Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz Dicker #42653 üzenetére
igen, a bladet is néztem, csak nem biztos, hogy van még belőle
a one touch s 30k, az már biztosan sok lenne
amit írtál az teljesen igaz, és szinte biztos, hogy fogja kapni a kiképzést, viszont ez női telefon lesz, így fontos, hogy ne úgy nézzen ki, mint a samsung xcovertehát az érintőképernyősből akkor zte vagy ha nincs, akkor huawei akkor jó választás lehet?
és a hagyományosból valamelyik, vagy azokat már el kell felejteni?One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
válasz Dicker #42651 üzenetére
végül is belegondolva az ár lényegtelen, mert ahogy írtam a lehető legolcsóbb kellene amelyiket még érdemes megvenni - feltűnhet sokaknak, hogy ennyiből saját magam is ki tudom választani, hogy az a legolcsóbb akkor vegyük meg, de sok rosszat hallani ezekről az "új" telefonokról, hogy alig bírják és idejekorán kukában kötnek ki, ezért nem szeretnénk mellényúlni, jobb az érdeklődés
különben számlás 2 év hűséggel, tehát jobbról a 3. oszlopot kell nézni
köszi[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
-
Morris
veterán
válasz Dicker #42618 üzenetére
No aludtam rá egyet , de így sem tudjuk eldönteni melyikbe ruházzunk be. (nem 5-10e ft-os kategória, szóval itt jól át kell gondolni a dolgokat)
Segítek még egy kicsit. Kedves kis feleségem egy Nokia 5230-at váltana le. Ez eddig is tökéletesen megfelelt neki. Nem netezett rajta, arra használta a telefont amire tervezték (telefon, sms, zene, esetleg egy kevéske film, ébresztő funkció)
Van egy 4Gb-os memóriakártyánk is. Ez eddig is elég volt neki. Ezután sem lesz másképp!Ezeket tegnap elfelejtettem leírni. Ennek tudatában ki milyen telefont javasolna neki? (Én most nem vagyok lényeg, nekem nem sürgős a dolog)
-
Morris
veterán
válasz Dicker #42616 üzenetére
Nem tudom, hogy egyéni kedvezményekkel hogy alakul a helyzet,. Holnap amúgy is be kell menjek a városba és beugrok egy T boltba megérdeklődni.
Asszonnyal a probléma, hogy mindenképpen fehéret szeretne, de a felsoroltak közül pont az Ace 2 ami nem kapható fehérben Csak a baj van veleNokia nálam is kiütve. Nem tetszik ez a csempés új dizájn!
Egyelőre nagyon köszönöm a segítséget. Megy a gondolkodás ezerrel. -
Morris
veterán
válasz Dicker #42614 üzenetére
Tés (Csak és kizárólag - flotta miatt)! Nem találtam dupla akciót sajna. Akkor ezeket a samsung-okat elvethetem?
Asszony: Xperia U és Tipo nem tetszik neki, nokiát nem akar. Nehéz eset lesz!Xperia Go nekem jó lehet, csak árban már pont nem passzol. Ejj nehéz ügy!
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42433 üzenetére
Ma MM-be kipróbáltam az S3-at meg a 4s-t. Elöljáróban megjegyezném, hogy 3gs-m volt mindeddig és elég elfogult voltam az Apple iránt. S3 kamerás képességei fényévekkel jobbak a 4s-től. Droid meg eddig borzalmas volt számomra, de a mostani verziók nagyon ütősek.
i5-öt a héten megnézem még, bár jóval drágábban jutnék hozzá.[ Szerkesztve ]
-
csibusz0314
aktív tag
válasz Dicker #42422 üzenetére
Nem nagyon, nekem az túl szalagtelefon... Nekem nagyon fontos, hogy elegáns megjelenésű legyen.
Ezért vacilálok ez a kettő között... De akárhogyis nézem az Iphone az sokkal stabilabb rendszerrel bír, nincs összeomlás veszély.
Ahogy ajánlottad várok egy kicsit mégKöszönöm a segítséged!
-
csibusz0314
aktív tag
válasz Dicker #42420 üzenetére
Természetesen az I4 az használtan lenne, míg a Sony nem.
Lenne lehetőségem előfizura megvenni akár részletre (Igen én nem havi netto 300K ért dolgozok )
De nem gyere be a +70K mobilelőlegVolt mindkettő platform már nekem.. IOS tényleg iszonyat gyors, nincs fagyás, viszont a RAY-emen én már nem éreztem ugyanúgy ilyen fajta problémákat, a régi androidos készülékeimhez képest.. P meg ugye csak jobb, szóval
Hát akkor úgyis várok még, jön a fizu, eladom a RAY-t (Akit érdekel, hirdetéseim között megtalálja), és addigra csak lemegy majd az I4 ára is. Ha nem akkor meg P, mert nagyon tetszik a teló.
-
TheRompez
csendes tag
válasz Dicker #42383 üzenetére
Hát megmondom őszintén ez meg se fordult a fejemben , köszi (: . Akkor lehet átgondolom még egyszer ,hogy melyik is legyen mert az atrixokat nem nagyon látom sehol gyári garival gsm boltból.
Az LG P999 Optimus G2x -ről esetleg vélemények vannak ? mert az atrix 2 előtt még ezt néztem ,hogy egész okoska (: . Valahogy a samsung nem igazán gyere be (Már az S szériát leszámítva) .
-
quailstorm
nagyúr
válasz Dicker #42267 üzenetére
Nameg kamerára is. De a főzött ROM azoknak is nagyon kell. Egy friss cyanogenmod 2.3.7-tel repülnek (a kezelőfelület a gyárihoz képest, a teljesítmény meg +100%float, +10%többi) . Vissza SE-síteni meg lehet launcherekkel. PL az active gyári GB launcher tűrhetően néz ki rajtuk, de a 2.1-eset ne próbálja ki senki.
-
xtevo
őstag
válasz Dicker #42177 üzenetére
Bocsi. Kínai modelleket nem szívesen vennék, nem is rendelnék külföldről.
Amiket néztem én is, az Alcatel 918d, bár ez külsőre nem tetszik, de másik topic-ban ajánlották, ez az Asha akár jó lenne, de ez a B5512 ez tetszik a legjobban, külsőre nagyon bejön, utánaolvasok, hogy mit is tud, 1-2 tesztet róla. -
xtevo
őstag
válasz Dicker #42174 üzenetére
Ha nem annyira új modell, nem gond. Melyik típusok?
Amúgy lehet félreérthető voltam, a "mindkét aktív hálózattal", még sosem volt ilyen telóm, ezért... azt szeretném, ha fent lenne mindkét hálózaton, és én válasszam ki pl. hívás előtt, hogy melyik kártyát használjam. Nem kell, hogy hívás közben várakoztassa vagy ilyesmi, csak ne hangposta jelentkezzen.szerk.:
Dual standby elég nekem, nem muszáj dual active! Köszi, most már tudom a pontos kifejezést is rá.Meglesem meroy ezt az Asha-t. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
prézlee
csendes tag
válasz Dicker #42116 üzenetére
oh, igen az a fránya elgépelés , bocsi
Eddig életemben nem vettem használt telót, de igaziból az is jöhet .
Köszönöm szépen megnéztem a szóban forgó telefonokat, eléggé tetszenek főleg a sony ericson arc s ( naná a legdrágább, jó az ízlésem... ). Még nem 100 hogy ő lesz, tehát ha esetleg még van ötlet nyugodtan jöhet szerintem csak jövőhéten megyek úgyis mobilt venni.
Köszi a gyors segítséget -
DENON
tag
válasz Dicker #42120 üzenetére
Köszönöm, a gyors segitséget.
Elolvastam a teszteket egyik telefon sem rossz ezek közül, de mivel a zene nálam elég fontos, mert sokat kell utazgatnom, ezért a jó hangminőség nagyon fontos és ha jól értelmeztem a dolgokat ott a Sony a jobb. A többi dologban körülbelül hasonlóan teljesitettek.
Arra jutottam hogy az új szoftver miatt ami a sima S-ben még nincs benne, ennél meg már alap, igy tökéletes választás lesz, ha hosszú távon is megbizható a készülék és úgy láttam eléggé strapabiró is.Az iPhone -os dologban igazad van, ott meg mondjuk akkor már az újabbat lenne érdemes venni, de gondolom olyan induló ára lesz ami értelmes embernek sok . . .
Ezt a Sony telefont hol lehet beszerezni a legkedvezőbb áron, tudatlanságom miatt nem akarok felesleges 10 ezreket fizetni
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42098 üzenetére
Észre se vettem a linket, fáradt vagyok már, jobb lenne aludnom.
Köszönöm meroly. Szerintem a legjobb, ha maradok a C510i-nél a csúsztatós/tolhatós telefonokkal is csak gondom volt eddig, hamar megadták magukat a szalagok (?), aztán meg csak az idegeskedés ment. Itt legalább egyben van minden a telefonban, "csak" a csatlakozónak lehet baja.
Na srácok köszönöm szépen a türelmet és a segítséget, nem fárasztalak tovább titeket. További szép estét!
Bár lehet még holnap reggelre meggondolom magam.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42096 üzenetére
A telefonon lévő csatlakozóra gondoltam, az pedig ha megadja magát, onnantól póttöltővel sem használható rendesen. Az előző telefonommal is ez volt a gond, hogy nagyjából másfél év után kilazult a csatlakozó és tartani kellett a töltőt és a fülest is, hogy működjön rendesen.
Már a füles is megvan hozzá, igazából nem tudom miért táncolok rajta ennyit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dicker #42092 üzenetére
A töltés és a zenehallgatás szempontjából lenne rossz, ha meghalna a csatlakozó, nem az adatok másolása miatt, azt meg tudnám oldani.
(#42093) meroly: Csak nem a Spiro (W100i)? Nézegettem eleinte, viszont jót még sehol sem olvastam vele kapcsolatban, úgyhogy gyorsan le is mondtam róla.
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42067 üzenetére
200e felett és gyakorlatilag kapsz egy új designt, nagyobb kijelzőt. 4s-hez képest semmivel se lesz jobb, amiért megérje a több tízezres többletet.
100e felé ha nem akarsz menni, akkor vegyél Note-ot, simán megéri a pénzét.
Efelett S3 most a legjobb, de már nem venném meg, hogy jön az új Note, annyiért veszem meg szolgáltatónál mint most az S3-t kb. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz Dicker #42052 üzenetére
Árat azért nem írtam csak,mert arra lettem volna kíváncsi,mennyi pénzt érdemes kiadni érte?
Tehát mennyit érdemes rászánni?
Vadiújra gondoltam,T-mobile-ra,de a független is érdekelne.
Bocs,ha hülyeséget kérdezek,de kártyás telóval is megoldható a netezés,ha ADSL interneten szeretnék netezni?
Tehát pl.T-mobile SIM kártya van a telefonba,de vezetékes internetet szeretnék használni?
Van routerem.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42031 üzenetére
Lehet megveszem azt használom jó sokáig, eddig is 3 évig használtam egy mobilt és mindig el se adtam ezután. Megveszem szerintem majd valahogy úgy és használom nem váltok jövő évben, mert felesleg így belegondolva. Mindig lesz újabb készülék, S3 szerintem nagyon sokáig a csúcson lesz még ha nem is lesz éppen a legújabb mobil.
-
turbobusa
senior tag
válasz Dicker #42028 üzenetére
Azt mondod idén lemegy még az S3 ára?
Mit gondolsz mekkora csökkenésre lehet számítani?
Mikor jön majd az utódja? Mert azon is gondolkodtam, megveszem és megjelenés előtt eladom, nem volt eddig szokásom 2-3 év előtt továbbadni, de így nem vesztek az árából csak minimális összeget, amit hozzáteszek és hozom el az újat...Szeptembert, októbert megvárom mi lesz addig, csak történik valami...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz Dicker #41998 üzenetére
Hát az Xperia P eléggé kiábrándította egy hét alatt. Persze előtte a Samsung is (Samsung Galaxy 3 egész pontosan, egy romhalmaz), de lehet hogy jobb híján tényleg Galaxy S Advance lesz belőle. Azt is néztük, de végül a (kb. minden paraméterben jobbnak tűnő) Xperia P mellett döntött (sajnos?), majdnem egy árban voltak...
Egy mag is elég, csak folyamatos legyen. A 2X túl régi, nem lesz rá ICS, szóval 2 évet nem húzna ki vele, hiába akarná.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Rhino666
addikt
válasz Dicker #41991 üzenetére
NAGYON vigyázott rá, mégis sikerült. Érződik rajta, hogy nem Gorilla Glass. Amiket írtál, sajnos 4" fölöttiek, kivéve az Ace 2. A 4" is határeset, inkább alatta kellene. Szóval 3,5"-4.0" között.
T-Mobile előfizetésre van lehetőség, de jobb lenne a független. Meg amúgy sincs nagy választék most náluk és elég drágák is a telók...
Xcover, Active, Go: ezeknek elég nosztalgikus a felbontásuk.
Defy: pluszosat néztünk ki eredetileg neki, de lassssssssú.[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
kutga
nagyúr
válasz Dicker #41863 üzenetére
Pontosan erre kellene, mondjuk utazáshoz vagy amikor hazamegyek hosszabb időre, sms+telefon, semmi több. Külön jó hogy nincs benne se 3G se mobilnet így nem megy rá a gatyám a roamingra.
6230i-t néztem de sztem akkuidő miatt a 6310i lesz.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
oliba
őstag
válasz Dicker #41753 üzenetére
Sajnos az 50 is a nagyon max határ, így nem fér bele. Asszonynak pedig csak tényleg telefonálásra + sms + netezésre kell és nem utolsó sorban puskázásra. Nem kell neki Angry Birds és semmilyen játék se. (De azért na...256MB) Esetleg tudsz egy megbízható helyet, ahol kapni függetlenül?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Dicker #41728 üzenetére
Xperia Mini-ben nincs kromatikus abberáció! Inkább a tájképeknél kicsit veszt az élességből a kép de egész jókat lő árához képest.
HTC One V kamerája a legjobb 60K-ig? Remélem vicceltél. HTC-nél a kamerák gyerekbetegségben vannak. Homályosak, kissé fakók. Nem tudom mennyire értesz a fotózáshoz de nem hinném hogy sokat. A legjobb fotós mobil a Nokia 808 PureView.AcélAgyar
Ilyen árban nehéz ilyen telót találni de újszerű Xperia mini-t találhatsz ennyiért de 40K körül vadi újat kapsz. HTC iszonyat drága, N8-at már meg sem említem.
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Danny750
őstag
válasz Dicker #41724 üzenetére
Az egyik fő különbség, hogy az xperia active és a go valóban bírja a vizet és az ütéseket addig a moto sajnos nem....hardverben is jobbak+a se supportja is kiemelkedő! (nagyon sok repedt plexis defy-vel lehet találkozni+a kijelző sem túl ellenálló az ütésekkel és a karcokkal szemben)
Én az xperiákat ajánlom![ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
punky10
addikt
válasz Dicker #41721 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele,mert szerintem ugyse fogjuk megérteni... Egyébként az IP besorolás a készülék alaphelyzetéhez van belöve,tehát olyan nincs,hogy levett hátlappal csak IP 21,hátlappal pedig IP67...Én egy Xperia Active-t használok már lassan egy éve,de azzal nincs semmi baj.Rendszeresen van porban,de rendszeresen mosom,hogy ez ne látszodjon rajta...
Az Xperia-k és a Defy-k között van pár különbség,olvass utána,nem akarok senkit sem befolyásolni...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
meroly
veterán
-
punky10
addikt
válasz Dicker #41714 üzenetére
Ez a IP57 nekem sem teljesen világos.Mármint logikailag.Ha ugyanis por be tud jutni annyira,hogy nem kárositja a berendezést,akkor valoszimüleg a viz is.De a viz ellen megkapta a 7-es minősitést... Na mindegy...
Szerintem válaszd a Moto-t,a Sony megjelenéséről kis hazánkban semmi hir.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.