-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz DrojDtroll #50467 üzenetére
Nokiának volt valami qwerty asha telefonja amin volt dedikált fb gomb. De hagyományoson elég kényelmetlen lesz a csevegés.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz DrojDtroll #50465 üzenetére
Net+face?
Okostelefont vegyél.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz quailstorm #50447 üzenetére
+1
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz totron #50363 üzenetére
Nincs semmi baj a mai okostelefonokkal, de szomorú, hogy akinek csak telefonra és smsre van szüksége, alig talál valamit.
Mert igenis van olyan ismerősöm, aki akkor se használna okostelefont, ha ajándékba adnák, mert nem akarja megtanulni, egyik ismerőse se használja, többet ér neki hogy ne vacakoljon a frissítésekkel, ne vadássza folyton a wifit meg a 4G-t, vagy a töltőt, egyáltalán a telefon ne toljon a képébe minden fél percben valami értesítést, csak működjön.
-
kutga
nagyúr
válasz jaffa 2843 #50276 üzenetére
Én ezt venném.
-
kutga
nagyúr
válasz anonymus89 #50257 üzenetére
Valami Symbis Nokiát vagy BB-t néznék talán használtan. Vagy egy új okostelefont, sokkal kényelmesebb lesz rajtuk a levelezés.
-
kutga
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz quailstorm #50056 üzenetére
Faternak most túrtam elő a fiókból egy szétcsúsztatható Nokiát, köröket ver rá. Sokáig használtam a C3322-t, talán ez az amit nem tudok neki megbocsájtani.
-
kutga
nagyúr
válasz quailstorm #50053 üzenetére
A C3322-nek is botrány volt a kijelzője. Amúgy korrekt készülék volt.
-
kutga
nagyúr
válasz Burt1793 #49962 üzenetére
A teszt alapján a víznek másfél méter mélységig és 30 perc ideig áll ellent. Ettől függetlenül én azért nem fürdetném, pláne nem használnám víz alatt.
Inkább akkor jön jól a vízállóság ha hazafelé éppen bőrig ázol.
-
kutga
nagyúr
válasz Fancy-boy #49951 üzenetére
Nagyon korrekt kis készülék. Magam részéről eredeti 6310i-t keresek, vettem anno egy kínai klónt, de nagyon nem győzött meg, ami új és eredeti azt meg aranyárban mérik (vagy még annál is több ).
-
kutga
nagyúr
válasz Burt1793 #49879 üzenetére
Én anyámnak már okos telefont vettem karácsonyra. Egy nokia lumiát. Mondjuk neki jobban is jön mivel húgom külföldön dolgozik és sokkal könnyebb azon tartani a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Burt1793 #49851 üzenetére
Nincs nagy választék.
Én Alcatel 2007D-t vagy Samsung 5611-et vennék.
Sokat mondjuk ne várj tőlük, esetleg valami jó áálapotú használt S40 Nokiát is megfontolnék.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz nelsonmanian #49721 üzenetére
Alcatel 1030D/1035D.
-
kutga
nagyúr
válasz XSIboy #49707 üzenetére
Dualból manapság csak olyat kapni, ami az egyik kártyát lekapcsolja, míg a másikon telefonálsz. Olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon.
Régi Samsungok tudják azt amit akarsz, vagyis hogy a két kártya egyszerre van fent a hálózaton hívás közben is, de ezeket már nem nagyon kapod meg.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz tata93 #49660 üzenetére
Az nem rossz telefon, sok helyen látni még gsm boltban. Többet ér mint akármelyik S30 Nokia. Ha kifogsz használtan egy Samsung S5610-et ebben az árban, azt is megnézném a helyedben.
-
kutga
nagyúr
válasz attila199207 #49661 üzenetére
Samsung B550?
-
kutga
nagyúr
válasz tata93 #49658 üzenetére
A fent említett Alcatel 2007, Nokia 220/225, és kb ennyi. Ezektől persze csodát ne várj. Wifis telóért már mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.
Én egyre jobban fontolgatom hogy valami MS okostelefont vagy egy régebbi közép vagy felső kategóriás Nokiát veszek anyáméknak annyira nincs értelmes gombos alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Fancy-boy #49571 üzenetére
Valóban megtapogattam, de lezárt képernyőnél sok mindent nem tudtam csinálni vele. Kinézetre szép, de a műanyag hátlappal nem voltam kibékülve. A képernyő kellemes, a gombok megfelelően nagyok, jól össze van rakva. Funkcionalitásról sokat nem tudok mondani mert ennél tovább nem jutottam. Élőben nekem a kijelző miatt jobban bejött mint a Nokia 225 vagy a Samu 5611.
-
kutga
nagyúr
válasz hzsocii #49569 üzenetére
Mobilnet eléggé belemar az akkuidőbe. Hiába, ezek a telefonok nem erre valók. Samu C3322 azért kezelte a leveleket, de csak ha én rákattintottam, tehát nem volt beállítva bizonyos időközönként letöltés.
A hangjelzést induláskor passzolom, talán ha megtalálod a belső memórián és törlöd az audio fájlt...
-
kutga
nagyúr
válasz vaakuum #49549 üzenetére
Nem kell bele nagyobb. Android Edition nem tudom mit jelent, gondolom droidos telókhoz van optimalizálva. Attól függetlenül bele kell menjen. A boltban úgyis ajánlanak valamit.
-
kutga
nagyúr
válasz vaakuum #49542 üzenetére
+1 a Samura a képek miatt.
Egyébként inkább a Nokiát venném, fotózási képességek ide vagy oda, azt nem félteném gyereknek adni. A Samunak normális helyeken igencsak megkérik az árát.
-
kutga
nagyúr
válasz Dark Archon #49517 üzenetére
Nagypapa telefont?
Hétvégén MM-ben ezt nézegettem, faternak lehet beruházok egyre.
-
kutga
nagyúr
válasz Dark Archon #49511 üzenetére
Mivel alig van választék, nem nagyon tudsz mellélőni vele.
-
kutga
nagyúr
válasz Dhampir #49322 üzenetére
Az XXL is árul gyári garis telefont, bontatlan dobozban, tartozékokkal. Nem egyszer vettem már tőlük, mindig azt kaptam amit megbeszéltünk. Rendelés előtt érdemes felhívni őket, hogy az adott készüléket milyen konstrukcióban árulják. A gyártói garanciás, dobozos készülékek drágábbak, mint a bolti garanciás, esetleg tartozékok nélkül forgalmazott darabok.
Ezt és ezt gyári garanciával adják.
Garancia: 48 hónap **
48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Blackmirror #49300 üzenetére
Nincs rajta navigációs gomb.
MOD
Fancy-boy
Ezt annyival egészíteném ki, hogy a Q10-et is lehet billenytyűvel irányítani, pl. főképernyőn ha elkezdesz gépelni, feldobja a partnerneveket, üzeneteket, egyéb lehetőségeket, stb. Én imádtam ezt a funkciót. Való igaz, úgy mint az E-s Nokiákat viszont nem lehet navigációs billentyű hiányában.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Path of Exile 2
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest