Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz Rhino666 #51689 üzenetére
Visszakeresve itt egy tipp meroly kollégától:
"Biztos ragaszkodsz a dual active-hoz? A dual standby is beállítható hívásátirányítással úgy, hogy lásd keresnek és a hívó se higgye hogy nem vagy elérhető.
Pl: ha az A kártyát a B-re irányítod és bekapcsolod a hívásvárakoztatást a B-n, akkor ha a B-n beszélsz és közben az A-n hívnak akkor az átirányítás miatt nem fogja azt jelezni hogy ki vagy kapcsolva (alapból azt jelezné) és mivel a B-n van hívásvárakozás ezért még látni is fogod online hogy ki hív, nem csak utólag értesítő sms-ből. A hívó meg annyit értesül róla, hogy várakozóba került."Szintén tőle két dual active készülék:
- LG-GX200
- Philips Xenium - X100Egyébként nem valószínű, hogy találsz valamelyikből, akár használtat, akár újat.
Plusz még egy pár:
LG P520, Samsung C3212
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Dicker
őstag
válasz Rhino666 #41994 üzenetére
Hát akkor a Samsung Galaxy S és annak különböző változatai maradtak, ha a Sony-k sem váltak be.
Így elsőre talán a:
Samsung Galaxy S Advance
GG, kijelzőfelbontás és méret stimmel, ár stimmel. Sebességben sem rossz, és az üzemideje is jobb valamivel az átlagnál.
De kisebb méretű 3,7-es Galaxy is van: Samsung i8150 Galaxy WA Sony akkor kiesik, pedig a Sola jó kis telefon.
Egy mag meg már lassú lenne gondolom?
Sony Ericson Neo, Neo V+
LG Optimus 2XHa pedig ezek sem, akkor én kifogytam
Más ötletem már nem maradt csak a platform váltás. Iphone, Nokia. -
Dicker
őstag
válasz Rhino666 #41990 üzenetére
HTC EVO 3D
HTC Sensation XE
Sony Ericson Arc S
Motorola RAZR XT910
Samsung Galaxy Ace 2A kijelző karcállóságát illetően. Hát láttam már gorillát is karcosat... Vigyázni kell rá egy minimálisat, és nincs rá gond. Vagy ott van az Xcover, Active, Go, Defy széria.
A fenti pár telefon az ajánlatom. Közel vannak a 80.000-hez. De azt nem írtad, hogy szolgáltatós kell e vagy sem. Előfizetés esetleg, mert akkor bővül a kínálat? Ha már úgyis két évre kell.
-
alex89
senior tag
válasz Rhino666 #9278 üzenetére
Kb rám is hasonló benyomást tett az 5320 mikor először megfogtam ,amúgy kár érte mert nem lenne rossz.
"Nem jön ki mostanában egy új Walkman model?" éppenséggel jönnek majd pl [link] [link](Kolombusz): szerintem végzetes hiba volt kihagyni a v8-ból a memória bővíthetőségét ,bár valakinek elég az a 4-500 mega is . Egyébként a szoftver miatt szerintem jobb lenne mint a v9,legalábbis nekem nagyon szimpatikus ez az új linux alapú rendszer.
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
válasz Rhino666 #9199 üzenetére
Sony Ericsson w890i 43k -> ez a legszebb és legminőségibb
Nokia 5320 46k -> ez a legokosabb és legjobban testreszabható a symbian miatt
Nokia 5610 50k -> neki vannak a legjobb adottságai (kijelző, kamera...)Szerintem én sem tudnék dönteni ,igazából a három telefon tulajdonságainak az elegye alkotná a "tökéletes" mobilt ,de mint tudjuk sajnos ilyen nincs.Szóval neked kell eldöntened melyik tulajdonság a kevésbé fontos.
off: a photo hall-ban 35k a KF510 , lehet benevezek egyre
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Nők, nőügyek (18+)
- Interactive Brokers társalgó
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest