Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balajutsu
csendes tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni, amit főként tervezéshez és játékhoz használnék, viszont fimnézés is lenne azért rajta. 24"-osra gondoltam és LED-es LCD-re, de nem tudom milyen márkát érdemes mostanság beszerezni. A lehetséges alternatívákhoz szeretnék segítséget kérni, hogy melyek azok a monitorok, amiket megéri az adott összegért megvenni.
A keret rá: 50-60 ezer Ft.
Előre is köszi a segítségeket!
-
Balajutsu
csendes tag
Aha, Cad-as és végeselemes programokra használnám.
És a Samsung-ok, LG-k, Asus-ok ezek szerint nem is olyan jók? Mert például ennek a 24-es Dell monitornak 8 ms a válaszideje, ez nem sok filmnézésnél?
Tulajdonképpen milyen tulajdonság az egy monitornál, ami pl. tervezésre alkalmasabbá teszi azt?Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, és köszi a választ.
-
Balajutsu
csendes tag
Hali!
Én sajnos nem vagyok hozzáértő, és azért írtam, hogy LED-est szeretnék, mert azt gondoltam ezek újabb technológia, szebb a képük kicsi a fogyasztásuk. Bár élőben látva tényleg gyönyörűnek hatnak. De ha Ti, mint hozzáértők 50-60e körül tudtok jobbat, ami nem LED-es, de van olyan szép a képe az is tök jó, és örülök ha megosztjátok velem.
Nem vagyok otthon a témában, de szívesen veszek minden hasznos információt vásárlás előtt főként.Köszi!
-
Balajutsu
csendes tag
-
Balajutsu
csendes tag
Azt hiszem megkaptam a választ mindenre.
Még azt hiszem újra belenézek a pénztárcámba, hátha találok "pluszt" a 24" Dell-hez, de ha nem, akkor a már sok helyen dicsért U2311H lesz a választás. Amúgy nem voltam se Samsung se LG párti, otthon szüleimnél is egy 8 éves 19"CRT Dell monitor van, ami még mindig nagyon szép képet ad, csak szeretek bizonyosságot szerezni a dolgokról, és bizony meg vagyok győzve, aminek örülök.
Egyenlőre köszi mégegyszer a válaszokat!
-
-
Balajutsu
csendes tag
Sziasztok!
Írtam ide korábban monitorvásárlás céljából, tervezés játék és film felhasználásra.
50-60e ft árkategóriában a DELL U2311H típust ajánlottátok.
Mostanra biztosra érlelődött bennem, hogy ilyet szeretnék, viszont az oazis....-nál már kifutott az utolsó darab, és nem tudnak rendelni.
Tudnátok nekem olyan budapesti üzletet ajánlani, ahol még van és a kalibrálást is megcsinálják?Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Balajutsu
csendes tag
Hali!
Az oaziscomputeren kívül van még olyan bolt, ahol monitor kalibrálást és pixelgaranciát is lehet kérni?
Csak mert sem a monitorgurun sem iponon nem volt bejelölhető opcióként mindkettő...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest