Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
_ocsisajt
őstag
válasz baloghgabor #22597 üzenetére
🤗🤗🤗
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
_ocsisajt
őstag
Ezt osszátok már tovább plz!
https://444.hu/2022/07/10/mi-lesz-most-a-neprajzi-muzeum-etnomacskaival
Nekem nincs a fészen kívül semmilyen szósöl ekkántom és ott sem posztolok semmit sem már régen személyes okok miatt (messenger részét használom már)...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Ciccuka
veterán
-
Astroboy
őstag
-
-
nagyúr
válasz radi8tor #22583 üzenetére
Egyedül van, Őt nem engedjük ki felügyelet nélkül mert elkószál, hátul kerítés túlfelén kutya, még megeszi Ezért sajnálom kicsit, hogy itthon hagyjuk... 2-3 óra még elmegy, de többre tényleg nem akarjuk. AZ anyja kijárós, kintiként fogadtuk be, nem is bírja sokat a bentlétet, kint alszik a kertben napközben.
PLusz 1 oltása van még csak, nem akarom hogy a környék oltatlan macskáitól összeszedjen mindent is, van már egy bizonyított macska aids-es kandúr a környéken.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Ti egyedül hagyjátok őket így pár hónaposan vagy 2-3 óránál több időre nem? Mi nem merjük még, főleg az anyja nélkül nem, mert ki tudja... 7-8 órára meg főleg nem
Csak kérdezem, hogy lehet-e ebből baj?Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
_ocsisajt
őstag
Nekem még rosszabb.
Eleve hétig tart a műszakom... Viszem utána régi ismihez (most már nem közel) kocsit kasznizni, aztán vonatozok haza, majd gyalog, majd végre remélem beesek még 9 előtt otthonra. Kisasszon már biztos ott lesz az ablakban és figyelni fogja mikor jövök.[ Szerkesztve ]
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #22557 üzenetére
Hát, ha vízbe tenném, talán. 😸 Így csak gyűjtöm az ajándékait a kis qrvámnak. Mondjuk a lepkéket nem. 😁
bégé
-
Mr.Csizmás
titán
válasz baloghgabor #22556 üzenetére
/gonosz on: a toboz kirügyezik?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Astroboy #22555 üzenetére
Az új "szerelmem" ajándékba hordja be a tobozokat, faágakat, meg éjjel a lepkéket nekem. Persze, élnek még szerencsétlenek, amikor ledobja, azok meg elkezdenek kóvalyogni éjszaka, Ő meg próbálja levadászni. Utána meg alszik, mint a bunda. 😽
Hilda Cica, persze már utána:bégé
-
Astroboy
őstag
válasz Gyarmati_ #22552 üzenetére
Hatalmas kép!
Nálunk a kisasszony hamar megunta a legyek matricává alakítását az ablakon (nem is beszélve rólunk), úgyhogy átállt a lepkékre.
Múltkor a telken miután bezabált pár éjjeli lepkét a házban, kiment a kertbe nappali (káposzta) lepkevadászatra.
Miután abból is bekapott párat, közöltük vele, hogy lassan be lehet fejezni mert annyi lepke van már a gyomrában, hogy fel fog szállni. -
senior tag
-
válasz baloghgabor #22549 üzenetére
Ezt speciel nem próbáltuk, de minden mást igen. Nyakörveket elhagyják, egyéb csepegtetők sem igazán jöttek be, a fürdetés meg egyszer egyszer vicces, de ha lehet nem forszíroznám.
Ez mit jelent, hogy vény köteles? kb mibe szokott kerülni?
[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
baloghgabor
aktív tag
Már a bolhákat is kefélni kell?! 😸
Spot-on [link] van minden hónapban, és se bolha, se más élősködő nincsen szerencsére. 😼[ Szerkesztve ]
bégé
-
Sziasztok,
Ez a bolhairtó kefe vajon mennyire működhet? [link]
Van esetleg vkinek tapasztalata ilyen kefével?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Dhampir
félisten
válasz baloghgabor #22541 üzenetére
(#22543) homerhamm
Majdnem olyan, mint a kósza fekete párduc.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz baloghgabor #22541 üzenetére
Igen, csak ennyit tudok hozzáfüzni!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Dhampir
félisten
válasz baloghgabor #22525 üzenetére
Cicákkal suttogó lettél. ^.^
-
senior tag
-
baloghgabor
aktív tag
válasz PhoenixK #22532 üzenetére
Köszi, igyekszem megadni Nekik mindent, hogy úgy is érezzék. Több, mint 5ezer m2 terület, hatalmas fák, játszóház az egész nekik, plusz napi kétszeri étkezés, olyan kaja, ami jó Nekik, plusz kiegészítők. Sajnos néha utazni is kell Nekik dokihoz, meg kell nézni, hogy minden rendben van, vagy éppen azért, hogy rendben legyen. 'Sajnos' a fő attrakció elmarad mindenkinél, amit talán nem is hiányolják ők sem, hiszen ivartalanok mindannyian. 😸
bégé
-
őstag
válasz Gyarmati_ #22533 üzenetére
Félreértés ne essék: Ezt nagyon jól tudom! Csupán sorstársként felkészítem, hogy a jövőben jobb túlméretezni, pl.: AniOne Bailey kaparórúd bézs Egy nyújtózó macsek nagyon hamar végigéri!
De egyelőre nagyon jól ellesz vele, pláne, ha a gazdi rendesen lefárasztja!
szerk.: Majd' elfelejtettem: Az árnyékaink nevében is irigy vagyok! A cuccokra is, meg a készítőre is
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
Ennek a kaparófának adok kb 4 hónapot! Nem azért, mert szétszedi, hanem mert fogja vinni magával...
@baloghgabor: nálad egy macska-mennyország van!
@Tsebacsi: Nagyon cukker!
@Freddy76: Kevésbé unatkozna, tudna játszani a saját súlykategóriájában... De! Ki kell fogni egy kompatibilis macsekot hozzá, valamint felkészülni, hogy ha megvan az összhang, akkor ketten táncolnak az idegeiden!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
nagyúr
A legtürelmesebb macska-no comment!
-
Damos
tag
válasz baloghgabor #22529 üzenetére
A lényeg, hogy most már biztonságban vannak és te is nyugodt vagy.
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, sajnos ez kellett hozzá, hogy biztonságban legyen mindenki. Csak hát a 300m nem kis nagyság, és a bekerülési költsége sem kicsi volt. Bár előbb megtettem volna. (sajnos a teljesen benti tartás nem volt opció, nagyon nehezen oldottam volna meg és nem is kevesen vannak, nem teljes az összhang Náluk).
bégé
-
Damos
tag
válasz baloghgabor #22527 üzenetére
Igen, így nyugodt vagyok. Nagyon szomorú történet, amit írtál, őszintén sajnálom.
-
Damos
tag
válasz homerhamm #22516 üzenetére
Nem szoktam nézni, de pótolni fogom.
PhoenixK Köszönöm a tanácsokat, megfogadom. Egyébként egy ilyen kaparófát rendeltem neki, hétfőn meg is érkezik.
dudu5130, Tsebacsi és baloghgabor Nagyon aranyosak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az enyém benti cica lesz, nagyon féltem. Egy kertvárosban lakom panel lakótelep mellett, ilyen helyeken mindig van egy-két barom, akik mérget raknak ki, mert nem szeretik a cicákat, vagy a kutyákat.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Freddy76 #22524 üzenetére
Nálam azóta lett egy újabb, ideiglenesben, egy évre, mégegy piros Cica. De a majdnem fehér nem bírja az én piros Cicámat, így Ő Gazdira vár még mindig: 😽
Ő pedig tegnapelőtt, este érkezett, itt fog élni egy évig velem. Még nem az a kimondottan boldogság, ami sugárzik. 😼
bégé
-
Freddy76
addikt
Azt hiszem, törlöm ezt a topikot a kedvencek közül, mert egyre inkább akarok egy második cicát...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
-
Astroboy
őstag
válasz Freddy76 #22520 üzenetére
"bagoly üzemmód"
Mi "éjszakás műszaknak" hívjuk, tavasztól őszig nálunk is ez megy, csak a miénk éjjel kirándul.
Reggel hazajön, olyankor kimondottan kedves - a jó levegő meg az üres pocak ugye .
Kaja befal, ráiszik egy deci tejet és egész nap kitekert nyakkal alszik lehetetlen pózokban.Ja erre is van egy kifejezésünk: "se kép se hang", avagy "game over".
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Nálunk a macsek bagoly üzemmódban van. Egész este kint van az erkélyen, és vadászik a bogarakra. Most bent alszik a sötétített nappaliban, kb. 14.00 óta mozdulatlanul. Előbb odamentem hozzá, hogy él-e még. Nyávogott egyet (nem beszélek jól macskául, de szerintem azt nyávogta, hogy hagyjam békén és menjek a fenébe), megfordult és alszik tovább. Szerintem este nyolc körül fogom csak kiengedni az erkélyre.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
őstag
Próbálj azért határokat tanítani neki. Nekünk az egyik varázsszó a "Sok a mancs!" olyankor már ugranak is le, de egyre kevesebbet vannak tiltott helyen is (pl.: konyhapult, ebédlöasztal, akvárium teteje). Persze amikor nem látjuk, akkor...
Valamint a kaparásról idejében le kell szoktatni, legyen olyan kaparó, ami a saját privilégiuma! Sajnos ennek a késői bevezetését az ikeás mini-kanapé bánta az irodában"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Damos
tag
válasz Mr.Csizmás #22510 üzenetére
Tegnap este elindítottam neki egy részt, nem igazán kötötte le.
-
Astroboy
őstag
válasz baloghgabor #22506 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Én sem vagyok "olyan" öreg, 44 leszek nemsokára
De emléxem, hogy pici voltam és anyukám szólt ha jött a tévében az adás. Annyira imádtam. (Ha jól tudom, az eredeti első sugárzás az egyel előtti generációm élménye lesz)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest