram, de hogy böngészés közben ez nem számít, az is hótbiztos.
Szóval én a helyedben először is rászánnék 8-10k-t egy használt 120-as SSD-re, aztán újraraknám a rendszert fölösleges ballaszt nélkül. És ne jöjjön senki azzal, hogy ezt néhány évente úgyis meg kell tenni, mert ez is csak akkor igaz, ha a t. user telepakolja minden szarral, aztán már egy idő után már tényleg csak az tűnik fel, hogy nem indul, vagy haldoklik, miközben feljön egy jobb klikkes menü.
Épp a minap adtak egyébként a kezembe egy 4 kilós szörnyet, hogy lassú, nézzem már meg, egy éve vették, újan, 300 EUR-ért, mit lehetne vele csinálni? Celeron proci, 2GB RAM, Windows10 bebootolt pár perc alatt, utána már csak néhány további perc kellett, hogy kattintani is lehessen, mire az összes össze-vissza rátelepített "ingyenes" program megküzdött a ramért. Csak vírusirtóból volt rajta kétféle, telepítettek rá "rendszeroptimalizálót" is, meg akadt pár toolbar böngészőben. Persze a tulajdonos ilyenkor mindig fel van háborodva, hogy ez mindig ilyen volt, ő aztán nem telepített semmit. Szóval mondtam, hogy nem értek ám hozzá, fogalmam sincs, mi lehet a gond, de nekem jónak tűnik, az enyém is ilyen.
Szóval összefoglalásként: hagyjuk a csudába a fenti agymenést, ha akarod, megoldod, ha nem, akkor miért rontanám el az örömödet, ha élveznéd még kicsit a problémát, és lásd az előző bekezdés végét.
p
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FehérHolló #57368 üzenetére
Tégy rá Win10-et, gyorsab lesz mint a 7, már ha megoldható.
UI: A kérdés a bongészés definiálására érkezett, gondolom, hogy hány ablakban nyitott böngésző van megnyitva.
UI2: SSD-vel kipróbálnám azt a masinériát, az enyémnek is jó lenne, úgy 120GB-os.
UI3: Driver ügyben szerintem nem lenne vele baj, mindent felismer a Win 10, ha meg nem akkor Win7, 8 driver is jó
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Ez teljesen rendben van, de a driverek is a csomag részét képezik, nem csak a vasat adják el.
Amikor saját magam állítom össze az asztali gépem, én vadászom össze a meghajtó programokat, de amikor egy cég olyan komponenseket pakol bele valamibe, amiket nagyjából csak nekik gyártottak, akkor a hivatalos OEM oldalon elérhető legfrissebb drivereket fogom letölteni hozzá. Egy üzleti célra szánt gépnél meg főleg.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
szőröscica
addikt
Ennél még a fos Pentium P6100-as laptopom is sokkal gyorsabb, nálad valami hiba lesz szerintem.
Én ma délelőtt elhozom a fentebb linkelt Dellt, aztán a következő hetekben lövök egy 24 collos IPS 1920*1200-as monitort is hozzá, meg egy dokkolót.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Akkor valami driver okozza a galibát, mert nekem is van egy Dell E6220 2.gen core i5 2520M , 4 Gb-os gépem sima 250GB-os vinyóval, Win 10 az kb max 1 perc alatt betölt.
Youtube videók HD minőségben simán mennek wifin keresztül. -
FehérHolló
veterán
Nem találtam kérdést a hozzászólásodban.
Előre tisztáznám, hogy HDD van benne.
Tisztán installált és update-elt Win 7 pro, gyári driverek, kaspersky total security alapbeállításokkal, legújabb firefox.
A driverek felpakolása előtt a rendszer olyan 30 másodperc alatt állt fel, utána 3-4 perc bekapcs után mire működik a jobbklikk az asztalon.
Firefox ezután ~1 perc alatt tölt be. Jutúb videók közepes minőségben 2-3 percenként megakadnak ~5 másodpercre (közben nincs más tab nyitva). A hvg fél perc alatt töltődik be.Lehet, hogy nem vagyok túl türelmes ember.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #57362 üzenetére
Akkor most már kimondom, hogy thx, Cap Obvious!
Az eredeti kérdésem amúgy, amit eredetileg a FehérHolló és a főkukac nevű felhasználói fiókok tulajdonosainak címeztem, még mindig áll.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #57359 üzenetére
Nem mondod. Nem is tudtam. Mik vannak!
-
parandroid
félisten
Amióta egy tetszőleges hírszájt kezdőlapja akár többtucatnyi megabájtra rúg, minden csillog, villog, animálódik, sütit süt, és kémközpontot üzemeltet, azóta bizony szegény C2D procik fölött eljárt az idő. Szerencsére a második generációs i3-5 procikkal szerelt gépek is már lecsúsztak egy teljesen elfogadható ársávba, szóval érdemes cserélni. És igenis ragaszkodjon mindenki az SSD-hez!
Az irreális elvárások tekintetében pedig: i-s procikból most jött a 7. generàció, évente frissül, szóval lehet számolgatni, hogy egy gen2-es i5 2400 mennyi idős. És azért az még mindig potens cucc. Szóval a Core-ról i-re váltás óta kicsit lelassult azért az élet szerencsére, nem kell 2-3 évente eldobálni, amink van.
p
-
Tothgera30
Ármester
válasz FehérHolló #57354 üzenetére
Barátnőm Latitude E6420-ast használt. i5 2520, 6Gb, 500Gb HDD, és vígan elvan vele, nem akar újabbra váltani. Néha én is pötyögök rajta, teljesen korrekt teljesítménye van, netezni untig elég. Tehát ott user error lesz.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bobsys
veterán
Jo ez a Mackbook, de tenlyeg kohogjek ki 300 dolcsit ha akarok network backupot, mert a time machine csak az apple altal eladott cuccra kepes menteni, network share meg ilyesmire pedig nem?
szerk: kozben eszembe jutott, hogy van nekem CrashPlan elofizetesem
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tim82
félisten
-
nagyúr
válasz FehérHolló #57354 üzenetére
nekem a 10 éves t60-om az elmúlt egy-két évben kezd elég lassú lenni.
De azért meg mindig böngészgetek vele minden héten, nem olyan rossz az.
Ehhez képest nehéz elhinni, hogy egy sandy bridge ma már használhatatlan...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
FehérHolló
veterán
válasz szőröscica #57351 üzenetére
Latitude E6520 max felszereltséggel eléggé köhög mostanság, teljes újratelepítés után is. ~5 éves.
Nem túl kényelmes vele netezni sem.Szerintem irreálisak az elvárásaid.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz szőröscica #57351 üzenetére
Többet is kibír, amire neked kell, röhögve fog pötyögni rajta. Csapj le rá, nem fogod megbánni.
-
szőröscica
addikt
5 évre venném a gépet, az a 2020-ig szóló NBD garancia elég vonzó. Alapvetően nincsenek nagy igényeim, szép kijelzőt szeretnék, megbízhatóságot, SSD-t és annyit, hogy hetente 1-2 órát tudja futtatni a World of Tanksot. Plusz lehetőleg 5 év múlva is lehessen vele netezni, mert erre a 7 éves Acerem már képtelen, két weboldal már 100%-on terheli a processzorát.
-
bobsys
veterán
Eppen, hogy kovetem mik tortennek szulohazamban, de ezen sirok a rohogestol
[link]Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
válasz bobsys #57348 üzenetére
Ó, az email után fél órával értem haza, azonnal éltem is az emailben felajánlott fióklezárással, szóval csak a feloldás után láttam az elküldött üzcsiket. Valami nyereményjátékot akartak a címzettekkel játszani, a 72-ből pár válaszolt is egy üzenetben egy 1-essel. Nem igazán értettem a dolog lényegét, tekintve, hogy az imessage ingyen van mindenhol. Nekem is egyébként csak alapadataim vannak a felhőben, még a biztonsági mentésem is lokális gépen van.
p
-
bobsys
veterán
válasz parandroid #57347 üzenetére
A telefonon nem latok imessaget, nemtudom hol kene meg megnezni. 5:12 AM GMT+7 az este 6:12 volt nalam az e-mailt meg 4+ oraval kesobb kuldte az Apple.
Megvaltoztattam a jelszot, nemtom mi mast tudnek meg csinalni. Icloudban egyebkent nincsenek fotoim, csak a telefon backup (de csak az alapot menti a fotok peldaul nem mennek a backupba)Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
válasz bobsys #57346 üzenetére
Küldtél már 72 imessage-et kínai mobilszámokra? Mert én igen, mire hazaértem, és megváltoztattam a jelszavamat. Érdekes dolog ez, hogy a icloudot naponta törik fel, meg szivárognak ki az oda mentett fotók, de erről valahogy sosem hallani. Ezt a kétfaktoros autentikációt is azóta erőltetik nagyon, de ezek szerint ez sem a szent grál...
p
-
bobsys
veterán
We noticed you logged into Icloud using Chrome on Windows 8 at 05:12 AM GMT+07:00 from Surabaya, East Java, Indonesia.
A kerdes csak az, hogy ezt igy hogy ha be van kapcsolva a 2 Factor Authentication?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ToBeY
nagyúr
válasz Pttypang #57341 üzenetére
Amióta elektromos fogkefét használok (kb 2010)nincs rossz fogam!Szerintem ez mindent elmond a hatásfokáról. Már a másodikat a nyúzom, mert az aksi megadta magát pár év után,és olcsóbb venni egy újat mint javítani a régit.(nem úgy vannam ezek kitalálva,hogy javítgasd)
Elmexből a gélt érdemes venni és azzal fogat mosni néha,de szerintem a fogrém mind1(persze nem valami dzsunkára gondolok,hanem az ismert márkakra közül valamelyikre)[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
veterán
Más téma, ki milyen fogkrémet használ és miért?
Gondolkodom, hogy elektromos fogkefét kéne vennem, mert ismerősöm, aki használja, azt mondta, jobb, a körmozgás miatt éppen nem is tartom annyira lehetetlennek a dolgot.
Nővérem elmex-et használ fogkrémnek, igazából nem nagyon néztem körbe, van értelme drágábbat venni?Everybody lies.
-
Tim82
félisten
Most elvitatjátok Blekitől, hogy csak az ő környezetében lehet szar az időjárás.
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #57326 üzenetére
Ha külsőre is együtt tudsz vele élni, akkor vedd bátran, gép lesz ez még évek múlva is.
p
-
Tothgera30
Ármester
válasz szőröscica #57326 üzenetére
Teljesen ajánlott. Hasonló E6440-eseim vannak, csak iGPU-va, és kicsit kibővítve. Nagyon vigyázok rájuk, mivel az utolsó mohikánok, kategóriájukban.
-
félisten
válasz concret_hp #57324 üzenetére
Nekem most is van egy elado 7450, 16G RAM, 256 SSD, fHD kicsit lekarcoltam a szelet, de ettol meg nem lesz rosszabb (csak olcsobb )
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
concret_hp
addikt
válasz szőröscica #57319 üzenetére
ha nem olyan sürgős, akkor lesz majd egy 6540es dellem eladó, 16g ram, ssd, ami kell csak győzd kivárni
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Lortech
addikt
Én Dellből Vostrót nem vennék. Aki aktívan használja nálunk, nem csak az asztalán pihen, az nem nagyon szereti, hangosak, döglenek, ez nem megy, az nem megy rajtuk, csatlakozók kimúlnak stb. Én simán bevállalnék jó állapotú, használt, de garis latit inkább.
Thank you to god for making me an atheist
-
EQMontoya
veterán
Egy 6440-es Latitude-ot vettem nemrég, ez nekem most bőven elég, még munkára is.
Vostrok nem feltétlen dokkolhatók emlékeim szerint, a Latik igen.
Amúgy volt Vostrom, egyszer volt csak baja, de nem volt vészes a javítás ára (jóval gariidőn túl), azóta is normálisan működik egy cimborámnál.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
kraftxld
félisten
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szőröscica
addikt
Új multimédiás gép (pl. Dell Vostro) vagy használt üzleti (leginkább a Latitude E5470)?
Alapvetően netezek a nappaliban az ölembe véve, illetve heti 1-2 órát játszanék World of Tanksot egy full hd monitoron (beállítások full minimumon tökéletesek, csak a natív felbontást hajtsa ki).
Mivel 4-5 évre venném a gépet (a mostani consumer Acerem 7 éves, de már két weboldal kifekteti és 100%-on tekerteti a prociját), ezért az időtállóság fontos, minimum újabb i5, 8G ram és SSD kellene bele. Matt kijelző, és tűrhető akkuidő, HDMI csatlakozási lehetőség előny.
Max. bruttó 250 ezerig mennék el, ebbe egy ilyen új pl. beleférne, ami tökéletesen lefedné az igényeim: [link]
-
nagyúr
válasz Winner_hun #57314 üzenetére
Majd egyszer azt is...
De nem szabad elkapkodni, na.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #57309 üzenetére
A techno a baj vagy az, hogy szinglik?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
K1nG HuNp
őstag
févörit locsolóversek?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
concret_hp
addikt
-
nagyúr
válasz FehérHolló #57309 üzenetére
Fertő. Ahelyett, hogy mennének az éjféli misére...
Ui. Led Zeppelint nekik...!
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
FehérHolló
veterán
Ezek a techno zenére vonagló szingli hordák..
-
tildy
nagyúr
válasz kraftxld #57303 üzenetére
Nem pangas van, pont az , hogy tul sok. Csinalni freelancer melokat? Mikor van nekem arra idom? A gyerektol veszem el, ha elveszem.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
concret_hp
addikt
hát a leírás alapján nekem úgy tűnik, el kéne húzni onnan olyan helyre ahol tudsz fejlődni
a hét eddigi poénja az volt nálam, hogy 1ik kollegával beszéltem 5 percet, milyen az új projekt, mondja, hogy settopboxok logjait elemzik majd. mondom tök vicces, végülis tök jó, hogy folyamatosan azért basztattak, hogy töltsem ki a "past projects" oldalamat a cégnél, ahol a mostani előtti cég végülis csak annyira foglalkozott ilyesmivel, hogy a cégnévben is benne volt a tv én meg hivatalosan nem is hallottam még arról, hogy van ilyen projekt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #57300 üzenetére
Az a baj, hogy megint kihuztak alolam a projektet. Ennyi. Fogalmam sincs hol leszek jovohettol. Arrol nem is beszelve, hogy egyszeruen sokszor nincs ido tesztet irni, mert ki kell mennie a fejlesztesnek, de nincs se qa, se megfelelo rendszer. Van egy senior backend dev, meg jomagam mid level full stack-kent. Aztan bakker interjun belekerdeznek, hol kuldom at az adatot. Mondom form data? Ja , ok payloadra gondoltak. Annyira leblokkoltam ( nem volt elvalasztva jol a terem, melletunk agile coachok meetingeztek, hogy egy olyan egyszeru kerdesre, hogy lokalisan miben mentem el az adatot, elsore a sessionstorage jutott eszembe, es csak joval kesobb a cookies, meg a localstorage)
ehet siman csak elszoktam az interjuktol, vagy nem kellett whiteboard elott lennem sokaig, illetve eleg bvolt bizonyitanom azzal, hogy elvegeztem a rambizott munkat, hogy most ott vagyok ahola part szakad. Bar ha a minta folytatodik, akkor sikertelen interju , baba ....sikertelen interju baba, sikertelen interju baba lesz a sorminta.
Plusz leepitesek is jonnek, inkabb nem is mondom.
tudom, kifogasnak tunik, de az elmult 1 honapom kb igy nezett ki: kozepidos terhesen egy baba elvesztese, gyilkossagi szemtanunak leves (reszben),megszunika projekt amin dolgozom, raadasul amit tudtam sem hasznaltam mar joideje, mert a ceg ugy kezel, mint egy eroforrast, pakol ide oda , ahol epp ember kell, plusz ma pedig apum is korhazba kerult, mert alig kapott levegot.
Arrol mar nem is beszelek, hogy itthon is helyt kene allni. Egyeb tanacs azonkivul hogy podcastok, es dokumentacio olvasasa?Ellentetben veled, en nem malmozok, viszont annyi uj dolog jott be az elmutl egy evben, hogy kapkodoma fejem, nincs idom megtanulni, raadasul most mar az a fajta tamogato kozosseg sincs meg, ahol egymastol tudunk tanulni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest