-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
"HD600-tól meg hogy nem e azért preferálom mert az egyik legismertebb cucc." Nem véletlen.Mai napig az egyik leg természetesebben hangzó fülesek közé tartozik ,főleg akusztikus,klasszikus zenékhez,amit írtál. Sinesol fórumtárssal ellentétben,és az R70X-et, HD 600 hoz halottam hasonlónak,nem a HD 650 hez. Persze függhet attól hogy más eszközökről hallottuk.HD 600 ban szerintem ha jó erősítő van alatta,akkor nem kevés a mély,főleg klaszikushoz.De jó lenne valahol meg hallgatnod. Érdekes hogy 58X nem játszik nálad.Miért?Több basszus van benne mint a HD 600 ban,és hasonlóan nagyszerű füles.
-
Sinesol
veterán
A HD 600 nem pont ugyanaz a hangzás, mint az R70X, közelebb van szerintem a 650/6xx -hez. A kérdésed alapján egyébként a 650/6xx/58x/660s-t javasolnám, ott nem lesz gond a magasakkal és lesz mélyből is elég. A HD600 ezekhez képest szellősebb, gyors hang, viszont mélyben kicsit vérszegény, plusz nekem picit a magas is sok volt, bár lehet ez azért is volt, mert nem volt mély elég, ami ellensúlyozza. Az R70x-nél szerintem bármelyik emlitett Sennheiser jobb ilyen vagy olyan szempontból.
-
kromatika
veterán
Szia.Ha sok a klasszikus zene hallgatás, és " Énekhangok is fontos lenne, hogy jól szóljanak" akkor a listádból HD 600. Jobb közepei vannak mint a 650-nek, bár az is nagyon jól szól hangszeres zenékkel. Ízlés kérdése. Illetve még jó lehet az 58X,főleg ha kicsit több mély kell mint a HD 600 -ba. Audio Techinka R70x is nagyon jól szól klasszikussal.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Egy kis csöves rendesen dobna a rendszeren ha a DT880 a pálya. (Vodkaboy szerintem tud ebben segíteni)
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Az a 700g valószínűleg a dobozával a szállítási tömege lehet. A legnehezebb Audeze sem több 560grammnál és abban van anyag rendesen, Fém, fa, bőr, stb...
(#28279) Bazsy
A DT880 egy hangkártyához szerintem necces, Sokkal több van abban a fejhallgatóban ennél. Nagyjából egy 50-70eFt-os DAC és egy hasonló (nem home buhera árszinten képezve) árú erősítő a minimum hozá. Tehát egy 100-150eFt-os forrás alatt nem igen vállalnám be. Egyébként sem egy takargatós fajta....Az Asus STX-hez nem hiszem, hogy érdemes lenne 40eFt-nál drágább fejhallgató venni.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
zsocy
őstag
Különbségek a Beyer fejesek között. Elég jó írás szerintem.
-
SOAD19
addikt
Én mind a HD600-assal, DT880-assal, és most az AD1000-essel is jól elvoltam/elvagyok az ST-mel, nyilván jobb is lehetne az összkép egy külső dac+amp-pal, de így is vállalható, amit az ST nyújt. Később, ha nem kell másra pénz, akkor lehet lecserélem.
Szerintem az Audio Technika nyitott fejeseit is érdemes lenne megfülelned, főleg, mert eléggé könnyen hajtható fejesek. -
.DLL
veterán
Normális fejesek között olyan 50 ezerig nézelődnék új árban (nyilván nem Sennheiser, Bícc és egyéb túlárazott vagy eleve divat márkát (nem rossz a Senni, de mindig vastagabban írnak az árcédulára, bár az Mo-i Audio-technica Art széria is elszállt áron van újonnan)
Nyilván e fölötti kategóriát is vehetsz, ha a karaktere és tudása megtetszik (ezt még részletezni kéne, illetve hallgatózni) de/és akkor később még kihasználható a benne lévő potenciál, ha forrást . Használtan szintén ki lehet fogni jó darabokat.
Egy nagyon jó mindenes fejes a Beyerdynamic DT880, ez egy tipp, majd a többiek is ajánlanak valamit.(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon