Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42433 üzenetére
Ma MM-be kipróbáltam az S3-at meg a 4s-t. Elöljáróban megjegyezném, hogy 3gs-m volt mindeddig és elég elfogult voltam az Apple iránt. S3 kamerás képességei fényévekkel jobbak a 4s-től. Droid meg eddig borzalmas volt számomra, de a mostani verziók nagyon ütősek.
i5-öt a héten megnézem még, bár jóval drágábban jutnék hozzá.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
iPhone 5 vagy S3? Mit gondoltok mivel járnék jobban? Videó, fotó fontos lenne...
-
turbobusa
senior tag
Hali!
Mindkét mobil tetszik nekem különböző dolgok miatt, legyen szó külsőről, szoftverről. Mindkét platformnak megvannak az előnyei s hátrányai egyaránt.
3gs-em volt, amit most adtam nemrég el. Szerettem az ios-t meg most is...5-ös szifon s s3 közt gondolkodok. 2-2,5évig tutira használnám, de lehet eladnám a bukás miatt előbb.
Mit javasolnátok?
-
turbobusa
senior tag
válasz quailstorm #42357 üzenetére
Hát ja, ez engem is bosszant. Egyszerűen eljutok odáig, hogy vennék mást, mint most és ugyanúgy a szifon mellett vagyok. Mindegyik droid műanyag szinte. App-ok csúnyák.
5g-vel csak nem szopom meg ezzel a kopás, karcos mizériával. -
turbobusa
senior tag
válasz quailstorm #42355 üzenetére
5g-t vennék, de annyi baj van vele most, hogy vicces komolyan.
Apple fan voltam, most is szeretem, de jók a színei az S3-nak. -
turbobusa
senior tag
Én látom úgy csak, hogy most az S3 éri meg a legjobban? Árat ne vegyük figyelembe..
Műanyag az tény, de az amoled kijelző állítólag nem ég be, stb...
iPhone 5-től többet vártam, ráadásul még itt vannak ezek a bajok vele... -
turbobusa
senior tag
Hali!
Lehet ordenáré nagy baromságot fogok kérdezni, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Tetszik nekem az S3, de a formája nemigazán jön be, meg túl könnyű is, bár ez kevésbé zavar.
Tehát van egy nagyon precíz esztergályos ismerősöm, minden efféle dologhoz ért.
S3-at át lehetne műteni egy ilyen saját készítésű házba?Üdv.
-
turbobusa
senior tag
válasz atillaahun #42235 üzenetére
10k-t egy ilyen mobilra kidobni hülyeség szerintem, bár mondjuk van garanciád, tehát abból a szempontból jó.
-
turbobusa
senior tag
válasz #40993792 #42216 üzenetére
Azért dobog a szívem érte csak 45e forint többletet kellene fizetnem, ami azért nem kevés pénz. Engem nem érdekel ki mit mond, nekem bejött nagyon az új nyújtott design. Abszolút nem vészes ez a fajta növekedés.
Ha iPhone nem lesz akkor maradok az S3-nál, nem hinném, hogy Note 2-t veszek, hiába a plusz 1gb ram és a nagyobb kijelző. Sajnos kezelhetetlen egy kézzel, ami azért nyomasztó, persze iPhone is kétkezes használatnál kényelmesebb mondjuk egy sms írásnál, de eggyel is simán megvalósítható. S3 feszegeti a határt, de utólag kiderült simán tudom egy kézzel kezelni minden pontját.S4-re nem hinném, hogy várnék, mert azért odébb van az még jócskán, addig meg mobil nélkül lenni...
Mindig lesznek jobb dolgok. Főként a kamera s kijelző érdekelne engem, melyik mobil a jobb benne, mert akkor billenti a mérleget, bár az S3 elég jónak bizonyult már. -
turbobusa
senior tag
Mit gondoltok iPhone 5 vagy S3 lenne jobb választás?
iPhone-om volt 3gs, szerettem nagyon, de hajlandó vagyok váltani is akár. -
turbobusa
senior tag
válasz hamham #42202 üzenetére
Szia!
Szerintem egy régebbi modellel sokkal jobban jársz, hisz nem műanyagok, nagyobb a kijelző, kamera is jobb, árban pedig fele annyiba kerül vagy ekörül van.
K810, N82, N95 mind nagyon jó, ha meg nem akarsz 15e-t adni érte akkor ott van k750i-800i ami 7-9e közt mozog és szépek ennyiért. -
turbobusa
senior tag
válasz korpicschess #42200 üzenetére
Ütést nem kapna, tokban zsebbe lenne csak nagy a hő, ez az egyedüli tényező ami igénybe vehetné a telefont. Valószínűleg ez miatt keletkeztek 1,5 év után átlagosan ilyen fizikai hibák.
szerk.: Régebb írtam, hogy a szeretett iPhone-tól megváltam és valami kellene helyette.
Note2 jött szóba, de valószínűleg egy kézzel nem lehet kezelni, így S3-nál maradtam, már majdnem megvettem, de az 5-ös szifon még izgat. Nem tudom, mi lenne a jobb döntés?
Vannak dolgok amik az Androidban jól jönnek, de ettől eltekintve nehéz dönteni.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz korpicschess #42198 üzenetére
Vigyáz rá csak szereti ő is a masszív van benne anyag dolgot. Amire használná arra mindkét platform tökéletes lenne. Nagyobb hőt kellene, hogy bírja (40-50 fok). Valószínűleg a w880-nak a kijelzője azért csíkozódik néha, mert kicsinálta a meleg.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Faternak kellene valami viszonylag olcsóbb billentyűs s strapabíró mobil.
N95, N82, K810, K850, K770 az amiket néztem, mi a véleményetek? -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy S3-at fogok venni, de közben haverom szólt, hogy van One X 75e forintért.
Állítólag bontatlan, garanciás és független. Jövő héten hozna az ember 5-6 db-ot.
Ár nagyon biztató, garancia számla hiánya miatt nincs szerintem.
Nem tudom, mért lehet ilyen olcsó? Arra tippelek, hogy lopott vagy külföldi függők...Mit tennétek a helyemben?
Üdv.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mobilt egy hét erejéig kipróbálni, de nem tudom hol adnák oda tesztelésre.
Tudnátok nekem ebben segíteni? -
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42067 üzenetére
200e felett és gyakorlatilag kapsz egy új designt, nagyobb kijelzőt. 4s-hez képest semmivel se lesz jobb, amiért megérje a több tízezres többletet.
100e felé ha nem akarsz menni, akkor vegyél Note-ot, simán megéri a pénzét.
Efelett S3 most a legjobb, de már nem venném meg, hogy jön az új Note, annyiért veszem meg szolgáltatónál mint most az S3-t kb. -
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42063 üzenetére
Hát igen, iPhone-t most nem akarok venni, mert 2,5 évig használtam és nem érné meg annyira. Tehát a rendszer az szvsz ugyanaz minden tekintetben. Kijelző meg kamera az ami jobb.
S3 mozgatja igazán a fantáziám, de várok most októberig, akkor jön a Note 2. Eléggé meggyőzött engem, mérete telefonálásnál mondjuk picit nagy, de nem számottevő.
Nagy lapátkezemet jól ki tudom használni S3-nál is, egykezes használatot simán tudtam vele akadály nélkül reprodukálni. Mondjuk kétkezes a Note, de az iPhone-t is így használtam többnyire...Egyébként megéri ez a 4g, de ha van jó áron s2 akkor inkább azt vedd. Eddig másképp álltam a dologhoz, most is elismerem jobb a kijelzője a szifonnak, de a többi dolog azért kárpótolja az embert szerintem nagyban. Ahogy mondtad jön a JB is rá, amit láttam már Note2-n, elég durva a rendszer.
szerk.: Ha tudsz alkudni meg még az otg kábelre nem tartasz igényt akkor szerintem meg tudod venni 80-83e forintért. Itt van
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42061 üzenetére
Értelek, ha sokat jársz külföldre akkor abszolút van értelme a dolognak. Eladásnál meg ugyanott vagy kb, mert amivel olcsóbban veszed és adod el az a különbözet egyenlő lesz.
T-s vagyok és mikor külföldön voltam orange kártyával ment a telóm, pedig függő. Érdekes volt, le is döbbentem.
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42059 üzenetére
Mért fontos, hogy független legyen egyébként? Egy szolgáltatót használsz gondolom, akkor viszont veszel egy olyan függőt és olcsóbban hozzájutsz.
Volt majdnem 3 évig iPhone-om, szerettem, most is azt mondom jó mobil, de valahogy ha 100e felett vennék mobilt, akkor nem azt választanám. Azt mondom, használtam érdemes már iPhone-t venni csak, mert még szolgáltatónál is iszonyatosan drága.
-
turbobusa
senior tag
válasz zsinnyegtet #42057 üzenetére
Használtan néz S2-t, van jó pár egy évig garis még, függetlenek is.
-
turbobusa
senior tag
Még nézelődtem este, mik fognak idén október környékén debütálni, hát tényleg megéri várni. Mostani csúcskészülékeket eléggé úgy fest, hogy megütik elég rendesen.
Mostani árán akkor veszek valami olyasmit vagy a mostaniak valamelyikét ezáltal kedvezményesen. Új Xperia T, Note 2 nagyon komoly lesz. Eddig a palacsinta átmérőjű kütyü jön nagyon be. -
turbobusa
senior tag
iPhone az még azért eléggé buzerál, hiába a sok néha negatívumként megélt dolog szoftveres korlátozás terén...
S3-nak a kijelzőjétől fosok őszintén, nehogy valami baja legyen. Droid nyújtana újdonságokat, de többnyire azonos célra lenne használva. Jó a nagy kijelző, de a technológiája aggaszt még mindig...[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42031 üzenetére
Lehet megveszem azt használom jó sokáig, eddig is 3 évig használtam egy mobilt és mindig el se adtam ezután. Megveszem szerintem majd valahogy úgy és használom nem váltok jövő évben, mert felesleg így belegondolva. Mindig lesz újabb készülék, S3 szerintem nagyon sokáig a csúcson lesz még ha nem is lesz éppen a legújabb mobil.
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42028 üzenetére
Azt mondod idén lemegy még az S3 ára?
Mit gondolsz mekkora csökkenésre lehet számítani?
Mikor jön majd az utódja? Mert azon is gondolkodtam, megveszem és megjelenés előtt eladom, nem volt eddig szokásom 2-3 év előtt továbbadni, de így nem vesztek az árából csak minimális összeget, amit hozzáteszek és hozom el az újat...Szeptembert, októbert megvárom mi lesz addig, csak történik valami...
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz #40993792 #42025 üzenetére
iPhone-ból 4g-t vennék őszintén, mert annak a tudása s használt piaci ára elfogadható, főleg úgy ahogy mondod.
One X-t nem próbáltam még ki, de a Sense nagyon nem jön be.
S3 eddig a befutó nálam, csak az zavar, hogy drága még így is.
Őszig várok mondjuk, nehogy utólag érjen meglepetés, de nem hinném. iPhone szerintem nem lesz nagy durranás. Wp8, hát nagyon nem izgat így elöljáróban.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Fájó szívvel, de megváltam 3gs mobilomtól, kicsit hiányzik még, de úgy vagyok vele két mobil felesleges lenne, mert úgyis a jobbikat használnám s kerülne előtérbe.
Az vigasztaljon, hogy jó áron szálltam ki belőle.
Utódnak néztem már dolgokat közben is, most meg véglegesen megfogalmazódtak bennem mik lennék azok.
Elöljáróban annyit, hogy szeretem az Apple-t régebb még talán fanatikus is voltam, de most úgy vagyok vele az új modellre sincs értelme várni, mert ios-t lelőtték már a készülék meg az infók alapján nem lesz valami hatalmas újítás.
Tehát kacsingatok az Android felé is, S3-at néztem, kipróbáltam egyszer s megfogott, elsőre mindent átláttam pedig aztán nekem tényleg nem volt tapasztalatom e téren.
4s is tetszik, de akkor használtam vennék egy sima 4-t, hisz fele annyiban lenne és nem sokkal rosszabb. Kicsit lassabb, meg a kamerája gyengébb, de nem nagy a differencia e téren...
S2-t is néztem használtan, egyszer próbáltam ki már nem tudom hol s mikor, akkor tetszett, de a tesztek alapján a kijelzője nagyon rosszra sikeredett.Most őszintén szólva nem tudom, mi lenne jó, ha droidot vennék akkor S3 vagy S2, de belegondolva az utóddal nem kellene foglalkozni a kijelző miatt...
4g is tetszik, szoftver téren semmi újdonság nem lenne, kijelző, kamera számít nagy előrelépésnek.4g-t már boltban szerintem nem éri megvenni, mert piszkosan drága, 16gigás érdekelne lehetőleg T-s. Fontos lenne, hogy karc s hibamentes legyen. Ezek milyen árban mozognak?
S3-t meg boltban venném mindenféleképpen, 125e forintért jutnék hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest