Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42098 üzenetére
Észre se vettem a linket, fáradt vagyok már, jobb lenne aludnom.
Köszönöm meroly. Szerintem a legjobb, ha maradok a C510i-nél a csúsztatós/tolhatós telefonokkal is csak gondom volt eddig, hamar megadták magukat a szalagok (?), aztán meg csak az idegeskedés ment. Itt legalább egyben van minden a telefonban, "csak" a csatlakozónak lehet baja.
Na srácok köszönöm szépen a türelmet és a segítséget, nem fárasztalak tovább titeket. További szép estét!
Bár lehet még holnap reggelre meggondolom magam.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dicker
őstag
válasz Bjørgersson #42097 üzenetére
Értem. Hát azt szervizelni lehet. Nem nagy dolog az a csatlakozó csere. Talán még házilag is megoldható, csak alkatrész kell.
Vagy egy Walkman mobilt tudok ajánlani. Az a szétcsúsztatható, ami meroly is linkelt nagyon jó darab. -
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42096 üzenetére
A telefonon lévő csatlakozóra gondoltam, az pedig ha megadja magát, onnantól póttöltővel sem használható rendesen. Az előző telefonommal is ez volt a gond, hogy nagyjából másfél év után kilazult a csatlakozó és tartani kellett a töltőt és a fülest is, hogy működjön rendesen.
Már a füles is megvan hozzá, igazából nem tudom miért táncolok rajta ennyit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dicker
őstag
válasz Bjørgersson #42094 üzenetére
Akkor meg eBay-ről kell rendelni egy póttöltőt, és én találtam egy egész elviselhető fejhallgatót, és fülhallgatót is, ha ez a csatlakozó típusa.
Amúgy én nem hallottam sok jót X8-ról. Gyakori fagyások, és egyebek..
Na meg egyértelműen látszik, hogy neked az a C510i a kedvenc. Akkor azt kell választani. -
meroly
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42092 üzenetére
A töltés és a zenehallgatás szempontjából lenne rossz, ha meghalna a csatlakozó, nem az adatok másolása miatt, azt meg tudnám oldani.
(#42093) meroly: Csak nem a Spiro (W100i)? Nézegettem eleinte, viszont jót még sehol sem olvastam vele kapcsolatban, úgyhogy gyorsan le is mondtam róla.
-
meroly
veterán
válasz Bjørgersson #42091 üzenetére
Leszűrtem a sonyericsson kínálatát, de nem érintősben csak egy walkmant hozott fel, amiben 3,5-es jack dugó van, a többi mind saját szabványú gondolom.
Dicker: vagy bluetooth
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Dicker
őstag
válasz Bjørgersson #42089 üzenetére
Szerintem a C510i-nél meg tudod oldani a csatlakozókat, ha utána jársz. Biztos vagyok benne, hogy van valami jack átalakító ilyen csatlakozó véggel.
Az usb helyett meg nem tudom, mert most nincs így előttem egy régi SE sem. Nem lehetett őket összekötni pc-vel?
Amúgy, ha laptop-ot használsz, akkor ott azon van kártyaolvasó slot. Szóval nagyjából ezt is kiküszöbölted.
Ha nincs, és hordozható kártyaolvasód sincs, akkor kell venni egyet, és ez probléma is megoldva. -
Bjørgersson
félisten
válasz meroly #42090 üzenetére
Igen, egyedül a csatlakozók miatt kezdtem el másik telefonon is gondolkodni, mert félek, hogy a fastport nem bírná sokáig. Köszönöm az ötleteket, de van egy nagyon komoly Sony Ericsson perverzióm, más mobiltelefonokat nagyon nehezen tudok elviselni, ha nekem kell használni őket.
És köszönöm, hogy ilyen türelmes és segítőkész vagy!
-
meroly
veterán
válasz Bjørgersson #42089 üzenetére
Ahogy látom csak a csatlakozók miatt kellene az X8?
Meg ha már negatívként ott van, hogy nem C510i, akkor mindenképpen azt a C510i-t vegyedEsetleg más alternatíva?
Nem szoktam nem nokiát ajánlani (kivéve ezt a samut, mert ismerem), de nézted már a Samsung S5610-et?
Vagy valami nokiát, pl a 6700, ami talán ilyen paraméterekkel rendelkezik.
Nézz körül a gsmarena szűrőjével. Hátha találsz más alternatívát, mert a c510 már 2009-es...
Impossible is nothing
-
Bjørgersson
félisten
válasz meroly #42088 üzenetére
Eddig így áll a dolog, lehet mégis maradok a "normális" telefonoknál. Zenei téren mindketten rendben vannak, legalábbis a C510i biztosan, egy Androidos telefonnak meg szerintem hoznia kellene egy majd négy éves telefon szintjét.
C510i:
+ gombok
+ kamera
+ szeretem
- fastportXperia X8:
+ csatlakozók
- nem C510i[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Bjørgersson #42087 üzenetére
Ugyanígy szoktam csapongani főleg ha két telefon közt kell döntenem. Anno így volt két éve Nokia X2 vs Nokia 3720. Írtam listát mi fontos és mi nem, mit útálok (fém) és mi kényelmes számomra. Kompromisszumokkal (kamera) de a 3720 mellett döntöttem és nagyon nem bántam meg. Azóta volt nálam pár napig X2 is és a kamera sem egy nagy eresztés, szóval ott sem csalódtam.
Írj mérleget, bal oldalra az egyik, jobb oldalra a másik telefon előnyei, hátrányai számodra.
Ahol jobb (kevesebb a negatív, több a pozitív), azt válaszdImpossible is nothing
-
Bjørgersson
félisten
válasz meroly #42086 üzenetére
Már azóta visszakanyarodtam a C510i-hez. Olyanom már volt egyszer és nagyon szerettem. Talán ha vigyázok a csatlakozóra, akkor az is bírja pár évig (?).
-
meroly
veterán
válasz Bjørgersson #42084 üzenetére
Nem rossz az az X8, legalábbis panasz nem volt rá tesómtól. Mondom egyedül a mobilfényt hiányolja, de nagyon jól testreszabható (bár ez android sajátosság) és az akkuja se vészes.
Impossible is nothing
-
Bjørgersson
félisten
válasz meroly #42082 üzenetére
Na kezdek az X8 felé hajlani. Én is jobban szeretem a gombos telefonokat, de a tapicskolás sem gond, volt már olyan telefonom is, csak a tizedét nem használtam ki.
-
meroly
veterán
válasz Bjørgersson #42081 üzenetére
Én ilyenkor mindig a száraz tényekre szoktam alapozni:
összehasonlításNajó, a két telefon ég és föld. Azt döntsd el hogy akarsz-e érintőset használni vagy sem?
A C510i hátrányai:
- gyengébb akku
- nincs jack
- 1,45 Mbit/s-os 3G, a 7,2-vel szembenElőnyei:
- vaku
- jobb kamera
- nem érintő (ez csak számomra előny )
- nem android (ez is csak számomra)Húgomnak X8-asa van, meg van vele elégedve, egyedül a vaku hiányzik neki. Nyomkodtam, hát nem voltam elájulva tőle, már csak azért sem mert tapizós.
atillaahun: +1 az X2-02, anyudnak ebben a színben tuti bejönne
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Segítsetek kérlek választani Sony Ericsson C510i és Sony Ericsson Xperia X8 között. Mindkettőt ugyanazokra az alapdolgokra használnám, mint telefon, sms, zene, az Xperiával talán néha egy kis internet, ha nagyon unatkozom.
A C510 javára egyedül a kamerát, az Xperia javára pedig a microUSB és jack csatlakozót tudom felhozni. Elolvastam mindkettőről a Mobilarénás tesztet is, de még mindig nem tudok köztük dönteni.
Zenei téren melyik teljesít jobban? Talán ez alapján el tudom dönteni.
-
Dicker
őstag
válasz bianca3 #42078 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, hogy melyikre van szükséged.
Jobb kijelzővel ellátott, kisebb bővíthető tárhelyű U, vagy víz, és ütésálló Go, gyengébb kijelzővel, bővíthető memóriával. Nagyon nem azonos két telefon kategóriája.
A Go egy kimondott célközönségnek készült. Átlagos napi használatra az U is bőven megteszi, bár én 4 gigából nem tudnék gazdálkodni.
Inkább a kettő helyett valami mást nézz, ha nem használod ki a strapabíróságot a Go-nál.Esetleg:
Sony Xperia P
Samsung Galaxy S Advance
Sony Ericsson Xperia Arc S
Motorola Defy + -
bianca3
tag
Xperia U vagy Go?
Én sok különbséget nagyon nem találtam köztük....
miben különböznek? -
Dicker
őstag
válasz atillaahun #42073 üzenetére
Nokia, Samsung és myPhone között tudsz választani bőven.
1,5'-2,4'-es kijelző méretig vannak. Ebből az utóbbi már elfogadható szerintem. Dizájnra meg válaszd ki miután megnézted őket, hogy melyik tetszene neki.
myPhone 3010
myPhone 3020 Bueno
myPhone 3370 Sweet
myPhone 3380
myPhone 6500 Metro - Nagyobb kijelző, mint a többi.Nokia 101
Nokia 112
Nokia X1-01
Nokia X2-02 - Ezt ismerem, és meg voltam vele elégedve.
Nokia C1-00
Nokia C2-00Samsung E1182
Samsung E2152
Samsung E2222
Samsung C3212
Samsung C3322 - Talán ez, amit leginkább tudok ajánlani ezek közül. Elfogadható kijelzővel rendelkezik, és nem is csúnya. A gombjai pedig szépen elkülönülnek. Itt PH-n is különösen ajánlott plecsnit kapott.Esteleg még egy:
Storm Carbon - Nekem tetszik ez is, és összességében nagyon is jó. -
atillaahun
veterán
Üdv, muternek kellene ajándékba egy dual simes (párhuzamos készenléttel) butafon óccsóért, mondjuk max 10k újonnan. Garancia nem szempont ennyiért, csak húzza ki sok évig megbízhatóan. Telefonáláson kívül mást nem kell tudnia, esetleg még ne legyen nagyon ronda. Ha még így is sok lehetőség van, akkor legyen jól látható méretű kijelzője, és jól megnyomkodható gombjai.
Miket ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mobilt egy hét erejéig kipróbálni, de nem tudom hol adnák oda tesztelésre.
Tudnátok nekem ebben segíteni? -
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42067 üzenetére
200e felett és gyakorlatilag kapsz egy új designt, nagyobb kijelzőt. 4s-hez képest semmivel se lesz jobb, amiért megérje a több tízezres többletet.
100e felé ha nem akarsz menni, akkor vegyél Note-ot, simán megéri a pénzét.
Efelett S3 most a legjobb, de már nem venném meg, hogy jön az új Note, annyiért veszem meg szolgáltatónál mint most az S3-t kb. -
Dicker
őstag
válasz Kezdő vagyok #42066 üzenetére
Hát akkor kell. Pár ezer forintért adnak már normálisabbakat. Persze lehet USB kábelen keresztül is netezni, de nem lehet egy nagy élvezet, és nem is mindegyik telefon támogatja
100e körül?
Samsung Galaxy S2 - Egy éves telefon már, de eléggé kiforrott.
Sony Xperia S
Samsung Galaxy Note - októbertől ez is 100 körül, vagy alatt lesz, ha kijön a Note 2 az új változata. Na ennek van 5,3'-as kijelzője. Az újnak pedig 5,5 lesz, amit mondtam, és az lesz a jelenlegi csúcs a piacon.Amúgy még ajánlott egy árkategóriával feljebb:
HTC One S
Sony Xperia Acro S - strapabíró okostelefon
LG Optimus 4X HD
Motorola RAZR MAXX - az egyik legnagyobb akkumulátorral bíróA csúcskészülékek közül pedig:
Samsung Galaxy S3
HTC One X
Ősztől: Samsung Galaxy Note IIIletve ugyancsak ősztől az új iPhone 5. Ha vannak ilyen késztetéseid, hogy 200.000 felett vegyél telefont
Ezeket nézd meg, és jegyezd meg a neked legfontosabb tulajdonságaikat a telefonoknak, majd írd le. Az alapján pedig csinálunk egy végső listát, hogy melyikre is van szükséged.
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42063 üzenetére
Hát igen, iPhone-t most nem akarok venni, mert 2,5 évig használtam és nem érné meg annyira. Tehát a rendszer az szvsz ugyanaz minden tekintetben. Kijelző meg kamera az ami jobb.
S3 mozgatja igazán a fantáziám, de várok most októberig, akkor jön a Note 2. Eléggé meggyőzött engem, mérete telefonálásnál mondjuk picit nagy, de nem számottevő.
Nagy lapátkezemet jól ki tudom használni S3-nál is, egykezes használatot simán tudtam vele akadály nélkül reprodukálni. Mondjuk kétkezes a Note, de az iPhone-t is így használtam többnyire...Egyébként megéri ez a 4g, de ha van jó áron s2 akkor inkább azt vedd. Eddig másképp álltam a dologhoz, most is elismerem jobb a kijelzője a szifonnak, de a többi dolog azért kárpótolja az embert szerintem nagyban. Ahogy mondtad jön a JB is rá, amit láttam már Note2-n, elég durva a rendszer.
szerk.: Ha tudsz alkudni meg még az otg kábelre nem tartasz igényt akkor szerintem meg tudod venni 80-83e forintért. Itt van
[ Szerkesztve ]
-
GIhe
tag
válasz Kezdő vagyok #42050 üzenetére
" ADSL internet hálózatra csatlakozni "
-- WIFI van benne ( ekkor elméletileg vagy van egy adsl előfizetés és azon egy router , vagy hot pont / pl. : benzin kút ,kávézó, egyetem , stb ./ )
--- előfizetsz a telefon- ra valamilyen internet előfizetést
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42061 üzenetére
Értelek, ha sokat jársz külföldre akkor abszolút van értelme a dolognak. Eladásnál meg ugyanott vagy kb, mert amivel olcsóbban veszed és adod el az a különbözet egyenlő lesz.
T-s vagyok és mikor külföldön voltam orange kártyával ment a telóm, pedig függő. Érdekes volt, le is döbbentem.
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42059 üzenetére
Mért fontos, hogy független legyen egyébként? Egy szolgáltatót használsz gondolom, akkor viszont veszel egy olyan függőt és olcsóbban hozzájutsz.
Volt majdnem 3 évig iPhone-om, szerettem, most is azt mondom jó mobil, de valahogy ha 100e felett vennék mobilt, akkor nem azt választanám. Azt mondom, használtam érdemes már iPhone-t venni csak, mert még szolgáltatónál is iszonyatosan drága.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz turbobusa #42058 üzenetére
Nézegettem már őket de ami gyári garis és független (esetleg fehér) azokat még mindig 80 felett árulgatják. Jó választás lenne mert az S2 megkapja JB-t
Az iOS-től pedig csak azért zárkózom el (agyilag) mert factory unlocked i4s-re nincs pénzem.
Szar ezt kimondani de ez van[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42057 üzenetére
Használtan néz S2-t, van jó pár egy évig garis még, függetlenek is.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Segítség illetve néhány tanács kellene
Megpróbálom összefoglalni a lényeget. Kb. 2 évre keresek telefont ami gyárilag független (szolgáltatók teljesen kizárva) illetve gyári garanciával rendelkezik. Az értékhatár 65 estleg 70.000.- forint. iOS kizárt.
Tehát marad az Android illetve a WP7.5 vagy lassan 7.8.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
Dicker
őstag
válasz Kezdő vagyok #42055 üzenetére
Hát akkor az 5,5'-ös Note kizárva, mert az 100 körül kapható
Vagy esetleg előfizetésre veszed?Nem Wifis? Nem lehet beletekerni egy antennát a hátuljába?
Android, Windows Phone 7; 7,5 jelenleg, és ősztől, vagy téltől pedig jön a 8.
iOS (iPhone), Symbian (régi nokiák), Bada (régi samsungok), és vannak még Blackberry-kEbből az első hármat érdemes. iOS ugye csak apple termékekre van, ezért az drága.
Marad az Android és a Windows. A Windows-ból leginkább a 8-ast lesz talán majd érdemes választani, de az még csak megjelenőben van, és a jelenlegi készülékek nem lesznek frissíthetőek rá sajnos.
Így talán marad az Android.
Nem kell tartanod a vírusoktól, ha csak nem használsz tört szoftvereket. A Playen (android online szoftver boltja) inkább csak reklám spamek vannak, de azokat le tudod törölni, ha véletlen olyat kapnál ki.60.000-ig, T-mobile-tól:
Sony Xperia U
Sony Xperia Go - Esetleg, ha érdekelnek olyanok, hogy strapabíró készülék (víz-és ütésálló).
Sony Ericsson Xperia Arc S
LG Optimus L7
HTC One V
Motorola Defy +
Samsung Galaxy Ace 2
Alcatel OT-995Nokiák, nem androiddal:
Nokia Lumia 610
Nokia Lumia 710 -
Dicker
őstag
válasz Kezdő vagyok #42053 üzenetére
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz. A netedet wifi-n keresztül kapod, és ehhez csak a telefon kell meg a router wifi jele. Még sim kártya nélkül is megy. Persze létezik mobilnet is, ahhoz kell csak egyedül sim kártya. Meg némi térerő
Árat jó lenne belőni, vagy valami igényt az első post alapján, mert így túl tág.
2,7-5,5"-os kijelzőig méretre?
Netezni minél nagyobbon jó. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Dicker #42052 üzenetére
Árat azért nem írtam csak,mert arra lettem volna kíváncsi,mennyi pénzt érdemes kiadni érte?
Tehát mennyit érdemes rászánni?
Vadiújra gondoltam,T-mobile-ra,de a független is érdekelne.
Bocs,ha hülyeséget kérdezek,de kártyás telóval is megoldható a netezés,ha ADSL interneten szeretnék netezni?
Tehát pl.T-mobile SIM kártya van a telefonba,de vezetékes internetet szeretnék használni?
Van routerem.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Kezdő vagyok #42050 üzenetére
Tud adsl internetre, ha van routered
Mennyiért?
Új vagy használt?
Független, vagy szolgáltatós? Ha utóbbi, akkor előfizetés?Nokiából a Lumia 610, ha maradni akarsz a márkánál.
Eyesis függetlenül vennéd?
Mert az SGS3 167.000-től indul.
Bár a Note II forgalomba kerülése leviheti valamennyit. Amúgy a Note II nem tetszik? Csak kicsit nagyobb[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen mobilt érdemes venni,ha internetezni is szeretnék+telefonálni+SMS-ezni?
Technikailag hogyan lehet például vele egy ADSL internet hálózatra csatlakozni?
Mennyi pénzért lehet kapni egy normálisan működő telefont?
Érintőképernyősre gondoltam,ja,és abszolút analfabéta vagyok a témában.
A Nokia márka volt eddig a kedvencem,érdemes más márkát venni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Dicker
őstag
válasz Eyesis #42043 üzenetére
Minek akarod kivenni az akksit? Hogy valami utángyártottat tegyél bele?
Amúgy semmi sem lehetetlen. Nagyjából három mozdulattal ki lehet venni, és mintha már láttam volna a neten pár akksit hozzá. Sőt még a burkolata is cserélhető anélkül, hogy bármiféle nyomot hagynál arra, hogy szétszedted. Én is már megrendeltem egy fehér házat a fekete mellé.
De, ha nem mernéd szétszedi, akkor még mindig ott vannak a kulcstartó méretű külső akkumulátorok. Bár ez csak egy túl hypeolt dolog, hogy nem bírja.. Nekem pl. ma merült le. 3 napig elment, kevés használattal igaz, de egy óra telefonálás, másfél óra képernyő, folyamatos wifi,3g, és szinkronizálás belefért, 1 óra zene, pár rajzolás a DrawSomething-ben.Amúgy ősszel vennék telefont, akkor én is Sony-t vennék, mert nagyon jó kis telefonok, és kezdik alkalmazni az IP szabványokat az összes telefonjuknál lassan, ha ősszel kijön belőle a gyártó "csúcs" telefonja min. IP56-os szabvánnyal, akkor lecsapok rá szerintem.
-
petyaaa6
tag
Ha ilyen tegras dolgot akarnál,akkor ott a motorola ATRIX 4g is
Nézd,akkor vesd el az arc s-t,htc one x-et, mert már találtál bennük negatívumot.
Akkor marad samsung s3,meg acro s illetve akkor nézd meg ezt az atrix-etHuawei p6 - perfect for business..and for everything
-
Dicker
őstag
válasz molnarpeter #42040 üzenetére
Főleg amióta az új frissítéssel egy-két tesztben is legyűri az s3-at... (már akinek ez a fontos)
... és még hol a vége. Se új kernel, se jelly bean. Mi lesz akkor?Én a One X-et merem ajánlani. Az S3-al sincs gond, de ott már sok a parasztvakítás. A szemkövetés meg társai, emiatt van a kettő között nagyjából 30.000 Ft árkülönbözet...
Na meg, ha játszol is rajta akkor íme egy kis különbség a Tegra miatt: -
petyaaa6
tag
válasz Eyesis #42037 üzenetére
Eyesis
Talán a legjobb a HTC one x. A HTC igen megbízható,innovativ pro cég. A sony is jó,de az S annyira nem lett jó valahogy,sok hibát írnak róla, az S neméri meg,akkormár arc s,vagy ACRO S!!
A samsungok jók szerintem, és a nokiát szintén elhagynám a helyedben,nemazigazi már. régen jóvót.
Tehát,szerintem jobb ha HTC one x,samsung galaxy s3,nexus, illetve Xperia Acro s és Arc S -eket nézed Te döntésed persze.Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
Eyesis
őstag
válasz turbobusa #42036 üzenetére
Ez olyan, mint a számítógép. Persze lehet várni, hogy lemenjen az ára, de lehet, hogy lemegy a forint értéke, vagy megjelenik valami új, ami neked jobban kéne, akkor megint várhatsz, hogy lemenjen az ára, vagy megjelenjen.
Nekem most kell új telefon. Egy két napot lehet várni, de hónapokat felesleges.
Ja én most ezek között vacilálok:
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy S3
HTC One X
Sony Xperia S
Nokia Lumina 800Egyszerűen nem tudok dönteni.
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
turbobusa
senior tag
Még nézelődtem este, mik fognak idén október környékén debütálni, hát tényleg megéri várni. Mostani csúcskészülékeket eléggé úgy fest, hogy megütik elég rendesen.
Mostani árán akkor veszek valami olyasmit vagy a mostaniak valamelyikét ezáltal kedvezményesen. Új Xperia T, Note 2 nagyon komoly lesz. Eddig a palacsinta átmérőjű kütyü jön nagyon be. -
petyaaa6
tag
aki ert egy kicsit az okostelefonok hardware dolgokhoz irjon mar privatba legyszives! koszi!
Huawei p6 - perfect for business..and for everything
-
turbobusa
senior tag
iPhone az még azért eléggé buzerál, hiába a sok néha negatívumként megélt dolog szoftveres korlátozás terén...
S3-nak a kijelzőjétől fosok őszintén, nehogy valami baja legyen. Droid nyújtana újdonságokat, de többnyire azonos célra lenne használva. Jó a nagy kijelző, de a technológiája aggaszt még mindig...[ Szerkesztve ]
-
petyaaa6
tag
Szerintetek az ARC S -nek illetve ARCO S -nek mennyit fog esni az ára a közeljövőben?
Tehát az ARCO S körübelül mikor érheti el a 80e ft körüli határt? Én úgytudom hogy nemsokára,most ősszel akar a sony egy quadcoret kiadniHuawei p6 - perfect for business..and for everything
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42031 üzenetére
Lehet megveszem azt használom jó sokáig, eddig is 3 évig használtam egy mobilt és mindig el se adtam ezután. Megveszem szerintem majd valahogy úgy és használom nem váltok jövő évben, mert felesleg így belegondolva. Mindig lesz újabb készülék, S3 szerintem nagyon sokáig a csúcson lesz még ha nem is lesz éppen a legújabb mobil.
-
Dicker
őstag
válasz turbobusa #42030 üzenetére
Nem írtam én csökkenést, sem utódot. De valószínű tavasszal jön, egészen pontosan májusban, mint ahogy szokása.
Én csak egy új színű változatról írtam.
Az ára pedig folyamatosan csökken, és viszonylag gyorsan fog majd, ha az s2-t vesszük alapul. Én ősz közepére/végére egy egy 20-30-as csökkenést mindenképp várok. -
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42028 üzenetére
Azt mondod idén lemegy még az S3 ára?
Mit gondolsz mekkora csökkenésre lehet számítani?
Mikor jön majd az utódja? Mert azon is gondolkodtam, megveszem és megjelenés előtt eladom, nem volt eddig szokásom 2-3 év előtt továbbadni, de így nem vesztek az árából csak minimális összeget, amit hozzáteszek és hozom el az újat...Szeptembert, októbert megvárom mi lesz addig, csak történik valami...
[ Szerkesztve ]
-
-
turbobusa
senior tag
válasz #40993792 #42025 üzenetére
iPhone-ból 4g-t vennék őszintén, mert annak a tudása s használt piaci ára elfogadható, főleg úgy ahogy mondod.
One X-t nem próbáltam még ki, de a Sense nagyon nem jön be.
S3 eddig a befutó nálam, csak az zavar, hogy drága még így is.
Őszig várok mondjuk, nehogy utólag érjen meglepetés, de nem hinném. iPhone szerintem nem lesz nagy durranás. Wp8, hát nagyon nem izgat így elöljáróban.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz turbobusa #42024 üzenetére
Ekkora összegű telefonvásárlásnál én azt tudom csak javasolni, hogy várj még őszig.
Lehet, hogy a WP8 jobban tetszeni fog majd. De az új iPhone-t is érdemes megvárnod, ha nem is veszed meg, mert a 4 ára a 3gs-ével fog vetekedni, a 4s-é pedig a mostani 4-ével.
Az S3 120 körül jó vétel. De még javasolhatom a HTC One X-et is. Ha játszol is a telefonon néha, akkor megéri, mert a Tegrás játékok támogatottsága miatt elképesztően jó grafikája van. Bár ősszel azt hiszem ennek is lesz új változata, egy kicsit frissebb.
S2 csak 80-90, vagy alatta. Boltban én már nem venném meg.
i4 16 Gb - 80-100 között mozog. De újat nehéz találni már. Mindenképpen garisat szabad csak venni.
i4s - 110-130.Ha maradsz az iPhone-nál, akkor várd meg az újat mindenképpen, mert úgy a mostani i4 árán juthatsz hozzá a i4s-hez.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Fájó szívvel, de megváltam 3gs mobilomtól, kicsit hiányzik még, de úgy vagyok vele két mobil felesleges lenne, mert úgyis a jobbikat használnám s kerülne előtérbe.
Az vigasztaljon, hogy jó áron szálltam ki belőle.
Utódnak néztem már dolgokat közben is, most meg véglegesen megfogalmazódtak bennem mik lennék azok.
Elöljáróban annyit, hogy szeretem az Apple-t régebb még talán fanatikus is voltam, de most úgy vagyok vele az új modellre sincs értelme várni, mert ios-t lelőtték már a készülék meg az infók alapján nem lesz valami hatalmas újítás.
Tehát kacsingatok az Android felé is, S3-at néztem, kipróbáltam egyszer s megfogott, elsőre mindent átláttam pedig aztán nekem tényleg nem volt tapasztalatom e téren.
4s is tetszik, de akkor használtam vennék egy sima 4-t, hisz fele annyiban lenne és nem sokkal rosszabb. Kicsit lassabb, meg a kamerája gyengébb, de nem nagy a differencia e téren...
S2-t is néztem használtan, egyszer próbáltam ki már nem tudom hol s mikor, akkor tetszett, de a tesztek alapján a kijelzője nagyon rosszra sikeredett.Most őszintén szólva nem tudom, mi lenne jó, ha droidot vennék akkor S3 vagy S2, de belegondolva az utóddal nem kellene foglalkozni a kijelző miatt...
4g is tetszik, szoftver téren semmi újdonság nem lenne, kijelző, kamera számít nagy előrelépésnek.4g-t már boltban szerintem nem éri megvenni, mert piszkosan drága, 16gigás érdekelne lehetőleg T-s. Fontos lenne, hogy karc s hibamentes legyen. Ezek milyen árban mozognak?
S3-t meg boltban venném mindenféleképpen, 125e forintért jutnék hozzá.
-
Dicker
őstag
Szia!
Jelenleg a legjobb vétel, amik még kaphatóak:
Samsung Galaxy Mini 2
Sony Xperia Tipo
Alcatel OT-995 - technikailag fejlettebb az előző kettőnél, de a kinézete elmarad.+
Sony Xperia U - Ez kicsivel drágább 44-nél, de nem tudom milyen kedvezményeket kapsz a hűségidő meghosszabbításáért, hátha belefér. Ha igen, akkor mindenképp ez az ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Shawx
csendes tag
Hello!
Segítséget vagy inkább tanácsot szeretnék kérni!
Most állok telefonvásárlás előtt.A t-mobilnál lesz az üzlet,ott van előfizetés és az összeg amit max. szánok rá 44ezer Ft,de inkább alatta!Webshopból rendelném és van némi kedvezmény is hűségidő címen.
Nem akarok semmi luxust vagy különlegeset,legyen benne egy jól használható kamera ,gyors proci,jól kezelje a zenéket és a GPS-nek örülnék,de az nem létfontosságú.
Játék nem fontos,sose játszom telefonon.Lány vagyok ,ezért a kinézet nem utolsó,de nem döntő.
Remélem ilyen kesze-kusza paraméterekkel is tud valami hozzáértő tanácsot adni.
Előre is köszönöm,várom a válaszokat,
üdv:Alexa
-
vwpower
csendes tag
Sziasztok!
Mobilvásárlás előtt állok és kérném a segítségeteket .
Használtba gondolkodok és maximum 30k-t szánok rá.Kitétel:
-Korrekt kamera
-3,5 mm-es jack
-Érintőképernyős teló esetén kapacitív kijelző.Előre is köszönöm. További szép napot.
Üdv: Kálmán
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
Dicker
őstag
válasz Eyesis #42005 üzenetére
4s ára a mostani 4 árával lesz egyenlő
4 ára a 3gs-ével.
és így tovább, ahogy mindig szokott lenni.Más gyártókra pedig nem igazán fog kihatni, hiszen egy telefon sincs 200 majdnem 300.000 körül..
Inkább a WP8-as telefonok kavarhatják meg a piacot, ha mindenképp valami árzuhanást vársz. -
Eyesis
őstag
Szeritnetek az iPhone 5 megjelenése után mennyi idővel változik a piac árazása?
Eyesis
-
Rhino666
addikt
válasz #40993792 #42002 üzenetére
Nezd, fozott rommal BARMI gyors. Ez nem mervado. Gyarival probaltuk, egesz addig jonak tunt papiron de hasznalhatatlanul lassu a gyari szoftver es ICS se lesz ra hivatalosan, szoval egyaltalan nem lenne idotallo (szoftveresen).
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Rhino666
addikt
válasz littlelion21 #42000 üzenetére
Nagyon döcögős, alig bírja az akksija és megkarcolódott, hiába vigyázott rá. Ha egy hét alatt sikerült egyet, két év után már nem igazán látszana a kijelző sem... De leginkább az hogy kiábrándult belőle, eddig csak a gond volt vele.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest