Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
válasz
4Grider #144319 üzenetére
Pedig van ilyen, és igenis kimennek cégekhez. Bp infoparkban dolgozok egy kb 1500 fős multinál, aminek az utóbbi években épült új irodaháza. Térerő kuka volt minden szolgáltatónál, de azóta már sikerült a cégnek a Telekommal és (akkor még) Vodafone-nal megállapodni, mindkét szolgáltató lefedte beltéri antennákkal az irodaházat, de úgy, hogy még a mélygarázsban is 5G és max térerő van. Egyedül a Yettel mondott nemet a cégnek, szóval az ő térerejük továbbra is értékelhetetlen az épületen belül.
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Itt csak a T-vel gond, a többivel nem.
Kijött a 3 betűs új cég a melóba is körbemértek mindent is A-Z-ig.
Majd teleszórták vagy 6 Beltéri Antennával a céget.
(2 fajtát is használtak. Le is fotóztam és be is kell kereteztetni!)
Láss csodát minden fullon lett 5G-vel.
Itthon a gyereknek (Panelban!) "Real" 5G 3700-on a Kék Propeller úgy megy mint a rakéta!
Pedig jóval messzebbről ad, mint a T! A T B1 és B7 itt nokedli.
De úgysem hiszik ezt el. Nem is kell, ennyi mobil nem xar!
Itt most itt tartunk.
Úgy nem nem az agyon szidott mobilom volt a ludas még mindig!
Több mai mobil is ugyanez volt!
Úgyhogy itt számhordozás lesz.
Ennyi!
Hiába kuruttyoltunk többen is, h baj van.
Csak itt nincsen rendesen B20 és B28 vagy náluk bocs n28 bevetve.
Van máshol is gond, de az sem érdekel ott senkit már évek óta!
Le..... Nem írhatom szebben, mert kivágnak innen.
Mindig van más megoldás és mindenhol ez más és más szolgáltatót eredményez. -
csubuka
addikt
válasz
4Grider #144309 üzenetére
Köszönöm. Jogos, bár korábban is voltam ilyesmi időket itthon, aztán sosem tiltották le vagy lett extra számlám a külföldi szolgáltatótól... szóval attól nem aggódnék, elég jó a roaming keretem is.
Illetve vagyok kicsit itt, kicsit ott, szóval nem gond ez szerintem.
#144310 Zsolt,72:
Köszi!
De írhatták volna úgy, hogy "időkorlát nélkül, amíg a rendelkezésre állási idő tart" vagy hasonló. Szóval nem igazán tart örökké, alapból, hacsak nem 2500-al töltögeti az ember...De megpróbálom a One-t, aztán csak jó lesz
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #144298 üzenetére
Amennyiben ez egy sűrűbben lakkott környék, szerintem a t-nek is érdeke a helyi viszonyokat diagnosztizálni, helyreállítani, bár kérdéses, a szomszédnál jelentkezik-e ugyanez, és van-e több hibabejelentés, mert ha csak innen van gond, az furcsa.
Ha ez velem történne, én először a szomszédokat kérdezném meg, náluk mi a pálya, de kizárt, hogy ne történne valami, ha egy adott zónában tömegesen jelentkezik ugyanaz a hiba. -
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #144153 üzenetére
Ezt tudom de nem vág a megjegyzésemhez szerintem most. Másik kettőnek is van vowifi egyéblént úgy tudom. A munkahelyem is mint a legtöbb ilyen hely szendvicspanel de elég sok helyen bejön még gyengén is az 5G. Hiába van bent itt wifi szarrá van korlátoza a vowifi sem megy rajta. Ilyen is van sajnos.
-
PedroPascal
őstag
-
CellWalker
tag
válasz
4Grider #143888 üzenetére
Ez határmenti sajátosság ebben az esetben, a T valószínűleg nem használhatta 4G-re a B3-at, ezért B7-et épített ki több helyen is ezen a településen. A jelzett állomáson is sokáig egyedül B7 volt, egy ideje került csak fel mellé B1. A szomszéd városban, messzebb a határtól már B3-at használ régóta.
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider #143888 üzenetére
[kép]
De mit is vártam.
Az öreg mobilok az csak a Huawei Mate 20 pro.
De van Honor 200 pro is.
Ez a felvétel pedig egy szintén “öreg” Iphone 16 pro-val készült. Az 1-es letöltési sebesség használhatatlan.
Ezért írtam, de ahol véletlen felugrott az n28-ra ott is megakadt sajnos. Itt ennyire xar minden.
De miután àtváltottam a Netfone-ra az is megakadt.
A Yettel meg a gyereknél köszi szépen még panelen belül is
314-et tudott produkálni lefelé. Itt tartunk. Ez sajnos nem kitaláció. Nem pazarolnám a betűket, ha nem így lenne.
Nincs kraft a rendszerben sajnos. Pedig annyi száloptika van, mint a rosseb, ami el tudna vinni mindent is.
Az agyonszidott Digi meg be lett Optikázva itt velünk szemben. Amíg csak lehetett nagyon sokan használtuk azt a 6 Szektorost állomást, ami csak 15/5 tudott. De azt mindig is.
1000Ft volt 15Gb 200 perc. Most azokat a itt senki sem tudja már használni. Vkinek kiadták az egész rendszert…. De olyan jó helyeken van, ahová továbbra is bárki be tudna kerülni.
Hely van bőven.
U. i szerzek még egy Yettel kártyát és tesztelek még azzal az összes telóba. Ha bejön az marad. Többi meg kuka. -
Zssom
tag
válasz
4Grider #143695 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Nem volt könnyű, de olvasva az előzményeket, kellő határozottsággal érkeztem. Nem jött elő a "sajnos nincs dominó SIM-ünk", hanem be lett lengetve, hogy darabonként 5e lesz, mondtam, legyen, mivel ismertem az árakat előre. A végén a fizetés előtt jött a jó hír, hogy csak 990 fejenként. 1gb net és 20 perc van rajta. -
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #143657 üzenetére
Nem ez volt a kérdésem. Egyébként van 2 multi sim, óra és tablet. A tab simet direkt úgy lett beállítva hogy hívást ne fogadja és nem is lehet erről hívást indítani. SMS viszont megjön rá mivel Google messages ugyan azt a fiókot online szinkronizálja.
Én arra gondoltam hogy a fő esimet 2 telefon között váltogatnám. Ezt meg lehet oldani egyszerűen.
Mint fentebb írtam, nem egyszerre használnám a két telefonban hanem felváltva. -
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #143616 üzenetére
Azt érdemes lenne kipróbálni, hogy ha a Telekom APP olyan készüléken van, amin nincs biometrikus azonosítás, ott el lehet végezni a SIM műveletet?
Csak hogy security tippeket adjak az APP fejlesztőinek
Ugye a legtöbb banki appban pl nyilatkoznod kell, hogy csak a te ujjlenyomatod van benne a telóban.. -
-
p2pp
őstag
válasz
4Grider #143592 üzenetére
De Ők legalább fejlesztettek!
A többi meg Nokedli.
Nálunk ide a Panelok mellé (Esztergom) egyik oldalra berakták a B1 és B7-et! [kép]
Alacsony freki meg minek a vasbetonba szerintük. Logika az 0!
A másik oldalra meg semmi sincs!
Két utcával odébb épületen belül meg dögvész van.
Kismillió hely lenne fejleszteni, de nem kell, mert a fotelból minden rendben van.
Szerintük! A többit meg már nem is mondom, mert milliószor leírtam.
Még jó, hogy a gyereket Yetteles-nek meghagytam.
Nem a Megabitek, hanem a használhatóság miatt.
Tudom a kapacitásuk véges nem végtelen.
A Vonatot meg már nm is mondom hány helyen hiányoznak Bázisok.
Pedig nem lakatlan helyeken kanyarog a vonat. [kép]
Konkrétan Piliscsaba előtt Magdolnavölgy és Piliscsaba Egyetem környéke a vakfolt.
Az összes többit csupán fejleszteni, modernizálni kellene.
-
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #143587 üzenetére
Haladni kell a korral. Igények nőnek és az árak is. A szolgáltatásnak is követni kell ezt nem csak a díjazásának. Mikor 2 éve bevezették a kamu 5G-t meg mindenkinek is ingyen használható volt akkor sok városban kb 5Mbit volt 90%ban mindig a net sebesség. Ez igazából minősíthetettlen volt. Most azt vettem észre egy ideje hogy 5G gyorsabb mint a 4G de nem haladja meg azt a sebességet amit sok éve a 4G amúgy is tudott. Egyre többen használják mindent is a mobilon intéznek az emberek de nem előnyös a fejlesztés? Hiába van csúcs telefon a kezedben ha nincsen sávszéllesség és minden csak lassan történik a netről.
-
vacs
veterán
válasz
4Grider #143537 üzenetére
Zssom
A hívásvárakoztatást a telefon tárcsázó menüjében kell beállítani az ügyfélszolgálat szerint, most hívtam őket!
Be van kapcsolva nálam, de mégsem működik!
A telekom.hu szerint nincs is ilyen funkció, hívtam a 1777 dominó központot, de nincs Hívásvárakoztatás menüpont! -
t.imi
addikt
válasz
4Grider #143473 üzenetére
Előtte is "előfizetésedet nem tudod online kezelni" szöveg várt - utoljára 5 éve rendeltem - most már nem a folyamatban lévő rendelésed szöveg van, újra az előfizetésedet nem tudod online kezelni.
Csacsi67 tudom hogy lehetne online, T alkalmazáson belül is. De miért nem tudom én megrendelni???
Kva szánalamas.Nem beszélve hogy telefonon például 14500ft/hó az X telefon, online pötyögve meg 13800 ugyanaz
-
Cs1csó
titán
válasz
4Grider #143441 üzenetére
Valahogy úgy van hogy egy naptári hónapban a havi rezsicsökkentett kW erejéig a rezsicsökkentett kW/ft áron vehetsz áramot de ha abban a hónapban még veszel akkor az már emelt kW/ft áron tudod.
Szerencsére van vezérelt óra külön, és mindkét órára jár a csökkentett árúnáram ár külön-külön. -
-
csacsi67
addikt
válasz
4Grider #143335 üzenetére
Valoszinü de tudod mi az érdekes keleti országrészben lakom JNSZK megye a Telekomnak meg a Vodanak is van 5g je jo minöségroől ne beszéljünk Telekom mostantol 200/100 One 100/30 Yettelnek csak 4G je van még is hozza 300/50 .De nem ugy volt hogy keleti orzságrészben a Yettel bázisait használja a Telekom.Hozzá téve 1 multi sim 1 tarr adat kártya meg Yettel adat kártya 3 db 5g asztali routerbe. A bázis 100 méterre az utcánkban csakládi házas övezet a viztortetején vannaK az átjátszok.
-
prsq
aktív tag
válasz
4Grider #143313 üzenetére
Te nem, de én szívbaj nélkül. :-)
Két éve megy, eddig sosem volt gond. Agyonteszteltem, mielőtt beüzemeltem. (Nem gyári, ez egy openwrt alapú custom cucc.)
Szerencsére egy kezemen megszámolom, hányszor volt rá szükség. (Csak arra van, hogy ha nincs net, a riasztót lehessen vezérelni, illetve a kamera menjen.) -
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #143186 üzenetére
Érdeklődtem a GTA topikban miért működhetett nálam, miért nem jelezte NAT-oltnak a PS és miért írta a szokásos módon normál IP-nek? Még várom a választ...
Lehet megkérdezem a PS topikban is, (bár ott tele van évek óta ilyen problémákkal, random pár írás a témáról)
mert már azon kívül, hogy kellemetlen magyarázkodnom engem is érdekel ez az x-akta, hátha akkor a Yettellel sem lesz gondom, de abban jelenleg nem hiszek...Közben ilyen magyarázatokat is kaptam az AI-tól.
1. Szolgáltatói NAT nem feltétlenül egyenlő szigorú NAT-tal. A Telekom által alkalmazott NAT lehetett mérsékelt (Type 2), nem pedig szigorú (Type 3). Ez azt jelenti, hogy a szükséges portok elérhetők voltak, és a PlayStation nem érzékelte ezt olyan szinten, ami akadályozta volna a P2P alapú kapcsolódást.
Bizonyos tarifacsomagokban vagy régebbi beállításokkal rendelkező kártyákon előfordulhatott, hogy a szolgáltató nem állított át minden felhasználót NAT-olt IP-re.2. A szolgáltató speciális NAT-beállításokat alkalmazott, amelyek lehetővé tették a P2P forgalmat (például portmegosztás vagy CG-NAT-nál megengedőbb szabályok). Egyes mobilinternetszolgáltatók automatikusan kezelhetnek olyan portokat, amelyek P2P játékokhoz szükségesek. Ez előfordulhatott a Telekom mobilneted esetében.
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #143147 üzenetére
Nem lehet rosszul emlékezni, mert a kényszer rávitt párszor, hogy itt mobilról kellett netet osztanom és azzal is játszanom. Itt nincs vezetékes Telekom.... pár éve költöztünk ide, előtte (hibátlan) T-s Optikánk volt 1ms válaszidővel.
Nat-olt IP-t nem lehet nem észrevenni.
Publikusnál ugyanazt az IP-t írja a Router WAN IP címre, mint amit bármelyik what is my ip oldal, vagy eszköz, amit használok. (ahogy most még pár hétig a yettel)
Amikor elértőek az IP-k, akkor NAT-olt....
De a PS azt külön is kiírja és a GTA 5 egyáltalán nem működik vele, a chat sem... NAT-olt IP-nél hibát ír és NAT Type 3 (Strict).
Erre nem lehet rosszul emlékezni az garantált. -
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #142223 üzenetére
"Publikus ip ennél a szolgáltatónál mobilneten már nem várható, végleges döntés volt a natolás bevezetése."
Most, hogy rákerestem itt a NAT-olt IP-kre, belefutottam ebbe a mondatba.Mikor vezették be Telekomnál a NAT-olt IP-ket mobilnetnél? Csak azért kérdezem, mert kb 1 éve még többször használtam T-s mobilnetet Play Station GTA5 (p2p) online játékhoz is és nem volt NAT-olt. 2 kártyával is használtam (telefonról osztva) havi előfizetéses és feltöltőssel is.
-
Pityu.
nagyúr
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #142961 üzenetére
Fel tettem a Viber-t másik számomrol, és ott is ott a Telekomos számom. Ééésss egy ukrán nő képe van rozsákat tart, az nem én vagyok😂, de ez a szám él és nálam van, egyenleggel, hívtam is róla ma. mégis más is használja!!
Így nem tűnik hekkelésnek, inkább szolgáltato tévedés.
Nem lehet hogy a számom ki adták egy másik embernek is? Mint ha hallottam volna ilyenről valamelyik mobilos topicban.
Így már a Telekom mobilos topichoz van köze. 🙂 -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
4Grider #142959 üzenetére
Az hogy 30as szám és evvel történt, nem 20as vagy 70essel. Esetleg volt e mással is ilyen itt, és hogy a 30asok vannak e célkeresztben. Nemrég téma volt hogy 30as számokrol jönnek hívások de azok ellopott számok a hívások nem a tulajhoz tartoznak. Gondolom kapcsolódik a téma a Telekom mobilos topicjához.
Fel tettem a WhatsAppot, nem derült ki semmi. Milyen előzmények mire gondolsz? -
-
martongunar
junior tag
válasz
4Grider #142650 üzenetére
E-mail csalás esetén az internet szolgáltatóig lehetett visszamenni. Ha SMTP szerverrel lettek küldve az e-mailek (tehát nem pl. Gmail webes felületről, aminek kicsi az esélye hiszen tömeges levélküldésről van szó és a feladó címét hamisítani is kell), akkor a fejlécben megjelent egy küldőhöz közeli IP cím. Ez alapján a szolgáltatót könnyen be lehetett már azonosítani. Ha voip hívásnál is vissza lehetne idáig menni, az előnyös lenne, a szolgáltatók azért ezt komolyan veszik.
Nem egy nagy meló, de foglalkozni kell vele, macerás ez tény. De hangsúlyozom, nem ismerem a rendszert, nem tudom egy bejövő voip hívásnál a cid-en kívül milyen információk jelennek meg a szolgáltatónál. -
martongunar
junior tag
válasz
4Grider #142647 üzenetére
Ezért lenne akarat kérdése az egész. Gondolom 1-2 embert rá kéne a témára állítani szolgáltatónként egy ideig. Viszont ha én az e-mailes szituációmban eredményt tudtam elérni, akkor gondolom egy Telekomnak sem okozna ez problémát. De egyszerűbb félresöpörni a dolgot.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
4Grider #142618 üzenetére
Ez meg egy pillanatnyi Yettel mérés. Nem keresek rá, nem görcsölök ezen. Milliószor le lett írva, hogy a mobilnet az ilyen. Van, ahol jó, van, ahol nem. Mindenhol, mindenkinek úgysem lesz jó, fejleszthetnek bármennyit. Az meg, hogy a Telekom 5G nem az igazi 5G...na bumm. Akkor használjon a delikvens Yettelt. Sokaknak arról sincs fogalmuk, hogy azért itthon ezek a sebességek egyáltalán nem rosszak. Elmenne egy Angliába, vagy Írországba, Svájcba, vagy csak valamelyik szomszédba, pl. Romániába..., érné meglepetés a sebesség fetisisztákat, hogy mennyi az annyi, ha egyáltalán van térerő....
-
RoyalAirForc
aktív tag
-
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
4Grider #142500 üzenetére
Az sms originátor "hamisítás" tiltást meg tudták oldani itthon, mert gondolom az is visszaéléseket okozott. Ha most előfizetek egy külföldi sms szolgáltatásra, ahol tetszőleges originátort állíthatok be küldőként, az egy magyar technikai számon fog megérkezni. Legalábbis én ezt tapasztaltam, bár lehet, hogy ez is szolgáltatásonként eltérő lehet.
Mindenféle hitelesítő sms is így érkezik, hiába Facebook, vagy Google névvel küldik. A külföldi számaimra viszont névvel jönnek. Nyilván az sms és a hívás két különböző szolgáltatás, de csak lesz erre is valami tartós megoldás a roaming forgalom 72 órás tiltásán kívül, ha ez tömegesen fog előfordulni. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
4Grider #142348 üzenetére
Persze, hogy kamuzott. Arra sincs magyarázat, miért mondta először, hogy majd holnap lesz SIM. A lényeg ha valakit ezzel kábítanak, kérje meg, nézzenek utána. Mondjuk az is hihetetlen, hogy nem látják a gépben van, vagy nincs számhordozós Dominós SIM. Ha valóban ez a helyzet, jelezhetnék a számhúzónál, hogy ne kelljen feleslegesen várni. Illetve kiderült, az is hazugság volt, amit 2x mondtak, azért nincs Dominós SIM, mert a turisták elviszik. Mivel külön SIM a számot tartalmazó Dominós és a számhordozhatós.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest