Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #61313 üzenetére
új ájfon?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
Angliai munkás gyorstalpalója van valakinek? Szeretnék egy B tervet is összerakni, arra az esetre ha nem vesznek fel Pestre egyetemre. Melyek a megbízható munkaközvetítő cégek? Személyes tapasztalata van-e valakinek esetleg? A nyelvvel egyáltalán semmi gondom nincs, meg 18 évesen csak birni fogom még a melót is
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz fokukac #60567 üzenetére
az alvilág dolgot nagyjából értem, deepweb egyetlen fizetőezköze, de ezt a kínais dolgot honnan szeded?
illetve akkor azon dolgoznak a gépek, hogy letitkosítsák a bitcoint? szóval melóznak a pénz titkosításán és nekik is csordul egy pici?
wat?
Szerk.: olvastattam, azt vágom, hogy annyi a bitcoin értéke amennyit adnak érte, és mivel mint már említettétek vannak olyan emberek akiknek ez jóljön, ők nyomták fel az árakat.
A működését, decentralizáltságát asszem értem, csak ezt nem, hogy honnan szülik a bányászok a coint
[ Szerkesztve ]
-
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Pttypang #60277 üzenetére
Jó persze tudom, hogy az egész középiskolás anyagot 2 óra alatt eldarálják az egyetemen, és sorry, hogy nem vagyok 17 évesen profi programozó...
Hogy érted, hogy érdekes kontraszt? Micsoda?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Pttypang #60273 üzenetére
Minek kellene a legnagyobbnak lennie? Jelen állás szerint minden tőlem telhetőt megteszek a matektudásom emelésére és mondhatni jól teljesítek, eddig minden érettésgim 90%+ és már nyelvvizsga is van az asztalon. Tudom hogy elképesztően nehéz a BME, de miért rettegjek előre?..
-
K1nG HuNp
őstag
Fejben már összeraktam nagyjából az egyetemi jelentkezési listát. Pestre szeretnék menni BME/ELTE-re. Bekerülni asszem sikerülni fog, a számomra fontosabb kérdés az az lesz, hogy hol fogok lakni? A kolik milyen rendszerben működnek? Albérlet csak ismerősökkel? (nincs havi 100k-m lakhatásra).
A szülők Debrecenbe küldenének mert 45 percre van, de én nem akarom elvenni magamtól azokat a lehetőségeket amelyeket Pest nyújt egy 18-25 évesnek mind ismerettségszerzés és munkahelyeket tekintve
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #59626 üzenetére
Megtanultam asszem egy életre, hogy ennyire privát dolgot nem teregetünk ki egy fórumra, még akkor sem ha az anoním. Akkor kellett egy kis erő, hogy átvészeljem, de nagyjából lecsendesültem a hullámok.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Tothgera30 #59616 üzenetére
Nekem ma teljesen pozitív volt a dolog. Még suliban voltam, otthon ugye nem talált, ezért eljött a városközpontba, megengedte, hogy fussak egyet az ATMhez és még jófej is volt
-
K1nG HuNp
őstag
Krízis túlélve. Ismerős orvosnál megoldotta az abortuszt teljesen önállóan szülők és/vagy nélkülem. Lógok 40kval, de ebben a helyzetben ez a legkevesebb, huh...
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
USA webshopból rendelnék. 191 dollár a termékek ára, 30 dollár a szállítás Magyarországra. Mennyi vám+áfával számoljak? Lehet pl szerencsém és egyáltalán nem kell fizetni? Ha mégis kell akkor mennyi a legfelső limit (szóval egy bruttó árat szeretnék az egészre)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #59395 üzenetére
Pozitív teszt után mondta, hogy terhes. Ma már kicsit más hangnemben sikerült beszélnünk, hátha belemegy az abortuszba és nem lesz ennyire akaratos, egy olyan dologgal kapcsolatban amiről kb semmit sem tud(unk)
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
17. Nem értem mit akar ennyi idősen, de az ő teste, saját döntése. A probléma az, hogy a gyermektartásival fenyegetőzik (pedig egy teljesen jól szituált családból származik, értelmes okos), olyan mintha szó szerint élvezné a jelenlegi helyzetét, azt, hogy szopat. Nem szeretném a szüleimet belevonni az egészbe, novemberben 18 leszek, onnantól pedig, ha jól gondolom, akkor az egész engem terhel. Csak fogalmam sincs, hogy honnan fogok havi 20-30kt kiszarni egyetem mellett.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #59386 üzenetére
Nem szándákosan, elhiheted Csak azt a kőgazdag liberalista bagázst ismerve tényleg komolyan gondolja a gyermek megtartását
-
K1nG HuNp
őstag
Sziasztok!
Kb. 10 perce kaptam egy telefont az exemtől. Nagyjából 1,5 hónapja szakítottuk meg teljesen a kapcsolatot. Most kiderült, hogy terhes. Ő fel akarja nevelni a gyerekét. Én erre annyit mondtam, hogy elfogadom a döntését de részemről inkább el szeretném vetetni. "Majd a bíróságon találkozunk"-kal rámbaszta a telefont. 17 vagyok. Mi a k*************-t csináljak?!
-
K1nG HuNp
őstag
Én szeretnék. Az angol után az egyetem alatt/után minél hamarabb szeretnék egy második nyelvet. A németet egyáltalán nem kedvelem és így a spanyol-olasz-francia hármasból kellene a legtöbb helyen használhatót kiválasztani.
-
K1nG HuNp
őstag
Angliából rendelt (svéd származású) termékekre lesz vám? 2db csomag jön, a kettő összértéke 100 euro
-
K1nG HuNp
őstag
R.I.P. Linkin Park
-
K1nG HuNp
őstag
Aki jár mostanában a Maggi Pöris standnál felrakná a kis füzetből a receptet?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz FehérHolló #58248 üzenetére
510-es kellene, a méretet nemtudom, ezért off a netes rendelés. Az egyetlen magyar levis webshopban 30k az 510es és a westendes levis shopnak is ugyan ez az oldal van a leírásában, szóval innen gondoltam, hogy egy cég. [link]
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
A pesti Levis boltokban 30k egy farmer? Külföldön 50$....
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #58132 üzenetére
Csak nekem nem esett le?
-
K1nG HuNp
őstag
Anno olvastam itt valami olyasmit, hogy: "Az egyetemen az első félévet nem kell kifizetned, ha váltasz másik szakra". Már nem találom, és a neten sem tudom alátámasztani ezt. Valaki tudja, hogy hogyan működik ez a szakváltás? Önköltséges szemszögből.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Pttypang #57622 üzenetére
Sorry, nem vagyok akkor tisztában a dolgokkal. Ha felvesznek akkor az elejétől vagy államira vagy önköltségesre vesznek nem? Ha önköltségesre vesznek akkor az elejétől a végéig fizetsz nem?
-
K1nG HuNp
őstag
A karra jelentkezők közül a top X-et választják ki államira a pontjuk alapján? Mert a minimum nem különbözik az állami és az önköltségesnél. [link]
-
K1nG HuNp
őstag
Diákhitel2ről mi a vélemény? A diákhitel úgy globálisan egy rossz döntés?
-
K1nG HuNp
őstag
Rendben. Örültem ennek a fejmosásnak. Ezekből semmit nem hallottam eddig a középiskolában. Mindenki nyomja, hogy menjél egyetemre aztán majd lesz valami belőled..
-
-
-
K1nG HuNp
őstag
Ha a matekom szar akkor milyen ág marad nekem az ITből?
-
K1nG HuNp
őstag
Őszintén? Nekem nincs szükségem arra, hogy szeressem amit csinálok. Menjek be reggel 8ra, jöjjek haza 4kor, kapjak 200at és egy szavam sem lenne. A munkát tisztességgel végezném, a szabadidőmet meg azzal tölteném amit élvezek.
-
K1nG HuNp
őstag
Mióta az eszemet tudom ez érdekelt. Egyetemre akarok menni, ott meg ugye programozást tanítanak főként. A felnőttképzéstől meg az OKJ-tól óckodom picit, ennyire nem rossz a helyzetem, még 17 vagyok. Most kellene nem szétesni, és a jó útra térni.
Sok fiatal már appokat fejleszt, programoz, én meg semmi...
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Szép és jó ez, hogy vannak ilyen cégek. Az a baj, hogy szabolcsban elég kevés van belőlük A pesti egyetem talán jól jött volna ilyen szempontból, de offos, nem lesz annyi pontom.
-
-
K1nG HuNp
őstag
Felsőfokú angol most meglett 11.ben, mit ajánlotok második nyelvnek? Olasz? A németet hamarabb kezdtem tanulni mint az angolt, mégsem tudok egy értelmes mondatot összeböfögni, nekem nem áll, "gyűlölöm",
-
K1nG HuNp
őstag
válasz kraftxld #57564 üzenetére
A mai világban lehet diploma nélkül jól keresni? Fekete dolgok nem érdekelnének, de még a szürkék sem. Főleg úgy, hogy az infó érdekel. 30 éves koromra egy lakást szeretnék, semmi más, csak az legyen az enyém, egy használható PCvel, és boldog leszek.
-
K1nG HuNp
őstag
Az egyetemi tandíjak fizetését ti hogyan oldottátok meg? Nem lesz 450 pontom jövőre az érettségin, ha minden marad úgy ahogy most akkor 300-350 körül kellene kapnom, az meg kiesik az államilag finanszírozottból.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz EQMontoya #57524 üzenetére
Ennyit tudok:
FONTOS! Utazási feltételek :
Az utas az utazási szerződéstől hivatalosan írásban tett nyilatkozattal bármikor elállhat.
A bánatpénz a részvételi díjhoz igazodik és a következőképpen alakul:
– utazás előtti 60-46 napig a részvételi díj 10%-a,
– utazás előtti 45-21 napig a részvételi díj 25%-a,
– utazás előtti 20-14 napig a részvételi díj 50%-a,
– utazás előtti 13 - 7 napig a részvételi díj 75%-a,
– utazás előtti 6-0 napig a részvételi díj 100%-a.
A biztosítást csoportosan kötjük !
Az adatok megadása aláírásnak minősül.
Lemondás esetén veszlik az 1.000ft opció is!
Kérem figyeljetek oda az ünnepnapokra,esti időpontokra és a nem munkanapokra is!Exem intézte a sulijában, szakítottunk és most kellene vissza a pénz. Semmilyen papírt nem írtam alá senkivel az utazással kapcsolatban.
-
K1nG HuNp
őstag
Utazási iroda benyelheti az előleget ~2 hónappal az indulás előtt? 1 hónapja fizettem be, számla megvan.
-
K1nG HuNp
őstag
-1,5-ös szemre mennyire öngyilkosság +0,2-es szemüveget hordani?
A -1,5ös a talán 2 éve felírt szemüvegem, a táblát nem láttam a suliban, de a vásárlás után vagy 2 hónapig hordtam és azóta egyáltalán nem.
Ez a +0,2es pedig egy szemégést csökkentő szemüveg (gémer) amiben csak a lencsegörbület miatt van dioprtia.
Hosszú távon lehetnek a viseléséből gondok?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
févörit locsolóversek?
-
K1nG HuNp
őstag
Aprórol rendeltem, elvileg a magyar postán keresztül fogom kapni a cuccomat, utánvétellel. Használt az egér amit rendeltem, ezért vannak fenntartásaim. A csomagot kibonthatom? Van egy bizonyos időintervallum, amiben ha visszaküldöm akkor az eladónak vissza kell adnia a pénzem?
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
A tegnapi buliban is volt sajnos egy gyenge láncszem aki összehányta a falat a szobájában illetve a mosdó környékén. Reggel jött a tulaj, mondta, hogy akkor marad is nála a 20k-s kaució és még adjunk 20k-t neki azonnal. Mi összedobtuk, odaadtuk és leléptünk. Ha kértünk volna számlát akkor rosszabbul jártunk volna? Elég erős a gyanum, hogy az ipse direkt erre utazott, mert már akkor fel volt baszva amikor még be sem lépett az ajtón, random odarohant a termosztáthoz, és elkezdett ordítani, hogy ki vette fel 24 fokra, mikor mi természetesen kurvára nem, így is megsültünk. Illetve minden kis szart ránk akart fogni, hogy márpedig azt mi rongáltuk meg. Szóval, ha számlát kértünk volna akkor valszeg a legdrágábban dolgozó mázoló haverjával állíttatott volna ki egyet dupla ennyiért nem? Igazából most ennek a pénznek már mindegy, 75k durva egy éjszakára egy egyszintes apartmanért nyíregyen 20 embernek, de lehet, hogy ez volt a legolcsóbb út így is..
Ti mit csináltatok volna?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Valaki hord itt Jordant?
-
K1nG HuNp
őstag
Nem jó ez a lét nájt kántör sztrájk
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56890 üzenetére
Annak az 1%-nak ugyan az a sorsa mint a többi 99-nek.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56796 üzenetére
A Beátára alapból rímel a dolog, de így 100%, hogy trollkodtak a szülei.
-
K1nG HuNp
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Vagy valami videójáték karakter nevét tessék nekiadni, aztán a kiadótól kapott tiszteletpéldányokat eladni ebayen.
Hogy nem szakosodott még erre a kisebbség?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz bitpork #56730 üzenetére
Pfu, akkor még nem is éltem Nézek majd valamit mert ez így nem állapot. Nekem pont a hosszadalmas üléssel van a gondom. Amúgy 2004 óta koptatom a billentyűzetet.
Netezés alatt figyelek a tartásra, de ha csézni kell és inni is elfelejtek, akkor adja magát, hogy a hátam se úgy áll ahogy kellene.
190 centivel amúgyis csak az ágyon laptopozás kényelmes itthon, az asztalt nem rám szabták.
[ Szerkesztve ]
-
-
K1nG HuNp
őstag
Mi lesz a mai generáció függősége? A videójátékok?
-
K1nG HuNp
őstag
Ki mennyit költ kajára? Meki, döner napi szinten? Otthon/koli főzés, menza?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz bobsys #56668 üzenetére
Igen igen igen! 2014-es laptopom 16/7 futott és mára az aksija nem húzza egy óráig ki, pedig havonta 1-2x volt leszedve áramról. Neten olvastam, hogy szépen zacskózd be és tedd a hűtőbe.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz EQMontoya #56623 üzenetére
Tegnap win7 volt az én asusomon (i7 4510u, gtx 840m, 8gb). Updatek nelkul faszán futott, minden príma. Ma felraktam frissen egy win10-et, és 2.5 perc volt az első boot, a masodik csak 30.. Amint kirakom nagy monitorra a gepet semmit nem lehet csinalni rajta a chrome/vlc-n kivül. Szerencse, hogy amugyis csak cs-zek rajta 1024x768-ban.
-
K1nG HuNp
őstag
2-3 évente eszébe jut a médiának, hogy így van, és akkor megy a lobbi 2-3 hétig, hogy jajj de rossz nekünk... Az ország fele a büdös életben nem fogja megtudni, hogy mivel másabb egy nyugat európai müzli mint a magyar.. sajnos.
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Ha már az index is klikkvadászkodik, akkor melyik hazai hírportált érdemes követni? Ti mit olvastok?
-
K1nG HuNp
őstag
Ez a Csíki sör mizéria szimplán ingyenreklám volt nekik úgylátom.. "Tiltott Igazi Sör" néven mennek tovább
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56457 üzenetére
Nincs valami szerv akár itthon akár ott akivel meg lehetne nézetni, hogy nem 1000eur egy buzi ajtóüveg?
-
K1nG HuNp
őstag
De komolyan megtehetnek ilyet? Persze az oke, hogy kifizettetik, nem is kérdés, na de 1000e? A pasas akié a ház aztmondta, hogy a biztosító fizeti, erre a felesége adta a csekket....
-
K1nG HuNp
őstag
Ausztriai sielés alatt egyik ismerősöm nekiment egy üvegajtónak a szálláson aminek a felé közelebb eső oldala betört. Az eset véletlen volt, felvétel készült róla. Kiszámláztak 1000! eurot. Ilyenkor mivan? Ez komoly?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56433 üzenetére
kutyát nem érdekli a kopasz feje, van elég politikusunk is, gázt tudunk neten is rendelni, minek ez a hercehurca
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56423 üzenetére
mer'?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest