Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
technikai jellegű kérdés:
iPhone 12 Pro-t vennék, ugye sehol sincs üzletben, előrendelni lehet.
Online fel is dobja, új csomagot vennék amúgyis, hűséggel, levásárolható készülékkedvezménnyel.
Tegnap bementem egy T boltba, hogy mivel nem akarok semmit se elszúrni, vagy kedvezményt kihagyni, segítsenek elintézni, volt már ilyen, XS-t is így csináltuk, rendelésre ment, de a díjcsomag meg minden egyéb elintézte a srác.
Na tegnap azt mondta bent a leányzó, hogy mivel Előrendelés státuszú, ebben nem tud segíteni, várjam meg hogy lesz, és akkor menjek be. De az ki tudja hány hét, hónap még.
Igaz ez, csak én tudom megoldani, ők nem úgy, hogy majd a telefon jön mikor jön, de rendbevágnánk az előfizum, meg vinnék ki telefont? Azt jól értem hogy pl ha azt írja hogy 91e, akkor azonnal tudok "vásárolni" akcióba részt vevőt? Tavasszal ilyen volt, vettem előfizu átdolgozással, hűségidő megújítással Watchot, és kihoztam egy Galaxy-t amit el is adtam utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest