-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz Dr.Burn #28146 üzenetére
Magam részéről nem erőltetem a Dt770-et, nekem alapvetően nem tetszik a hangja, de mivel nem ismerem más hallását, ízlését, ezért ezt is beleírom a választási lehetőségek közé. Annyit pontosítanék, hogy Dt770-ek közül csak a 32ohmos Pro-t merem ajánlani, a többi most kapható verziót egyáltalán nem.
Jó tanács: ne "szavazás" alapján válassz fejhallgatót.(#28147) fattyu: Szerintem a DT770 32ohm-ból a Pro sokkal jobb hangú fejhallgató technikailag, mint az Edition.
Ezeken a méréseken is jól látszanak a különbségek:
Edition:
Pro:
[link][ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
akela91
addikt
válasz Dr.Burn #28149 üzenetére
Nos, ezek után a DT770 32 OHM -ot hallgasd meg(de én a 80ohm-os verziót is ajánlom, abban egy lehelletnyit még több a mély emlékeim szerint). Lehet nem lesz előrelépés, csak más karakterisztika, viszont egy biztos: sokkal kényelmesebb lesz a DT mint a Shure.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Dr.Burn #28146 üzenetére
770 edisön 32 ohm.
mobil cuccról hangkártyáról is kifutja magát. teszel alá valamit ami szépen szól és nem kelle erő nekia 990 nyitott. a 880 is nyitott. a félzárt eufemizmus arra hogy kiseeb lukon de nyitott.
ne sirassáááá
mer a 770 zárt. a 990 meg nem
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz Dr.Burn #28144 üzenetére
Nem szeretnek nyitottat. Fontos, hogy zart legyen.
Mar tobben is ajanlottak a 770-et, ha mellette is dontenek akkor inkabb lehet hogy a 990 jobb valasztas lenne.
Most akkor lehetne olyan hogy eldöntöt mit szeretnél?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
.DLL
veterán
válasz Dr.Burn #28141 üzenetére
Azt mondtad nyitott nem lehet, akkor hogy-hogy írod mégis a DT990-est? És 770-ből is van két fő vonal a Pro és a(z) premium Edition, amihez csak az utóbbit szokták odaírni, persze abból is vannak különféle kiadások, pl. Vodkabolynak egy limitált szériás van, más párnákkal.
Az A900x is nagyon kényelmes szerintem.
(P.H.)
-
krichd1
addikt
válasz Dr.Burn #28136 üzenetére
Mennyiért vetted az SRH840-et ?
Amúgy hallgass meg Audio-Technica M50x-et, DT770 Edition és Pro típusait. Még inkább NAD Viso HP50, aminek a visszafogottabb magas tartomány miatt érződik kicsit többnek a mély. [link]Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Jófogás tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android szakmai topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...