Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van 2 kiscicám. Júliusi születésűek. Ahonnan hoztam Őket, kinti cicák voltak. Kerek 2 hétig csak itt bent voltak, hogy megszokják a helyet, a környezetet. Azt szerdán elkezdtem kiszoktatni Őket. Nem kinti macskákat szeretnék, csak mégse legyenek bezárva. A bejárati ajtómon van 1 kisablak, ami napközben nyitva van, és ott tudnak ki-be járni. Szombaton történt az eset, macska vonyításra lettem figyelmes, azonnal szaladtam ki. Bolyhi megmerevedve ott volt a földön, ha szóltam neki, akkor sem mozdult meg, csak bámult 1 irányba, úgy kellett behoznom. Viszont Foltit nem találtam sehol sem. Kerestem a környéken, az udvarban, de semmi. Többször is hallottam a macska jajveszékelést éjjel, kimentem, körül néztem, de semmi. Egész éjjel nyitva hagytam a bejárati ajtón a kisablakot, ha haza tévedne, be tudjon jönni, ki is hűlt a ház rendesen ( )
Vasárnap reggel hallottam megint a jajveszékelést, futok ki, és látom, hogy folti fent van a fa tetején, és a fa alsó részein 1 idegen macska, akivel bármit is csináltam, nem ment el onnan. Ha kővel dobtam meg, akkor sem, amikor a gereblye nyelével lelöktem a fáról, akkor azonnal vissza ugrott. Sűrű a fa alja, így nem lehet hozzá férni. Nagy nehezen megoldottam a macska kérdést, Foltit meg még nagyobb nehézségek árán, de lehoztam a fa tetejéről. Azonnal mentünk doktornénihez, hogy nincs-e baj, de hála az égnek nincs.
De azóta a saját testvérét nem viseli el maga mellett, ha megy felé, azonnal domborít, felborzolja a szőrét, és fúj. Ha van valami nagyobb zaj, vagy 1 hírtelen mozdulat, ugyan ez a jelenség van. A szeme azóta is tágra van nyílva. Ha felveszem ölbe, akkor sem dorombol, bár kicsit megnyugszik. Van nekik 1 külön kis hely, az egyik régi szekrény alja, ami be van rendezve rongyokkal, ott szoktak aludni, de oda sem megy be, sokszor csak azt látom, hogy ül, vagy fekszik, és néz maga elé.
Mit tudnék kezdeni vele, hogy a testvérét elfogadja, kicsit megnyugodjon?
A játék nem érdekli egyáltalán, van 1 kis lézer lámpám, amit nagyon élveztek kergetni, kis pattogós labdák, amik a mindeneik voltak, az sem hozza lázba egyáltalán.
Kiengedni nem merem őket, tegnap reggel óta itt bent vannak a házba, ki nem mehetnek.
Mi tévő legyek? -
Freddy76
addikt
válasz GreenGoblin #21297 üzenetére
Mi is próbáltuk a vízipisztolyt (egy pici, nem erős sugárral lövőt), de a dög imádta, alig várta, hogy "büntessük", és kergette a vizet...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
GreenGoblin
őstag
Na eljött az idő. Megérett a macsek nálunk a fenyítésre. Le van vizipisztojozva a fenébe. Korán reggel ront bont mostanság.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
_ocsisajt
őstag
válasz baloghgabor #21288 üzenetére
Bár ami nekünk rendszeresítve volt az nem gázpisztoly volt (PA-63), de mit nem adtam volna amikor bankoztam (neem, én voltam a jófiú) lecseréltem volna erre a kis aranyosra (igen, a cica is ). 🙃
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
-
nagyúr
válasz baloghgabor #21286 üzenetére
Nekem forgó dobos van, 10 mm-es gumis. Még a régi erősebb változat. Szeretem, kicsi, könnyű.
-
senior tag
válasz baloghgabor #21281 üzenetére
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz baloghgabor #21281 üzenetére
A rakott krumpli jobban tetszik, mint a macska az étkezőasztalon.
De a múltkori paprikaspray-es képed se volt semmi.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
senior tag
-
senior tag
Kiterültek.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
_ocsisajt
őstag
válasz GreenGoblin #21252 üzenetére
LYuLY! Az a nézés!!!
Én sem tudnék rá maximum csak 3 mp-ig haragudni. 🙃tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Freddy76
addikt
Üdvözlünk a világunkban.
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Ráadásul a Ti hibátok, leeresztett napvédő elé virágot tenni...
Ablakon kilesni márpedig minden bajszosnakkutyamacska kötelessége, így mégis hogy a bánatba tudná teljesíteni a feladatát károkozás nélkül? -
baloghgabor
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
homerhamm
addikt
"Nem én voltam!"
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Freddy76
addikt
Van egy félreeső kis zug a lakásban, csak egy ágy van benne, macska soha nem megy oda. Feleségem tegnap fáradt volt, a frissen mosott fehér ruhákat (ingem, lányom pólói, feleségem búlza) betette oda az ágyra, hogy majd ma elrakja. Reggel az éppen vedlő cicuka békésen durmolt a fehér cuccok tetején. Amúgy szerintem egyszer nem aludt még ott...
-
_ocsisajt
őstag
válasz homerhamm #21241 üzenetére
Csaxólok én is, hogy vigyázni kell velük!
Climate/Terrain: Your house
Frequency: Rare
Organization: Solitary or clan
Activity Cycle: Night
Diet: YOU
Intelligence: Average to highly (8-14)
Treasure: Special
Alignment: Neutral Evil
No. Appearing: 1 (1-5)
Armor Class: -9
Movement: Teleport
Hit Dice: 9
THAC0: 9
No. of Attacks: 2
Damage/Attack:1-2/1 (claws/bite)
Special Attacks: Rear claw rake, 1-2
Special Defenses: Cuteness
Magic Resistance: Immune
Size: T (1’ tall)
Morale: Elite (13-14)
XP Value: Can't beat her anyway🤓🤓🤓😇🙃
(Fúderégéjdiendiztünkmár)[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Nimrod #21234 üzenetére
Az nem is baj, ha az egeret megfogják, mert valahogy csak bejutnak a házba és nem biztos, hogy jó, ha megrágnak mindent. Habár a legegyszerűbb bejutni az egérnek a macskaajtón a macska szájában. Majd itt bent elengedi, hogy játsszon vele, majd lankad a figyelem, az egér meg gyorsan a hűtő alá. Saját szememmel láttam egyik reggel. 🤭 Azután napokig ott lesik, mikor jön elő. Szerencsére másodszorra már kivégezték. 😊
De azt nem szeretem, amikor a kis piros cicám a gyíkokra vadászik. Ha szerencséjük van, akkor csak a farkuktól válnak meg. Próbálok olyankor határozott lenni vele, de hát csak macska, nem mindig sikerül. 😐bégé
-
Nimrod
addikt
válasz baloghgabor #21219 üzenetére
Napokban nálunk is volt egyik este egy kis vadászat fali gyíkra, elvileg megúszta. De találtunk már maradványokat, szóval hiába piszok gyorsak, jók a vadászok a háznál
-
Nimrod
addikt
válasz GreenGoblin #21231 üzenetére
Maine Coon vér ha jól látom?
-
Astroboy
őstag
válasz GreenGoblin #21231 üzenetére
Erről a macskáról egész egyszerűen képtelenség rossz képet lőni, annyira fotogén.
Azok a fül-szőrök. -
arcsin
senior tag
Sziasztok! Tegnap elmentünk itthonról, és amikor hazaértem láttam hogy a cicám egyik szemgolyóján keresztbe egy hatalmas fehér csík kocsonyája van. Nagyon megijedtem hogy a másik cica esetlegesen "kihuzta" a szeme alatti fehéres részt. Nem mertem hozzányúlni természetesen. Nagyon megijedtem, aztán elment a macs enni, a fehéres cucc nélkül jött vissza.
Szerintetek lehetett csipa? Eddig 6évig sötétbarnás csipája volt (a kocsonyás állagú), ha volt. Az új lakásban kevésbé csipázik mint az előzőben, illetve 2 napja kezdődött a fűtés szezon (szárazabb lehet a levegő). Nektek esetleg van fehér csipátok ? Normális ez?
Macska úgy tűnik rendben van. Kajálás után lefeküdt aludni, ma reggel megfigyelem de eddig semmi különös. Jól van, nem hunyorog vagy ilyesmi.
-
senior tag
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
homerhamm
addikt
válasz baloghgabor #21216 üzenetére
Hogy neked mindenre van egy képed!
-
Ciccuka
veterán
-
gergo5991
őstag
-
Astroboy
őstag
válasz baloghgabor #21209 üzenetére
Olyan mint egy mini-oroszlán rezervátum
-
homerhamm
addikt
válasz baloghgabor #21209 üzenetére
Ez melyik megyébe van?
-
homerhamm
addikt
válasz baloghgabor #21207 üzenetére
Tök jól néz ki, hangulatos.
-
homerhamm
addikt
válasz baloghgabor #21203 üzenetére
Én azért ilyen helyen biztos nem laknék, ami ennyire el van zárva a külvilágtól. Kb. az az út ott nem ís út, hanem egy kitaposott ösvény.
-
nagyúr
válasz baloghgabor #21203 üzenetére
Venni kell egy kistraktort tolólappal az elején.
-
homerhamm
addikt
válasz baloghgabor #21200 üzenetére
Nyithatnál macskakajaboltot is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest