Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
No, hát itt ülök a Dell U2412M előtt már egy ideje, kb. amióta ma reggel meghozta a futár bekalibrálva.
Már első ránézésre szebbek voltak a színei, fotószerűek, teltebbek, mint a TN-nek, aztán jött a nagy házitesztem. Mivel megvan még a régebbi TN, egymás mellé raktam őket. Így látszott még csak meg a rengeteg plusz különbség.. Kontraszt mennyisége, színek teltsége és pontossága azt kezdte velem elhitetni, hogy ez tényleg valami fotó. De tényleg, pedig láttam már jó pár/pár jó monitort (és fotót .), azok közül vettem anno a legjobban tetszőt, ami mellé most odaraktam ezt ugyebár.. Ennyi ideig ezt láttam én szépnek és ezen játszottam..huh. Ez viszont csalódás volt a régiekre visszamenőleg. Na de majd most..
Játék: Konkrétan semmi látható különbség (lagg- illetve utánhúzásilag) egymás mellett nézve, pedig jó a szemem. Viszont új élmény volt a Crysis 2, és a Modern Warfare 2 is a fent említett előnyök miatt. BF3-mat el se merem képzelni.. Egyszerűen élethűbb az egész.
Film: A Földről szóló, Full HD filmet néztem vele, sok részletes tájképpel, stb. Itt is csak dicsérni lehet, néha már arra vágytam, hogy megfogjam azt a rókát előttem. Az a kis bársonyos fénylés ritkán látszik, de akkor sem vészes egyáltalán. TN-hez képest pláne nem.
Eredetileg PS-hoz vettem, abban is remekel. Szépek a színek, gradiensekkel ennek már nincs gondja és pontos. Itt sem hátrány a baró kontraszt, pár régi kreálmányom megvadult tőle. Külön jól jött a 2 usb az oldalán, nem kellett átvezetni az asztalnál a digitalizáló vezetékét mindig.
Nagyon tudom ajánlani igazából mindenkinek, de aki mindenes monitort szeretne és ennyit rá is szán, annak ez kell, aki meg nem az gyűjtsön.str
[ Szerkesztve ]
-
intricate
csendes tag
válasz HabyRolika #11695 üzenetére
igazabol ugyanaz a DVI es a HDMI, annyi a kulonbseg, hogy a HDMI audio jelet, azaz hangot is atvisz, ezen belul 1.3 v 1.4-es hdmi, de ott is csak max felbontas valtozik, meg par aprosag most igy hirtelen fejbol passz
Jozan paraszti nyelven, ha DVI-vel csatlakozol, nem kapsz minosegromlat, ugyan az mint a hdmi kepminosegben!
De persze lehet en is lemaradtam valamirol, szal nem szent iras
-
Isual
veterán
válasz HabyRolika #11695 üzenetére
az említett másik két monitornál semmi sem, az LG-n meg ugye nincs HDMI... de mondtam már egyszer, van élet és kép LED és HDMI nélkül is...
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Teaway
veterán
válasz HabyRolika #11693 üzenetére
D-sub: analóg, régi, elavult, kerülendő, vacak, meg ne vedd!
HDMI: digitális, trendi, friss, minőségi, ajánlott, mindenképp ezt válaszd!Nincs itthon csokid??
-
petata
őstag
válasz MarioAna #11685 üzenetére
Nézd csak meg ezt
Bár a monitor nagyon feszegeti a felső határt, azért érdemes lenne elgondolkozni rajta!
Nem hiszem, hogy ez a gép gyenge lenne a FullHD-hoz
A LED pedig nem fontos (de egyébként ez a monitor is ledes)szerk.: Megelőztek
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
-
Isual
veterán
válasz P-SZ-S #11686 üzenetére
DVI már digitális jelet visz, élesebb képet ad. Sztem felesleges 25k-s TN-t venni, mert lehet, hogy egy hajszálnyival jobb lenne, de az biztosan nem ér meg 8k-t... Sajnos 17k-ért és 25k-ért is elég véleményes monitorok vannak, s így már akkor úszd meg minél olcsóbban. Esetleg nézz szét az aprón, hátha találsz valami szimpi PVA/S-IPS-es monitort 20-25k-ért, azért annyi már talán nem lenne kár...
-
P-SZ-S
aktív tag
25k-ért kaphatnék FullHD-t (ami 22"-nél szerintem annyira nem fontos, és nem akarom szegény videokártyámat ennyire megdolgoztatni), Kapnél mellé DVI-t ( sajnos nem tudom hogy ennek mi az előnye) és mást nem igazán...
A DVI csati miben jobb? Mármint maradjunk a 25k-s TN-es monitoroknál és az ottani előnyöknél. -
MarioAna
senior tag
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Szeretném a véleményeteket kérni egy monitorról, és mielőtt még jönne kapásból a válasz az ips-es dell monitorral, szeretném elmondani hogy 17.000ft-omba fog kerülni, ennek tudatában kérném hogy alkossatok vélemény, vagy esetleg (ha tudtok) jobb alternatívát javasolni. (25k-ig).
Sajnos nem tudok 47.000ft-ot kicsengeti, így hát marad ez, de szeretném megtudni hogy megéri-e megvenni.
Róla lenne szó.Mindenkinek köszönöm a segítségét!
-
intricate
csendes tag
Jam aki a sotet szinek miatt aggodik a 2312-nel en semmit nem veszek eszre, ez szerintem csak ilyen szorszalhasogatas, vagy nem tom! Teny hogy nem vagyok egy monitorguru, de nekem az eg vilagon semmi bajom nincs vele, gyonyoruek a szinek, a kepe csodallatos, a jatekokban is, a sotet szinek is rendben vannak, lehet masnak esetleg szemet szur, de az en gamer szemenek tokelletes
A HD filemk is nagyon nagyon rendben vannak, nincs ezzel semmi gond.....
Batran vegyetek -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz gyorsfröccs2 #11679 üzenetére
2412M
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
intricate
csendes tag
Nah.. megjott Dell U2312HM...
Gyerekek ez brutalian gigantikusan uberkiraly monitor, es mint gamer, nyugodt es tiszta szivvel merem ajanlani barkinek aki ilyenen gondolkozik!!!A sracoknak meg koszonom a helpet es a tanacsot, tenyleg jo vasar volt, sot....
Koszonom!!Imadom
Dell U2312HM
-
gyorsfröccs2
csendes tag
válasz Neil Watts #11678 üzenetére
Eddigi teszt alapján nem jobb egyáltalán (leglábbis számomra) az hogy jobb let az input lag az nem jelent sokat, az viszont, hogy rosszul adja vissza főleg a sötét színeket az különösen zavaró (fúrumokon is megjegyezték utóbbit mint nagy hátrányt az U2311H-val szemben)
-
veterán
válasz gyorsfröccs2 #11677 üzenetére
U2312HM
-
gyorsfröccs2
csendes tag
Sziasztok!
Na most jutottam oda, hogy tényleg meghalt a fénydoboz a gép mellett. Erről az U2311Hról úgytűnik lecsúsztam, már sehol sem kapni. Tudnátok valamit ajánlani 50-60k huf között (elsősorban munkához illetve filmhez, kevésbé játék)?
Köszi a segítséget! -
Isual
veterán
válasz HabyRolika #11674 üzenetére
Igen, azt. Túléled majd, ne félj...
-
Isual
veterán
válasz HabyRolika #11672 üzenetére
Az általad felsorolt 3 monitor közül egyértelműen az a legjobb vétel. Jobb a DVI, mint a d-sub. HDMI nincs azon az LG-n, ha jól láttam.
-
HabyRolika
tag
olyan 60-65ezer az amit erre szánnék kb 1-2 héten belül mindenféleképp 24-est szeretnék TV tunneres nem tudom h mennyire lehet jó(jobb) mint a sima de én a szivem szerint egy TV-tunner kártyával oldanám meg
[link]ez a 26-os bejönne!!! sima D VGA csatis a mostani LG W2243S-em. mennyivel jobb a DVI HDMI csati?
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
veterán
-
Isual
veterán
válasz HabyRolika #11669 üzenetére
épp ez a kérdéses...hogy neked mit jelent a "jó áron"
titokzatoskodhatsz még, de úgy nem tudok neked semmit ajánlani
(LED-et hagyjuk, fele sem igaz, amit belegondolnak az emberek, maradjunk ennyiben, s ha majd megered a nyelved, akkor az enyém is...)Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
Balajutsu
csendes tag
Sziasztok!
Írtam ide korábban monitorvásárlás céljából, tervezés játék és film felhasználásra.
50-60e ft árkategóriában a DELL U2311H típust ajánlottátok.
Mostanra biztosra érlelődött bennem, hogy ilyet szeretnék, viszont az oazis....-nál már kifutott az utolsó darab, és nem tudnak rendelni.
Tudnátok nekem olyan budapesti üzletet ajánlani, ahol még van és a kalibrálást is megcsinálják?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
Neurotoxin
őstag
válasz Dark Archon #11663 üzenetére
Túl nagy hülyeséget nem akarok írni ,de valami olyasmi rémlik, hogy talán az u2311h driverével megpróbálja majd Nyugdíjas kicsikarni a 75hz-et (a magyarországi hivatalos forgalmazás topikban volt róla szó)
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
HabyRolika
tag
Sziasztok!!!
Szeretném a segítségetek kérni!!! Monitor vásárlás előtt állok és 3 monitorral szemezek!!!
melyiket érdemes a 3 közül játékra és filmre venni GIGABYTE RADEON HD5770 1GB DDR5 videokártyám van.
1. http://www.pcdiszkont.hu/1166/lg-w2453v-pf-24-wide-lcd-monitor-fekete-hdmi
2. http://www.pcland.hu/shop+Samsung-S24A350H-24--LS24A350HS-EN_97615_70114
3. http://www.edigital.hu/Monitor/LG_W2600HP-BF_26_LCD_monitor-p40339.html
Segítségetek előre is köszönöm!!!
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
addikt
válasz Neurotoxin #11662 üzenetére
Másik driver? Hol? Idevele!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Monitort szeretnék vásárolni, wide TFT-t, lehetőleg 20-22" körül. Egyelőre a BenQ GL2040M van kinézve, a LED világítás miatt, bár kicsit sokallom a 20" 1600*900-ért a 30-34k-s vételárat (32-re jön ki szállítással, helyben meg tudom venni 34ért, garis szempontból az utóbbi jobb).
FullHD-s monitort lehet venni olcsóbban, csak játéknál kevés lenne a vas alá úgy érzem..a konfig az adatlapomon olvasható. Ezen felül filmet nézni és netezni kellene.
Ér ennyit a LED-technológia pluszba? A 20" 1600*900 nekem bőven elég, csak úgy vagyok vele, hogy ha olcsóbban lehet jobbat (22" fullHD) akkor miért ne ?
Esetleg ha van valami nagyon bevált 20" 1600*900-as monitor olcsóbban amit ajánlotok akkor ne fogjátok vissza magatokat . A felső határ ez a 34-35k. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy melyiknek van szeb/élethűbb színe 2311h v. 2312hm?
-
Blom
aktív tag
sziasztok!
ezek a srácok milyen monitoron játszanak szerintetek, vagy ez nem is monitor. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Neurotoxin #11654 üzenetére
A DELL ellenében semmiképpen. De az előbb volt egy szigorú max. keret.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz spidersoft #11652 üzenetére
IPS231 matt
-
spidersoft
senior tag
válasz Nyugdíjas #11650 üzenetére
A márkaszerviz gari megnyugtató. Tényleg CPVA, én írtam el, bocs... És tényleg vannak hibái, de árában akkortájt nem tudtam jobbat. Egy hasonárú TN-est még mindig ver Ami nekem zavaró benne, hogy fényerőben az alsó 10-15%-ra behúzott LCD olyan hatást kelt, mint egy pivotos TN élére állítva -- nem ugyanazt az árnyalatot látod a két szemeddel. Ez időnként zavaró tud lenni, de megtanultam már vele együtt élni... az utánhúzása meg nem foglalkoztat, lévén akciójátékokat nemigen tolok, sőt, leginkább csak álló képernyőtartalom van rajta (web, chat, effélék).
Még annyi kérdésem lenne, hogy a 231-es tükrözős kijelzővel van szerelve? Vagy ez megint nem divat manapság? Oké, hogy valamelyest jobb, tisztább a kontraszt, de igencsak zavaró dolog, amikor magad látod benne egész nap... persze gondolom ez is megszokható.
-
Teaway
veterán
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz spidersoft #11649 üzenetére
Hozza azt a szintet bőven (szerintem az F2380 kifejezetten rossz lett,de ez az én véleményem), és tényleg inkább a 231
(Viszont az F2380 C-PVA-s, nem S-PVA-s.)Az üzletnek egyébként nem kell léteznie a garidő végéig, mert az LG-k külső (márka) szervizes garosak.
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Tudom, hogy ki lett már tárgyalva, és tudom, hogy jobb a Dell, de az jelenleg 50k fölött van. Szomszéd kért meg, hogy válasszak monitort nekik, holnap meg kéne rendelni. Ami fontos:
- legyen az üzletnek raktáron (küldjék emberi időn belül, és ne két hét múlva), valamint legyen az üzletben subpixelgarancia,
- lehetőleg még jó eséllyel létezzen az üzlet a garanciális idő lejártáig,
- a monitor LED-es háttérvilágítású legyen (gondolom ilyen áron csak edge-LED),
- 23.6" legyen (16:9, FullHD),
- legyen használható játékra, de ne legyen gagyi a képe/színhűsége, hátha majd másra is kell (TN monitorok, ha egy mód van rá, akkor inkább ne, hacsak nincs belőle valami tényleg jó betekintési szögű, de azt kétlem),
- szállítással (pikkpakkpont, effélék), mindennel max(!) 50.000Ft. Nem 51.000, hanem max. 50....ezen feltételek mellett néhány árlistát átnézve két monitort találtam alkalmasnak:
- LG IPS231P-BN
- LG IPS236V-PNGondolom ezekből az első érné meg. Talán itt olvastam, hogy az AS-IPS jobb, újabb, estébé. Megaztán ha már nem TN, akkor van értelme a pivotnak is
Véleményt kérnénk, hogy melyik legyen, illetve egyéb ötletet is meghallgatok.
Másik kérdésem az lenne, hogy tudják-e a fentebb írt LG-k legalább azt a szintet hozni, mint a Samsung F2380 (SPVA paneles). Nekem ilyen van, merőben más, mint az általam ismert TN panelesek, erre már azt mondom, hogy használható monitor... utánhúzásban is még viselhető szinten van ez a Samu, nem tudom, hogy az LG az IPS rendszert etéren hova fejlesztette. Valakinek e két cucc összehasonlításában van tapasztalata?
Előre is köszi
-
-
mosquetoo
tag
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani 30k körül valami jó minőségű min 22"-s monitort ?
-
PazsitZ
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Végül a Samsung 22SA300 lett a monitor, amit megvettem.
Teljesen jónak tűnik, sokkal szebb színei vannak, mint az előző monitoromnak (régi 17'es LG).
Plusz van benne még egy angle funkció is, amivel lehet javítani ha kissé alulról nézed mondjuk a monitort. A dinamikus kontraszt kikapcsolható és pár előre definiált "fényesség-profil" is van.
Egyébként úgy tűnik, hogy egész széles szögben megtartja a színeket.
Tehát én alapvetően elégedett vagyok vele, gari van rá, remélem szépen bírja is és nem lesz gond vele.- http://pazsitz.hu -
-
petata
őstag
-
braseel
tag
A kérdésemre esetleg valami válasz.
Olyan 25 és 30 ezer forint környékén keresek 19-20 colos monitort.
-
petata
őstag
válasz Neil Watts #11635 üzenetére
Igen, igen!
Pontosan ezt akartam írni én is.
Azért, ha U2011h lenne, lenne egy kis különbség[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
veterán
-
braseel
tag
19' vagy 20' monitort keresek nagyjából 30.000,- forint környékén. Többnyire munkára (szövegszerkesztés, böngészgetés) lenne használva.
Dell E1912H-t és Dell 2011H-t láttam ebben az árkategóriában
De ha van ugyanez a minőség olcsóbban Samsungban vagy Benq-ban, az is ugyanolyan jó lenne.
Ebben a kérdésben szeretnék tanácsot kérni.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
intricate
csendes tag
Nah akkor most mivan?? 2311 jobb mint 2312??
Amugy Angliaban elek itt vettem, online bolt, nemhiszem, hogy kalibralnak, ezert kerdeztem az esetleges otthoni kalibracio lehetoseget..... De akkor marad a gyari... -
Isual
veterán
válasz Ricardo128 #11628 üzenetére
szeretem az ilyen konstruktív hozzászólásokat...
-
Ricardo128
senior tag
válasz Neil Watts #11349 üzenetére
Hát attól függ mennyiért rendelted 52ezer a legolcsóbb árgépen, annyiért meg már lehet 2311H-t is venni ^^
gölmétcsül ©
-
stranger28
addikt
válasz intricate #11625 üzenetére
Külön hardvert igényel a "rendes", érdemes olyan boltban rendelni, ahol meg is tudják ezt csinálni és már úgy küldik ki neked. Legszebb képe így lesz, de kalibrálatlanul sem olyan rossz, viszont akkor a CD-s profilt rakd fel hozzá. Még visszamondhatod amúgy, ha mégis szeretnéd kalibráltatni, még hétvége van úgyhogy semmit nem küldtek sehova.
[ Szerkesztve ]
-
intricate
csendes tag
Nah meg 1 kerdes..
Ugye megrendeltem a DELL 2312HM-et, a monitor kalibracio az otthon is elvegezheto, vagy specailis meresi adatokat/muszereket igenyel, esetleg minden tipusnak van elore kunfiguralt profilja, amit csak beallitgatok? Vagy hagyjam es jo az a gyari default ugy ahogy van, max beleturkaoljak ha valami nem stimmell?? Ugye ertheto, hogy nyilvan a legszebb kepet szeretnem kihozni belole...
Jaj meg mindig remeg a gyomrom kicsit a 8ms-miatt felek a ghostingtol
De bizom bennetek, mert ti csak jobban ertetek hozza, remelem... -
intricate
csendes tag
OK meggyoztetek
U2312HM megrendelve, az az input lagg eleg brutalis....
Ezzel a 8ms-el tenyleg nem voltam tisztaba, bar azt ertem hogy mas technologiai, de miert nem irjak oda melle a laikusoknak is, hogy ez kb mennyire gyors a hagyomanyoshoz kepest..
No mind1, remelem nem fogok csalodni benne
Bar azota par review-t neztem rola es sok szepet irnak..
Koszi -
Isual
veterán
válasz intricate #11620 üzenetére
Te vagy az, aki a gyári adatokra támaszkodik...
"8ms témában"
U2312HM input lag[ Szerkesztve ]
-
intricate
csendes tag
válasz Nyugdíjas #11619 üzenetére
U2312HM nem is rossz, de szinten 8ms, es mint a korabban emlitett monitoroknal is, sokan jeleztek hogy latszik az elmosodoas,ghost...
Nincs valakinek ilyen monitor, aki enm gyari adatokra tamaszkodik, hanem valos tapasztalatra?Egyebkent nem kotelezo nekem Dell monitor beerem en mas markaval is, ha van jo Gamer monitor..
-
intricate
csendes tag
Hello
Segitseg kellene!
Uj gep meg minden... de a monitor az kifogott rajtam...
22-23 monitor erdekelne, mindegy milyen paneles, mert elsosorban jatekra lesz hasznalva, ami meg eleg sok, napi 3-4 ora, ha nem melzom akkor tobb!Lattam, hogy ajanljatok a U2311H de mas forumokon viszont paran eszlelik rajta a ghostingot, tudom ez a 8ms nem ugy ertendo, de nekem akkor is soknak tunik! Es amint mondtam elsosoran a jatek a lenyeg ezert nagyon fontos a legsimabb kep, semmi ghosting, vagy lagg... Lehet egy hetkoznapi usernek megfelel a fentebb emlitett monitor aki nem sokat jatszik, de en ellegge allergias lennek ra, foleg ha 80k korul kifizetem az arat, mert bizom itt a fanokban aztan meg pofara esek, mert tuti jo monitor csak nem folyamatos jatekra...
Nem kell 120Hz, nem akarok 3D-ni, csak egy szuper gamer monitort keresnek, lehetoleg a legjobbat a mostani piacon, persze ne legyen 100,000Ft De a 80 meg elfogadhato lenne, bar ha olcsobb az sem hatrany! Az a baj, hogy annyi helyen irnak annyi mindent, hogy nem hogy okosodtam volna, hanem inkabb meg jobban meginogtam, es nem merek valasztani..
Esetleg van itt vki aki HC gamer, es elmondana/ tanacsolna monitor tippeket?Elore is koszi a segitseget!
-
veterán
válasz Neurotoxin #11615 üzenetére
Azért vannak kivételek... S itt magamra célzok főként.
-
vendingo
veterán
Kértem kalibrálást a monitoromhoz, de csak most szántam rá magam, hogy be is állítom.
Hogyan kellene nekiállnom? XP-t használok.2 hete vettem a monitort (U2412M), és még mindig rácsodálkozok, hogy mennyire jó, pedig be sincs állítva a kalibráció.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
audi100td
nagyúr
válasz Dark Archon #11609 üzenetére
Értem, csak tényleg eléggé szűkös keret az 46k is eléggé plafon, talátam egy cPVA tapneles Samsung 2333T-t, arról mi a vélemény?
-
addikt
válasz audi100td #11608 üzenetére
Bőven megéri azt a +9 rongyot, hogy egy kompromisszum mentes monitorod legyen. Nekem is megérte, jó, hogy hallgattam a fórumtársakra. Ha már ennyi pénzt kiad az ember, egy kicsivel többet ne sajnáljon. Mennyivel nagyobb baklövés, ha 46-ért veszel valamit és utólag jössz rá a képet nézve, hogy "a k***a életbe, mé'nem a Dell-t vettem".
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
audi100td
nagyúr
válasz Neil Watts #11605 üzenetére
sajnos lecsúsztam róla
így lenne még alternatíva az LG-n kívül? Tn panelest nem szeretnék
-
veterán
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
LG IPS236V vagy HP ZR22w? Mind a kettő 3 év garival lenne, az LG újonnan, a HP valószínűleg használt. Átlagos felhasználásra kellene, de internetezés/irodai munka mellett, filmnézés lenne a főbb felhasználás, néha játék.
[ Szerkesztve ]
-
salander
tag
Az öcsém szeretne egy új monitort. Általában játszik rajta - most már tudná a gép a Full HD-t is - és HD sportközvetítés streameket néz [ha nem rakja ki őket az LCD TV-jére].
Ilyen 23-24"-osra gondolt. Maximum 50-60 ezer forint értékben. Visszaolvastam valamennyire és látom hogy a Dell U2311H-t és társait ajánljátok első körben; de picit tartok tőle mert a beszerzési forrásból ahonnan jönni fog nem lehet sem Pixelgaranciát [meg hogy gyakran előfordul pixelhiba és nincs kedvem az importőrhöz/márka szervizhez rohangálni], se Kalibrációt kérni.
Bennem még az LG IPS231P-BN / LG IPS236V-PN merültek fel. Ezek sokkal rosszabb, mint a Dellek vagy miért esik róluk kevesebb szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest