Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
-
turbobusa
senior tag
válasz korpicschess #42198 üzenetére
Vigyáz rá csak szereti ő is a masszív van benne anyag dolgot. Amire használná arra mindkét platform tökéletes lenne. Nagyobb hőt kellene, hogy bírja (40-50 fok). Valószínűleg a w880-nak a kijelzője azért csíkozódik néha, mert kicsinálta a meleg.
-
korpicschess
veterán
válasz turbobusa #42197 üzenetére
Hali!
Ezek nagyon különbözőek. K770-K850-ig butatelefonok, a Nokiák azért több mindent tudnak.
K850-em még nem volt, de K770-K810 elég masszív darabok, bírják a strapát rendesen.N95 és N82 is jó, drágább is, de bőven többet tudnak. Falhoz vágást nem szeretik azért.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Faternak kellene valami viszonylag olcsóbb billentyűs s strapabíró mobil.
N95, N82, K810, K850, K770 az amiket néztem, mi a véleményetek? -
Sztbeni
őstag
olcsón érintős Nokia kellene a húgomnak. Mit tudtok ajánlani?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
korpicschess
veterán
válasz SuperVerda87 #42190 üzenetére
Kétség kívülszerintem iPhone 4S a legjobb telefon.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
sagit
veterán
i4s
nagyon jó kis telefon lesz az neked, frankó szótára is van, javít az mindent
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Mr.Csizmás
titán
nexus 7esetleg egy használt i4/i4S?
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SuperVerda87
csendes tag
nos!hazarepültönk Pestre.addig gondoljátokki mi a legjob telefon ha kérhetem.ma lesz intézve kébzeljétek egy szotár a telefonomba és az megcsinálja mejd ha valamit vélettlen meléütök gombot és javitya majd.érted.ezt meg lehet csináni a nótéra ugyhogy lehet marad ha másikra nem lehetséges érted.mi a jó telefon most légyci segistetek nekem.holnap menek peströl haza és akarok venni,vagy marad a nóte jo.na sziasztok.
Üdv : Marton Gabi Rallykirály
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Fateromnak tönkrement pontosabban készül meghalni a Nokia 2630-asa. Mivel a látása már nem a legjobb, sosem volt a legjobb választás számára ez a telefon (bár azért még nem olyan mint mamám, hogy szemüveg és nagyító is kell ).
Szóval most neki szeretnék venni valami telefont. Nem kell okosnak legyen, telefonálásra lehessen használni, nagy legyen a kijelzője (rajta a karakterek) és lehetőleg a gombjai is.
Gondolkoztam, hogy egy Emporiát kap, de az meg már nagyon buta neki. Valami picikét komolyabb kéne, de nagy kijelzővel. nem tudom lehet-e érteni?Ilyesmit tudnátok ajánlani?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Egy Nokia E71 megér még mostanság 20e magyar forintot? Hibátlan a készülék. Esetleg tudtok mondani ilyen fajta készüléket ami hasonlit rá?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
BaLee
addikt
Van valami best buy Androidos telefon max 4" kijelző méret körül? És még 100 alatt.
Anno az Xperia Neo is az volt de már nagyon kezd elegem lenni a hülyeségeiből meg a lassúságából.
Valami jó kamerával, felszerelt darab kellene ami rendben tudja azt amit tudnia kell. Nagyon tud frusztrálni ha le akarok videózni valamit gyorsan és 1 perc alatt nem tudom elindítani a videót. Pedig ~3 hónapja lett rá új Android telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz zsocy12 #42183 üzenetére
Szia!
Ha vágyaid között van a különböző romok telepítgetése, akkor SGS3.
Ha egy szép, jó minőségű készülékre vágysz One X.Hardverben ugyanolyanok...
Árban már nem egészen...One X-nél még a THD miatt szebbek a játékok, és nagyon jó a készenléti fogyasztása, amit más telefonról nem lehet elmondani.
A Samsung mellett a kamerája szól.Azt meg neked kell eldöntened, hogy a Sense-t vagy a Touchwiz-t (vagy motionwiz) kedveled jobban.
-
zsocy12
csendes tag
Sziasztok!
Mobil vásárlás előtt állok! Két mobil közül nem tudok választani:
1, HTC One X
2, Samsung Galaxy S III
Szerintetek melyiket válasszam? -
meroly
veterán
-
őstag
Hali all!
Nokia E72ről vélemény?
E52-nél említették máshol, hogy csak a javított verzió tudott hosszabb tartásidőt minden téren (akku). E72nél mi a helyzet? Ha annál is volt/van ilyen, vagy inkább a javított verziót forgalmazzák már?
Előköszi!
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
inkubator
aktív tag
A használt Galaxy S2-nél (75-80.000) van e jobb vétel az említett árban?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
xtevo
őstag
válasz Dicker #42177 üzenetére
Bocsi. Kínai modelleket nem szívesen vennék, nem is rendelnék külföldről.
Amiket néztem én is, az Alcatel 918d, bár ez külsőre nem tetszik, de másik topic-ban ajánlották, ez az Asha akár jó lenne, de ez a B5512 ez tetszik a legjobban, külsőre nagyon bejön, utánaolvasok, hogy mit is tud, 1-2 tesztet róla. -
meroly
veterán
Wiki-ről:
«Dual Sim Standby» (DSS) - allows the device to switch from one network to the other when required
«Dual Sim Active» (DSA) - allows the device to be connected to both networks at the same time (it's using transceiver).
«Dual talk» - possibility to talk with 2 callers from different MSPs at same timeCsak azért írtam az Asha 200-at mert egy kolleganőmnek van és nagyon meg van vele elégedve és pont qwerty-s, ami neked kell.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-
xtevo
őstag
válasz Dicker #42174 üzenetére
Ha nem annyira új modell, nem gond. Melyik típusok?
Amúgy lehet félreérthető voltam, a "mindkét aktív hálózattal", még sosem volt ilyen telóm, ezért... azt szeretném, ha fent lenne mindkét hálózaton, és én válasszam ki pl. hívás előtt, hogy melyik kártyát használjam. Nem kell, hogy hívás közben várakoztassa vagy ilyesmi, csak ne hangposta jelentkezzen.szerk.:
Dual standby elég nekem, nem muszáj dual active! Köszi, most már tudom a pontos kifejezést is rá.Meglesem meroy ezt az Asha-t. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Akkora a választék, hogy elakadtam, kérlek segítsetek! Qwerty billentyűzetes, dual sim-es telefont keresek (mindkét hálózat aktív legyen), csak új jöhet szóba, rendes garival, árban 30-40k a max.Köszi a segítséget előre is.
-
allando
tag
Hi,
Mi a véleményetek erről?Eddíg Nokia 5800 , Iphone3G és Adroid 2.2-st használtam...
Érdemes rá beújjítani vagy esetleg ajánlotok mást....
Ami fontos: GPS, Wifi, hosszú üzemidő és hogy telepíthessem agyba-főbe...[ Szerkesztve ]
Motorola 3200 - A738 Android 2.2 - Nokia 8800
-
meroly
veterán
válasz bigdady #42162 üzenetére
Újonnan Nokia 3710 ebben a színben, vagy ha nem jön be a kinyitható, akkor Asha 203. Ha az érintő sem, akkor egész egyszerűen egy X2-02.
Telefonálni kell, meg sms (tudom hogy meglepő ez a mai világban ).
Egyáltalán nem meglepő, sőt dícséretes[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz bigdady #42158 üzenetére
Még mindig nem olvastad el elég figyelmesen az 1. hozzászólást. Van az tovább is, görgess lejjebb
Impossible is nothing
-
tommjee
senior tag
"Mai világban" mennyire jó választás egy Nexus S ? Nem kell csúcs kétmagos telefon mert eladtam a Galaxy S2-t is mert nem használom ki úgy gondolom hogy a Nexus S elég jó választás lehet de kiváncsi vagyok a véleményetekre is
-
sagit
veterán
-
szakalistvan
senior tag
Sziasztok!
Fater most lesz 60,"érintős telefont kér,hát megkapja Ebben kérnék egy kis segítséget,a következő kritérimoknak kellene megfelelnie:
Telenor-függő,vagy független,Keret 30-35K,nagy betűméret,egyszerű kezelhetőség,wifi.,szép kép(nagy felbontás),hirtelen ennyi,mindenképp új legyen.A Nokia 500-at lőttem ki eddig mert a betűméret,főleg készenlétben nem győzött meg,még én is alig tudtam elolvasni.
-
hallerlaller
addikt
válasz SuperVerda87 #42151 üzenetére
nos!szia!helló!galagy nekzsusz-t ajánlom tesztörténet:jélly bény jó rajta 10fok érted.magok száma tsak kető de jól érzem.kamera nem olyan jó 6fok.akksi jó 8 fok.maszivitás 8fok.jó utat érted!
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Dicker
őstag
válasz matevagyok #42150 üzenetére
Hát valami fantasztikus árai vannak a djuice-nak... Függetlenül olcsóbban hozzájutsz a telefonokhoz.
Az Ace 2, és a HTC-k egész jó választások lehetnek.
De amúgy, amióta a Sony Ericson feledésbe merült, egész jó minőségű telefonokat gyártanak. Sony Xperia U például nagyon is jó vétel lehet.De tény, hogy egy S2-essel jobban kijössz bármelyiknél, ha lemegy az ára. Most, ha jól rémlik 100 körül mozog. Csökkenni ki tudja mikor fog.
Ha se az S2, és az Amaze ára nem csökken, és új telefon sem jön ebbe az árkategóriába addig. akkor a One V és az Ace 2 közül válassz. Az alapján, hogy melyik tetszik jobban, vagy éppen milyen telefonod volt előtte, ha Samsung vagy HTC, akkor maradj a beváltnál.
-
SuperVerda87
csendes tag
nos!mst nincsidőm kérdezni mer utazok el.ide linkellték ezt az oldalt.majd kérdezek ok.telefon kéne jo tesz tel érted.sok fokos ha lehet jo kamera de most megyek érted mert elkésükk a repülöt sziasztok.addig is megirja valaki nekem köszönöm.
Üdv : Marton Gabi Rallykirály
-
matevagyok
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlását tervezem október első hete környékén, és segítséget kérnék a döntésben
Amit tudni kell:
-árkategória: 40-70e Ft közötti árban gondolkodom, újonnan
-vétel: Djuice-nál előfizetéssel
-időtartam: hosszú távra terveznék vele, minimum 2-3 évre
-használat: telefonálás, sms, zenehallgatás, netezés, e-mail használat, néha fényképezés (5mp körüli kam. tökéletes), otthonról wifi-n keresztüli internethasználat (főképp skype), GPS, esetleg néhány üzleti alkalmazással megspékelve.
-márkák: preferált márkák Samsung, Motorola, HTC, LG, de természetesen másfelé is nyitott vagyok, amennyiben jó termék (Sony márka kerülése ha megoldható, túl sok családon belüli rossz tapasztalat)
-op. rendszer: Android mindenféleképp
-kinézet: semmi extra, ne legyen nőies teló.Jelenleg amiket találtam és számomra meggyőzők voltak
-Samsung Galaxy Ace 2, főképp ha az ígért android 4.0 elérhető lesz rá (nem tudom, hogy elérhető-e már, nem néztem még utána)
- HTC One V
- HTC Amaze, ha a jelenlegi ára csökkenne a behatárolt maximumig esetleg
- LG Optimus L7 (bár elég negatív véleményeket olvastam róla, szóval többiben nagyobb a bizalmam)
-Esetleg Samsung Galaxy S 2, ha csökken az ára a behatárolt szintigNem tudom, hogy esetleg van-e még más termék, ami hasonló jellegű és forgalmazza a djuice, illetve hogy várható-e hasonló típus idén, mert akkor természetesen megvárnám annak megjelenését. Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
bigdady
nagyúr
sziasztok.
olcso női telefont tudtok ajanlani 10-15k alatt?
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
A dual sim-es Huawei G6609 teló vajon milyen lehet? A specifikációi alapján elég jónak tűnik és 20ezer alatt kapható.
[link] -
Dicker
őstag
válasz Biaggio #42145 üzenetére
Szia!
Ha nem akarsz nagy változáson átesni, akkor talán az:
Nokia E6
Nokia E72Használt áruk nagyon elfogadható. Kinézetre pedig mind a kettő nagyon szép.
Windows Phone 7-el:
HTC 7 Pro - érintőkijelző, és qwerty egyben. Bár csak egyet találtam használtan 40 alatt itt PH-n, de hátha érdemes azt megnézni.Android:
Sony Ericsson X10 mini pro
SonyEricsson Xperia Pro
----
Ezeket használtan tudod beszerezni 40 körül, vagy alatt.Újonnan:
Az olcsóbb Nokiák elérhetőek a Vodafone-nál is szerintem. Ezalatt az Asha-kra gondolok leginkább. Illetve a Vodafone-nak is, mint telefonmárka van qwerty-s telefonja, bár azokat nem ismerem. Illetve kéne lennie SE Xperia mini pro is kapható még. 40 körül adják elvileg újonnan, feltöltőkártyásan a szolgáltatók. Max. 45. De ha van kedvezményed, akkor természetesen olcsóbb.
Én szerintem, ha nem akarsz nagy változáson átesni, és megvoltál elégedve eddig, akkor maradj a fenti Nokiáknál. Nagyon jó kis készülékek.
-
Biaggio
őstag
Úgy néz ki, hogy az előző telefonom (Nokia E5) javítása drágább, mint gondoltam, így várhatóan új telefont kell vennem.
- Árkategória: nem szívesen adnék telefonért 30-40e-nél többet
- Lehet használt is, ill. Vodafone-nál van kedvezményem (ha van rá garancia, még jobb)
- Mostanában S60-as telefonjaim voltak, de oprendszer mindegy
- Billentyűzetet szeretnék, a QWERTY most nagyon bejött
- Normál üzemidő, egyszerűen tölthetőMire használom?
normál felhasználás, internet, fényképezgetés, facebook, foursquare, térkép, naptárBármi ötlet?
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz andrás47 #42140 üzenetére
Szia!
Én csak a hTC-ről tudok véleményt alkotni. És ez szigorúan a saját véleményem. Tavaly novemberben kaptuk céges telefonnak szóval masszív használatban van mind a 14 db.
Eddig 2 db nem volt szervizben.
Pozitívumok:
-szerintem nagyon jó fotó illetve videó teljesítményNegatívumok:
-melegszik
-porosodik a kijelző
-folyamatos 3g szinkron és napi 2-3 óra telefonálással délután 3-ra kuka az egész
-térerő tragédiaSorolhatnám még de ha nincs kínozva pl. hétvégén akkor együtt lehet vele élni.
Szerintem inkább Arc S már csak a 2 év gyári gari miatt is.A rock and roll az nem egy tánc...
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Melyiket érné meg jobban megvenni :HTC Sensation fél éves 75K gari bizonytalan
SE Arc S új 2 év gyári garival 75 KHa lehet pro,és kontra.
Köszönöm
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy S3-at fogok venni, de közben haverom szólt, hogy van One X 75e forintért.
Állítólag bontatlan, garanciás és független. Jövő héten hozna az ember 5-6 db-ot.
Ár nagyon biztató, garancia számla hiánya miatt nincs szerintem.
Nem tudom, mért lehet ilyen olcsó? Arra tippelek, hogy lopott vagy külföldi függők...Mit tennétek a helyemben?
Üdv.
-
meroly
veterán
válasz proradeon #42136 üzenetére
Az S40 6th edition eléggé jól állítható betűméret ügyileg, mind a telefonkönyv, mind az üzenetek.
Ilyenek pl az X2-00, X2-02, ezekben viszonylag jó kamera is van (X2-02-ben csak viszonylag).C3-03 alatt melyikre gondolsz? Erre vagy erre?
SchumiBácsi: személyes tapasztalatom nincs de ami nem nokia, én is csak ezt a samu S5610-et szoktam ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
őstag
Sziasztok!
Edesanyamnak szeretne edesapam telefont venni, de nem tudja milyet, mert mostanaban sokfe'le volt neki, de egyiket se szerette igazan (Samsung Wave, most pedig Nokia c3-03)
A problema az eddigi telefonokkal: Nem volt sza'ma'ra egyertelmu a kezeles, valamint a betuk merete se volt kulonosebben allithato, es nem igazan latja az atlagos telefonokban hasznalatos betumeretet.
Tehat az elvarasok:
- Konnyu, egyertelmu kezelhetoseg (mint pl symbian s40?)
- Allithato betumeret, vagy eleve nagyobb betumeret az atlagnal
- Kamera se hatrany
- 20-25 ezres kategoria a hasznalt arakat figyelembe veve(NEM ilyenekre gondolok )
Az esetleges segitseget, javaslatot elore koszonom!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
őstag
Na hali újra!
Úgy tűnik lejövök a Nokiáról, mert amit lelni, az drága, és nem vagyok benne biztos hogy 5évig megy majd annyi pénzért nyűg nélkül... E52-es fizimiskájából kiindulva, ami 3év után teljesen megállt, totálisan megkímélt állapotba.
Őt kinéztem majdnem E52-es kinézet, ez megfelelne. Valakinek vélemény tapasztalat?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
prézlee
csendes tag
válasz Dicker #42116 üzenetére
oh, igen az a fránya elgépelés , bocsi
Eddig életemben nem vettem használt telót, de igaziból az is jöhet .
Köszönöm szépen megnéztem a szóban forgó telefonokat, eléggé tetszenek főleg a sony ericson arc s ( naná a legdrágább, jó az ízlésem... ). Még nem 100 hogy ő lesz, tehát ha esetleg még van ötlet nyugodtan jöhet szerintem csak jövőhéten megyek úgyis mobilt venni.
Köszi a gyors segítséget -
Dicker
őstag
válasz odiasz #42128 üzenetére
Huawei Ascend G300
Esetleg, ha nem ragaszkodsz az androidhoz, akkor Nokia Lumia 610 lehet nagyon jó választás még.
De az androidosok közül továbbra is a Defy+, és az Alcatel a legjobb választás ennyiért. Nincs nagy kínálata most a Telenornak sajnos. Az Alcatel-t venném a helyedben jelenleg. Így jobban belegondolva a Defy-nek nincs magyar nyelvű menüje gyárilag, és hátha ez zavarna.
Úgyhogy: Alcatel OneTouch S, vagy a Nokia, ha nem feltétel az android.
-
Dicker
őstag
válasz odiasz #42126 üzenetére
Milyen csomaggal szeretnéd megvenni? Vagy legalább árban megközelítő csomagot mondj.
Amúgy még jó választás lehet a Defy+, és az Xperia Tipo is.
Én az Alcatel és a Defy közül választanék a helyedben. Mindkettő nagyon jó telefon, és a nagyobb kijelző jobb a netezésre meg a játékra. -
odiasz
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kéne.
Telefon vásárlás előtt állok a Telenornál szeretném megvenni.
Árkategória: 15000 ft + 10,12X 3000 ft max!
A telefon vegyes használatba lenne.
-Játékok
-netezés
-zene stb
Nem vagyok márkafan de szeretem ha egy telefonnal nem kell a szervizbe futkozni.
HTC one V / Sony Xperia Ray,mini pro/És az alkatel One TOUCh S/
ezeket nézegettem de bármi más verzióra vevő vagyok!köszi a válaszokat!
-
Dicker
őstag
Talán az expansys-ról lenne érdemes megvenned. Gyorsan megjön, és a legmegbízhatóbb. Bár, ahogy nézem pont ennél a telefonnál van egy 5 munkanapos várakozás. De annyi gond legyen.
A hazai gsm-ek sajnos mind bolti garanciával adják eddig. Vagyis én csak olyat találtam, azt meg nem éri meg.. -
DENON
tag
válasz Dicker #42120 üzenetére
Köszönöm, a gyors segitséget.
Elolvastam a teszteket egyik telefon sem rossz ezek közül, de mivel a zene nálam elég fontos, mert sokat kell utazgatnom, ezért a jó hangminőség nagyon fontos és ha jól értelmeztem a dolgokat ott a Sony a jobb. A többi dologban körülbelül hasonlóan teljesitettek.
Arra jutottam hogy az új szoftver miatt ami a sima S-ben még nincs benne, ennél meg már alap, igy tökéletes választás lesz, ha hosszú távon is megbizható a készülék és úgy láttam eléggé strapabiró is.Az iPhone -os dologban igazad van, ott meg mondjuk akkor már az újabbat lenne érdemes venni, de gondolom olyan induló ára lesz ami értelmes embernek sok . . .
Ezt a Sony telefont hol lehet beszerezni a legkedvezőbb áron, tudatlanságom miatt nem akarok felesleges 10 ezreket fizetni
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
mit tudnátok ajánlani a következő feladatokra?
- telefon, sms, e-mail (exchange!!!)
- virtuális vagy hw-s qwerty-vel
- internetmegosztás wifin/usb-n/esetleg BT-n
- valamilyen navigáció, ami nem bing maps (lehet online/offline)
- minimum 5mp-s kamera vagy jobb, de abból is a jobb fajta
- OS nem számít, de ha csak droid-t ajánl valaki, ne samu legyen (a gyári e-mail kliensük nem jó!)
- külcsín: ne legyen játék telefon kinézeteKellene egy 50k-g meg 1 70k-g.
Köszi!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Dicker
őstag
Szia!
HTC One X - az egyik legszebb készülék a piacon, mindemellett nagyon jó hardvere is van.
Sony Acro S - strapabíró Xperia S gyakorlatilag. A vízállóság, és ütésállóság nagyon hasznos tud lenni, ha előbb jelenik meg, vagy esetleg kicsit komolyabb hardverrel, én lehet elcserélném rá a One X-et.
i4S-t már nem éri megvenni az i5 mejelenése előtt. Utána esetleg, mert lemegy az ára.[ Szerkesztve ]
-
DENON
tag
Sziasztok
Jelenlegi telefonom közeledik a vég felé. Ezért gondolkozok valami új telefon beszerzésén.
Nem vagyok márka függő, minden tapasztalatot szivesen fogadok, de Samsungot nem szeretnék. (Nem jobb/rosszabb semminél, de nekem nem kell.)Leginkább Nokia/Sony esetleg iPhone 4S
Ami nekem a lényeg: fehér,okos,gyors,mindig tökéletes gondolkodás nélküli üzemelés.
Nem mondom, hogy legyen kicsi, de azért a zsebemben férjen el kényelmesen.
Ez mondjuk nekem az iPhone-ig bezárólag oké, az még úgy elfért a zsebembe mikor volt egy nálam és próbálgattam.Használat: zenehallgatás,fotó,sms,videó,netezés,wifi
Ár: mondanám, hogy mindegy, de számomra egy telefon nem ér 150-200 eFt-ot, egyszerűen nem hiszem el, hogy egy jó 100eFt-os telefonnál a dupla olyan árú annyival jobb is. . . . Szóval max 100-120eFt
Tőlem lehet független vagy függő(Vodás)
Új vagy nagyon szép megkimélt használt is jó(max 3hó), értelem szerűen papirokkal igazolhatóan, hogy nekem később nem lesz belőle bajom, sem letiltás, sem egyéb probléma. . .
Az sem zavar, ha akár minden este a töltőn végzi, de ha megfogom és használni akarom, mindig mindent csináljon azonnal, ha valakit hivni akarok ne gondolkozzon, meg akad,fagy, mert értéktől függetlenül pikk-pakk a kukában végzi.
Nem tudom, hogy ez csak Nokia probléma-e de több is volt már nekem is, ismerősök körében is, és hát a térerő néha nem az erősségük, bár a legutolsó modellekről még nincs tapasztalatom (utóbbi 1 év). Ez leginkább nagyobb áruházakban jön elő, akarsz valakit hivni, hivást fogadni és semmi. . .
Amiről olvastam már tesztet, az új Sony modellek mindegyik szimpatikus volt, talán legjobban az Xperia S és az iOn tetszett, ha jól emlékszem túl nagy különbség nincs is köztük.
Úgy gondolom számomra minden fontos dolgot leirtam, aki tud valami jót ajánlani, szivesen fogadom, viszont irjátok oda hogy melyik mivel és miért jobb/rosszabb mint a többi (okosabb/olcsóbb/kisebb/szebb képet csinál stb)
-
Dicker
őstag
válasz flash- #42115 üzenetére
Szia!
Én is csak a Defy+-t tudom mondani.
Ha ez a kettő választási lehetőséged van, akkor mindenképpen a Motorola.
Az LG Optimus L7 nem a legjobban eltalált készülék.Esetleg, ha van módod rá mást is választani, akkor 50 körül megkapható még, és jó is:
Sony Xperia U - ha a 4 Gb tárhely nem zavar.
Alcatel OT-995 - elég jól összerakott darab
ZTE-k közül esetleg még valamelyik, ha tetszik. -
Dicker
őstag
válasz prézlee #42114 üzenetére
Szia!
50 Ft? Nem adnak levegőt se annyiért
Na, de eltekintve az elírástól
Használt is játszik, vagy csak új?A Nokia Lumiák elég jó árban vannak, és a 710-snek szerintem a kamerája is elfogadható, és 50 körül mozog függetlenül. De a 610-es sem rossz telefon, ha az jobban tetszik.
Kamerában talán a Nokiák közül az N8 a legjobb, de újonnan drága. Használtan viszont már olcsón megkapható.Sony-ból csak az Xperia U van ilyen árkategóriában. Az pedig szerintem nem tetszene az össz. 4 gb tárhely miatt. Használtan pedig az Sony Ericson Arc S lehet a megoldás.
-
flash-
veterán
melyik a jobb?
vagy melyik miben jobb/rosszabb a másiktól?LG Optimus L7(55ezerért) VS. Motorola Defy+(50ezerért)?
(kamera minősége nem érdekel,inkább a telefon sebessége,bugossága,gyorsasága.)
melyiket vegyem?[ Szerkesztve ]
-
prézlee
csendes tag
Sziasztok!
Mivel abszolút analfabéta vagyok az elektronikai eszközök terén, remélem valaki tud itt segíteni nekem
Szeretnék egy telefont aminek felső árkategóriája 50 HUF lenne. Számomra lényeges szempont a kamera minősége, hogy viszonylag jó minőségű fotókat lehessen csinálni, illetve egy megfelelő nagyságú tárhelyre vagy bővíthető memóriás telefonra, mivel zenét is hallgatnék rajta gyakran.
Jó lenne egy nagy kijelző, gondolom ez kb azt jelenti hogy érintőképernyős, bár annyira számomra ez nem hangsúlyos. Ezenkívül nekem nem fontos hogy netezni tudjak vagy ilyenek, esetleg még egy bluetooth befigyelhetne és én boldog lennék Ja és mellesleg nyitott vagyok az új dolgokra, de pl a nokia, vagy a sony ericson márkájú telefonokat eléggé kedvelem.
Kérdésem: létezik e ilyen vagy hasonló paraméterekkel rendelkező teló egyáltalán?Köszönöm!
-
epzon
őstag
válasz meroly #42110 üzenetére
Sziasztok
A kérdés adott: milyen telót vegyek
kb 50eft a max keret rá
ami fontos, hogy normális fényképeket lehessen vele készíteni (nem művészképek, tudom, hogy mit lehet elvárni ezektől, de azért jó legyen)nem akarok használt ifont
nekem most nokia e6-om van de ez sem az igazi
samsung ace-ket néztem de annyi a rossz vélemény róla, hogy tuti kifognék egy sz.rt én islg, sony vagy mi?
komolyan mondom nem lehet egy normális telót kapni
szóval pls help SOS
-
meroly
veterán
válasz Kroni1 #42109 üzenetére
A 202-t nem ismerem, de az X2-02-ről eddig csak jókat hallottam és itt a tesztben is dícsérik. Az érintőt leszámítva egyébként tényleg teljesen megegyezik a két telefon: összehasonlítás.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Kroni1 #42105 üzenetére
X2-02-t nézted? Ebben a pirosban biztos tetszene neki.
Impossible is nothing
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Egy ideje nézem a topicot és a netet, mert asszonynak szeretnék Dual Sim-es mobilt. Nokia párti, és nem szeretne nagyon érintőképernyős telefont, igy eddig nem tudtam rábeszélni egy samsungra. A Nokia Asha 200 és a 202 tetszik neki, ami jó is lehetne, mert netet nem használ, a legfontosabb szempont a Simek kezelése, és a viszonylag stabil és megbízható működés lenne.
Én találtam egy Asha 305-st is, meg egy Alcatel OT-918D-t is, bár nem tudom ezeket érdemes-e számításba venni?! Vagy sokkal jobban járna ha hozzátennénk még, és mondjuk egy Galaxy Y Duos vagy egy Galaxy Ace Duos telefont vennénk neki?!Megbízhatóság és stabilitás tekintetében melyeket ajánlanátok?
-
Dicker
őstag
válasz Francis1980 #42103 üzenetére
Közben alaposabban utánanéztem, mert nagyon rémlett egy qwerty-s HTC, és szerencsére meg is lett.
HTC 7 Pro -
-
Dicker
őstag
válasz Francis1980 #42101 üzenetére
Szia!
Qwerty-s WP7-es telefonról nem tudok így hirtelen.
De 6.5-el biztos van/volt több is.
Illetve én úgy tudom, hogy a WP8-asok között már jó eséllyel lesz qwerty-s.
Amúgy a Blackberry-k nem tetszenek?
De még Smybianon is rengeteg ilyen készülék van, és természetesen androidon is nagy a választék.
Melyik rendszer legyen inkább?Androidnál találsz a Samsung, LG, HTC, Sony Ericson kínálatában rengeteg darabot.
-
Francis1980
csendes tag
Sziasztok!
A cégnél egy HTC 7 Pro-t szeretnénk lecserélni, de sajnos nem találtam qwerty-s WP telefont. Létezik egyáltalán ilyen?
Vész esetén esetleg android is szóba jöhet, itt milestone3-at találtam ami jó lehetne, de azt úgy látom nem lehet kapni.
Az ár nem számít. Valakinek valami ötlet?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest