Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz st3v3np3t3r #118892 üzenetére
Már elég rég meg lett szüntetve a 30Mbit/s-os korlátozás (több mint 1 éve). A domino is megy, ami a csövön kifér. Akár roamingban is.
-
Kaba
veterán
válasz cowboy_bebop #118896 üzenetére
Nem valószínű,hogy készleten lenne,mivel online is csak előrendelésre lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Van arra nézve már tapasztalat, hogy Telekom üzletekben szokott-e lenni készleten iPhone 12 Pro?
Köszi
-
válasz Tompika777 #118885 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Dominos simeseknek max.30Mbit,a havidíjasoknak max.300Mbit(kivéve az 5G-s csomagoknál)
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
AnonymusX
senior tag
válasz Indian74 #118890 üzenetére
Szia!
Úgy mint máshol, de mi is a pontos kérdés? Jelzed nekik 14 napon belül , hogy élnél az elállási jogoddal (például a 1414-en), majd vissza kell juttatnod a készüléket. Az elállási nyilatkozatot is kitöltöd mellé: [link]
Ilyenkor a hűségre kötött előfizetői szerződés is felmondható (ha a készülékvásárlással előfizetés vásárlása is történt), de az előfizetés időarányos használati díját meg kell téríteni.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
A telekom-nál az a 14 napos elállási jog hogy is van netes rendelésem volt??
"14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha meggondoltad magad."
NAGYPAPA
-
Kaba
veterán
válasz Cranberries #118887 üzenetére
Valószínűleg lesz lesz megint,mivel állandóan akcióznak a covid óta.Azóta volt már cyber havi akció,megmaradt a 10 havi fizetési akció,most volt cyber párbaj akció.
-
legenda
válasz Darth_Revan #118882 üzenetére
Szia,
Domino esetén is működik a 4G+ mód.
A telefon típusának/szoftverének a függvénye is, hogy folyamatosan jelzi azt, vagy csak akkor használja és jelzi ki úgy, amikor azt a sebesség és egyéb tényezők indokolják, illetve olyan is van, hogy a készülék tudja és használja is, de nem jelzi ki külön a + módot (iPhone például).
Nálad, ha egy pillanatra is megjelenik a 4G+ kijelzés, akkor a készülék és ott a hálózat is tudja, a többi meg a fentiek szerint.
Domino esetén az elérhető maximális sebesség a díjcsomag/konstrukció függvénye is, valamikor adott 30 Mbps környéki korlát, máskor meg nincs limitálva.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cranberries
aktív tag
Szerintetek novemberben lesz ismét a tavalyihoz (és tavaly előttihez) hasonló "cyber november" akció?
-
félisten
válasz Tompika777 #118885 üzenetére
Nekem a DOMINO ingyen net van és bőven megy 80Mbit főlé (a háló szerintem ennyit tud itt).
-
AnonymusX
senior tag
válasz Darth_Revan #118882 üzenetére
A domino simek net sebessége korlátozva van.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Domino kártyánál is működnie kellene 4G+ szolgáltatásnak?
Beletettem telefonba és egy pillanatra felmegy 4G+ hálózatra de azonnal vissza is áll 4G-re. Beletettem routerbe ahol azt írja, hogy elvileg 4G+ hálózaton van, azonban 30 mbit/s körül mérek letöltést.Telenor ugyanitt 90 Mbit/s-t mér.
Ennyit tud a Domino SIM vagy nem a SIM-el van a baj, hanem ilyen a Telekom hálózata ezen a ponton ?
-
Kaba
veterán
válasz Pityu. #118878 üzenetére
A Telekomnál már csak független telefont árulnak egy ideje.Régebbi telefonok lehettek függőek,de azokat is ingyen függetlenítik.Más szolgáltattók általában nem függetlenítenek ingyen,ha lejárt a szerződése egy készüléknek az nem lesz automatikusan független a függetlenítést kérni kell.Duál simes telefonoknál tudtommal,még függő készüléknél is egy slotnak elvileg függetlennek kellene lennie.
-
tomtbo
csendes tag
válasz szabonagyur #118877 üzenetére
Sajnos senki nem tud róla semmit
Csak voda flottáról tudnak, annak egyébként rendkívül jó árai vannak, viszont a hálózat nálunk csapnivaló. -
Pityu.
nagyúr
Mondjuk mert előfizetésesként vásárolt?Bár én ebben nem vagyok benne annyira.
Én már meg kavarodtam,ha anno előfizetéses volt a telefon akkor nem a saját hálózatukra van korlátozva még ha dual simes is?Vagy az előfizetés lejárta után független lesz automatikusan vagy hogy van ez?Na de ha független lenne akkor nem azt írták volna válaszul,hogy ezt a készüléket nem kell függetleníteni?
2018-as a telefon.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
félisten
-
tomtbo
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg valami infója az itt [link] olvasható pedagógusoknak szóló kedvezményes díjcsomagokról? A napi.hun is láttam egy cikket, amiben S, M és L csomagokat emlegettek.
Sajnos Telekom üzlet nincs a közelben. -
kakuk.tamas
addikt
válasz Winne #118846 üzenetére
Nekem átlag havi 80-90 giga összejön lazán. Én is nézek tv-t, Netflix, Amazon Prime, YouTube és Hi-Fis Tidalt használok. Meg persze Facebook... Jah, meg néha a céges 1drive-ot is használom.
Soknak tűnik az a 100-150 giga, de lazán összejön, ha nem kell figyelni a megabájtokat.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Pityu.
nagyúr
-
viktorhu
veterán
válasz Pityu. #118868 üzenetére
Ha magadnak akarod függetleníteni, akkor az első kódot beírhatod, amikor megkapod (csak meg kell nézned, hogy melyik sim slot tartozik ahhoz az imeihez, hogy jót írjál be).
Sajnos a függetlenítő programok fizetősek lettek, és visszajelzések alapján a nagy részük átverés. Szerencsére most már évek óta nem volt függő telefonunk, így nincs aktuális tapasztalatom a kérdésben.
-
-Ben-
veterán
Mostanában sikerült itt valakinek a Telekom chaten keresztül beszélgetést indítani? Nekem folyamatosan csak annyit ír, hogy várjak....
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz viktorhu #118866 üzenetére
Hú az még a nagyon régi telefonoknál olyat én is használtam.Nekem most ez a szívás a várakozás,hogy a telekom azt írta jelezték a gyártó felé a kérésemet függetlenítő kódra de kérdés a gyártó mennyi idő alatt generál.
-
MODERÁTOR
válasz aicon #118807 üzenetére
“Ennek akkor lenne értelme ha a hely, útvonal is meg lenne jelölve a beszámolóban, esetleg a szolgáltató.”
Jaja értem, esetleg testmagasság, vércsoport, páratartalom, napszak, csillagok együttállása és az ózonlyuk mérete mm-es pontosságra kerekítve, különben nem tudunk következtetést levonni a beszámolóból. 😁 -
MODERÁTOR
válasz tibor23 #118805 üzenetére
Nézd meg légyszi hogy mire válaszoltam, akik tőlünk voltak kint nem a hegyekben, Mória bányáiban jártak, mégis nagyon gyenge volt a lefedettség. Az eredeti posztoló szerint a nagyon eldugott helyeken a román pásztorok stb. Ettől sokkal kevésbé vadregényes helyen volt sokkal rosszabb tapasztalatunk.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Szeretnék részletre kihozni egy Apple Watch-ot listaáron, de új hűséget nem szeretnék kötni, mivel a mostani csomagok nekem sokkal kedvezőtlenebbek. Viszont azt hallottam hogy üzletben ez lehetséges, csak ugye a részlet végéig élnie kell az előfizetésemnek. Valaki meg tudja ezt erősíteni vagy cáfolni?
-
Pityu.
nagyúr
Járt már valaki úgy,hogy függetleníteni akart egy telekomos telefont,el is küldtem az imei számot,de azt írták vissza ehhez az imei számhoz még nincsen függetlenítő kód felvették a kapcsolatot a készülékgyártóval türelmét megértését köszönjük.Szóval a kérdés az lenne vajon meddig kell várni mert kedden küldtem az imeit azóta várok,hogy mit mond nekik a gyártó.Vajon meddig fog tartani ez a dolog?
Ú de jó,hogy ezt olvastam én csak az egyikre kértem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szkaroly #118856 üzenetére
Telekomnál pofon egyszerűen. Katt ide ,add meg IMEI. Add meg a számot ahová küldhetik a kódot es kész. 2-3 nap és sms ben kapod meg. Fontos, ha dualsim akkor mindkét IMEI re kérj kódot.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tylerddd
veterán
Szeged közelében lehalt a 4G, H+-t mutat a telefon. Telenor is ugyanígy (tudom, ugyanaz a torony). Tud erről valaki valamit vagy valami besz**t itt a környéken?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szkaroly
senior tag
Egy gyors kérdés függetlenítéshez: Ha nincs csak telenoros kártyám a telekom függő készülékhez akkor ugye a *#06#-el nem tudom lekérdezni az imei számot? Bocsi ha túl láma a kérdés.
Poco F6
-
Greybeard
tag
válasz Greybeard #118848 üzenetére
Fény jelent meg az alagút végén: "Köszönjük az adatokat és a türelmed! Megtaláltuk a hibajegyet, ami jelenleg is szakértőknél van kivizsgáláson. Megsürgettük a folyamatot. 100%-os ígéretet nem kaptunk, de van rá esély, hogy már ma megoldódik és aktív lesz a SIM."
Halleluja!s.k.
-
aktív tag
válasz Winne #118842 üzenetére
HBO GO, YouTube, OneDrive (feltöltés mobiltelefonról, letöltés laptopra), Steam, Spotify, stb. Nem használok torrentet.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Greybeard
tag
válasz cigam #118841 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez nem segít rajtam mivel nem valódi számhordozás történt 2 szolgáltató között tekintve, hogy a Bluemobile is a Telekom hálózatát használja. Lényegében szolgáltatón belül váltottam egyik feltöltőkártyás csomagról (Bluemobile) a másikra (Domino), ami normál esetben egy 5-10 perc időigényű átállás. Sajnálatomra én már 48 órán is túl vagyok és még mindig nem aktív a kártyám. Ha 72 órán belül sem lesz változás, akkor hívom az online ügyfélszolgálatot és bízom benne tudnak majd valami használhatót mondani. Mindenesetre elég bosszantó, hogy 2-3 napra elérhetetlenné tettek. Netbankba is be kellene lépnem, de SMS-t sem tudok fogadni, ugye. Most nincs nagy véleményem a Telekomról.
s.k.
-
aktív tag
válasz Darth_Revan #118820 üzenetére
MultiSIM nekem fő netforrás és a kb. 150 GB havi adatforgalom nem volt eddig gond a Telekomnak. Több éve csak mobilinternetet használok és eddig nem problémázott ezért a Telekom.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Winne
nagyúr
Jól látom ezt a torrent korlátozás törlést? Mikor történt ez?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Apósom régi telóját (Huawei Y6 2018) eladnánk, mert újat vettünk. T-nél lett véve anno az is, csak nem tudom, független-e. Összefoglalóban olvastam, hogy szoftveresen is lehet tesztelni. Mivel, hogyan? AZ számít, hogy DualSIM-es? Mert ilyenkor ha nem tévedek 2 IMEI szám van. Mindkettőre el kell végezni a függetlenítést? (amennyiben nem az)
-
Tompika777
senior tag
válasz Darth_Revan #118833 üzenetére
Az van, hogy ezt senki sem fogja előre tudni, hogy nekik mi a sok... És a gond a sok szál által elfoglalt sávszél, tehát nem az alkalmankénti letöltött film, hanem a rendszeres seed és a rendszeres letöltés.
Tehát folyamatos rendszeres használatnál előbb-utóbb jön a korlátozás. -
4Grider
nagyúr
válasz Darth_Revan #118833 üzenetére
Azt még tudnod kell, hogy itt nem kapsz publikus ip címet, itt csak nat-olt mobilnet van.
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Kölcsönkért SIM-et betettem a telefonomba és ugyan nehezebben, mint Telenor esetében, de felcsatlakozott 4G+ hálózatra (főleg 4G-n akart mozogni). Amikor viszont felcsatlakozott, akkor viszont elfogadhatóan üzemelt.
Egy 2 gb-os torrent fájlt is letöltött 7-8 mb/s sebességgel laptopra osztott nettel.
Szóval nekem úgy tűnik, hogy valóban normálisan működik és az említett korlátozás és ASZF hivatkozás inkább csak vésztervnek van, hogy ha lenne valami félkegyelmű aki torrent szerverparkot akar mobilnettel üzemeltetni, akkor az ne bénítse meg a hálózatot és a szolgáltató kihúzhassa a dugót úgy, hogy ne lehessen őt perelni.
-
4Grider
nagyúr
A domino day ma elmarad?
-
Tompika777
senior tag
válasz Darth_Revan #118827 üzenetére
Nem csak a mostani hanem természetesen a régebbi csomagokra is érvényes mind a feloldás, mind az esetleges korlátozás.
Amúgy nem kell nagyon parázni ha nem a torrent az elsődleges felhasználás, azt meg tudomásul kell venni, hogy a mobilnet nem torrentezésre való... Egyéb dolgokat teljesen normálisan lehet használni, kivéve ugye olyasmit, ami érzékeny a NAT-ra, mert a Telekomnál natolt IP-t kapsz.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Amúgy ismételt hülye kérdés, de ez az esetleges korlátozás visszamenőleg is érvényes vagy csak mostani csomagokra?
Van ismerősömnek már nem árult korlátlan csomagja, ha arra is ugyanaz vonatkozik ilyen téren mint a mostaniakra, akkor egyszerűbb lenne kölcsönkérnem a SIM kártyát és kipróbálni, úgy látnám egyenesben hogy érdemes-e váltani vagy sem.
-
Tompika777
senior tag
válasz Darth_Revan #118824 üzenetére
A normál felhasználás esetén azért a leirtakkal ellentétben magasabb értékek is lehetnek, sok ember simán 100-150-el netezik,és ez nyilván függ eszköztől és lefedettségtől is, meg hogy milyen sáv áll rendelkezésre az adott területen.
A korlátozás eddig 2mb/s volt.
Ha valami miatt életbe lépne a korlátozás, az biztos, hogy nem az adott letöltésre vonatkozna szerintem, de ez csak találgatás. -
AnonymusX
senior tag
válasz Darth_Revan #118824 üzenetére
Nincs behúzva a kézifék, épp ezt írjuk. Viszont a rádiós erőforrás meg korlátozott és megosztott erőforrás, ezzel együtt kell tudni élni. A szolgáltató nem köti az orrunkra, hogy milyen hálózatfigyelést alkalmaz a hálózata és az extrém felhasználó közelében tartózkodó többi előfizető védelme érdekében. Egyébként a fenti sebességek mindenféle korlátozások nélkül is előfordulhatnak, ha egy cellában sokan töltögetnek/nincs elég kapacitása.
Online/telefonos megrendelés esetén van 14 nap elállási jogod, addig tesztelheted és hűség esetén is vissza lehet mondani időarányosan kifizetve az addigi használatot.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz glacious #118821 üzenetére
Szóval akkor papíron korlátlan, gyakorlatilag azonban nem és adat téren korlátlan azonban sebesség téren nagyon sok esetben be van húzva a kézifék ... így akkor nincs értelme váltani, mivel semmire se mennék a korlátlan adattal, ha film streamelés közben akadozna vagy ha le akarnám tölteni a kedvenc sorozatom vagy 1 játékot Steam-ről akkor 1- 2 mb/s -el csordogáljon ... semmi kedvem azt csinálni mint 10+ évvel ezelőtt, hogy egész este menjen a gép, hogy mire felkelek addigra talán végez a letöltéssel
Tompika777: Tehát akkor ez nem fix, hanem valami algoritmus figyeli a forgalmat és ha észleli akkor korlátoz? Csak arra az 1 letöltésre vonatkozik és végeztével törlődik is vagy ha ilyet észlel akkor büntiből egész hónapra lekorlátoz? Korlátozott sebesség amúgy mennyi mb/s vagy kbit/s-ről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
Ahogy fentebb is írták, azok érvényesek.
A torrent és VPN korlátozás kikerült az Ászf-ből, de helyét átvette a "felhasználás figyelés", ami esetén a hálózat stabilitását "veszélyeztető" felhasználás esetén korlátozhatnak, és erre több száz gigás torrent használatnál megvan a sansz. -
AnonymusX
senior tag
válasz glacious #118821 üzenetére
"titkosított adatátvitel korlátozva van sebességileg"
Óvatosan ezzel a kijelentéssel, hisz például a HTTPS is titkosított adatátvitel (és egy pár másik protokoll). Úgy sejtem, hogy itt a VPN-re gondoltál, mivel az ÁSZF-ben volt torrentre és VPN-re vonatkozó lassítás korábban, de itt a fórumon megtárgyaltuk, hogy a torrentet érintő korlát már kikerült az ÁSZF-ből (és lehet a VPN-es is).
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Az a csomag, amit néztél 12980Ft, kivéve ha magenta 1-be viszed be.
A net sebessége 40Mbps átlagban (saját tapasztalat alapján), de ha szerencséd van mérhetsz 100 felett is. A torrent és a titkosított adatátvitel korlátozva van sebességileg.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Jelenleg a Telenor -nal van 2 előfizetésem:
1) telefonban korlátlan netet tartalmazó SIM
2) 4g routerben hipernet home sim 60 gb/ho korláttalMivel nincs más net lehetőség ezért mindkettő vegyesen van használva letöltésre és online játékra is. A 60 gb-os sokszor elfogyott és a korlatlan sim-el sokszor volt 100+ gb lett letöltve.
A kettoert együtt 12500-13500 Ft-ot fizetek havonta.
Most néztem hogy telekomnal mobil M+gigaerős net+ 9023 Ft/hó lenne nekem.
Kérdésem , hogy Telekom esetében problémázna a szolgáltató ha a multi sim-et 4g routerben tennem be és több csatlakozott készülékkel akár 100+ gb forgalmat generalnek ?
Illetve van tiltva bizonyos portokat használó alkalmazások?Más szóval, gond nélkül, valóban korlátlanul használhatnam a multi sim-et routerben mint fő netforras vagy húzná a száját a Tcom ?
Ha valóban korlatlan akkor már nem csak az ár miatt érné meg, Telenor esetében sokszor volt már hogy nekem valami épületben nem volt net de másokat láttam hogy gond nélkül netwznek, illetve Telenor esetében max 70 mbit/S amit mérek a III. Kerben ahol vagyok, Tcom hátha gyorsabb lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Greybeard
tag
válasz DrBubo77 #118817 üzenetére
4Grider: Igen-igen, tudom, hogy csak "márkát váltottam" hálózaton belül, de éppen ettől még nevetségesebb a helyzet, hogy nem sikerült abszolválniuk házon belül a feladatot.
DrBubo77: Úgy tűnik beletört a bicskájuk. Most próbálkoztam egy repülőmód be/ki váltással, de még mindig nem csatlakozik a kártya a hálózatra. Most a munkahelyem wifi-vel rendelkező közös helyiségébe járok ki óránként egyszer, hogy legalább az e-mail és messenger üzeneteket el tudjam olvasni. Kellemetlen.
s.k.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz whitezo88 #118812 üzenetére
Amelyik tárhely/szín kiválasztásánál nincs előrendelem gomb, abból nincs egyelőre foglalható készlet. Aminél van, azt végig tudod vinni. És ha beérkezik a szállítmány, akkor meg is fogod kapni.
A kiválasztott csomaghoz van 91 ezer ft kedvezmény. Ezt 1db készülék árából vonják le, ha ennél az összegnél drágábbat választasz. Vagyis ha egy iphone 12-t kosárba raksz, ezzel a csomaggal, akkor nem lesz lehetőséged egy ennél olcsóbb telefonra is megkapni ugyanezt a kedvezményt. A többes szám azért szerepel ott, mert ha 91 ezernél olcsóbb eszközt választanál, akkor a maradék kedvezményt nem kellene elveszítened, egy második eszközre felhasználhatnád a különbözetet.
-
Kaba
veterán
válasz whitezo88 #118812 üzenetére
A kapott készülékkedvezményt azt bármire felhasználhatod akár több eszközre is,így eldöntheted,hogy előrendeled az iPhone-t és vársz,vagy most hosszabítasz és vásárolsz eszközt a kapott kedvezményed felhasználásával.Az eszközvásárlás online kedvezménye miatt szerintem nem érdemes ezt az üzletben lebonyolítani.Amúgy jelenleg zajlik egy Cyber párbaj akció,ahol extra 33000 Forintos online kedvezmény van a győztes készülékekre.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Köszönöm a választ! Ugye a termék megjelent, csak folyamatosan rendelik mert nincs készleten. T oldalán "CSAK ONLINE KAPHATÓ" van írva, 128GB verzióba nincs is opció,, 256-osnél van az alábbi és ott is csak egy színnél (de tegnap a Kéknél is volt még ez a táblázat, de ott is hiányzik már ha belépek): [kép]
ha akarnám akkor végig tudnék menni rendesen, és 2. készüléket is tudnék kiszedni max 91e-ért? ("levásárolható készülékkedvezmény amit vásárláskor a kosárba tett készülékek, tartozékok árából vonunk le.")[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz whitezo88 #118809 üzenetére
2 év hűséget csak eszközvásárlással tudsz vállalni.Hívd a 1414-et,hogy mikor lesz 12 Pro.Elvileg megtehed azt is ,hogy most szerződsz és vásárolsz egy akciósat,amit eladsz,ha nem akarsz várni az IPhone-ra.A pro 12-t később is megveheted ott ahol olcsóbb.Amúgy online jobb ügyet intézni,mint az üzletben,mivel az online kedvezmény az üzletben nem fogod megkapni.
-
Aaron14
őstag
Két éve vásároltam egy iPhone XR-t. Akkor volt valami csoportos magenta kedvezmény, több, mint 60.000 Ft. Most van valami hasonló?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
whitezo88
nagyúr
technikai jellegű kérdés:
iPhone 12 Pro-t vennék, ugye sehol sincs üzletben, előrendelni lehet.
Online fel is dobja, új csomagot vennék amúgyis, hűséggel, levásárolható készülékkedvezménnyel.
Tegnap bementem egy T boltba, hogy mivel nem akarok semmit se elszúrni, vagy kedvezményt kihagyni, segítsenek elintézni, volt már ilyen, XS-t is így csináltuk, rendelésre ment, de a díjcsomag meg minden egyéb elintézte a srác.
Na tegnap azt mondta bent a leányzó, hogy mivel Előrendelés státuszú, ebben nem tud segíteni, várjam meg hogy lesz, és akkor menjek be. De az ki tudja hány hét, hónap még.
Igaz ez, csak én tudom megoldani, ők nem úgy, hogy majd a telefon jön mikor jön, de rendbevágnánk az előfizum, meg vinnék ki telefont? Azt jól értem hogy pl ha azt írja hogy 91e, akkor azonnal tudok "vásárolni" akcióba részt vevőt? Tavasszal ilyen volt, vettem előfizu átdolgozással, hűségidő megújítással Watchot, és kihoztam egy Galaxy-t amit el is adtam utána. -
aicon
senior tag
válasz lugosi #118803 üzenetére
Ennek akkor lenne értelme ha a hely, útvonal is meg lenne jelölve a beszámolóban, esetleg a szolgáltató.
A nyáron jártam Erdélyben, nem volt térerő gondom, sőt kellemesen csalódtam,
lehet Arad-Nagyvárad-Kolozsvár és környéke már nem Románia======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Greybeard
tag
Tegnap 15:30 magasságában befáradtam egy Telekom üzletbe és Bluemobile-os számomat márkaváltottam / számhordoztam Dominora. Az ügyintéző elmondása alapján 5-10 perc az új kártya aktiválása. 2 órával később sem csatlakozott az új kártya a hálózatra, így felhívtam az online ügyfélszolgálatot. Vandán átverekedve magam közölte egy élő ember, hogy nem lett aktiválva a kártyám, ami sajnos csak személyesen megoldható, így menjek vissza az üzletbe. Visszamentem. Megerősítette az ügyintéző, hogy ő márpedig aktiválta a kártyát, úgyhogy IT probléma lesz. Felvett egy hibajegyet, amit "egy-két napon belül" megoldanak. Azóta sem vagyok elérhető telefonon, nincs mobilnetem, nem tudok belépni netbankba, ésatöbbi. Szerintetek tudok én emiatt kártérítésért folyamodni valamilyen formában?
s.k.
-
MODERÁTOR
válasz domper2015 #118800 üzenetére
Két családtagom járt tavaly Romániában, társasúton, borzasztó volt a lefedettség, mesebeli volt a térerő: hol volt, hol nem volt. A még jobb is lefedettséget nem éreztük.
-
atosan
veterán
válasz Winne #118799 üzenetére
Hosszú évek óta Telekomos vagyok, idén januárig minden rendelést online végeztem. Azután valamikor változtatta meg a belső szabályzatukat a Telekom. Onnantól ha nincs magyar személyi akkor csak boltban vásárolhatok. Nyáron egy mobil előfizut hosszabítottam. Akkor az ügyintéző online felületen lépett be a saját felületükön, de kellett egy sms kód is. Valahogy összekombinálta, hogy meg legyen az online kedvezmény is. Most más ügyintéző volt, szerinte úgy nem lehet ahogy a kollégája csinálta. Valószínűleg száz százalékban nem tudja senki. Gondolom nem vagyunk sokan.
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest