Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz proradeon #49808 üzenetére
Elméletben a Nokia 301-en is működik meg az X2-00 és az 515-ösön: [link]
Nézd meg egyéb paraméterben megfelel-e a három közül valamelyik. A többi a listán vagy touch&type vagy qwerty-s, azért nem mondtam.Viber nem megy sima telefonon, ahhoz minimum symbian kell, az meg nálam már az "okos" kategória: [link]
Impossible is nothing
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz proradeon #49812 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
quailstorm kolléga azt írta, hogy csak szoftveres probléma volt vele és a végső szoftverben javították.
Ha még megvan a készülék, talán érdemes lenne felfrissíteni, hátha úgy már elfogadható lenne.Én nem használom egyik fent említett programot sem, ( whatsapp vagy viber ) , így nem könnyű ajánlani.
Nem tudom, melyik hagyományos modellen futna el normálisan.
Talán a Nokia 301 megfontolandó abban még 3G is van. Elég elterjedt típus, használtan egyszerű lenne találni, akár még garanciával is.
Szóba jöhetne még a Nokia 515, csak elég ritka, és drága típus.Mivel említettük a BlackBerryt, lenne a hasonló kialakítású Nokia E6, ami kezelhető hagyományosan és érintővel is.
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz proradeon #49808 üzenetére
Csak nem Nokia C3-01 volt nála?
Arra valóban sok volt a panasz, főleg az érintő részével kapcsolatban.Egyébként utángyártott házat nem érdemes vásárolni, és ez nem csak a 6300-ra igaz.
Esetleg használtan egy BlackBerry?
Vagy használtan egy hagyományos telefon, mivel a jelenlegi kínálat eléggé korlátozott. -
meroly
veterán
válasz proradeon #42136 üzenetére
Az S40 6th edition eléggé jól állítható betűméret ügyileg, mind a telefonkönyv, mind az üzenetek.
Ilyenek pl az X2-00, X2-02, ezekben viszonylag jó kamera is van (X2-02-ben csak viszonylag).C3-03 alatt melyikre gondolsz? Erre vagy erre?
SchumiBácsi: személyes tapasztalatom nincs de ami nem nokia, én is csak ezt a samu S5610-et szoktam ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest