Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Aktív dual SIM-es telefont keresek, olyat ami ha beszélek az 1. kártyán, még elérhető 2. kártyán keresztül is...
A Samsung okos Dual sim telefonjai tudtommal nem ilyenek...
Jó lenne ha valaki 1 pár tippet tudna adni!
A telefont főként telefonálásra, néha sms küldésére használnám, ha van benne 1 normális fényképező az nem lenne baj.
Előre is köszi a segítséget!Szerver Hosting Debrecenben
-
őstag
Hali all!
Új mobiltelefont vennék, mert a régi megpusztult.Elvárások:
-több mint 1hét üzemidő 1aksitöltéssel, nyugalmi állapotban
-legalább 1hét üzemidő minimális használattal
(telefonálás 10perc/nap, internet 5perc/nap)
-legalább 5nap üzemidő normál használattal
(telefonálás 10perc/nap, internet 5perc/nap, zenehallgatás headsettel 3óra/nap)
-legalább 3nap üzemidő erős használattal
(telefonálás 20perc/nap, internet 10pec/nap, zenehallgatás headsettel 6óra/nap)-kamera nélküli gondolom már nem nagyon van, általános célra 1-2expó naponta, de a felszerelésem mellett bűn mobillal fotózni
-3/3.5 G-s kapcsolat legyen rajta
-stopperóra xdNokia E52-es ezeket a kritériumokat tudta, a stopper kivételével.
További kritériumok:
-Ne szarakodjon a hangszórója 1év után
-Ne szarakodjon a kijelzője 2év után
-Bírjon egy kicsi strapát.
-3év múlva is úgy működjön mint az elején.Ára jó kérdés az E52 70k volt anno, most ennyit nem adnék telefonra, maximum 50k.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Reno7
senior tag
Sziasztok!
Az alábbiak közül melyiket ajánlanátok ha telefonálás/filmezés/játék-ra használnám:Samsung Galaxy Mini II
LG L3
Sony Xperia mini pro
Sony Xperia tipoIlyen hűségakción venném, szóval ezek jóárasítva vannak.
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
bigdady
nagyúr
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni céges telefont a T-Mobile-nál. A lényeg hogy dual slim-es legyen a telefon illetve azért ne egy gagyi 5 ft-os legyen Legalább 3,2 vagy 5 mp-es kamera legyen. Op rendszer annyira nem lényeg, márka is mindegy csak ha tudja valaki sorolja már fel, hogy a T-mobile-nál milyen dual slimes telokat lehet megvenni.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv.
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Olyan olcsó feature phone-t szeretnék venni akár újat, akár használtat, amivel meg tudnám osztani a mobilnetemet wifin. Létezik ilyen?
-
Shad0wking
csendes tag
Üdv! Telefont szeretnék venni nővéremnek. A kitételek:
-ingyenes GPS
-3 colnál nagyobb kijelző
-bírja az akksi legalább 3 napot (napi 5-6 telefonhívás mellett)
-kamera legalább 8 mpx
-internetre egyáltalán nem lesz használva, se játékra
-ár nem számít
-függetlenül két év gyártói garanciaJó lenne ha minél többet ajánlanátok, mert számít még a kinézet is...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Shad0wking
-
molnarpeter
nagyúr
válasz HoReSz1975 #41887 üzenetére
Ha hosszú üzemidő, könnyű buherálhatóság, amoled, és jó hangminőség kell, akkor GS3, ha jó anyaghasználat, szép gyári felület, és sclcd kijelző, HOX.
mp
-
NasCa
tag
Sziasztok!
Az alábbi telefonokkal Samsung S5360 Galaxy Y és S5300 Galaxy Pocket van valakinek tapasztalata, hogy érdemes-e beruházni valamelyikre? Semmi extra felhasználási terület nem lenne, csak web és GPS.
-
sssirius
tag
válasz molnarpeter #41882 üzenetére
Köszi a válaszokat!
-
sdd2
veterán
válasz HoReSz1975 #41887 üzenetére
Szerintem One X-et, persze mindjárt jönnek a samu fanok úgyhogy inkább futok
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
HoReSz1975
őstag
Samsung Galaxy S III, vagy HTC One X a jobb, melyiket érdemes megvenni
-
adm91
csendes tag
Szerintetek mikor jelenik meg Mo-n az első WP8as Nokia? És ha megjelenik akkor mekkora áresésre lehet számítani a 800as lumia esetében(10-15% körül talán)?
-
Dicker
őstag
válasz r6man123 #41884 üzenetére
Szia!
Az wp8 lesz, és kizártnak tartom, hogy bármiféleképp is befolyásolja az olcsóbb készülékek árait. Egyszerűen nincs közte összefüggés.
Az iPhone is csúcskategória lesz, és a wp8-hoz is erős hardverek fognak kelleni.
15-ért használtan tudsz venni már Sony xperia minit.
Amúgy a Vodafone kínálatában 3 telefon van 15.000 alatt. (igen ki lehet mondani)
Nokia C1-01, Samsung E2600, Alcatel OT720.
20 körül meg már elviheted a Vodafone Smart II-őt. Amivel jól járnál. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Sajnos erősen úgy néz ki, hogy az első szériás Samsung Omniám (i900) kijelzője behalt, ezért új telefon után kéne néznem. Az Omniát szanaszét telepítettem, mindenféle romot használtam, csomó "okos" alkalmazással csicsásítottam, de belegondolva csak azért csináltam, "me' okostelefon" ,de semmi olyat nem csináltam vele, amiért valóban kellett volna egy okosteló (okostelefon, aka a saját korában).
Most 15ezer Forint környékén szeretnék telefont találni a piros mobilos cégnél (a V-betűvel kezdődőnél). Lényegében netezésre használnám és fészbúkra, de legyen értelmes kamerája is, zene abszolút nem fontos.Olvasgatva a szakmai blogokat, lehet, hogy érdemesebb lenne várnom egy picit az új ájfonra, illetve a hamarosan piacra kerülő új W7-es mobilokra? Lejjebb tudják szorítani a mostani alsóközéposztály (nálam 20-25k) árait? Van egy SGH-D600-as telefonom tartalékban, úgyhogy ha várható a bestbuy, akár helyet is tudok szorítani a zsebemben neki.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
meroly
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz sssirius #41880 üzenetére
Édesapámnak ilyenje van, tudom ajánlani! Rendkívül mobilveszélyes dolgokat tud művelni, de ez eddig elég jól bírja, csak a festés kezd kopni, és néhány leejtés kissé látszik. A kijelzőn fólia van, így a karcállóságról nem tudok nyilatkozni, de neked is javaslom, hogy tegyél rá (priviben tudok segíteni fólia beszerzésében)
mp
-
bigdady
nagyúr
hali
asszonynak szeretnek vmi olcso nőcis telot venni. csak telefon es sms re kell.
tudtok ajanlani vmit ami van olyan extravagans mint pl a samsung x830?[ Szerkesztve ]
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak is szeretnék egy telefont venni. Kisvállalkozóival vennénk Menedzser4000-el a Telenornál.
Amit kinéztem:
Samsung Xcover 271
Kb. hasonló tulajdonságú telefon kellene. Hagyományos telefon, csak telefonálás lenne, esetleg sms fogadás. Strapabíró legyen, nagyon poros a munkahely, ezért az is számít hogy porálló legyen.
Vélemény erről? vagy ha nem ajánlott, akkor egyéb alternatíva kb 10e Ft alatt a fent említett tartifával?
Köszi előre is!
-
meroly
veterán
6230 akkuban nem volt jó nálam, szintén csak 1,5-2 nap, pedig többet is vettem és mindegyikbe új akkut, stb, stb.
Talán én is inkább egy nokia 100-ra vagy valami hasonlóra szavazok. Az én másodtelóm egy 1208-as, használta nélkül bekapcsolva hetekig elketyeg a táskámban, pedig csak 800-as akkuja van.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Dicker
őstag
Pedig anno jól bírták. Lehet, hogy valami a belsejében ment tönkre. Mert nekem is volt egy 6230-asom, aminek az üzemideje egy idő után leromlott jelentősen. El is süllyedt a fiókba azóta. Utána vettem egy 6230i-t. Az megint jó volt. Aztán 1-2 év utána vége annak is megfeleződött a készenléti ideje.
-
-
kutga
nagyúr
Az "egybebillentyűzet" nem jön be ezeken a telókon, nameg kissé lassúnak érzem mindet. De azért csak körbenézek ezek között is.
A 6230i-t néztem még, egy 6230 van otthon elfekvőben, csak annak meg az akksija katasztrófa.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
GIhe
tag
Szia !
Pedig jó kis telo a nokia 2700 classic .Bevált, strapabíró .
Ha csak " munkás telo " kellene ami még jól bírja az aksija is , az :
Nokia 1208 -
GIhe
tag
-
kutga
nagyúr
Láttam ilyet kollégánál de nem nagyon jött be. Ezek az új alsó kategóriás Nokiák nem igazán tetszenek.
A 6310i üzemidejét pedig nem veri. Abban viszont igazad van hogy többet tud, de az előbbi mégiscsak 2002-es modell.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dicker
őstag
Itt nem a hosszával van a probléma. Mindegyik két évre szól.
Normális esetben a gyári garanciánál, ami a HTC-nél 2 év, kapsz egy teljeskörű garanciát mindenre.
Még a boltinál 1+1 évet, azaz ugyanúgy két évet kapsz. Csak abból 1 megy a telefonra, 1 a szoftveres gondokra, amiből az utóbbi lényegében egyenlő a nullával.
De még ezzel se lenne olyan óriási probléma. Viszont, ha a gsm bolt gondol egyet, és nem fogadja el a készüléket garanciális javításra valamilyen indokkal, vagy ne adj Isten megszűnik a forgalmazó, akkor volt, nincs garancia.. Nem azt mondjuk itt többen, hogy kerüljétek a gsm üzleteket, hanem csak a megbízhatóakat keressétek, és ott is törekedjetek a gyári garanciára, ami általában +10.000 körül van a legtöbb modellnél.
Emellé még jöhetnek olyan nyalánkságok, hogy az adott telefon nem Európába szánt darabja köt ki nálad. Ez akkor üt vissza, ha mondjuk van egy frissítés a telefonra. Mondjuk legyen ICS, vagy JB. Ezt lehet, hogy az eu-s készülék megkapja mondjuk 20-dikán. A kínai piacra szánt lehet, hogy rá egy hónapra se.
Nekem megérte mindig is a gyári garancia az árát. Mindig gsm-eknél vettem a telefonjaim, kivétel az utolsót, mert azt a T-mobile-tól vettem, mivel ott is független volt, így minek fizettem volna még rá pluszban. -
GIhe
tag
Hát ennél újabb telot is találnál itthon , nagyobb tudással és olcsóbban !!!
-
GIhe
tag
Szia !
-
flash-
veterán
melyik éri meg jobban a Samsung GT-I9103 Galaxy R vagy a samsung galaxy s2?
-
kutga
nagyúr
válasz Dicker #41863 üzenetére
Pontosan erre kellene, mondjuk utazáshoz vagy amikor hazamegyek hosszabb időre, sms+telefon, semmi több. Külön jó hogy nincs benne se 3G se mobilnet így nem megy rá a gatyám a roamingra.
6230i-t néztem de sztem akkuidő miatt a 6310i lesz.
-
Dicker
őstag
A jó öreg, akkuidőről híres Nokia. Gondolom az az elsődleges szempont, hogy sokáig bírja, sok telefonálással. Így hirtelen nem tudnék jobb vételt mondani. A mai "Nokiák" már messze vannak az elődjeiktől. Ebben az árban főleg...
Szerintem egy korrekt vétel. A célnak megfelel. Esetleg még a 6230(i)-as Nokia, de azok hamar megesznek egy akkut, így ott fogyó eszköznek minősül. Viszont egy könnyebb, kisebb telefonról van szó, ami, ha leesik, akkor is egészben marad. Sokáig nyúztam, sokat esett, de bírta. Egyedül az akksi, ami megadja magát egy idő után a sok autóstöltőtől, mert azok még nem szerették annyira az állandó töltést, mint a mostani telefonok. -
gabesszg
aktív tag
Sziasztok tudnátok olyan telefont ajánlani ami újonnan nagyon olcsó( kevesebb mint 10 ) jó az akksinak az üzemideje de ami a legfontosabb szép tiszta hang legyen oda vissza telefonáláskor.(t-mobilos vagy független kellene) válaszotokat előre is köszönöm!
-
zoombolino
csendes tag
a
1+1=2
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Második telefonnak vennék egy 6310 vagy 6310i telót, kettőt néztem ki magamnak, mindkettő gyárilag felújított, ebayről rendelném:
Árban kb ugyanott vannak, a képeket elnézve külsőre nincs is baj velük, tudtok esetleg ennél jobb vételt max 10k-ig?
[ Szerkesztve ]
-
.:P:.
csendes tag
Hali'
Édesanyámnak szeretnék mobilt venni ajándékba 50 éves, előnyben részesül:
-Egyszerű kezelhetőség
-hagyományos nyomógomb
-érintőkijelző kizárva
Jól olvasható kijelző,és azon nagy betűméretKöszi a segítséget!
Siemens a60-Se w610i-Motorola defy-Htc One X
-
prolad
addikt
Üdv
Valaki aki ismeri a kínai telókat tud-e (ha igen,akkor légyszi egy link):
Kétmagos processzor,qhd/hd kijelző,ha lehet ips vagy samoled,min 4 col,ics vagy jelly bean,1 vagy 2gb ram,normális kamera és akkumulátor,tűrhető készülékház ,max 250 dollárért.
Xiaomi M1-t néztem,van annál jobb ennyiért? -
zoombolino
csendes tag
Sziasztok.Én valamilyen androidos telefont vennék a rózsaszínű szolgáltatónál részletre.
Igazából egy olyan telefont szeretnék ami jövőre sem lesz rossz.De ha jobb az ajánlat itt az aprón akkor itt is vennék,de elsősorban szolgáltatónál.Android 4.0-val felszerelt telefon jöhet csak szóba.Az ár:70 000-90 000 ft.Márkához nem ragaszkodom.Elsősorban játszanék,zenét hallgatnék és neteznék rajta.Előre is köszönöm
1+1=2
-
Dicker
őstag
Mit tartalmaz pontosan az a gari levél? Azért az nem mindegy, hogy 2 év gyári, vagy 1+1 év bolti+szoftver. Nem véletlen olcsóbbak a telefonok
---Amúgy cian írtad a win8-as telefonokat. Na az csak ősztől, és kizárt, hogy 100.000 alatt lesz.
Ha a 7-es 7.5-esre gondoltál, akkor Lumia 610-et ajánlom.
De inkább várd meg az őszt. Sok új telefon lesz. -
GIhe
tag
Most vett egy ismerősöm egy mobil telefon kereskedő- ismert- boltban ,kártyafüggetlen ,nevére írt számla és gari levéllel olcsóbban ÚJ telot , mint szolgáltató korlátozott és hűség nyilatkozatra .....
...Netez és nézz körül !!!!
Amit érdemes megnézned :
- HTC X one
- Motorola DEFY pluss
- LG optimus 3D
- Samsung ace s5830i ( az i verzió újabb info -
andrás47
senior tag
Üdv !
4,3 kijelzővel legjobb áron milyen mobilt ajánlanátok netezésre kellene leginkább,meg telefonálásra,
ára 50-80 között,esetleg 100-ig de az már nagyon a vége.Köszönöm
-
cian
csendes tag
Sziasztok,
Új mobilt szeretnék venni a következő paraméterekkel:
új, telenor-nál alapvetően hosszú távra, telefonálásra használnám, de netre is rendszeresen felmennék, így wifit is szeretnék rá, érintőképernyős legyen, android/win 8 is megfelelő, árban pedig az egyik verzióm, hogy 50e körül legyen, de szeretnék egy opciót olyan 100e-ig is. Mindenképp előfizuval venném meg, de egy flottában lennék.
Előre is köszi a válaszokat. -
meroly
veterán
válasz Bagira01 #41846 üzenetére
Szerintem kb ugyanakkora.
C2-01 esetleg? Jól elkülönülnek a híváskezelő gombok.(#41810) Tubica: Nokiából tuti nem lesz olcsóbb, ott még mindig plusz felár van a márkanéven
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
.Szaki.
addikt
válasz Bagira01 #41841 üzenetére
Egyetértek én is, valóban a Nokia C1-02 lehet jó választás. Én nagyapámnak anno egy Nokia 6030-ast vettem, nagyon szerette, ő is így tudta használni, most meg egy Samsung E1170-ese van, azt is tudja használni, bár ezzel annyi a gond, hogy nem színesek a billentyűk. (Értem ezalatt a zöld és piros gombokat) A másik, hogy én a Nokián és a Samsungon is beállítottam neki, hogy az összes navigációs gomb a telefonkönyvet hozza elő (amibe persze beírtam minden számára szükséges telefonszámot), így lényegében csak a bekapcsológombot, a felvevő gombot és a "telefonkönyves" gombot kell megnyomnia. Remélem tudtam segíteni.
-
flash-
veterán
sziasztok
úgytudom a Wolfson W8994 chip több mobilban elérhető.
pontosan melyekben?
és melyekben nem szól jól? -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
A nagypapámnak szeretnénk egy új telefont venni. Csak nokia jöhet szóba, eddig is az volt neki, azokat tudja kezelni, az ilyen öregtelefonok csak a nagy gombra mennek,. 15e Ft-os keret van rá, telenoros vagy független telefon kéne. Csak telefonál róla. Az a lényeg, hogy a kijelző jól olvasható legyen, névjegyzéket könnyen elérje és a hívás fogadás és elutasítás gombok jól láthatóak legyenek, mert gyakran összekeveri őket.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Vaze
őstag
válasz molnarpeter #41834 üzenetére
Kerdesemre A valaszod nem igazan elegitette ki!
Soot fogalmam sincs hogy ezt most mire is irtad!
De koszonom azert[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Kerdesem egyszeru,ki mit gondol a Samsung Galaxy S GT-I9000 - es Telefonrol?
Valaszokat elore is koszonom...Udv..: Zoli
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
GIhe
tag
válasz bigdady #41830 üzenetére
"sokat bir aksija"
Na ilyen még nincs .Használattól függ ( beszélgetés, net ,GPS, videó ,játék stb. ) max .3 nap.( átlag 1,5 -- 2 nap )
Ha " fullos " telefont akar venni az ember , akkor ennél többe kerül .
HTC One XTalán a jól bevált iphone 4 .
De egy galaxy s vagy galaxy s2 ami olcsóbb . -
bigdady
nagyúr
hali.
milyen telot ajanlatok kb 4 colban, ami vekony, szép kijelzős, sokat bir aksija, legyen ics, gyors legyen. telefonalasra netezesre, navira esetleg fenykepezesre hasznalnám. kb 70-75 e ft ig.
huavej zte ilyesmi semmikeppen. vodas vagy fuggetlen erdekel akar klasszik elofizuval is.
eddig arc s keltette fel erdeklodesemet. most lg optimus blackem van de unom :-)[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Megnézem a neten ezeket a típusokat. -
sdd2
veterán
Duplát kerüljük!
Én nem a 600MHz-est nem venném, hanem inkább ARMv6-ost nem vennék mert az elég harmatos. Konkrétan amiket felsoroltál azok ARMv6-osak, kivéve a samsung Galaxy W-t.
.Szaki.
Jól tudod, a Monte az egy zártrendszerű teló.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
GIhe
tag
válasz modern #41804 üzenetére
Szia !
Listázva Ár szerint növekvő :
-- X8
- x10 mini pro
- HTC wildfire S
- Samsung ace
- samsung ace-i
- Samsung galaxy wEz mind :
- androidos
- érintőképernyős
- rádió
- micro sd bővíthető
- wifiÉn 600 Mhz -es vagy ennél gyengébb proci-val megáldott kütyüt nem vennék !!!!
Későbbi felhasználás során ( főleg internet , játék és videó -nál érzékelhető )
Most jöttek a be a két illetve 4 magos procis telok , ami után az egy magos telok ára illetve
felhasználása miatt az értékük lefelé fog menni !!!
Szóval ha nem fontos vagy sürgős a dolog én várnék még .....
Ha nagyon fontos ,hogy legyen egy új telod és nem akarsz sokat költeni ,
10 körül( néha alatta is lehet kapni ) vennék samsung monte .( ez NEM ANDROIDOS ---> BADA )
Teszt itt látható .[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz szacsee #41818 üzenetére
Szia!
Ahogy sejtheted nem túl nagy a választék az új telefonok között.
Így elsőre, ami biztosan kapható szolgáltatónál is az a Motorola Gleam+.Továbbá:
Samsung C3560
ALCATEL OT-810D -
szacsee
nagyúr
Üdv!
Édesanyámnak szeretnék venni egy mobilt, de nem tudom milyen alternatívák közt lehet választani.
A lényeg, hogy ne okostelefon legyen.
Eddig egy kinyitható samsung alap telefonja volt.
Néha használta a kameráját is, de videónál a kevéske memória megálljt parancsolt.
Jó lenne valami kinyitható, nagyobb memóriával megáldott, egyszerű menüs készülék.
A gombok, ha kontúrosak nem hátrány, illetve ha van egy apró kijelző a kihajtható fedélen az is előny lenne. Hosszabb időt jó lenne, ha bírna az akksija készenlétben.
Létezik egyáltalán ilyen készülék mostanában?
Köszönöm a válaszokat! -
Tubica
senior tag
Sziasztok. Olyan telefont keresek, ami a Samsung ACE tudásával megegyező ( vagy jobb ) de olcsóbb.
Főleg NOKIA vagy SAMSUNG van előnybe.
Köszönöm
Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
modern
aktív tag
Üdv.
Kis segítségre lenne szükségem.
Szeretnék venni mobilt, használtan, lehetőleg az apróról.
Olyat keresek ami:
- érintőképernyős
- android
- kamera legalább 3mpx
- rádió
- micro sd bővíthetőség
- wifi10-12k rá a keret, van ilyen?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
.Szaki.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest