Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Intruder2k5 #144092 üzenetére
Pedig mindegyik felületen ő választhat a feltöltési összegek közül...
-
skroy
senior tag
válasz
remetelvtars #144091 üzenetére
Miért használod, ha olyan "tré"?
-
remetelvtars
kezdő
válasz
remetelvtars #144093 üzenetére
Egy ki-bejelentkezes megoldotta.
Itt szerdat ir. Szoval a heten biztosan lejar... 😂😂
-
4Grider
nagyúr
válasz
A One-nál nem kell feltölteni, ha elvégzed az éves adategyeztetést időben, mert az adategyeztetés egy évvel meghosszabbítja az egyenlegfelhasználási időt is. De náluk aztán főleg nem fogod megtudni, hogy konkrétan hányadikán jár le az adategyeztetés határideje, az biztos, hogy kb. negyed évvel előtte jelzik az appban, hogy mostantól kezdve adatot egyeztethetsz...
-
remetelvtars
kezdő
válasz
Intruder2k5 #144092 üzenetére
A webes feluletrol meg eltuntek az elofizeteseim, uh ott meg se tudom nezni, milyen hataridot ir 😯
Hulyeseget kerdezel... Tobb okbol is. Es ha gondolkodsz egy sort, ra is johetsz. Erre is, meg a miertre is...
-
válasz
Akkor miért nem váltasz inkább arra feltöltés helyett?
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én nem tudok ilyen lehetőségről.
-
remetelvtars
kezdő
Par napja keszulok megkerdezni, h van-e meg olyan felulet, ahol en valasztom meg a feltoltes osszeget, mert hamarosan lejar az egyik kartya. H mikor pontosan, az viszont hatalmas rejtely, sot egyre nagyobb 😂😂😂
Anno beirtam a naptaramba a lejaratot, most csutortok.
De persze a tre is ertesit: az app szt 2 nap mulva, az sms szt 3 nap mulva, es ma mar telefonaltak is joparszor. Az elso 2 hivast nem vettem fel, tudtam, h az automata. Utana kivancsisagbol meghallgattam, 4 napot mondtak. 5 perc mulva megint csorgott, es mar 5 napot mondtak. Meg parszor felhivnak lesz az egy ev is? 😂😂😂Ismerek olyan telkoceget, ahol percre pontosan beirjak az appba, h meddig hasznalhatod a kartyad, v bmelyik bekapcsolt szolgaltatasodat, vhogy szimpatikusabb...
-
Top cat
addikt
válasz
PedroPascal #144082 üzenetére
Milyen jók is voltak, azok a 120Ft-os percdíjak.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888 #144086 üzenetére
Telekom appban a kiegészítő szolgáltatásoknál
-
4Grider
nagyúr
válasz
Alladin888 #144086 üzenetére
Csak az alkalmazásban kapcsolható be.
-
Alladin888
kezdő
válasz
Tompika777 #144064 üzenetére
Ezt a Most szolgáltatást hogyan kell aktiválni? mert a 1777 nem kínálja fel. csak sms t kell küldeni?
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal #144051 üzenetére
Ebből a példából ha a One az állam, akkor olyan árat szab meg, amilyet akar, aztán hogy mi lesz az utóhatása, azzal a szakemberek foglalkozzanak. Az árverseny jó, de ha drasztikusan alávág az egyik a másiknak, főleg ha az vág alá, amelyik technikailag gyengébb, akkor nem biztos, hogy jó hatása van az életünkre.
-
domper2015
senior tag
válasz
PedroPascal #144068 üzenetére
Nem rossz, de az éves 200 USD előfizetés azért kissé barokkos túlzás
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Most olvastam egy cikket, egy évig volt Perplexity Pro előfizetés a Telekom előfizetés mellé. Erről sajnos akkor lemaradtam, most meg sehol nem találom az alkalmazásban. Jól gondolom, hogy ennek az akciónak már vége van, már nem lehet aktiválni? -
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888 #144062 üzenetére
Így van... A lényeg, hogy nem egy hónap, hanem 30 nap
-
Bferibörs
addikt
válasz
Alladin888 #144062 üzenetére
30 napig,igen.
-
Alladin888
kezdő
válasz
Tompika777 #144055 üzenetére
magyarul ha bekapcsolom minden hónap elsején,akkor havonta 30 napig akciósan telefonálhatok?
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144054 üzenetére
Az inflációkövető díjemelést hűségidő alatt rendelet engedi meg, kb 2022-től. Így, de, a kormányunk akarja.
-
p2pp
őstag
válasz
Sokszor visszasírom az 1000Ft/hó Digi Mobil havidíjat.
15GB 200perc volt.............................................................
Ezért is kellett végképp eltörölni sajnos.
Most meg jó a 7000Ft/hó is ennyi! -
AnonymusX
őstag
válasz
Alladin888 #144053 üzenetére
Dominó dijcsomag váltása.
-
vence
aktív tag
válasz
enginev3.0 #144054 üzenetére
Nyilván igazad van több dologban is ...
de ez nem feltétlen jelenti még azt, hogy másoknak nem lehet más dolgokban igaza!Az egyik kőkemény cáfolhatatlan és publikus adatokkal alátámasztható tény, hogy akármilyen plusz-terhektől függetlenül,
a Telekom-nak pl. évek óta (extra) rekordnyeresége keletkezett/keletkezik.Az pedig a mostani hírben is tényként szerepel és több internetes fórumból is kiderül, hogy sokkal drágább a telefon/internet nálunk,
mint a környező országokban ...
De nyugodtan idevehetünk, sok jóval magasabb bérszínvonalú
( >>> a telkóknál is komoly költségtényező !!) országot is. -
Tompika777
senior tag
válasz
Alladin888 #144053 üzenetére
A "MOST" kiegészítő 30napig érvényes
-
enginev3.0
félisten
válasz
Tudtommal nem a kormány találta ki az inflációkövető áremelést hanem a szolgáltatók, talán pont a Telekom szektor
Ezt csak átvette tőlük a kormány mint egy jó ötlet
De persze az hogy agyon vannak adóztatva pont ez szülte meg az inflációkövető emelést
Szóval igen, a kormány megint más.... a csalántNyilván örülnék ha olcsóbb lenne a mobil, de ezek amit tesznek az mind káros
Mint pl a bank szektor, ott is ugyanez lesz, mert mindenhová kell automata, amit majd mi fizetünk meg
-
Alladin888
kezdő
-
vence
aktív tag
válasz
PedroPascal #144050 üzenetére
-
PedroPascal
őstag
válasz
PedroPascal #144050 üzenetére
Megtaláltam. A kormány találta ki az infációkövető áremelést aminek hatására 15%, 15% most meg újabb 3,7% emelés jön. Most meg rájöttek hogy drága?
A One-al példát mutathatnának hogy lehet csökkenteni is nem csak emelni. Legyen ez is ár stoppos.
-
vence
aktív tag
Mai hír:
Kormányzati elvárás, hogy a szolgáltatók csökkentsék az áraikat ...
"Túl drágák a szolgáltatások a környező országokhoz képest."Pár napon belül várjak a javaslatokat az önkéntes árcsökkentésre, egyébként lépnek ...
Jó reggelt!
Magenta AT ( = Telekom
= 1-2 Ft-nak megfelelő percdíjak + nem kevés net
átlagos feltöltős csomagokban is! -
Újpest
csendes újonc
válasz
Alladin888 #144044 üzenetére
Igen már csak dominó Fix csomag van,Most opcióval elég tűrhető a percdíj!!!
-
Tompika777
senior tag
válasz
Az efy nagyon régi csomag, már csak Domino Fix van, válts át rá! Havonta egyszer 190 Forintért bekapcsolod a Domino most kiegészítőt, és hálón belül 9 Ff,hálón kívül meg 19Ff lesz a percdíjad.
-
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Van valami extrája ennek a csomagnak?
Ha nincs váltsál sima Domino csomagra!
Percdíj: 27-Ft/perc.
Ezt tovább csökkentheted Domino Most opcióval.
Ez 190-Ft, 30 naponta és a percdíj
Hálózaton belül 9-Ft !!, hálózaton kívül 19-Ft lesz. -
Alladin888
kezdő
üdv. érdeklődnék,hogy feltöltőkártyás csomagoknál van e olyan,hogy 49 ft alatti díjcsomag? Sajnos a domino nap díjcsomagnál megemelték nagyon.
-
remetelvtars
kezdő
válasz
remetelvtars #143994 üzenetére
Valasz erkezett a panaszlevelre, el is kertem a havertol, h megmutassam: meghosszabbitottak a visszaigenyleshez megadott 30 napot... 😂 Ja, es nem 90 napot igernek.
TISZTELT ...,
KEDVES ÜGYFELÜNK!
Megkeresés témája
Bejelentésében kérte, hogy 30/...-os elhordozott dominó szám univerzális egyenlegén mutatkozó ... Ft-ot fizessük vissza.
Vizsgálat leírása
Egyedi elbírálás alapján biztosítjuk, hogy a fenti összeg visszautalását kérheti ...-ig személyes ügyfélszolgálatunkon a jelenlegi kérelemre hivatkozva. A visszafizetést csak magyar bankszámlaszámra történik, és előfizető kérheti, a jogosultságot személyes dokumentumokkal szükséges igazolni. Tájékoztatjuk, hogy sikeres visszafizetési igény rögzítése után a tényleges kifizetés 10-15 napot is igénybe vehet.
A fogyasztó által bemutatott iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke:
Telefonos ügyfélszolgálati szóbeli panasz, ilyen iratok nem állnak rendelkezésre.
Véleménye fontos számunkra! Kérjük, ossza meg velünk bejelentésével kapcsolatos tapasztalatait (iktatószám: ). Válaszlevelünk keltezését követő 6 nap múlva kapcsolattartói telefonszámán egy rövid kérdőívben keressük meg Önt, készülékének nyomógombjai segítségével értékelheti az ügyintézőnket.
Amennyiben döntésünkkel nem ért egyet panaszával jogosult felügyeleti szerveinkhez fordulni1
Tájékoztatjuk továbbá, hogy fenti iktatószámon - jogszabályi kötelezettségünknek eleget téve - megkeresését teljes körűen rögzítettük elektronikus nyilvántartásunkban, s jelen levelünk egyúttal a panaszról felvett jegyzőkönyvnek minősül.
Türelmét és megértését köszönjük, az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük. -
dr9
tag
válasz
PedroPascal #144025 üzenetére
Persze, eléggé hasznos/fontos funkció ez mostanában, kár, hogy csak Orange-on van egyenlőre... Talán valamikor lesz Digi-n esetleg, az orange-on kívül csak a digi dolgozik jelenleg rajta.
-
dr9
tag
válasz
domper2015 #144021 üzenetére
Sokat forgolódott az eladás már, szerintem továbbra se lesz eladva. A vodafone világszerte hatalmas adóságban van, a diginek meg az 5MHz B1-en kívül nincs szüksége a Telekom spektrumára, mert amúgyis mindenhol van B1, ha nem micron, macron, de nagyon ritka jelenség, hogy bárki is B20-on csüngjön. A vodafone-nak lenne haszna a telekomból, de ahogy írtam, süllyednek az adóságban, romániából nincsen sok profit 2€-s előfizetésekkel (annyit fizetek én is majdnem mind4-nél, mondhatni átlagos felhasználónak végtelen adatért). A vodafone idővel romániát is el fogja adni szerintem.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Most fizettem elő, kb 24e ft volt az előleg. Ezt mikor vonják le a díjból? Az előfizetési időszak elején vagy a végén?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc -
Micsurin
nagyúr
Az app miért mutatja a márciusi egyenlegem 1.-jén? Az nem a 03.31-ig tartó elszámolás része?
Ezek szerint nyitva az a periódus és ha most rádobok valami költést ahhoz fogja sorolni?
Elakartam tolni a két országos pálya matricát 2 hónapra de ezek alapján ha ma megveszem mindkettőt a most jövő márciusi számlára vágják.
-
Cs1csó
titán
válasz
BUZZLGHTYR #144000 üzenetére
Semmi, ne hívd vissza.
-
Újpest
csendes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144023 üzenetére
Így van!!
-
Újpest
csendes újonc
válasz
PedroPascal #144024 üzenetére
Köszönöm szépen
-
PedroPascal
őstag
válasz
Újpest #144018 üzenetére
Magenta1-ben ugyan ez 14k + 2 mulisim, azaz más eszközön is használható a korlátlan net. Nekem van okosórában is és tabletben is így sim egy előfizetéssel. Megértem ha nem kell kötöttség ezt mindenki maga dönti el. Yettel Yepp erre keres rá ha a kötetlenség a legfontosabb neked.
-
Újpest
csendes újonc
válasz
kovacsmi_74 #144016 üzenetére
Előtte is volt!!
-
Újpest
csendes újonc
válasz
enginev3.0 #144014 üzenetére
Nem kell előfizetés, nem kell kötöttség!!!
-
Újpest
csendes újonc
Nektek milyen korlátlan net és hívás opciótok van????
Köszönöm szépen!
-
Újpest
csendes újonc
válasz
PedroPascal #144010 üzenetére
Szerintem 20 ezer forint nem vészes a korlátlan hívások és netért egy hónapba!!
Nekem jó ez a net,hívni meg mindenkit tudok korlátlanul!!! -
Újpest
csendes újonc
válasz
PedroPascal #144010 üzenetére
20 ezer forint!
-
Újpest
csendes újonc
Nekem már lassan 20 éve dominó korlátlan mobilnetem van és dominó korlátlan hívások is,nincs kötöttség semmi, árba is elfogadható,eddig semmi problémám nem volt a korlátlan nettel se!!!!
Ti hogy vagytok a dominó korlátlan mobilnettel és hívással???
Nekem bejön a dominó!!!
Köszönöm szépen!!!! -
AnonymusX
őstag
válasz
remetelvtars #144006 üzenetére
-
AnonymusX
őstag
válasz
remetelvtars #144003 üzenetére
Csak érik az a panaszlevél. Itt is arra hivatkoznak, hogy ne partnerüzletbe menjen az előfizető, mert ott nem intézhető, miközben a hivatkozott keresőjük erre már alkalmatlan.
Ászf-ben próbáltam a visszafizetési határidőre rábukkanni, de nem találtam és a jogszabály sem ír határidőt.
-
remetelvtars
kezdő
válasz
remetelvtars #143882 üzenetére
Azota is erkeznek az sms-ek. Es nemcsak az aszf-valtozasrol...
A hetvegen az online feluletre belepeshez kaptam pl kodot, mert vki beirta a szamot tevedesbol (ismeros volt, es szolt, h ha jon kod, o volt, es nem hittem, de tenyleg erkezett... 😂😂😂 -
remetelvtars
kezdő
válasz
remetelvtars #143996 üzenetére
Vegul bement a Duna plazaba. Arrogans volt a csaj, elotte egy oreg nenivel szemetkedett, de ezt csont nelkul azonnal intezte, 90 napon belul utaljak.
Miota 90???? Tavaly(elott) meg 30 nap volt a hatarido, de kb 2 hetet igertek es teljesitettek.Ha nem erkezne meg 90 nap alatt, menjen vissza.
Na, ez mar aggalyosabb... Mivel tudna bizonyitani, h bent jart? Mivel tudna bizonyitani, h visszaigenyelte az egyenleget, ha azt az ufsz most nem kuldte el? Meg egy nyomorult emailes v sms-es visszajelzes sincs arrol, h elinditottak az egyenlegvisszaigenylest... -
válasz
BUZZLGHTYR #144000 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest