Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big M
tag
Üdv!
Készülök monitort venni. 30 ezret szánok rá, 22"-eset szeretnék, szerintem annyi elég.
Kérdésem, hogy lehet e ennyiért már jót kapni, illetve hogy mire figyeljek oda? Továbbá amelyiknél ott van, hogy tükröződésmentes, az valóban az e, vagy csak parasztvakítás? -
Big M
tag
Megnyugtatok mindenkit, '86-os vagyok
BENQ jó márka? Érdemes LED monitort venni? Nekem a fogyasztás mindegy -
Big M
tag
Hali!
Szeretnék egy új monitort, legalább 22-eset, maximum 30 ezerért. Van rá esély hogy találok megfelelőt? Tudtok ajánlani valamelyet?
Mennyire érdemes a kevésbé népszerű márkák közül választanom? Vagy ez esetben a márka teljesen mindegy? -
Big M
tag
Sziasztok!
Elérkeztem a monitor vásárláshoz. 22-eset szeretnék, és mivel rásüt a nap az asztalomra, ezért tükröződésmentes tulajdonság is fontos számomra (máshova nem tudom tenni). Persze eme tulajdonságot nem igazán tüntetik fel, ezért is kérem a segítségeteket.
Tudom, hogy nem lehet forintra pontosan behatárolni, nekem 30 ezrem van rá, sikítva 35
Vele szemezek, de ha van jobb, miért neA fentiek tekintetében mely monitorokat tudnátok ajánlani? (linket küldjetek ha lehet)
KÖSZÖNÖM
-
Big M
tag
Üdv!
Monitor vásárlás előtt felmerült bennem pár kérdés:
1. Érdemes e LED-eset venni, ha a fogyasztás számomra elhanyagolható
2. Kell e HDMI bele, ha igen miért?
3. Melyek azok, amiket 30 körül már kapok, 22-es méretben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- GTA V
- Gitáros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest