Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frontiner
aktív tag
Megjött a frissítés a Telekom appra Ios-re. Nálam semmilyen adventi kalendárium nem jelent meg... (töröltem,újratelepítettem)
@ st3v3np3t3r na igen, One App...Továbbá, szerintetek mikor fognak rendesen látszódni a valós előfizetéseim? Még mindig a régi otthoni előfizukat mutatja.
[ Szerkesztve ]
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
-
Hitch
senior tag
-
Kaba
veterán
válasz Cranberries #119394 üzenetére
Megnézed mintha új előfizető lennél úgy egyszerűbb és kb.látod a kedvezményt.Hűséghosszabítás esetén úgyis csak az ügyintézőn keresztül tudod megoldani a hosszabbítást és az eszközvásárlást,hívd a 1414-et.
-
Cranberries
aktív tag
Próbálom megnézni, hogy az otthoni TV és net + 2 mobil előfizetéseimre új hűség vállalásával mennyi kedvezményt kapnék összesen, de nem tudom összerakni úgy, hogy egyben mutassa a rendszer.
Tudnátok ebben segíteni? -
m1lan
őstag
válasz Hitch #119389 üzenetére
Milyen csomagokat kötöttél? Változni változhat a kedvezmény mértéke, de ennyit egyik napról a másikra biztosan nem csökkenhetett.
Gigaerős Net 1000, Szuper Családi HD, Mobil M + 15 GB, Mobil L + 4 GB csomagokkal kalkuláltam egyet, 81.400 forint kedvezményt ír a weboldal. Ha mindkét mobilcsomagot Mobil L + 4 GB-ra állítom, a netet pedig Gigaerős Net 2000-re, akkor már 91.300 forint a kedvezmény.
Ha hasonló csomagjaid vannak, akkor kérdezz rá telefonon vagy chaten. Lehet, hogy csak elnézett valamit a kollegina.
A Telenor egyébként üzleti ügyfelek számára kínál majd vezetékes internetet, én otthoni szolgáltatás bevezetéséről egy szót sem olvastam sehol. Saját hálózat nélkül nem lenne nagy biznisz, a felvásárolható vezetékes szolgáltatók pedig gyakorlatilag elfogytak, én nem számítanék a helyedben semmi nagy durranásra tőlük.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Kaba
veterán
-
anonymus89
addikt
Srácok azt nem láttam írva itt, hogy nem műxik az app frissítés után.Így rákérdezek csak nekünk nem műxik a párunkkal vagy másnak sem?ok, most már jó az előbb még beengedett email címmel de az előfizetéseket nem mutatta.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Hitch
senior tag
Más figyeljen jobban mikor szerződik.
A történet röviden:
Online kitöltöttem a Magenta1 csomag megrendeléséhez szükséges sorokat, majd kaptam egy 96.400,-ft-os készülék kedvezményt. Bementem a Telekomba, hogy akkor élőben, pontosabban tájékoztassanak erről és meg is kötöttem a szerződést. 2 otthoni, 2 mobil (számhordozással) szolgáltatásra; ahol jelezte a hölgy, hogy kell 6 hónap előfizetés a készülékkedvezmény aktiválásához, vagy előleget kérnek majd de erre térjünk vissza mikor megtörténik a számhordozás mert egyenlőre ez csak igényleadás. Tényleg nem volt egyszerű az adategyeztetés a Telenorral, mire sikerült minden adatot módosítaniuk az irataimban szereplőkre.
Mikor végül minden sikeresen lezajlott besétáltam újra, hogy akkor vennék készüléket - tv-t - jelezték, hogy már csak 41ezer a kedvezményem. Mondom kedves, akkor marad az egy év hűség - ami a készülékvásárlás nélkül van - s távozom tőletek .
Jövőre lesz már a Telenor is kínál majd otthoni szolgáltatásokat.[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #119385 üzenetére
Tegnap nekem is volt keveredés, ma meg káosz.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz antal750 #119380 üzenetére
Szia!
Nekem a tegnapi frissítéssel a sorrend keveredett össze az Áttekintés részen. A Menü - > Előfizetések alatt és a fiókban maradt a régi sorrend. Az utóbbiban próbáltam oda-vissza mozgatni őket, de az sem segített. (Messenger-en jeleztem délelőtt, elvileg majd kivizsgálják.) Akkor én még jobban jártam... -
antal750
aktív tag
Sziasztok
A Telekom alkalmazásban eltűnt több meglévő előfizetésem és dominó kártyás is.. Nálatok is van ilyen furcsaság? -
allein
addikt
Egy másik érdekes jelenség, lehet telefon beállítás lesz.
Érdekes módon egy zsír új Domino kártyát nem tudtam aktíválni Note 9 Duo készüléken, alma készüléken viszont igen.
Jelenleg a 30-as sim a Note-ban van, megadom neki a pin1-et, elfogadja, látom fent balról, hogy Telekom HU, még mindig kéri a pin kódot. Ilyenkor mi van? Alma készülékbe berakom a 30-as számot, pin1 beír, minden ok.
Beraktam próbából korábban a telekom sim mellé a telenor sim-et is, sajnos nem tudom megkülönböztetni melyik kártyához kér éppen pin kódot amikor mindkettő benne van.
Megjavult
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Zsír új domino kártya berak a készülékbe, pin1 kódot nem fogadja el. Online nem tudom regisztrálni, fogalmam sincs miért nem engedi. Valamelyik adat nem jó, felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy próbáljam meg egy kicsit később, ha mégsem tudom aktíválni akkor menjen be egy Telekom üzletbe szerintetek mi lehet a gond? Dual sim-es(Note 9) mobil, teljesen mindegy melyik slotba rakom.
iPhone-on tudtam aktíválni na mindegy, segít a CS
[ Szerkesztve ]
-
Greybeard
tag
-
Greybeard
tag
Sziasztok! Van egy hibajegyem, amit nem én nyitottam, hanem az ügyintéző egy Telekom üzletben. A hibajegy száma megvan. A hibajegy státuszát tudom valahol online követni vagy csak az ügyintézőnek van rálátása? Köszi!
s.k.
-
KubanitoS
veterán
válasz Winne #119349 üzenetére
Hello, látszódik és be is tudom fizetni. Múlt hónapban pont az applikáción belül fizettem be. Amikor a mobil számlát nézem, ott az anyukám neve van, a tévé és otthoni netnél meg én vagyok feltüntetve befizetőnek.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Kommy
veterán
Van mamámnak egy Dominó csomagja aminél most látom, hogy ez van írva: Felhasználható: 2020.11.15-ig, van még rajta pénz, fel kellene újra tölteni, hogy mehessen tovább?
-
válasz allein #119365 üzenetére
Szia. Itt ki tudod kalkulálni az új előfizud a Telenoroshoz viszonyítva.
A Dominós kártyád át tudod vinni havidíjasra vagy a telenortól át tudod hozni a számodat.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
allein
addikt
Sziasztok. Ha jól értesültem esim csak előfizetés esetén vehető igénybe. Van egy domino kártyám, milyen előfizetésre érdemes váltani, ár/érték arányban mi az ami a legjobb? Nagyon gondolkodom a telenor előfizetésem megszüntetésén.
-
Kaba
veterán
válasz ElektrikusDE #119361 üzenetére
Nekem Magentám van és csak a JYSK kupont dobja fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz Buckey #119354 üzenetére
Használd számla megjelenítésre a Díjnetet, fizetésre meg csoportos beszedést (ahhoz nem lesz köze a Díjnetnek). Én kb. mindent így fizetek, amit lehet, időben jön a mail a Díjnettől, hogy számla érkezett, 18 hónapig vissza is tudom nézni, le tudom tölteni - fizetni meg a bankom fizet közvetlenül a szolgáltatónak.
-
Buckey
őstag
válasz st3v3np3t3r #119351 üzenetére
Lehet, csak a Díjnet miatt nem kapok csekket.
Úgyhogy, megint vagy kérhetek csekket, vagy ha van elektronikus számlázás, akkor úgy rendezem. -
-
kory24
őstag
válasz st3v3np3t3r #119351 üzenetére
iCsekk-el szoktam amit nem lehet még online. (sajnos van még ilyen, akiknél csak csekk opció...)
-
-
Vyndree
őstag
válasz dptrsk #119347 üzenetére
Alig vártam hogy megszabaduljak a Díjnettől. Semmi értelme mert appon keresztül sokkal egyszerűbben rendezhetem a számláim. Volt mikor 3-4 nap is eltelt mire jóváírták az egyenlegem. Az áram és gázzal pedig amit műveltek az vicc volt, hol jóváírták, hol nem, Szerencsére nincs náluk már semmim.
-
Buckey
őstag
válasz dptrsk #119345 üzenetére
Én egy ilyen e-mail-t kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az év végén megszüntetjük a Csekkrendező és a Díjnet szolgáltatásainkat, amelyeket Ön is igénybe vett eddig. Felhívjuk figyelmét, hogy a számláit csak 2020. december 31-éig tudja kiegyenlíteni ezen szolgáltatásainkkal, ennél későbbi teljesítést az OTP Bank nem tud befogadni."
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Egy elég érdekes probléma megoldására szeretnék tanácsot kapni. Jelenleg a következő a helyzetem:
1. A Telekomos mobil előfizetésem anyukám nevén fut a mai napig, annak idején "társkártyaként" lett meg ez az előfizetés. Eddig papíralapú számla jött.
2. A Telekomos applikációt pár éve letöltöttem és beregisztráltam a telefonszámommal, hogy lássam a forgalmam.
3. Kb egy éve van Telekom TV és internet előfizetésem. Ez a saját nevemen fut.
4. Amikor kötöttem a fenti szerződést, az ügyintéző valahogyan hozzárendelte a mobil előfizetésem mellé ezt a két szolgáltatást is, ergo ha belépek a telekomba a mobilszámom segítségével akkor látom a TV és a net szolgáltatást is. Magyarán sikerült valahogyan összekeverni az anyukám nevén lévő mobilt a másik két szolgáltatással ami a saját nevemen van.
4. Ha anyukám számával lépek be a Telekomba, akkor ott már nem is látszódik a "társkártya", ergo az én mobiltelefon előfizetésem.
5. A TV és a net csoportos beszedésre lett állítva. Kapok e-mailes számlákat is. Szóval ezzel nincs gond.
Itt jön a lényeg: A mobilelőfizetésem is lecseréltem elektronikus befizetésre, hogy csökkenjen a havidíj. E-mailen kellene jönnie a számlának. Na és itt van a gond. Mert, hogy nem jön a számla. Csak a telekom felületén látom, hogy be kellene fizetni a számlát.
Azért részleteztem a dolgokat, mert szerintem bekavart a rendszernek ez a többfelhasználós dolog valahogyan... Szóval szerintetek miért nem jön a számlaértesítő e-mail és mit lehetne tenni, hogy megérkezzen?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #119284 üzenetére
Ez is téves (sim nélkül is lehet aktiválni) és az is, hogy nem működik a telefon csak esimmel fizikai nélkül.
-
Ixion77
addikt
válasz kovacsmi_74 #119337 üzenetére
Sikerült, köszi!
Magamtól nem jutott eszembe hogy a weben esetleg vannak olyan funkciók amik a mobil appban nincsenek."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
Dominos családtagom elutazott EU-n belül külföldre úgy, hogy a roamingja nincs bekapcsolva, és nem is tudja hogy kell bekapcsolni.
1, Be tudom én távolról kapcsolva neki valahogy? A domino app-omba be van regisztrálva a száma, de nem látok roaming bekapcsolásra lehetőséget.
2, Ha valahogy sikerül tudomására hozni hogy a *104# kódot kellene beütnie majd hívást nyomnia, működne a bekapcsolás úgy hogy kint nincs feljelentkezve a készüléke semelyik hálózatra (mivel a roaming nincs bekapcsolva)?"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Zeki
nagyúr
A kártya nem volt használva, vagy a szám? A szàmra nincs garancia, újra kiosztják őket. Nem tudom van-e olyan számmező ami új.
-
DevKiller
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy domino kártyára.
Hol tudnék olyat venni Miskolc környékén ami még nem volt használatban?
Hosszabb távra kellene, és előfizetésesre váltom majd.Köszi a válaszokat
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A mobil előfizetésemre volt még 1,5 év hűség de a telekom önként levette
Felhítam a 1414-et azt mondták rendszer hiba, de nem állítják vissza hűséget[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz viktorhu #119317 üzenetére
Ez az opció nem valószínű. Eleve a telefon se engedi ugyanazt a számot egyszerre 2x hívni ugyanarról a számról. Még konferencia hívásban se. Legalábbis samsung biztosan. De szerintem szolgáltatói oldalon se tudna ezzel mit kezdeni alap esetben a rendszer, valószínűleg bug volt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Vyndree
őstag
válasz szabogabor10 #119320 üzenetére
Köszönöm sikerült.
-
veterán
-
Vyndree
őstag
válasz szabogabor10 #119318 üzenetére
Köszi. Csak az egyiket engedi teljes sávszélességre váltani?
-
veterán
-
Vyndree
őstag
"Gigaerős Net +"-nál a másik két (Multi) SIM kártyán a mobilnet az elejétől fogva csökkentett sávszéleségű, vagyis le van korlátozva 1/1Mbit/s-esre? Vagy a kettő ingyenesből csak az egyik ilyen?
Gigaerős Net díjcsomag mellé, mely korlátlan Net szolgáltatást tartalmaz:
• Okosóra, tracker-ek, egyéb kis adatfogyasztású eszközök mellé 990 Ft/hó/MultiSIM - csökkentett sávszéleséggel (1/1 Mbit/s)*
• Tablet, okostelefon és egyéb nagyobb adatfogyasztású eszközök mellé 3 990 Ft/hó/MultiSIM - korlátlan sávszéleséggel
Gigaerős Net + díjcsomag mellé minden esetben 0 Ft/hó.Tehát utóbbi mellé lehet kérni kell, hogy ne a csökkentett sávszéleséget kapjam?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Milyen bug lehetett itt a valahol a hálózatban.
Felhivott cimborám. Beszélünk és egyszer csak tárcsázó hangot hallok a duma közben, mintha hívtam volna vkit. De a hívás meg aktív volt. Ment a számláló is.
Aztán az ő oldalán pedig megjelent a hívásom miközben velem beszélt. Olyan volt, mint amikor bárki más egy hívás közben felhív és hívásvárakoztatás van.
Na és ő felvette azt mondta és akkor újból hallottam a hangját és a számláló újraindult. -
UHHH
senior tag
Amikor még 2020-ban is a megrendelt Domino-hoz oda van írva, hogy "Domino iWiW" díjcsomag... Akkor ne csodálkozzunk semmin!
-
veterán
-
palesz53
senior tag
válasz szabogabor10 #119253 üzenetére
Mint kiderült, ezt a számot vhogy sikerült a 2019-es, már lezárt, nem értékesíthető csomagba betenni.
Nem értem, ha a másik számot az új, aktuális csomagba tették, akkor ezt hogy sikerült...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
félisten
-
félisten
válasz st3v3np3t3r #119308 üzenetére
Akkor nem állítottad be a Wifi-t.
Mivel iPhone során ez a képernyő sorrend: Welcom screen, nyelv, régió, manuális beállítás vagy másolás másik eszközről, WIFI--> aktiválás -
-
legenda
válasz st3v3np3t3r #119295 üzenetére
Azt is lehet pedig úgy aktiválni Wi-Fi hálózaton is.
Nem is nagyon tudok olyan telefont, amit nem.Winne: Jaja!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest