Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Carasc0 #42699 üzenetére
Megoldás Xperia Tipo, vagy Miro. Annak rendszerével nem lesz bajod sebességben meg animációban, és nem irtó drága.
(#42698) Zsolt_72: Képzelj el egy Galaxy S-t. Tulaja 16 éves és lány. 2.2 froyo, frissíteni nem hajlandó. Felrakta a golaunchernek valami hiperlányos verzióját, de a gotaskkiller valahogy kimaradt. A Speedx bezárása után 1,5 percig töltött a launcher mire használhatóvá vált. Ugye nem semmi? Ehhez képest a CM9 hasít a telefonon. Szal a user-error gyakori(a leírt az eddigi legdurvább amit láttam), bár alsó kategóriában, főleg pre 2.2-nél nem ritka a gyártó hiányos optimalizálással befejezetlenül kiadott rendszeréből adódó probléma sem. -
Carasc0
őstag
válasz #40993792 #42698 üzenetére
Vagyis megfelelő hozzáértéssel az Android is tud normálisa működni? Én a telefont tipikusan nyomogatásra és enyhe irodára szeretném. Nem ilyen facebook meg hasonló felesleges dolgokra. Telefonálás mellett az aktuális helyszínene alkalmi programok használata. Pl. Időjárás, menetrend, PDF olvasás, meg ha lehet akkor túrkálnék benne egy kicsit. Ha erre jó az Android akkor megnyugodtam!
Továbbá: játék meg meg filmnézés sem érdekel egy mobilnál!
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #42696 üzenetére
Az szép! Még a végén ráveszel egy N900-ra hogy vegyek olyat!
-
quailstorm
nagyúr
válasz nyuszi123456 #42695 üzenetére
Igazi irodai felhasználásra egy telefon alkalmas, a Nokia N900. Easy Debian chroot, BT billentyű, vagy OTG, Libreoffice csomag.
Ami kompromisszummal elmegy, a Symbian MSOffice-szal, meg a WinMO. WP-t nem próbáltam úgy, hogy weblapról vágjak be dolgokat, csak natúr a progit. De mobilfronton még sokszor a megjelenítéssel is gond van. A Quickoffice pl. egy vicc. Viszont az Adobe reader-ek elég normálisak szoktak lenni. -
nyuszi123456
aktív tag
válasz quailstorm #42683 üzenetére
Na ezért nem vagyok biztos az androidban. Elszomorító.
Egyébként is, javara építeni, és elvárni, hogy gyors legyen...
és hogy a multitasking sem megy, tök durva. Magyarul irodai felhasználásra nem igazán alkalmas?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Carasc0 #42692 üzenetére
A Dalviknak elég véges korlátai vannak. És ezt a jelenlegi csúcsmodellek elérték. Most próbálják visszalinuxosítani, részben, meg bevonni a GPU-t. De a teljesítmény MÁR nem arányosan nő a CPU-k valós teljesítményével. A Dalvik pedig mindig csak egy Linux kernelen futó DalvikVM. Bármilyen kernelen elfut, UNIX-on iPad-en teljes sikerrel ment is, csak a google betiltotta nehogymá mindenki iOS eszközt vegyen. Zártság alatt a nehézkes, és instabil rendszert értem, moddolni lehet, de attól még nem fog repkedni.
De egyébként hagyjuk, flame lesz belőle. Majd ha lesz natív alternatíva a megfelelő naprakész csúcshardverre pl Linux alapon, (és nem Tizennek hívják) akkor meglátjátok miről beszéltem. Főleg ha elfut rajta a JavaSE, JavaME, és DalvikVM. P mint N900-on. Csak a Maemo5 Dalvik ott is csak a publikus bemutatóig jutott el Barcelonában, utána rejtélyesen eltűnt...
(Egyébként mindenki azt érzi zártnak ami számára azt az érzetet kelti nemde? A WinMO-ban meg azt szeretem hogy pocsék gyenge hardveren is repülnek az alap mobilfunkciók, nem úgy mint a két évvel ezelőtti szánalmas kínai csodaMTKdroidok (Alcatel OT-890?), pedig erősebb mint a MIO A501 az tuti.)[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #42691 üzenetére
Zsolt_72
Hidd el nem vagyok az Iphone híve. Pont ezért nem is akarom elhinni hogy az Android ennyire pocsék lenne. Nem akarok Iphone-t venni ez az alapelv. De más alternatíva ami Open, az Android.
Igazad van! Sorry. Fáradt vagyok.
LINK erre valami?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Carasc0 #42688 üzenetére
Azt hiszem leírtam mindent. Az androidot válaszd mert egyre jobb, egyre javul, nyílt, egyszerű, és könnyen bővíthető. Az általam kedvelt, és rendszeresen emlegetett rendszerek öregek, elavultak, és csak bizonyos dolgokban vannak előnyben a droiddal szemben. Viszont irtó nagy apphiánnyal küzdenek. Én nem tudom feladni a multitaskot, megszoktam, nem vagyok képes váltani. Viszont aki androidon szocializálódik, annak sokkal könnyebb megszokni a korlátokat, hiszen egy zártabb rendszerből jön.
Az iOS meg, háát engem csak a játék része izgat, nem szívesen cserélném el egyik Nokiámat se, najó talán az N95-ről meg lehet győzni, de csak mert rendszerhibával küzdök. Az nekem nagyon zárt rendszer. És az se igaz hogy tökéletes vagy atomstabil. Viszont amit tud, azt gyorsan teszi. -
hunderbörd
tag
-
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #42687 üzenetére
E vélemény kifejtésed után, ezt így ebben a formában, akkor hinném el, ha mondjuk mindenféle Mobil OS-t fullra ismernél architektúrális szinten. Ebből kevés ember van a világon, kétlem hogy közéjük tartozol, de ezt ne sértésnek vedd. Ezzel azt kívántam jelezni hogy szerintem erősen kritikus vagy: "nincs igazán jó telefon" ez erős túlzás kijelentésed meg főleg, hiszen ehhez olyan iszonyat kemény tapasztalat kellene hogy valaki ezt alátudná aknázni, vagy nem, mert ilyet nem jelenthet ki!
Én vagyok az a mobilos egyén akinek akár belehetne mesélni sok dolgot a telefonokkal kapcsolatban, mert tényleg laikus vagyok. Öreg telcsim van nekem, és évekig nem követtem a mobil világot. Most akarok belépni a modern mobil világba, és hát az Androidról hallok jót s rosszat. Kinek higgyek?
Tesóm etet hogy Iphone az isten, vegyek azt. Ő mindennap nyomogatja, igaz panaszkodni még sosem panaszkodott rá. De az meg drága. Azon a pénzen fejledtebb telcsit veszek, igaz Androidosat. Szóval nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Carasc0 #42686 üzenetére
Igen az iPhone rendszerének optimalizáltsága teljes megelégedéssel tölt el, de azért ott is kell jailbreakelni, meg a 2G-re felerőszakolni az iOS 4-et. Szóval ha úgy akarod használni mint egy droidost, akkor szenvedsz kicsit. Egyébként meg borzalmasan zárt a rendszer, semmibe nincs beleszólásod, meg multitaskolni se tud úgy mint az emlegetett rendszerek.
iOS definícióm: PSP rendszer. Jó játékok+webböngésző. A többi mellékes. (most nem a navigációra vagy az office-ra gondolok, hanem a szabhatóságra, külső bővítésre)
Ezért mondom, átlagembernek óriási ajándék az android 2.2+. Csak hardveres oldalon bosszant, hogy többet tud SOKKAL mint amennyit a rendszer enged kiaknázni. Jelenleg nem tudnék jó telefont mondani. Vagy kínlódni kell vele (N900). Vagy nincs supportja (emlegetett rendszerek). Az androidtól én ezt a teljesítményt, és elsöprő sikert sem vártam, hatalmas bravúr a jelenlegi teljesítmény. De attól még alapjaiban téves elképzelés. Mondhatni szarból várat esete. A droid 4-es HW gyorsítása segít valamelyest, de azért ez nem minden.
Szerintem maradj a droidnál. Egyelőre a support legyen a lényeg, az meg van gyártói is közösségi oldalon is bőven. Aztán majdcsak lesz alternatíva, vagy kiadják a java alapú windowst, és a java alapú linuxot, majd pedig mindenki elfelejti milyen volt az optimalizált rendszer. Jópár funkciót hiányolok a symbian/maemo5 párosból amit hordok, de a számítástechnikában kicsit is érdeklődők rácsodálkoznak a 200grammba zárt számítógépre. Ja, a fogyasztás se nagyobb üresjáratban, vagy zenehallgatáskor.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz quailstorm #42685 üzenetére
Üdv!
Nagyon laikus vagyok az Androidot illetően. De ha ez mind igaz, amit írsz, akkor nem kétség hogy Iphone vagy semmi. De érdekes hogy egy Android 4 ilyen lenne. Szomorú lettem!
-
quailstorm
nagyúr
válasz #40993792 #42684 üzenetére
Nem felhasználói, hanem hardverkihasználási szempontból pocsék a droid. Egyébként szeretném, ha nem pazarolna ennyire. Nomeg WinMO, Symbian és Maemo után más az ember véleménye AZ Operációs rendszerről. A testreszabhatóság, és fejlesztői, meg felhasználói szempontból való könnyű kezelhetőség az nagyon ott van. De miért nem lehet egy ARMEL és egy ARMHF platformú linuxon futtatni a dalvikot, amik kb olyanok mint a maemo5, és csak a fingós appok/occsójátékok lennének dalvikban. Mert egy mouse trap, vagy Raging Thunder nem nagy gépigényű (irónikus persze hogy droidon kell hozzá GPU, míg Symbianon vígan megy nélküle), de hogy egy webböngésző, egy NOVA3, egy PDF olvasó, vagy maga az egész felület miért dalvik, azt nem értem. Rengeteget terhel a CPU-ra, és Integer, azaz órajelfüggővé tesz mindent. Egy hagyományosan vendégrendszerből csináltak az elődökkel nem kompatibilis gazdarendszert. És nekem ne zárja be a telefon a böngészőt amíg a youtube kliensben videót nézek, vagy keresek egy adatot a doc fájlban. Most jöhetsz a csúcsgépekkel, de az is csak mintha. A rengeteg RAM miatt ott tartja, vagy nagyon gyorsan újra tudja nyitni, ennyi. Symbianon a taskváltás egy tied másodperc, ARMv6-on. Droidon a futó folyamat hibernálása, és a hibernált újraindítása másodperceken vesz igénybe egy tegra2-es galaxy tabon. Egyébként meg miért ne áskálódhatna a haverom az egyik magon futó minecraft szerveren a közös mapon, amíg megnézem a leveleim pl? Ezt még a jelenlegi rendszerrel is meg lehetne oldani, ezért mondtam hogy fölös. Tapasztalataim szerint úgyis mindig mindent a 0. számú magra terhel.
-
quailstorm
nagyúr
válasz ricsike81 #42681 üzenetére
Azt hogy totál felesleges. A linpackon kívül alig van valami ami igényelné a több magot, multitaskolni meg nem tud a rendszer. Minek? Inkább cseréljék le a droidot valami értelmes rendszerre...
Ez a válasz tetszik? Nekem az Xperia S is megfelelne, csakhát mindig pofára esek ha kezembe kerül egy akármilyen androidos eszköz, hogy még 2 appot is képtelen egyszerre futtatni. (Nem nem ramban tartani, preemptíven futtatni a háttérben)
"Okos" telefonok kőbuta rendszerrel. Azért az valamit sugall hogy az iPad 250MFlopsot ér el... Hiába fognak alátoszni a droidnak akármit, már rég túllőttek a célon. Úgy jártak mint Markus Persson a Minecrafttal. Túlnőtték a java értelmes kereteit, de portolni, változtatni azt már nem. Anélkül is elkel, meg egyébként is lusták vagyunk. Ez a hozzáállás. -
ricsike81
aktív tag
jövőre a sony kidobja 4 magos teolit.mit szoltok hozzá?
-
Carasc0
őstag
Üdvözlet!
Mobiltelefont szeretnék cserélni. Mivel precízen átgondolok mindent, ezért kötelességemnek érezzem hogy a topic elvárásainak megfelelően precízen írjam le az elképzelt igényeimet a leendő telefonommal kapcsolatban!
- Árkategória: Maximum 100 000Ft
- Használt vagy új?: Új
- Hol vennéd meg?: Webshop!
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? - Hosszú
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - Android 4
- Milyen kialakítású telefont keresel? érintőképernyős
- Erős igénybevétel?: IgenAmi még fontos:
- Idei modell legyen!
- normál felhasználás, fényképezgetés, wapozgatás
- erős igénybevétel
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
- fontosak az üzleti alkalmazások
- e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munkaVan egyébként kiszemeltem: Sony Xperia P!
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz UnConnecteD #42677 üzenetére
MTechet felejtsd el, amint meglátod a rockhip szót, a termékről le kell mondani, kivéve ha tanulási szándékból veszed(kínlódni) esetleg dísznek. Ennyi pénzért rockchip? Most gondolok bele... 20-30k ig már allwinner van, és az is sokkal jobb. A MyAudio-t böködtem már élőben, jó cucc. 50k-t megér.
(#42678) Regiee:
Az iPhone 3G generációval régebbi, nem támogatott, és akkor gyenge volt amikor kiadták, szerintem felejtsd el. Xperia Arc S? -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Xperia Mini Promat készülök lecserélni és olyan 50 ezer körül milyen telefont ajánlanátok? Kéne a nagyobb kijelző és nem hátrány az ICS.
Galaxy S, Iphone 3G/3GS amiken gondolkodtam eddig.[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
UnConnecteD
senior tag
Ha valasztani kellene, ezek kozul melyiket erdemes venni ?
- MyAudio Phone Series5
- M-Tech Tab 5
50 korul vannak ujan, hatalmas kijelzovel, az M-tech az auchanban most 49.900, es 0%-os thm-mel viheto, csak nem nagyon latok olyat, aki mar vett, tapasztalat nelkul ilyen venni eleg rizikos
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Egyelőre a használt piacon nézelődtem, csere alap után nézve kb. 30-40k értékhatáron belül.
Független vagy Vodafone-os készülékek közül legfőképp zenehallgatásra, videó vagy fényképezésre használnám ill. még jó lenne ha GPS* is lenne a készülékben.
Ami tetszene külsőre mint irányvonal pl.: Motorola Defy
Hosszabb távra tervezem a készüléket.Mit ajánlanátok, mely készülékek közt keresgéljek?
* Nem olvastam még utána, nyilván szinte alapfunkció de mivel még nem volt ilyen készülékem így nem tudom kell-e hozzá netes előfizetés, kapcsolat. Ha igen akkor milyen, mennyiért,stb
-
hucsikoi
senior tag
válasz nyuszi123456 #42672 üzenetére
A dual sim-es topikban ezt a válasz kaptam. Nagyon valószínű, hogy ez lesz.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz meroly #42629 üzenetére
ott pár paraméter nem szerepel. itt meg nagyon szubjektív az értékelés. most a kínai dual sim androidok közt keresgélek. de a nem androidos telefonjaik is sokat ígérnek. JAVA, A2DP, minden menthető memkártyára, akár 4 sim kártyahely 20eFt alatt. vagány!
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Kártyafüggetlen mobiltelefont keresek a barátnőmnek, kb.60-65 ezer forintos árkategóriában. Nem baj ha használt (de inkább az újat favorizálom), de legyen még rá gyártói garancia! Mivel nem vagyunk egy nagy telefon cserélgetősek, ezért kb. 2 évig, de legalább a garanciaidő lejáratáig megmaradna a telefon.
A telefon lehet WP vagy Android, a kijelző átmérője legyen "lányos" tehát 4"-nál ne nagyon legyen nagyobb.
Átlagos dolgokra lenne használva (telefonálás, sms, kisebb jegyzetelés, viber, skype, net...stb.)
Eddig amit én néztem az a Xperia Ray, Desire V és az Omnia W.
Valamint ha lehetséges, webshopot is ajánljatok légyszíves!
Előre is köszi: HB -
zsolthee
senior tag
válasz quailstorm #42666 üzenetére
OK, most már tiszta sor. Köszi!
Most már csak eladó y200-at kell találnom -
Morris
veterán
Üdv Urak!
Utolsó kérdésem lesz. Samsung Galaxy S Advance vagy Ace 2.
Hiába, az asszonynak ez jön be . Átlag használatra melyiket érdemes megvásárolni?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz zsolthee #42664 üzenetére
Erre azt a példát tudom hozni, hogy hiába van RAM-od, ha nem elég gyors a géped hogy telepakolja, erre az 1GB Geforce DDR2-es 9500GT-m volt jó példa, 300MB felett sosem használt. Az Alcatel sokkal gyengébb, kevesebb mint a fele teljesítmény, persze mivel a droid bármennyi ramot megeszik, néha érződni fog, de a smart2 az többet lenne szidva az biztos. Nomeg azzal nem fogsz videózni, se felvenni, se lejátszani jó minőségű 30FPS VGA-t. Én maradnék az y200 mellett. Nem beszélve a smart2 gyakori szériahibáiról...
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Használt érintőképernyős mobilt szeretnék venni 20-25k körül. Mindenképp Androidos legyen. Napi használat során gyors legyen, néha fényképeznék vele meg menne rajta egy kis játék+ 3G. Mit javasoltok?
Ebben az árszegmensben elérhető az 512MB memória +800Mhz CPU?[ Szerkesztve ]
-
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Mobil szeretnék venni hosszabbtávra 2-3 év.
Mit tudtok ajánlani 60 ezer körül?
Legyen androidos, netezni, játszani és olvasni szeretnék rajta. -
meroly
veterán
válasz zsolesz010 #42649 üzenetére
Értem, szóval te ezt szoktad elővenni a nőknek
Egyébként a 8800-m én is imádtam annak ellenére hogy teljesen fém volt.Impossible is nothing
-
LOTR
addikt
válasz Dicker #42653 üzenetére
igen, a bladet is néztem, csak nem biztos, hogy van még belőle
a one touch s 30k, az már biztosan sok lenne
amit írtál az teljesen igaz, és szinte biztos, hogy fogja kapni a kiképzést, viszont ez női telefon lesz, így fontos, hogy ne úgy nézzen ki, mint a samsung xcovertehát az érintőképernyősből akkor zte vagy ha nincs, akkor huawei akkor jó választás lehet?
és a hagyományosból valamelyik, vagy azokat már el kell felejteni?One Ring to rule them all
-
Dicker
őstag
Ennyiért a ZTE Blade jobban megéri. De valamivel többért, a Telenor One Touch S abszolút jó vétel.
Persze ezeket csak egyszer kell leejtened, és már végük. Én ezért vettem egy strapabíró telefont a vállalkozásra. Azóta se bántam meg. Ha koszos lesz, akkor lemosom a csap alatt. -
LOTR
addikt
válasz Dicker #42651 üzenetére
végül is belegondolva az ár lényegtelen, mert ahogy írtam a lehető legolcsóbb kellene amelyiket még érdemes megvenni - feltűnhet sokaknak, hogy ennyiből saját magam is ki tudom választani, hogy az a legolcsóbb akkor vegyük meg, de sok rosszat hallani ezekről az "új" telefonokról, hogy alig bírják és idejekorán kukában kötnek ki, ezért nem szeretnénk mellényúlni, jobb az érdeklődés
különben számlás 2 év hűséggel, tehát jobbról a 3. oszlopot kell nézni
köszi[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
Nyár óta halogatva van a telefonvásárlás, de egyre időszerűbb, úgyhogy ismét egy kis segítséget kérnék, 2 féle telefon kellene, egy okostelefon és egy hagyományos. Fontos, hogy minél kevesebbe kerüljön. Úgy néztem a huawei y200 jó választásnak tűnhet, mint egyik alternatíva, de ti biztosan jobban tudjátok. Semmi extra nem kell, se nagy számítási kapacitás, se millió plusz funkció. Innen a telenor vállalkozói listából kellene választani: [link]
Köszönöm!One Ring to rule them all
-
zsolesz010
senior tag
válasz meroly #42648 üzenetére
Azon kívül, hogy a Shine-nal kezdve nagyon megtetszett a (majdnem) teljes fémház, hihetetlen, de mai napig megbámulják a nők, ha előveszem. Műanyag telefonnál ezt nem igen láttam.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
meroly
veterán
válasz zsolesz010 #42647 üzenetére
Eléggé fémnek tűnt, annyira nem jártam utána.
Érdekes, mert én pont az ellenkezője, mindig menekülök a fém telefonoktól, te meg direktben azt keresedImpossible is nothing
-
zsolesz010
senior tag
válasz meroly #42645 üzenetére
Nem műanyag? Fémes-fekete színjelölésű darab van, de videókon műanyagnak néz ki, és leírásban nem találtam, hogy fémházas lenne. Román videóban említenek valami fémes hatású felületet, de minden közeli felvételen a műanyagot vélem látni.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Gabesz144
senior tag
Sziasztok!
Sony Ericsson Xperia RAY-el van valakinek tapasztalata?
Olvastam róla sok jót és rosszat is, személy szerint nekem nagyon bejön de sajnos kipróbálni még nem volt lehetőségem.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
meroly
veterán
válasz zsolesz010 #42644 üzenetére
Ez a Samsung C3560? Fém, és egész jól néz ki.
Impossible is nothing
-
zsolesz010
senior tag
válasz meroly #42643 üzenetére
Már kerestem volna megmaradt raktárkészletről 6650-et, de sehol semmi, használtpiacon meg alig van, és amit kínálnak is, minimum "korának megfelelő állapotban", de inkább agyonhasználtan árválkodik. Ezért sem nézegettem 2010-nél régebbi darabokat, amikor nagy lelkesen belevetettem magam a keresgélésbe.
Meh, ennek a keresésnek kb. lőttek is ezek szerint. Ha nem történik addig csoda, akkor a Shine halála után ebből valami kínai csoda beszerzése lesz.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz zsolesz010 #42637 üzenetére
Flip down tuti nincs forgalomban, pedig a t28s-et én is szerettem anno
Jó telefon a 6650, jó az akkuja is, egyedül a wifi hiányzik, dehát szolgáltatós telefon, tehát ne is várjuk el hogy ne a jó árú 3G-t használjuk az ingyenes wifi helyettImpossible is nothing
-
Pety@98
csendes tag
Sziasztok ! nekem most gyorsan kellene a segítség !
szerintetek melyk éri meg jobban ? ez a két telefon van amit választhatok
Vodafone smart 2 ( ez alcatel ) ingyen ( előfizetésem lesz am amugy is kell)
Sony xperia tipo ez olyan 8000 ft körül volna.
a külöbség csak annyi h a tiponak 4.0-ás a rendszere míg a smart2 nek 2.3.7 mivel kb egy - max másfél évre tervezek, ezért szerintetek a 2.3.7 -et lehet e még használni annyi idő ulva ?
no meg mivel az alcatel nem olyn jó /híres/ márka, mondjuk az OT széria jól skerült...
szóval. szabad-e olyat venni?
tehát összefoglalva :
-a smart " megbízható-e annak ellenére h alcatel
-és nem lesz-e ósdi a rendszere anny1-1,5 éb mulva -
zsolesz010
senior tag
válasz meroly #42636 üzenetére
Először is köszönöm a részletes választ! Úgy látom, a slide-ról lassan lemondhatok.
Viszont amennyire nem tetszett a 6700, annyira megtetszett a 6650.
A Weitu flip down megoldása nem lenne feltétel, az inkább egy rajongás miatt tetszik. Flip up telefonok is érdekelnének, meg is néztem a csak példának felhozott régi modellt, simán ráharapnék egy olyasmire.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
meroly
veterán
válasz zsolesz010 #42635 üzenetére
Van valami igazság abban amit mondasz, mert tényleg nincs mostanában slide teló. Vannak az új nokiák közt is pl a C2-05, de az nem fém.
Kapásból egyébként a 6500 slide jutott eszembe, de az 2007-es ( ). Aztán az X3, de az is 2009-es, meg ezek nem előrelépések shine után. Ami talán még jó lehet az oprendszer miatt az a 6700 slide, ezt még nézd meg.
De egyébként tényleg nincs semmi, leszűrtem, kerestem, sehogy. Itt a teljes lista a 2010 utáni slide-os telefonokról.A flip kialakításnál az tetszene amit ez a weitu is tud (flip down) vagy a normál flip up-os telefonok is érdekelnének mint pl a 6650-es (csak a példa kedvéért mert ez is 2008-as)?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Egy 3 éve tulajdonomban lévő, lassan 6 éves LG Shine utódját keresem, mindeddig sikertelenül.
- Árkategória: 0-30e között, de ha meglátok valamit, amibe belezúgok, még akár több is lehet.
- Használt vagy új, nem lényeg, csak ne legyen 2010-nél régebbi modell.
- Lehetőleg független (vagy függetleníthető) legyen, és előfizetéses vásárlás nem jöhet szóba. Nem ragaszkadom itthoni vásárláshoz, ha külföldről, megbízható forrásból megvehető.
- Hosszú távra tervezek vele.
- Kizárólag telefonálásra, ritkán sms-re, még ritkábban egy-egy fényképezésre lenne használva. Fényképező nem létfontosságú.
- Oprendszer nem lényeg.
- És a nyűg: kihalóban lévő slide vagy flip kialakítás, fémházas kivitel. Itt buktam el a keresésben. Találtam gagyi műanyagot, még gagyibb műanyagot és ultra-gagyi műanyagot. Mintha unokahúgom játék telefonját látnám. Csak finnyás lettem a Shine miatt, vagy tényleg ilyen borzalmakban merül ki a kínálat?Anno WEITU X8-at akartam venni, de addig töketlenkedtem, amíg már nem lehetett kapni. Szóval akár ilyen extrém jószágok is szóba jöhetnek.
Ha bárki tud valami jóságot ajánlani, nagyon megköszönöm
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Dual sim-es telefont szeretnék vásárolni, amiben van wifi és GPRS. Nem vagyok jártas telefon ügyekben ezért kérem a segítségeteket. Árban úgy 30000 Ft-ot szánnék rá. Természetesen ennél az árnál egy kicsivel tudok feljebb menni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
meroly
veterán
válasz nyuszi123456 #42626 üzenetére
Én mindig a gsmarena-n keresek, szűrök, hasonlítok.
Impossible is nothing
-
madahun
csendes tag
60-70k(max) körül milyen telefont ajánlanátok játszásra/filmnézésre/szokásos dolgok?
vártam nagyon a grand x-et,de a t-nél csak az IN változat van,és nekem a tegrás jobban bejött...az esetleg más szolgáltatónál? valamint néztem még a motorola atrix szériát,de azt meg itthon elég nehéz beszerezni -
nyuszi123456
aktív tag
A készüléktesztek végén szokott lenni egy pontozó táblázat. Ezek tárolódnak valahol együtt, lehet több készülék között keresni ezek alapján?
-
-
Dicker
őstag
válasz matevagyok #42621 üzenetére
Mivel a Grand X IN lesz csak kapható itthon (hivatalosan), ezért arra gondoltam. Nem hiszem, hogy ez az akkumulátor ebbe a két magos telefonba ne lenne elég egy átlag 2-3 napos használatra.
-
-
Morris
veterán
válasz Dicker #42618 üzenetére
No aludtam rá egyet , de így sem tudjuk eldönteni melyikbe ruházzunk be. (nem 5-10e ft-os kategória, szóval itt jól át kell gondolni a dolgokat)
Segítek még egy kicsit. Kedves kis feleségem egy Nokia 5230-at váltana le. Ez eddig is tökéletesen megfelelt neki. Nem netezett rajta, arra használta a telefont amire tervezték (telefon, sms, zene, esetleg egy kevéske film, ébresztő funkció)
Van egy 4Gb-os memóriakártyánk is. Ez eddig is elég volt neki. Ezután sem lesz másképp!Ezeket tegnap elfelejtettem leírni. Ennek tudatában ki milyen telefont javasolna neki? (Én most nem vagyok lényeg, nekem nem sürgős a dolog)
-
Dicker
őstag
válasz Morris #42617 üzenetére
Ahh mindig ez a fehér szín Nem értem. Szeretik, ha koszolódik?
Ha a kedvezményekkel belefér, akkor egy Sony Ericson Xperia Arc S is beleférhet mind a kettőtöknek, ha az ottani boltban kapható, és van raktáron. Egy fehér neki, egy fekete neked. Tudásban elfogadható, és nagyon szép telefon, csak már kifutó készülék, bár ki van írva a honlapon, hogy készlet várható.
-
Morris
veterán
válasz Dicker #42616 üzenetére
Nem tudom, hogy egyéni kedvezményekkel hogy alakul a helyzet,. Holnap amúgy is be kell menjek a városba és beugrok egy T boltba megérdeklődni.
Asszonnyal a probléma, hogy mindenképpen fehéret szeretne, de a felsoroltak közül pont az Ace 2 ami nem kapható fehérben Csak a baj van veleNokia nálam is kiütve. Nem tetszik ez a csempés új dizájn!
Egyelőre nagyon köszönöm a segítséget. Megy a gondolkodás ezerrel. -
Dicker
őstag
válasz Morris #42615 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem a szolgáltatót, mert ott sajnos a Defy már nem kapható.
A Sony ára nem tudom, hogy csökkenni fog e mostanában az új modellek miatt, de esély van rá. Egyéni kedvezményekkel is 60 felett van az ára?Akkor szerintem a barátnődnek a Samsungok közül inkább az Ace 2. Tudásban jobb, mint a felsoroltak, ha az tetszett neki. Vagy esetleg egy Motorola Defy Mini. Az még kapható is, és strapatelefon. Illetve a HTC Desire C sem vészes, csak ne ejtse kijelzőre.
Neked meg, ha a GO kiesik az árból, akkor az Alcatel, amit írtam vagy az LG Optimus L7. De, ha neked tetszenek a Nokiák, akkor a Lumia 610. Nem rossz telefon
-
Morris
veterán
válasz Dicker #42614 üzenetére
Tés (Csak és kizárólag - flotta miatt)! Nem találtam dupla akciót sajna. Akkor ezeket a samsung-okat elvethetem?
Asszony: Xperia U és Tipo nem tetszik neki, nokiát nem akar. Nehéz eset lesz!Xperia Go nekem jó lehet, csak árban már pont nem passzol. Ejj nehéz ügy!
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Morris #42613 üzenetére
Hmm melyik szolgáltató?
Nincs valami dupla telefonos akciójuk? Mert az mindegyiknél jellemző néha.
Neked szerintem a Defy+/Xperia Go jó választás lenne, mert jobban bírja a strapát, mint az átlag. De egy Alcatel OT-995 is nagyon jó telefon. Főleg árban, viszont a strapabírósága már átlagos.Nőknek pedig a Sony Xperia Tipo, Nokia Lumia 610, Sony Xperia U (ha nem zavarja a 4 gb tárhely, ami nem bővíthető) ajánlottabb. Gondolom, akkor a kinézet sem árt már , ezenkívül pedig nagyon jó telefonok is.
-
Morris
veterán
-
Dicker
őstag
válasz Morris #42610 üzenetére
2x60k, azaz 120.000 Ft?
Szolgáltatónál a Sony Xperia Go kapható, ami strapabíró. Jelenleg van egy nekem is.
Filmet nézni kis képernyőjű telefonon nem élvezet, de a többire megfelel.
Esetleg Motorola Defy+, ha még kapható.Zsolt_72
60-ért kettőt is vennék. Egyébként elvileg lesz belőle Tegra 3-as verzió is, vagy elolvashattam valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az alábbi mobilok közül melyiket lenne érdemes megvenni? Előfizuhosszabbítás illetve + előfizu vásárlás lesz.
Samsung Galaxy Mini2
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Ace 2
Esetleg egyéb alternatíva ??? Max 2x 60k a keret részletfizetésselJobbára csak telefonálás, filmnézés, sms és zenehallgatás lesz. Netezés nem valószínű, de előfordulhat. Kamera nem lényeg. Digitfényképezőnk van.
Elsősorban a megbízhatóságot tartanánk szem előtt illetve a strapabíróságot (már amennyire ez egy mai telefonnál szempont lehet).
Előre is köszönöm a segítséget.Kíváncsi lennék arra is, hogy miért az legyen a kiszemelt ami...!
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz matevagyok #42606 üzenetére
Szia!
Érdemes lenne még egy pár napot várni, mert megjelenőben van itthon a ZTE Grand X. Ami szerintem 80 alatt lesz optimális esetben, és nagyon jónak ígérkezik. A felsoroltakat meg messze lekörözi.
-
matevagyok
csendes tag
Sziasztok!
1 hónapja írtam ide tanácsokért, mára pedig eléggé aktuálissá vált a telefon vásárlás.
Amit tudni kell:
-árkategória: 40-70e Ft közötti árban gondolkodom, újonnan
-időtartam: hosszú távra terveznék vele, minimum 2-3 évre
-használat: telefonálás, sms, zenehallgatás, netezés, e-mail használat, néha fényképezés (5mp körüli kam. tökéletes), otthonról wifi-n keresztüli internethasználat (főképp skype), GPS, esetleg néhány üzleti alkalmazással megspékelve.
-márkák: preferált márkák Samsung, Motorola, HTC, LG, de természetesen másfelé is nyitott vagyok, amennyiben jó termék (Sony márka kerülése ha megoldható, túl sok családon belüli rossz tapasztalat)
-op. rendszer: Android mindenféleképp
-kinézet: semmi extra, ne legyen nőies teló.
Jelenleg amiket találtam és számomra meggyőzők voltak
-Samsung Galaxy Ace 2
- HTC One V
- esetleg Motorola Atrix 2
Ha ebben az árkategóriában esetleg tudtok jobbat, légyszives írjatok. Illetve az előbbi 3 teló közüli döntésben való segítséget is megköszönném -
zobika
tag
válasz quailstorm #42598 üzenetére
Köszönöm!
Még 1 kérdésem azért lenne:
Armv7-es procival rendelkező telefonokban ha jól tudom már van flash player is. Gondolom akkor az Y200-ban is van. Az ilyen tartalmakkal, hogyan boldogul el ez a telefon?Illa-berek, nádak-erek, a Motorosok, jó emberek!
-
kpetyke
tag
Sziasztok
Milyen telefont tudnátok ajánlani 30-40k között? zenehallgatásra, netezésre, ha van gps nem hátrány de elhanyagolható, legyen strapabíró, androidos.
köszi, Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest