Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Macskabunda árus híreket nem linkem, fú de felhúztam rajta magamat 🤬
Na de ebben van pár macskás jelenet, több helyen is ezért nem pontosan onnan linkelem
Főleg amit hozzáfűzött szavakban nagyon színpatikusEbben is van macskás rész nem is kevés
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Freddy76
addikt
Rájöttem, hogy teljesen félreértettem a macskánkat. Tökéletesen tudja, mit nem szabad, és érti a "nem" szót.
Csak éppen lesz@rja.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Astroboy
őstag
válasz vgyuri #21580 üzenetére
Ismerem őket, állati jópofa, ahogy a Rotival gyúrják egymást a hóban.
Bár gyanítom Luna a kutyával nőhetett fel, emberek közt. Teljesen szelíd, szinte úgy sétálnak vele mindenféle póráz nélkül az erdőben mintha kutya lenne, ami egészen megdöbbentő -hiszen vadállatról van szó.Azt nem vágom merre lehetnek, de eléggé kihalt vidéken járnak, ember nem jött még szembe a videókban...
Lehet nem hiába, és magánterületen zajlik a séta - mert az addig oké, hogy negyed akkora a párduc mint egy oroszlán, no de ha nekem egy téli túra során jönne szembe egy ilyen kormos, tutira erőltetett lenne a mosolyom. -
baloghgabor
aktív tag
válasz Astroboy #21577 üzenetére
Hát valamit nagyon tud, az már biztos! Én a napokban egyik ideiglenes Cicát vittem volna, hát ahogy megfogtam a grabancánál rendesen belém csimpaszkodott a kis bolond. Kb. olyan lett a lakás, mint disznóvágás lett volna hirtelen, ömlött a vér a kezemből. Gyorsan mosdás alkoholos fertőtlenítővel, és azon gondolkoztam, melyik ügyelet is van közelebb. De amikor megszáradt a rózsaszín alkoholos vér, és nem dagadtam sehol sem, csak az augmentin hatott már rám, mégis megfogtam a 'dögöt' és elindultam vele. (törölköző és fél liter feliway spray segítségével) 🤭😽
bégé
-
Astroboy
őstag
válasz Dhampir #21576 üzenetére
Nem ma kezdte a csóka, szóval simán lehet.
Érdemes megnézni a videóit, az egyikben elmondja, hogy mi a titka.
Röviden: nem azért kezelik családtagként(!) az oroszlánok mert részt vett majd' mindegyik érkezésénél, hanem azért, mert teljes munkaidős oroszlán-gondozóként képes 100%-ban beilleszkedni a családok mindennapjaiba.Igen, ez azzal jár, hogy néha sebesüléseket szerez és atom koszos nap végére, pl. amikor ebédidőben karnyújtásnyira falatoznak a gazellából és közéjük feküdt, direkt összekente az arcát-kezét az állat vérével, ezzel imitálva, hogy Ő is velük evett.
Utána róla is lenyalták a többiek a vért az A4-es méretű nyelvükkel.
Oké, ha néha durvulnak játék közben az orrukra koppint, egyik részben ez van.Ilyen kis trükkökkel és napi 10+ óra velük töltött idővel érte el lassan (de biztosan), hogy nyugodtan közéjük mehessen bármikor és bármilyen helyzetben.
Ez pedig mindenképp bámulatos teljesítmény szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Jaj, de jó hír.
Azért az jó lenne, ha egy olyan farmra kerülhetne, ahol tágas hely állna rendelkezésére.
(#21575) Astroboy
Amennyiben jól emlékszem egy régi televíziós sugárzás alapján, ő volt az, aki egy jókora bot kíséretében közelítette meg az ejtőző oroszlánokat és a közvetlen közelükben telepedett le.
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz atosan #21573 üzenetére
Ami érdekes még ezekkel a közép nagy / nagymacskákkal kapcsolatban az az, hogy pont ugyanúgy "működnek" mint a kicsik.
Magyarán ugyanúgy imádják ha vakargatják a fülük tövét, ugyanúgy mosakodnak csak nagyobb nyelvvel, ugyanúgy törleszkednek csak durvábban, duruzsolnak csak hangosabban.
Még a dolgukat is pont ugyanúgy végzik ásásostul kaparásostul.
Le se tagadhatnák, hogy a méretkülönbség ellenére egy fajhoz tartoznak.Egyik kedvenc csatornám, eszméletlen a pali: [link]
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Köszi mindenkinek az infót!
Nekem nagyon bejönnek ezek a kisebb típusú macskafélék (is). Sajna lehetöség nincs rá, így marad a 3 széltolóMaine coon
-
Astroboy
őstag
válasz atosan #21569 üzenetére
Szerintem igen - amennyiben TÉNYLEG minden biztonsági és jóléti kritériumnak megfelelsz.
Pl. ismertem Budapest 2. kerületében a Budakeszi úton olyat akinek oroszlánja volt, persze profi volt a pacák. "Oroszlán-dadus" volt, mivel csak 1.5 éves koráig lehetett nála, hogy szocializálódjon mielőtt az állatkertbe kerül.Eszméletlen komoly kerítés volt elöl + állatorvosi rendelő-szintű helység a pincében gyógyszerekkel és vitaminokkal + hátsó udvaron ~300 nm-es kifutó.
-
baloghgabor
aktív tag
Ha volt benne chip, akkor hogy nem kereste a gazdája eddig? Ő nem egy átlagos macska. De mondjuk én Őt is keresném azonnal, ha elveszne.....
bégé
-
Freddy76
addikt
-
bul07
nagyúr
Befogták a cicát 😺
Megtaláltuk és befogtuk a szervált
Írásból videó, hogy fuffog a cicus
444-ről egy mondat
A ragadózóban azonosító chipet találtak, amelynek adatai alapján a hatóságok megkezdték az ügy körülményeinek tisztázását.Remélem lesz hír róla honnan szökött meg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Freddy76
addikt
válasz dellfanboy #21561 üzenetére
Szerezz be nagyobb macskákat, lehetőleg kandúrt.
-
gergo5991
őstag
[link] 4 fülü macska
-
dellfanboy
őstag
van arra, vmi tuti tipp, hogy a szomszed macskai ne az en kertembe jarjanak sz*rni?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
gergo5991
őstag
[link] nem valakitől innen szökött ki a "cica?"
-
senior tag
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
nagyúr
-
Freddy76
addikt
válasz tundermacko #21550 üzenetére
Mondjuk ha ő akarta a macskákat, akkor illik is, hogy vállaljon felelősséget... Bár a cicát sajnálom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Freddy76
addikt
válasz tundermacko #21544 üzenetére
És mi a végső megoldás, ha nem találsz befogadó gazdát? Menhely?
-
_ocsisajt
őstag
válasz tundermacko #21544 üzenetére
Érdemes lenne fészen csoportokba felrakni, hátha...
(szívem szakad meg , az én csajszim is félős, de én sosem adnám oda senkinek, >>>maximum<<< édesanyámnak, vagy ex-ex barátosnének, őket elfogadná, úgy ahogy. )
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
tundermacko
csendes tag
A kutyát nem lehet örökbe adni, és nem szeretnétek tudni hogy miért. Nyomós ok van rá sajnos.
A másik 2 macskát el tudnám talán vinni, azok kint megmaradnának, de a Tigi akiről feltettem a képet, nagyon félős. Kint minden szartól megijed. Csak akkor engedem ki pár órára, ha otthon vagyok és mindig jön be ha hívom.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz tundermacko #21540 üzenetére
Általában egy kutyát tényleg sokkal könnyebb örökbe adni, de inkább a három cicától válnátok meg?
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
baloghgabor
aktív tag
Kinti macskaház esetleg, kijárással a házból?! Biztonságban is lenne és maradhatna is. Sajnos rengeteg gazdikereső Cica van, szinte lehetetlen gazdásitani Őket. Az meg, hogy biztosan jó helyre kerüljön, egyáltalán nem a biztos kategória. :(
bégé
-
Freddy76
addikt
Szerintem nem tilos, sőt, abszolút jó helyen van. Én sajnos nem mernék bevállalni egy második macsekot az eléggé öntörvényű kandúrunk mellé...
Mi lesz a másik kettővel? A hozzászólás elején azt írod, hogy nem tudnak veled menni...
Miért nem a yorkie-t adjátok örökbe?
[ Szerkesztve ]
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Topic összefoglalót nem találtam, így nem tudom hogy tilos-e az ilyesmi.
Van 3 gyönyörűséges macskám, akik költözés miatt nem tudnának velem jönni. Még kettőt valahogy megoldanék, hogy kint legyenek az új helyen, de a harmadik gyönyörűségem nagyon félős és 90%ban benti macska. Gyönyörű kis pofikája van, nagyon rendes macska, csak alomba kakil, nem bánt semmiféle bútort és nagyon szerethető kis cukorfalat.
Az ok, ami miatt nem tudom magammal vinni, hogy nagyon fél a kutyáktól és a menyasszonyomnak van egy benti Yorkie-ja.
Menhelyre nem tudom és nem is nagyon szeretném adni, olyan helyet keresnék neki, ahol tényleg szeretnék és vigyáznának rá.
Ő az én kis szemem fénye, nagyon szomorú is vagyok miatta, de nincs más lehetőségem, az új helyen csak elmenekülne.
Ha valaki esetleg szeretne egy ilyen kis tündérkét, vagy lenne egyéb ötlet, megköszönném!
Oltott, ivartalanított, féregtelenített, mindent megkapott kis cuki lányka. -
baloghgabor
aktív tag
-
arcsin
senior tag
A 4 és a 10 kg-s Smilla száraztápok akciósak éppen zoopluson.
Mi évek óta Smillát adunk az érzékeny gyomrú ivartalan kandúrnak. Persze váltogatjuk az ízeket ne unja meg, de még sosem volt baj. -
_ocsisajt
őstag
válasz baloghgabor #21533 üzenetére
Ezt tanúsítom. Az én cicóm is olyan, hogy ha van valaki aki nem szereti a macsokat, azt nagy ívben kerüli. Most albiban lakom egy ideje és a tulaj is macskás a feleségével (mekkora mákom volt anno, hogy így elfogadtak!) és neki nem bújik el, még meg is engedi simizni magát. Viszont a legjobb gyerekkori barátom nem nagyon szereti a macskákat, sokszor nálam alszik és kerüli is a cimborámat. Stb. (Sok példám van nekem is)
Egy kivétel volt talán. Az ex-ex barátnőm is nagy macskabolond, de neki nem engedte magát, nagyon sokáig. Akkor tört meg a jég, amikor egyedül maradtak pár napra. Akkor is talán a harmadik napon tört meg a jég, küldött is videót, hogy rajta dorombol. (Lehet ilyen csajos féltékenység? 😅)
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz gergo5991 #21528 üzenetére
Valtozó, nálunk az egyik mikor régebben megkapart "fiatalon", akkor karom nélkül tette. Az egyik legcukibb dolog, ha a macska karom nelkül kapar a hatsó tappancsaival.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz gergo5991 #21528 üzenetére
Az fájdalmas, szerencsére nem olyan élesek azok a körmök, mint a mellső lábain. De azért volt már jó pár véraláfutásom tőle.
Szerk-re: nem a szemükben van a hőkamera, hanem a bajszukban, de kb úgy van ahogy sejted. Ha fáznak ahhoz mennek, aki a legmelegebb. Ez a betegség-kiszimatolás biztos nincs.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
gergo5991
őstag
válasz Dhampir #21524 üzenetére
mikor a két hátsó lábukkal kaparnak akkor a macska kinyomja a karmait, vagy anélkül kapar? nincs macskám csak érdekel hogy ez mennyire fájdalas vagy hogy mennyire durvan csinalja.
pár hete voltam egy rancson, volt 2 macska ott, 15 emberből egyböl az én ölembe feküdtek. Picit megijeszt ez a dolog, olvastam hogy oda ülnek a macskák ahol a betegséget érzik vagy mi, hogy ezt ki tudják szimatolni. Vagy van valami hőkamera a szemükben látták én árasztom a legtöbb hőt és amiatt jöttek hozzám egyből?
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Freddy76 #21521 üzenetére
Ahogy öregszenek az ilyesmit általában kinövik.
De ha nagyon unod és inkább azonnal elvennéd a kedvét ettől, végy fel egy régi zoknit, majd ragassz rá kívülről kétoldalas ragasztószalagból csíkokat, és provokáld ki, hogy betámadja.
Szerintem egy alaklom elég lesz, 0.5 másodperc alatt rájön, hogy ragad - azt pedig gyűlölik a siccek. -
Freddy76
addikt
Macskánknak van egy érdekes heppje: állandóan megtámadja a lábamat. Csak az enyémet, és csak a bal lábamat. Néha, ha olyanja van ráugrik a lábfejemre, átkarolja, teljes birkózást nyom le, két első lábával átöleli, két hátsó lábával rugdossa, közben harapja (nem durván, éppen csak ráharap, nem mélyeszti bele a fogait...). Nem is zavaró, azon kevés esetektől eltekintve, amikor az éjjeli órákban támad. Olyankor neki is rossz, mert ha arra riad fel az ember, hogy harapják a lábujját, akkor reflexszerűen rúg, a cica meg repül...
Amúgy kimondottan jóban vagyunk egymással, tehát nem mondanám agressziónak. Mi lehet ez a balláb-fétis?
-
atosan
veterán
-
elfelejtette
veterán
-
homerhamm
addikt
válasz elfelejtette #21513 üzenetére
Az a cica nincs kicsit túlméretezve?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
őstag
válasz Freddy76 #21508 üzenetére
Pontosan igy nöttem fel én is. És jelenleg is úgymond falun élek, de a kisebbik lányom miatt alakult így a helyzet. Én még nem láttam embert aki ennyire imádna egy cicát. És mivel ilyen jó barátok voltak, így hozzám is közelebb került az az állat. Ő mindih azt akarta hagy maradjon bent a cica, mert melege van, fázik , vele akar aludni stb.. de én szigorúan macskának kinn a helye🤷 és tessék...
bul07
Pont ez miatt néztem vissza videón, mert van egy kocsi az utcában, aki mindig úgy megy mint az állát. Olyan mérges voltam,hogy hálisten nem az a srác tette...Mert valszeg rosszat teszek ha látom ő volt... Görcs megette az összes olyan embert , aki vadászik egy ártatlan állatra. Egyszer ami most meghalt cica valaki légpuskával meglötte, alig maradt meg 2x mütötték stb.. akkor is kurva mérges voltam, ki a fenét zavar egy macska? Hozzánk rendszeresen bejártak más cicák enni, sose bántottam egyet sem, még a kutyám se ami meglepő mert egy Stafford. Azt hittem ő majd bántja a macskákat, de egyet sem bántott soha.
emiki6
Hát igen sokat aggodtunk érte, volt beteg volt, volt eltünt, volt megsérült. De mindig rendben lett, azt hiszem elfogyott a 9 élete...Egyébként egy tökre csendes utcában lakunk, nem sok kocsi jár erre. Az első cica kicsi volt még pár hónapos. Kiszökött és ez lett. A mostani már 2.3 éves volt. A videón lászott, egy másik cicával játszottak, és a másik cica után futott, egy pillanat műve volt, pont akkor jött egy autó, nem tudta elkerülni. Nem is nagyon ütötte el , de pont elég volt...Kutya van jelenleg is, bár azzal én foglalkozom a gyerekek nem igazán szeretik félnek tőle. Pedig nagyon jámbor.
-
nagyúr
válasz lajosx #21507 üzenetére
A macskák nagyon jól tűrik a "fogságot"-bezártságot. Nekem pár évvel ezelőtt ment el korom fekete talált cica, 17 évig éltünk együtt a 2. emeleten, nyáron nyitott erkélyajtó, stb. Pedig akkor volt olyan munkám, hogy 24/24-be jártam. Ha biztosítva van neki minden, akkor el van.
Én a gyerekek miatt benti nevelésű cicát javasolnék. -
emiki6
veterán
Teljesen érthető. Az se jó, mikor 1 hétre eltűnik és bizonytalanság van, ha sose kerül meg az még rosszabb. A legrosszabb talán amit te írsz.
Ha nálatok 2 macska is odalett, akkor nem tűnik túl macskabarátnak a környék vagy csak mindkét macsek elég rosszul kezelte a helyzeteket amikbe kerültek. Valószínű kinti macskát én sem vállalnék ott többet.
Videkén a kutya oké, de a kutya kb. egész napos törődést igényel, nagyobb felelősség.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
bul07
nagyúr
Sok szem@tláda autós még vadászik is a macskákra
Egyszer saját szememmel láttam hogy a rohadék képes volt még az út szélére is lehúzódni menet közben hogy hátha elcsapja a mi macskánkat
Az út szélén az aszfaltól olyan 1m ült a macska már zöldön, és a rohadékja odáig lement olyan 50-es tempóval, szerencsére a macska befelé ugrott egyet így nem csapta el
De a csávónak is mert akkor tuti utána megyek ép a kocsi is kint álltKinti macska mindig lutri, bármi lehet vele
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Én falun nőttem fel, nálunk az állatnak funkciója volt. Kutya őrizte a házat és elkergette a rókát, macska fogta az egeret. A macskák forgóeszközök voltak, az évek alatt volt vagy tíz macskánk, abból általában öt otthon volt, a maradék néha hazajött, volt, amelyik nem. Elképzelhetetlen volt, hogy macska bent lakjon.
Ehhez képest most együtt élünk egy cicával, kompromisszumok nélkül. Nem zavar, nem büdős, nem sz.rik be, tényleg nincs vele gond. Leszámítva azt, hogy néha ráfekszik a klaviatúrára, de ilyenkor simizni kell egy darabig, és mindenki boldog.
-
őstag
válasz Gaben92 #21506 üzenetére
Azta..nagyon köszönöm ezt az infót, utana is nézek. Nem akarok nagyképűnek tünni, meg nyilván nem is örömmel adnék pénzt egy cicáért.De szerintem ahogy sokan mások,úgy én is a gyerekemnek bármit megadnék ami tőlem telik. Vagyis nem érdekel mennyi lenne a cica ha azt szeretné, és nincs más megoldás. Mindenképp utána nézek amit irtál. A kaparófal is jó ötlet annak is mindenképp utána nézek. Nekünk nem volt még sosem benti cica, igy nem is vagyok képben vele.
emiki6
Teljes mértékben egyetértek veled.100% an.Viszont basszus 2 cicából kettőt ütött el autó :( És még jó én láttam meg, és nem a kis lányom.Ha én viszem haza a lanyokat, és együtt megyünk mint szinte mindig , és meglátja nem tudom hogy nyugtatom meg.Szerencse pont most hamarabb mentem haza. Ráadasul még én hülye,kamerán visszanéztem hogy történt bár ne tettem volna az van előttem azóta is :( Szóval bármennyire is azon vagyok, és voltam is eddig cicának kinn a helye, most még is azt érzem ha bent nem tudom tartani inkább ne is legyen. Én nem akarom még egyszer így járjunk.
-
Gaben92
őstag
válasz lajosx #21504 üzenetére
A macska csak akkor barmolja szét a házat ha nem biztosítasz neki valamit amit szétbarmolhat és jobban is esik neki szétbarmolni. Pár kaparófa a ház különböző pontjain és nem lesz gond.
Ha a szőr hullatás is gond akkor zsebbe nyúlós lehet a dolog.
1. Sphynx nem hullat szőrt mert nincs neki. Elég megosztó emiatt (szerintem imádni valóak, anyum annak ellenére, hogy imádja a cicákat kicsit fintorog tőle) de nincs vedlés és nem igazán jár ki mert az erős napra érzékeny. Ha kimegy akkor viszont problémás mert ha belefekszik a porba az bizony nagyon durván ráragad.
2. Szibériai. Baromi nagy macska rengeteg szőrrel, de kicsit elpoénkodva azért van annyi szőre mert cseszik elhullatni. Fésülni azért kell de ha foglalkozva van vele kevesebb szőrt hullat mint bármelyik menhelyi macska. Kevés fel d1 proteint termel szóval allergiásoknak is jó lehet ha nem nagyon durva az allergia.
3. Cornish Rex/Devon Rex. Igazából nem kell túlragozni, ha látod képen egyértelmű miért nem hullat sok szőrt.
4. Sziámi, Burmai se hajlamos annyira vedleni mint a többiek de azért ne számíts 0 szőrre.
Bengáli se vedlős fajta de ahhoz zsiliprendszer kell, annyira menne ki állandóan szóval ahogy a reklámban volt annó: “Önnek azt nem ajánlom!”
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
emiki6
veterán
válasz lajosx #21504 üzenetére
Én kinti macska párti vagyok. Úgy vélem úgy teljesebb életet tud élni. Veszélyesebb igen, de nem abszurd egy macskát, ami amúgy sok kilométert megtenne egy nap, bezárni egy lakásba, ahova meg a nap sem süt be közvetlenül?
Nem lebeszélni akarlak a benttartasról, csak egyetértek a kinttartással, még ha ez a macskák elvesztéséhez is vezetett. Nem jó buborékban élni.
-
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Közben találtam is menhelyt a közelben. Egyedül a bent lakásos dolgot kell átgondolnom. Nem akarom hogy többet így járjunk,.Igy mivel vidéken lakom, és nem tudom megoldani hogy kint ne koboroljon el stb..így ha hozok is csak úgy hogy bentre. Még várom a lányom reakcióját, ha rájön hogy nincs többet cica.Az is lehet ellesz, akkor valszeg nem lesz itt többet csak kutyus. Az legalább benn marad, és tudok vigyázni rá. Valahol ez is az én hibám hogy nem engedtem bent maradjon😔
-
baloghgabor
aktív tag
válasz PhoenixK #21502 üzenetére
Manapság már sajnos csak ez a biztos opció. Én a világ végén lakom, autóval vagy határendész, vagy erdész, vagy eltévedt. Szomszéd is egy van, akinek vannak macskái. Mégis valószínű, hogy ő lőtte meg az egyik Cicámat pont egy éve. Azóta van magas kerítés, villanypásztorral, csak 300 méteren, körben....
Közben szenvedek az új Cicával, aki amilyen gyönyörű, olyan elviselhetetlen a többiek számára. Nekem azonnal dorombolt, dörgölőzött. De ha az enyémeket meglátja, azonnal támad, és ha nem szedem szét őket, lehet szét is tépné a másikat. Féltékeny, hogy végre jó helye van és nem csak őt szeretem.
bégé
-
őstag
válasz baloghgabor #21501 üzenetére
Nekünk mindkét árnyék menhelyi, szóval én is tudom jól!
Most, hogy Gigi hazakerült már sehova nem járnak ki, max az erkélyre. de azért vele hatalmas szerencsénk volt. Amikor még anno falun lakott a család, a macskák sajnos fogytak: autók, kutyák, mérgezett egér... Ha valaki házikedvencnek akarja, és nem "haszonállatnak", mindenképp érdemesebb bent tartani ha van rá mód!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
baloghgabor
aktív tag
válasz PhoenixK #21500 üzenetére
Különben meg tényleg mindenhol van menhely. Ha nem a szomszéd utcában, akkor a szomszéd városban, vagy arrébb. Én a hétvégén Bajáról hoztam el egy Cicát, ez nekem oda-vissza 150 km. Van öt saját, és négy ideiglenesben, 'lelenc' Cicák, akik szintén gazdira várnak, csak már teli a szegedi hely, ahol már száznál is többen vannak, szintén reménykedve, hogy valakinél majd jó helyük lesz.
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmgyűjtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest