- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz akela91 #35558 üzenetére
Kultúráltnak néz ki a bele, persze ez alapján bármit mondani rá nem nagyon lehet. Potenciál meg van benne, hogy tényleg jó legyen és valószínű nem rontották el ha már ennyiszer újratervezték.
vodkaboy22: Sok opát szerintem a balanced / unbalanced miatt tették, de ez csak feltételezés.
Amúgy hozzá lehet kötni erősítőt, szóval akinek ezzel van baja az "tuningolhatja". Portable cucc miatt gondolom amúgy se sokan használnák Planarral és hasonlókkal.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz akela91 #33702 üzenetére
Köszi! Nagyon jó párosítás. Igen PC, de a jobbik fajta integrált hangkártya az ASUS DGX-et vissza is vittem, amikor meghallgattam az alaplapi helyett.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
tom_tol
addikt
-
Dorien
veterán
válasz akela91 #29829 üzenetére
Haha, az én barátnőm is pszichológus. Övé a Sennheiser HD650.
Én dedikált erősítőkkel sem hallottam, hogy olyan hú de nagy változáson ment volna át a HD650 az E10-hez képest, mint ahogyan azt egyesek előadták. Mondjuk a karakterük direkt mélyorientált volt, ami inkább az AD500X-hez passzol.Az igaz, hogy a kognitív disszonancia elkerülése miatt is próbálunk önigazolást keresni az újabb audiocuccok vásárlására utólag és részben emiatt hisszük azt, hogy amit vettünk az tényleg jobban szól. De azért egy felnőtt ember be tudja ismerni a tévedéseit és ha jó áron vásárolt, akkor minimális veszteséggel túl tud adni az adott cuccon.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
válasz akela91 #29827 üzenetére
OK, de ez már az épelméjűség határa, azt gondolom te is érzed. Egy ésszerű, értelmes döntéshez elég egymás után meghallgatni a két (régi és új) rendszert, hogy van-e olyan hallható különbség ami indokolja / indokolta a befektetést. Ha nincs, akkor nem kell megvenni / el kell adni a francba.
Nálam nemrég vendégszerepelt két erősítő. Szépen szóltak, de egyik sem adott annyi pluszt, hogy megvegyem őket. Pedig kimondottan jó ár/érték arányú cuccok legalább 20-30 ember véleménye szerint. Így maradt a Fiio E10 saját erősítője. Lehet, hogy egy jobb DAC-cal jobban kijött volna a különbség, franc tudja...
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
raverke
tag
válasz akela91 #27925 üzenetére
Na igen, eléggé meggyőző leírás, de kérdés hogy személyesen hol lehet meghallgatni? Találtam a neten pár boltot, szalont, ahol meg lehet venni, de sehol nem volt készleten, csak megrendelésre.
Mivel az ASUS Xonar D1-el hallgatnám, még az is kérdés, hogy milyen AMP+DAC kellene hozzá.
Kizárólag Film nézésre használnám, az említett 5.1-es hang végett.
Esetleg van másik füles, ami erre a célra jó? Csak mert a 70-80 ezer forintos fejes+ hozzá az erősítő elég húzós összeg.
Egy jó minőségű fülessel, kb 30-40 körül és hozzá az erősítő ár/érték arányban jobb lenne. 70-80-ból a teljes szettet jó lenne öszehozni, de inkább kevesebb összegből.
-
.DLL
veterán
válasz akela91 #28137 üzenetére
Viszont ott a DT770 Edition, ami hasonló karakter, és zárt, van mélye rendesen, "fun" hangúnak mondanám, nem unalmas! Vagy T70-et ajánlanám még, az egy felnőtt, komoly fejes, csak hát kicsit kilóg a keretedből.
Ha külföldi rendelés játszik akkor szóba jöhet még az AHT-A900X is. Denonokat nem ismerem személyesen de nem szónak mélyhiányról a vélemények, az biztos : D szóval érdemes azok közül is néhányat meghallgatni.Szek.: rossz címzés
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
p_adam
addikt
válasz akela91 #27449 üzenetére
Nem valószínű mivel nincs különbség a sima és a limitált között (és árban sincs nagy különbség).
Pl. egy ATH-ESW10JPN tényleg többet érhet most mint anno az új ára mert eleve alacsony volt a darabszám és valóban különbözik a "sima" modellektől külsőleg és belsőleg is.
A Grado HF-1 és HF-2 (ami ennél jóval "limitáltabb" széria) sokáig jóval többet ért mint az új ára, aztán egyszer csak nem lett rá igény, és leesett az áruk.
Mostanában azoknak a fejhallgatóknak megy felfele a drága amik eleve baromi drágák és ritkák voltak és csak még egyre ritkábbak lesznek - bár ez se mindig igaz. -
-
vodkaboy22
addikt
válasz akela91 #27330 üzenetére
Nem nem ugyanaz a kettő fejes párnája. A 990 párnája sokkal puhább valószínűleg nem is szigetel egy picit se. A DT770 párnája keményebb, de szigetel is nem annyit mint a bőr de szigetel.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
-
törölt tag
válasz akela91 #27290 üzenetére
Ez már egy fokkal több információ.
Az ajánlott, szerelendő gitár-/mikrofonkábel mellett például előreszerelt Klotz is eléggé kiszámítható ár-érték arányú és hangkarakterű az adott célra, az általad rászánható pénzkeretben. De ha már úgyis van otthon erre használható "felesleges" kábeled, akkor én is inkább azt ajánlom.(A kérdés több okból is rossz volt, érdeklődés esetén szivesen elmondom, hogy miért - még érdekes lehet a későbbiekben.)
-
contaxg
veterán
válasz akela91 #27290 üzenetére
Teljesen jól tetted fel a kérdést, ne kérj elnézést.
Végy inkább 2 méter stúdió (gitár vagy mikrofon) kábelt (1000-1500Ft) tegyél rá 4 elfogadható csatit (450Ft/darab) és garantáltan jobban fog szólni.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
-
Ati1979
veterán
válasz akela91 #25667 üzenetére
A párnát nem nagyon nézegettem. Az anyaga nagyon kényelmes / kellemes. Azt nem tudom, hogy ez az új párna mennyit változtat a hangzáson.
Amúgy barna színű változat nagyon vagányul néz ki. Meg a cserélhető kábel is egy pozitív dolog.
Csak sajnos a hangzás maradt a régi...
Állítólag ugyanaz az egész fejes mint az m50. Esetleg a párna miatt szólhat jobban / másképp.
[ Szerkesztve ]
-
eightykid
csendes tag
válasz akela91 #22502 üzenetére
A leírás és a youtube-review alapján a nyomáson is változtattak, ami szerintem az M50 egyetlen valós hátránya - ez persze fejmérettől is függ, hosszútávon mindenesetre nem a legkényelmesebb viselet. Szóval tényleg okos volt ez az upgrade. Váltásnak a Beyerdynamic DT 770 Pro volt eddig kinézve (kipróbálva még nem), a széleskörű pozitív visszhang és a ránézésre is kényelmesebb kialakítás miatt, de ha valami oknál fogva mégsem lesz szerelem, jöhet az M50x. (És akkor már két M50 lesz eladósorban )
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
-
bmakszim
senior tag
válasz akela91 #15773 üzenetére
Miután öcsém vett egyet, kipróbáltam. Akkor még az Alessandrohoz szokott fülem nem sokáig bírta. Később bejáratva is adtam neki egy próbát, de azóta se értem miért számít best-buynak. Én csak iszonyat nagy brummogást, meg némi cincogást hallok belőle és azok is olyan műnek hatnak.
Szerintem. -
jerry311
nagyúr
válasz akela91 #12089 üzenetére
Igazabol ugy altalanossagban erdekelne, hogy merre erdemes elindulni ilyen fulesek teren, ezert nem is irtam konkretunokat. Ha jol tevedek 300 Ohm-ig kepes jol meghajtani fejhallgatokat az E17.
Na de mindegy, lassuk a reszleteket.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Iroda. --> Zart fules lenne a legjobb, hogy kifele ne zavarjon, befele pedig egyfajta bullshit protector szerepe legyen.Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás. Inkabb modernebb zenei stilusok fele.Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~50k HUFVezetékes vagy vezeték nélküli?
Kizárólag vezetekes.Circumaural vagy supraaural?
Csak circumaural.Zárt vagy nyitott?
Zart vagy ha nem akkor is kivalo legyen kifele es befele is a zajcsillapitasa, se ki se be ne legyen tobb athallas mint egy zart fulesnel.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nelkuli.Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Alapvetoen melyorientalt vagyok, de nem szeretem ha az egesz hangzas eltolodik ebbe az iranyba. De inkabb valami semlegeset keresek aztan ha akarom EQ-val lehet kicsit tologatni. (vagy nem?)
Mire figyeljünk oda, honnan vásároljunk?Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
FiiO E17, de mivel ezt ajcsiba kaptam es mivel tul szepen szol az eddigi hangforrasokhoz kepest lehet, hogy nem all meg a dolog egy uj fulesnel. Azt hiszem ez valami betgseg lehet. -
Ati1979
veterán
válasz akela91 #10376 üzenetére
Kettőt már semmiképpen nem.
Mondjuk szerintem szándékosan nem is lőnék ilyenre. Inkább valami plüss macira. Az sokkal többet ér.
Mert nem tudnék a termékkel mit kezdeni.
Annyira nem akarok most kicseszni senkivel, hogy ilyet adjak neki.
Szerintem odadnám a kutyának. Az jól el lenne vele.[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz akela91 #7474 üzenetére
Meg is lepődtem volna, ha lecseréled az M50-re.
Eszméletlen, hogy mennyire sz*r igényeik vannak az embereknek zenehallgatás oldalon. Hazahozott munkatárs munkából, volt a kalaptartóba 2 középsugárzó meg a csomagtartóban 1 sub..meg elöl 2 semmi hangszóró..hát nem részletezem mit éltem át..hazaérve feltéve a fejest felüdülés volt.
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
válasz akela91 #7465 üzenetére
Új/ alig használt állapotban 30-35k-t adnék érte, de nagyon réteg fejes ezzel a méllyel. Az anyaghasználatra nem lehet panasz. Aztán lehet látni, hogy volt ~40-50 Fontért külhonban, ami ugye ~20k. Ha magyar garanciás, az már más tészta, mert akkor ki lett érte fizetve a 45-55k HUF, de nem vagyok meggyőződve róla, érdemes sokat a papírra áldozni, ha meghallgatás alatt nem mutat hibát.
Sum: első mondat, szerintem 30-35k reális érte. Nekem nem kéne továbbra sem.(#7474) akela91
Az az ár teljesen jó ittho is tovább tudod passzolni némi haszonnal, aprón simán elmegy 30k-ért azonnal, 35-ért kis várakozással - szerintem.
A 40 angol fontra még jön azért a szállítás, vám(?), miegyéb, szóval hamar lesz 25k. Szerintem nem veszítenél vele, olcsóbb nem nagyon lesz.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
PuMbA
titán
válasz akela91 #7215 üzenetére
Így van A 27 éves színes Videoton TV-nket például nem lehet elpusztítani, pedig direkt bedugva hagyjuk hipernagy viharba jópár éve, hogy vigye már el valami, de semmi. Becsapott a villám itt a háztól 10m-re egy villanyoszlopba (pont láttam is), a környéken beszart minden, de ez csak bekapcsolt magától egy pillanatra és semmi baja nem lett
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz akela91 #5373 üzenetére
Alapvetően 3 forrásból jön SRH440 az országba. 1. Ausztria 24500 2 Szlovákia 24800. 3. Hazai importőr 30000 (ajánlott végfelhasználói). Ebből az elsőt erősen kerülném, mert csak egy év garival adják..
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz akela91 #5366 üzenetére
Biztos van olyan összeállítás ahol jó, de nekem a Lavry-ról nem tetszett.. Igazából egyre kevesebb az időm (és a kedvem) arra, hogy kitaláljam mivel lehetne jól hallgatni. Te mivel használod?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz akela91 #5297 üzenetére
baluka26:
Nos néztem azokat is. M50 és 840. Itt is nagyon látszik az a mélyevágás. Pont az amit lehet hogy már nehéz hallani, de érzed. Tehát az alacsony frekvenciatartomány, ami beremegteti a dobhártyádat is kb. nekem pont az kéne amiből erősen lecsíptek Shure-éknál.
De lehet, hogy hozzá tudnék szokni...
Egyébként a hangképén kívül, nekem a felépítése sem tetszik a Shure-nak. Kövezzek meg, de nekem gagyinak tűnik, de nagyon. Hiányzik belőle a fém és a minőség érzet, ami fontos lenne a hosszútáv miatt. De cáfoljatok meg, ha nem így van.
-
titán
válasz akela91 #4615 üzenetére
December elején vettem amerikai ebayen egy monitorpárt, és a pár második darabját csak ma fogom megkapni, pedig egyszerre adták fel őket ebay global shippinggel. Ha Az eladó csak ezt a lehetőséget ajánlja, javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el, mert borzalmas szolgáltatás. A tracking megállt Amerikában, és a helyi kiszállító, a GLS szarik a világra, majdnem visszaküldték a csomagot, mert elsőre nem sikerült a kiszállítás. Ők nem telefonálnak, és nem hagynak üzenetet sem, én meg nem tudom, hogy melyik szállítónál és mikor keressem, mert nincs tracking. Csak a vakszerencse miatt sikerült végül megkapni.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
baluka26
nagyúr
válasz akela91 #4615 üzenetére
Nem lehet karácsonyi baszakodás, mert 2-án vettem eBayen egy pénztárcát egyik ismerősömnek, szintén Royal Mail-lel, ami csak sima légicsomag volt tegnap megjött. Szóval nem tudom.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz akela91 #3283 üzenetére
hmm,azt hittem analógon csak annyit tud az alaplapi, ami hátul kijön, eszembe nem jutott, hogy az előlapi erősített. úgyhogy veled örülök a grátisz kártyának.
ear:ugyan nem hallottam ezt az audisont, de ez a cikk egy ráébredés,hogy csalnak a wattokkal az autóhifiben?
[ Szerkesztve ]
-
eightykid
csendes tag
válasz akela91 #3233 üzenetére
Egyrészt zenefüggő, másrészt én tényleg nem találtam olyan véleményt (talán egy darab volt), amelyik extrém soknak találta a basszust. A basszus milyenségébe többen 'belekötöttek', mint a mennyiségbe. SRH 440-hez viszonyítva (már ahol találtam ilyen összehasonlítást) egyértelműen jobb volt, az SRH 840-es persze legtöbbször verte, bár ott is volt, aki szerint az M50 összességében jobb. Sőt, még MDR7506-összehasonlításban is volt egy-két érdekes vélemény. Általában mindenki elmondja, hogy stúdiókba milyen frekvenciagörbe javasolt, de sokan köztük elmondják azt is, hogy szerettek zenéthallgatni az M50-nel és - ez visszatérő motívum - ár/érték arányban bőven király. A stílusoknál rendre felhozzák, hogy rock-metal zenéhez jól illeszkedik. Énekhangnál szokott vele állítólag gond lenni és a (némileg) megemelt basszus elnyomhatja a közepet bizonyos zenéknél. Eddig oké. Ha ezeket olvasom, nekem sem kéne. Nekem egy monitorfüles kell, nem egy 'búgócsiga'. Na de mit tegyek, ha a 440 elég karcsú? Én rockzenét veszek fel, mint gitáros és 90%-ban gitáralapú zenéket hallgatok - kevesebb jazzt, mint rockot/metalt/bluest. Illetve vannak remixprojektek is - többnyire gitárral spéket úgynevezett 'tánczene', vagy mi... Igen, tudom: "nyócnegyven"!!4négynégy. Lehet. Még az is lehet, hogy harmadszor is visszamegyek cserélni, bár ahhoz már pofa kell. Egyelőre kizártnak tartom, hogy ANNYIRA mélyplusszos legyen, hogy ne lehetne megoldani. Rátolsz egy lazább high-pass filtert a masterkimenet sávjára és meg van oldva. Különben meg boostolgatni kéne a basszust, meg kísérletezni, hogy akkor most 50Hz-en adjak még ré, vagy 67Hz-en, vagy mi. Egyszerűbb a highpass filter, HA tényleg annyira gáz a basszus. Amit legalább hallok és korrigálok. Jobb, mint, ha nem hallanám az alját. De ez csak az én véleményem. Komolyzenénél biztos jobb más karakterisztika. Tehát még egyszer: komolyabb audiofil oldalak elmondják, hogy hát igen, nem biztos, hogy ezt kéne stúdiómonitoringra használni, a karakterisztikája miatt, de egyébként meg baromi jó füles.
-
contaxg
veterán
válasz akela91 #3233 üzenetére
Hmmm.. szerintem elektronika függő is a dolog.
Ezért is van, hogy van, hogy valakinek ez nem zavaró.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
-
DBAtti
aktív tag
válasz akela91 #2447 üzenetére
"Nálam olyan még nem volt, hogy valamire csettintettem, ej de jól szól ezzel, aztán a másik stílusban nagy csalódás."
Valahogy így szoktam meghatározni egyébként magam számára, hogy jó-e egy fejhallgató. Ezen belül előfordul, hogy valamilyen stílus jobban áll az egyiknek, mint a másiknak, de olyan nálam nem lehet hogy "teljesen alkalmatlan" valamire. De ki tudja, lehet hogy még változik ez a véleményem az idők során.
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
törölt tag
válasz akela91 #2440 üzenetére
Ez is az oka, de amit én mondok, annak a fő oka az, hogy a fejhallgatók többsége úgymond "túl informatív", "túl transzparens", legalábbis a valósághoz képest. Olyanok a fejhallgatók, mintha az élőzenét nem a nézőtéren ülve hallgatnád, hanem mintha minden egyes hangszer mellett ott állnál egyszerre, esetleg beledugnád a fejedet a hangszerek testébe - mondom ezt persze kissé demagóg módon sarkítva, de azért érthető gondolom a hasonlat. Need kolléga ezt írja a Denonnal kapcsolatban: "Én szeretem a mélyet de ez mindenre rá ült nem volt közép..na meg magas sem." Én meg azt szoktam hangsúlyozni, hogy a kocertterem nézőterén hallható élőzenéhez képest még a(z okkal) basshead fejesként számontartott Denon D1100 hangzási tónusa is, túl világos, mondhatni még ennél sem "ül rá eléggé" a mély a közepekre és magasakra, még ennek is "túl sok" a magasa. Ezzel együtt persze tudom, hogy a D1100 (és néhány társa) valóban túlzottan basszuskiemelt, tehát amikor ezen téma körül dödögök, akkor arra akarok rávilágítani, hogy a fejhallgatóknak bizonyos módon csalniuk kell (főleg ha a frekvenciamenet-mérési görbéket nézzük), ha a zene "valóságos hangtónusára" akarnak hasonlítani a hangjukkal, és nem a "fejhallgatós hangtónusra". Itt persze rögtön igazat is adok (#2442) schawo (és (#2443) krichd1) hozzászólásának, hogy ez a fajta csalás, amit a Denon mutat, erősebben kiemeli a mélyeket (lásd például a bőgőket), mint amennyire a valós zenében a valós nézőtéren általában halljuk őket (de amint krichd1 is írja, ennek oka leginkább a teremnagyság), tehát elismerem, hogy amit a Denon D1100 esetében nyerünk a réven, azt egyúttal részben elveszítjük a vámon. Ilyen szempontból például a Marshall Major hangzási balansza, frekvenciagörbéje közelebb áll ahhoz az "optimumgörbe-szerű" hangzási balanszhoz/frekvenciagörbéhez, vagyis "középsávorientáltsághoz", ami az élőzenét általában jellemzi, de a Major-nél meg emiatt túlzottan hiányoznak a legmélyek (és a legmagasak). Számomra ilyen szempontból a megfizethető árkategóriában etalon-féle a KOSS Pro4 néhány altípusa, amelyeket általában fojtott, információszegény fejhallgatóként írnak le. Az általam elvárt hangzási balansz szempontjából a magasabb árkategóriákban természetesen közelebb kerül néhány fejhallgató ahhoz, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon, - lásd talán például az Audeze LCD3-at, de (mondhatnám) az sem eléggé "tompa", az is "túl transzparens"...
Ha már a mérési adatok szóba kerültek, a Denon D1100 típusú "mélykiemelős" frekvenciagörbével ellentétben azt senki sem kéri számon a fejhallgatókon, hogy a frekvenciagörbéjük 6-10ezer Hz körül kezdve meredeken lekonyul (merthogy még így is "túl sok" a magasuk, "túl transzparensek" a valós zenéhez viszonyítva).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz akela91 #2436 üzenetére
Lásd a need-hez intézett véleményemet fentebb.
Én azt szoktam mondani, hogy nem a Denon D1100 hangzása a kirívó, hanem inkább az áll közelebb a valósághoz, ellentétben majdnem az összes többi fejhallgatóval, amelyek hangja, hangzási tónusa (ritka kivétellel) nagyon távol áll az élőzene hangzási tónusától. Az élőzene hangzási tónusát a fejhallgatókhoz képest általában sokkal jobban megközelítik a hangdobozok. Ha veszünk egy világos tónusúként, kissé magasba húzóként, informatívként, széles terűként számontartott hangdobozt, ugyanazt a hangzási arányt fejhallgatóként tompának, mosottnak, szűk terűnek értékeli a fejhallgatózók többsége. Szerintem nem a Denon, hanem majdnem az összes többi fejhallgató hangzási tónusával van baj, - ez persze kifejezetten kisebbségi (sőt inkább egyedi ) véleménynek minősül itt a topikban, alkalomadtán hülyének is néznek érte, de azért néha elmondom. -
need
addikt
válasz akela91 #2427 üzenetére
ennek nincs akadály a Pesten lax..fogod magad és elmész a Westendbe..ott van a Media Markba
én ott halhattam + majd arra gondoltam hogy venni akarok én egyáltalán fejhallgatót?
Én szeretem a mélyet de ez mindenre rá ült nem volt közép..na meg magas semD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
DBAtti
aktív tag
válasz akela91 #1492 üzenetére
Node csak offolnék még egy kicsit...
Van még rajtam kívül olyan, akinek a zenei minőségre való igénnyel együtt változtatott a zenei ízlése? Mármint nem ilyen pálfordulásként, de kénytelen vagyok elismerni, hogy a legtöbb metal zene nem elérhető jó minőségben, nem figyelnek oda rá, illetve a sok elektromos gitár és dob összemosódik, stb.Szóval átmentem egy Disco-s korszakon (~14-16 éves kor)
aztán jött a Punkos rész (~16-18, mindenféle külsőségek nélkül, vegyítve már a metállal)
aztán a Rock és Metal, ami máig is tart, de mellé a forrásaim fejlesztésével nagyon sok akusztikus, soul, jazz, swing, egyéb rakódott.A kérdés tehát: simán csak öregszem, vagy megnőnek az igényeim a minőségre, amit nem tud teljesíteni annyi rock és metal zenekar?
- A helyes megfejtők között kisorsolom az ingyenes !Pink tintapatronomat -Ettől persze vannak kiváló Purple, Metallica, stb masterek, és a Rammstein korai albumai (Sehnsucht, Mutter) is egészen új dallamokkal és effektekkel örvendeztetnek meg újra meg újra...
Szóval még nem ér el a vég"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
titán
Meg hogy van ekkora választék
(#874) DBAtti
Én hallgattam a HD250 LinearII-t. Kellemes, részletes alja van, egy pici mély kiemeléssel. A közepei tiszták és visszafogottak (laid back). A magas kiemelése egy kicsit beyeres hatású, de alacsonyabb frekiről indul.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Audison
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,