Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Én embernek nem nevezném, aki ilyet művel! Nekem a Cicómat lőtte meg a "szomszéd", csoda, hogy túlélte. A Cica is, meg az elkövető féreg is. Sajnos utána még egy évig élt a Cica, most februárban halt meg. Remélem hamarosan megy utána a szomszéd is? Egyelőre rendőrségen nyomozati szakaszban van az ügy. Sajnos sok eredmény nem várható, de bízom benne, hogy a többi esemény, ami a nyakába zúdul, arra készteti, hogy búcsúzzon el hamarosan.
bégé
-
bul07
nagyúr
Vannak még ilyen emberek , had ne mondjam miét kellene ellőni
Amúgy simán lehetett légpuska
Mert egy 20 - 30 - 50 netán 200Joule-os lépuska már irtózatosan erős
Egy 22 töltény torkolati energiája kb 140 JouleAmúgy simán lehetett egy vadász is
Mert ha a falu szélén lakik azok képesek pár száz méterre a falutól lelőni kis golyóssal(22) a macskákat
Ha már a "fő" vadász ilyen beszédeket tart akkor egy macska mi a vadászoknak, és akkor mondja valaki a vadászokra hogy természetvédők, frászt bendő védők(nehogy már más egye meg előlük)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki macska menhelyet, ahol van még hely?
Talált anyacica 2 kölyökkel. Kb 5-6 hetesek.
Jól néznek ki, kölyköknél minimális fül atka van. Budapest és környéke -
btraven
őstag
Kertemben vannak vakondtúrások, friss földek.
Macska miért nem odacsinál? Hanem inkább bele a sűrű borostyánba ahol nem is látom, meg nehéz kitakarítani. -
arcsin
senior tag
Bolha es kullancs elleni csepptől elkezdett hullani a macska szőre, ma este lesz 24órája hogy becseppentettük. Fürdetés még segítet rajta?
-
Freddy76
addikt
Voltam az OBI-ban, tényleg más.
Nekem pénzem van, időm nincs (elnézést, nem nagyzolni akarok, de tényleg ez a helyzet...), és a legózáson kívül más barkácsot nem vállalok... Amúgy ketten kb. 8 órát voltak itt, a munka pedig nagyon igényes és esztétikus, emellett baromi masszív is. De persze, egy egyszerűbb megoldás is betölti a célt, és ha valakinek van ideje-kedve-tehetsége-eszköze, nyugodtan belevághat.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
NoLF
veterán
válasz Freddy76 #22389 üzenetére
Ertelek, akkor csak nagyon ugy nez ki mint az a halo.
en szemelyszerint egy petakot nem adnek ilyen jellegu munkaert raadasul barkacsolni is szeretek es jobban szeretem a megkeresett penzemet annal, minthogy kidobjam par oras melora valakinek, kb 10xes aron. Ha a vakond nem ragja el akkor a macska se, egy eve van meg a catio-nk es harom nehezsulyu gyepalja folyamat, es imadjak.
persze nyilvan megertem ha valaki megcsinaltatja es profi melot akar, mert nyilvan azt is kapja, de en csak nevetgelek az ilyen melokon amikor meglatom az arakat
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
btraven
őstag
Fierce looking face!
[link] -
nagyúr
1 hónapos a kismacs, Anyu viszont egyre nyugtalanabb a bezártságtól.
Félek kiengedni, mert lehet fél napig nem jön vissza amilyen kelekótya vagy a "nemgazdi" beviszi magához, a csöppség még nem jött le a tejről (eddig nem is próbáltuk mással etetni).Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freddy76
addikt
válasz Gigi01 #22381 üzenetére
Nekünk ők csinálták. Az itt-ott kapható hálók sokkal olcsóbbak, de nehéz (vagy éppen lehetetlen) szépen megcsinálni, rondák, nem biztonságosak, vagy éppen a macsek nem tud felmászni rajta (mert ha kint hagyjátok az erkélyen, akkor felmásznak, az tuti). Mi megcsináltuk nyithatóra, így ki tudunk akasztani virágládát (vagy éppen ki tudom dobni a karácsonyfát, így nem kell keresztülvinni az egész lakáson és lépcsőházon). Macska imádja, fel-le szaladgál a hálón, és normálisan néz ki.
-
Gigi01
őstag
Valakinek tapasztalata a Cat Net Macskaháló-val?
Idén tervezem az erkélyemet átadni,a macskának,behálózva.
És rájuk gondoltam,vagyis őket találtam. -
newmoonlight
senior tag
Köszi mindenkinek!
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Ciccuka #22375 üzenetére
Sajnos nagyon hamar 'váltanak' a bolhák és egyéb élősködők. Azaz rezisztensek lesznek, azok maradnak életben, amelyek immunisak és szaporodnak tovább, a szer pedig lassan már nem ér semmit ellenük. Eddig volt Broadline, eléggé széles spektrumú szer, de a doki szerint lassan már ez sem jó. Lett NexGuard helyette, ez még most teszi a dolgát. Szintén csak dokinál, vagy állatgyógyszertár.
bégé
-
Ciccuka
veterán
válasz newmoonlight #22373 üzenetére
Nálunk is vakaróznak a cicák, pedig kb. 2 havonta be vannak spot-on-ozva valamivel. Már mindent próbáltunk, de semmi se volt elég hatásos. A drága Frontline és az Advantage se ért semmit se.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz newmoonlight #22373 üzenetére
Valószínű rühes a cica.
Attól lesz rühes, hogy valami parazita (általában bolha, atka) legyengíti az immunrendszerét, hogy észrevétlenül tudjon élősködni rajta. A mi cicánk bolha elleni cseppet kapott a nyakára és valami injekciót azt hiszem immunrendszer boostolásra. De nem egyszeri kezelés volt. Asszem'Ha semmiképp nem akarod állatorvoshoz, akkor próbáld ki ezt: Flumax
Amúgy jó pénzért van olyan is, hogy az állatorvos kijön házhoz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Tudnátok segíteni? A lányom macskája állandóan vakarózik, annyira, hogy helyenként már a szőre is kikopott. (Állatorvoshoz vinni reménytelen, mert nem hagyja magát megfogni.) Létezik valamilyen gyógyszer, amit be lehet adni neki táplálékba keverve?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
vendingo
veterán
Sikerült beadni egy fél féreghajtót a macskának, a másik felét kiszagolta, és nem ette meg. Remélem hat valamit így is. Rányomtam a frontline-t is, kiszedtük belőle a maradék kullancsokat. Talán már rendbejön, nagyon barátságos simogatásmániás macska. Gyorsan tanul, okos kis dög. Nehogy úgy járjunk, hogy valakinek megtetszik és hazaviszi, vagy ezt is megmérgezzék. Az utóbbi 2 macskával így jártunk.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
senior tag
-
dudu5130
őstag
A két rossz csont még eléggé távolság tartó, ha összefutnak úgy 2-3 méteres távot tartanak és megy nyavogos morgos dumcsi, de általában az új [Milli cica] az ellensegesebb. Azért Lujzi cicát sem kell félteni. Remélem megbekelnek és el lesznek egymás mellett.
-
G@ben
addikt
Ha szülés után 2 nappal a macska véres hátul, az mennyire normális? Eddig nem volt az.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
dudu5130
őstag
Sziasztok.
Hozzánk került sos-ben egy cica. Kinti lány cica ahogy nekünk is van már egy kinti szintén lány cica. Az első találkozásuk nem igazán volt barátságos. Egyelőre be van zárva a kazánházba, szegény még nagyon fél. Hogy érdemes kezdeni az összeszoktatast? Pláne, hogy mindketten kintiek, nem szeretnénk, hogy az új cica meglepjen egyből. -
vendingo
veterán
Köszi a tippeket, én is hasonlóra gondoltam. Régen fecskendős féreghajtót adtam a macskának.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Anyukám befogadott pár hónapja egy göthes kismacskát. Folyamatosan zabál, de nagyon sovány. Sárga vékonyat fosik. Ez lehet azért mert esetleg férges?
Vettem neki féreghajtót, meg kullancs ellen frontline-t, mert fullon van parazitákkal. Vadtartásban van a város melletti telken.
Tablettás féreghajtót hogy érdemes beadni neki?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
őstag
-
Freddy76
addikt
Szerintetek mennyire kitolás a cicával, ha lelépünk 10 napra? A cica benti, csak az erkélyre szokott kimenni, és nem a bújós fajta. Persze elvárja a hódolatot, örül is a siminek, de ő nem jön oda, nekünk kell elmenni az urasághoz... Egy ismerősünk, aki egész nyáron a környékünkön dolgozik, reggel és este is bejön 1-1,5 órára, játszik vele, megeteti, cserél vizet, tisztít almot - ez tavaly is így volt, akkor egy hét után egyáltalán nem látszott a macsekon, hogy a legcsekélyebb mértékben depressziós vagy mérges lenne. Emellett a 10 nap alatt lenne 2-3 olyan éjszaka, amikor anyósék ott aludnának nálunk, tehát akkor egy délután-éjszaka-délelőtt lenne társaság.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Ciccuka #22343 üzenetére
Hát, nem tudom, ilyen helyről én nem vennék tápot. Na meg a 4% hústartalom nem valami sok. Az említett SMILLA is sokkal jobb nála és árban se sokkal drágább. Nem érdemes spórolni rajtuk, mert Ők csak éhesek maradnak és esetleg betegek lehetnek ezektől. ZOOPLUS-on vannak jobb tápok sokszor elfogadható áron.
bégé
-
Ciccuka
veterán
válasz baloghgabor #22340 üzenetére
Ilyet vettünk most tápot, de nem ízlik nekik annyira, mint a Friskies.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
-
arcsin
senior tag
válasz baloghgabor #22340 üzenetére
Nálunk 20kg kaja + 3vagy4x 10kg alom szokott lenni. De előre szoktam szólni a futárnak hogy fel ne hozza nekem a negyedikre, mert megy a garázsba.
-
arcsin
senior tag
Smilla nedves és száraz tápok, valamint jutalomfalatok 10% os akcióban a zoopluson.
[link]A speciálisabb(urninary, kasztrált, sensitive, gabonamentes) tápok is 1000ft/kg alatt.
-
baloghgabor
aktív tag
Nekem több, mint tíz éve volt egy piros lány Cicám, ami eléggé ritka Náluk. De sajnos belehalt az első szülésbe. Nagyon hozzám nőtt, a mai napig nem tudom elfogadni, még mindig élhetne. Azóta lett egy másik Garfieldom, de hát Ő más temperamentum, más egyéniség. Szeretem Őt is, de Piros Cicámat sose pótolja más. 😿
Most nézem, 2008. január...
bégé
-
bul07
nagyúr
Nézegettem a Drive tárhelyet mert izél hogy nemsoká betelik
És ilyen videót is találtam
Hát megnézve most is elszorul a szívem, nagyon hiányzik 😥
Lassan közeledik a 4éves évfordulója hogy elment( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
A szomszéd középhosszú szőrű macskáját szoktam pesztrálni /ezt a gazdija tudja és támogatja/, mert a gazdija nem tartja rendben. Többször kaptam ismerős macskástól Stronghold bolhaírtó cseppet, ez bevállt.
Kérdés, hogy Sztonghold csepp vényköteles-e vagy tudok-e állatorvosi vény nélkül venni? A macskát értelemszerűen nem tudom vinni, mert nem az enyém.
Előre is köszi!
üdv
J -
btraven
őstag
Űrhajós macska
[link] -
senior tag
-
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Most járt itt az állatorvos.
Az egyik macskámnak fogínygyulladása van.Nem adott rá neki semmit, mert nincs nála és ami volt ecsetelő azt meg már kivonták a forgalomból a patikában.
Ha volt valakinek ilyen jellegű gondja közületek azt mivel kezelte a cicust.
Előre is köszi!
Edit : Nézegettem itt a web állatpatikákat, de nem vagyok előrébb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz Dhampir #22310 üzenetére
Köszönöm!
Anyukát elvittük dokihoz, jól tettük, mert lázas volt. Kapott infúziót, gyógyszereket és most itthon végre evett is. Ha holnap jól lesz, akkor nem kell ultrahangra visszavinni.
A megmaradt pici jól van, eszik, Anya vigyáz rá.
Köszi mindenkinek, és vigyázzatok Ti is egymásraMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
btraven
őstag
[link]
Fontos cica. -
nagyúr
válasz Freddy76 #22307 üzenetére
Van 2 bejárós cicánk (az egyik az aki szült), ők messze okosabbak, mint a szomszédban lévő Border, de ez sajnos inkább a kutya gazdáját minősíti, nem a Bordereket. Nagyon jó barátunknak van 2 is, nagyon okos és aranyos kutyák.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freddy76
addikt
-
nagyúr
válasz Gaben92 #22304 üzenetére
Köszönöm neked is.
De sajnos a tesó is túrta, hiába volt az egyik cicin, ha a kicsit próbáltuk rátenni egy másikra akkor odafurakodott.
Az anyán nem láttam, hogy eltolta volna, sőt most nem eszik tegnap este óta semmit, remélem csak szomorú és nincs valami más baja neki se.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Gaben92
őstag
válasz Tsebacsi #22299 üzenetére
Tudom, hogy nem vigasz de nem tehettél volna semmit. Nagy valószínűséggel a kicsit nem a tesója túrta ki, hanem az anyjuk. Ha három halva született akkor benne van a pakliban, hogy a negyedikkel is volt valami és az anyacica ezt megérzi. Mi is átéltük korábban, 4 gyöngyörű kiscica, látszólag ugyanolyanok de az egyiket egyszerűen mindig kilökte az anyjuk és nem is lehetett megmenteni.
Aztán jött a következő történet... A három megmaradt kicsi 2 hetes volt mikor az anyjukat sajnos elkapta egy kutya. Még ilyen "idős" kornál is csak 10-20% esélyt adott az állatorvos a túlélésükre de a háromból kettőt megmentett húgom. Fecskendőből kellett őket etetni szigorúan csak kecsketejjel, két óránként egészen 4 hetes korukig, utána pedig 4 óránkánt. Szegénykémnek nem sok alvás jutott abban az időszakban.
Szóval hidd el, ti megtettetek mindent, innentől az anyacicán múlik mindent, úgyhogy ne rágódj miatta.
Részvétem a kicsik miatt. :/
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest