Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Sziasztok! Blaupunkt FL 08-ról van már valami vélemény? A neten szinte semmi. Nagyothallónak lesz, kizárólag telefonálásra. Később milyen problémákkal járhat a 2G? Küldjem vissza vagy erre a célra jó lesz még?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54686 üzenetére
Ugye jól emlékszem, hogy ezeket a telefonokat az OK gombbal lehet kihangosítani? Még mindig a Blaupunkt FL 08-ról van szó, ami 2G. Állítólag nem túl hangos, ami nagy baj, mert nagyothallónak lett véve.
[link] ?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54701 üzenetére
Szia!
Ez igaz, amit ezen az oldalon írnak róla? Nekem pont az lenne a lényeg, hogy nagyon hangos legyen. Ilyen telefont keresek, de egyszerűen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54731 üzenetére
Igen, így láttam én is, hogy ez az általános, és ez technikailag érthető is.
Állítólag elég hangos a csengőhangja, valóban az? Tetszik benne, hogy adnak hozzá dokkolót. Csak ne lenne ilyen drága. Akkor már pár ezerrel drágábban lehet, hogy jobban megérné ez a sokkal nagyobb tudású és minőségű (ütésálló, automatikusan kihangosítható, equalizeres beszélgetésjavítási lehetőség!) Panasonic, csak ez a típus nem dokkolható, és a csengés hangerejéről nem tudni semmit. Azért tartok ettől, mert a még ennél is drágább, dokkolós, verziójánál már valaki írta, hogy "A csengő hangerő határozottan kevés". [link] Nagyothallónak lenne, ezért ez a legfontosabb szempont.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54732 üzenetére
Végül mégis a Bea-fon SL590 lett megrendelve sok flipes Panasonic vélemény elolvasása után, amik sokszor cáfolják a marketingszöveget: [link] [link] A csengés és a beszédhang hangereje még maximális fokozaton sem erősebb vagy tisztább más, olcsóbb, telefonokénál, az akkumulátor hajlamos egy idő után gyorsan lemerülni, az oldalán a lámpa gombja nagyon könnyen bekapcsolódik például táskába helyezve, ami lemeríti az akkumulátort. Az olcsóbb verziónál a töltőállomás hiánya, amit súlyosbít, hogy a töltőkábelt nehéz bedugni, ráadásul nem C típus. Egyáltalán nem olyan egyszerű a beállítások kezelése sem, mint ahogy azt hirdetik, például az utolsó hívást bonyodalmas elmenteni a telefonkönyvbe, eleve csak az utolsó tízet jegyzi meg, a többit törli, stb. De bátran szóljon, ha valakinek más tapasztalatai vannak, ezeket a véleményekből fűztem le, amik szerint a Panasonic flipek túlárazottak.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54734 üzenetére
Az új Nokia flipes? Ötezerrel drágább, de csak külön lehet hozzá dokkolót venni.
Teljességgel használhatatlan 0.3 megapixeles kamera és kísértetiesen hasonlít az elődjére: [link] Csak ezen még jobban egybefolyik a kezelőfelület. Már ránézésre sem időseknek való. Állítólag van rajta vészhívó gomb, de én nem látok semmi ilyet. Ha én nem találom, akkor egy idős ember hogyan fogja megtalálni?[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54740 üzenetére
Ja, tudom, csak a kezelőfelületében az elődje, úgy gondoltam. Viszont a Bea-fon SL590 nem ismeri fel az 512 MB-os memóriakártyát, pedig jól tettem bele, és a másik felismerte. Maximum 16 GB-ig bővíthető. Mit tegyek? Formázzam meg számítógépen? Milyen formátumba?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54749 üzenetére
Sajnos a csengőhangok is halkak, úgyhogy visszavittem és rendeltem egy Nokia 2660 Flipet. A Nokiák hagyományosan hangosak.
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54749 üzenetére
Itt tartozom egy kis kiigazítással, mikor azt írtam, hogy a Bea-fon SL590 nem ismerte fel a memóriakártyát, mert tévedtem, egy másik telefon sem ismerte fel, úgyhogy valószínűleg egy hibás memóriakártyát sikerült venni, és nem a telefonnal volt a baj.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Ketupa #54769 üzenetére
1.Természetesen hagyományos /nyomógombos/ készülék.
Igen.
2. Flip típus /összecsukható/.
"Ergonomikus forma: Flip phone"
3. Nem Androidos.
Nem. "Operációs rendszer: S30+" MOCOR 20A MP W2 2.04.6 P4 Release vagy mi a szösz.
4. Tartalmaz jegyzetfüzetet.
Nincs külön jegyzetfüzet téma. Olyan van csak, hogy "Fájlok", és azon belül "Ebook", "Filearray", "Others", "vCard" mappák. Ezeknél új mappákat is létre lehet hozni, de nekem nem sikerült beléjük írni semmit. Memóriakártya nélkül próbáltam.
5. A bejövő SMS-ek tárolására létrehozhatók benne egyedi, saját mappák.
Ilyet sem találtam.
6. Naptárbejegyzések, emlékeztetők száma nem korlátozott /illetve csak a memória korlátozza/
Ezt nem tudom, hogy hol tudnám megnézni, de egy videóban 60 naptárbejegyzést említettek, ha jól értettem.Szerintem olyan telefon nem létezik, amilyet te keresel. Inkább egy okostelefont javasolnék ilyen igényekhez.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Már csak az a problémám, hogy hogyan küldjem át a régi Micro-SIM-ről az új Nano-SIM-re a nevek listáját. Se Bluetooth-tal, se adatkábellel nincs ilyen opció, de még memóriakártyára se tudnám átmásolni, mert memóriakártyára másolási opció sincs. Pedig a Vodafone üzletben mondták, hogy tartsam meg a már nem működő Micro-SIM-et is, mert a névlista még rajta van, hogy át tudjam tenni az új telefonba. De ha nem lehet beletenni a Micro-SIM-et, akkor hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Viktor0610 #54776 üzenetére
Köszi, valóban ez lesz a megoldás, de csak azért fogom tudni így átmásolni, mert van egy Micro SIM-es Dual SIM-es telefonom is. A Nano SIM-es Dual SIM-essel ezt nem tudnám megcsinálni.
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54778 üzenetére
Tudom, de féltem, hogyha nem jól csinálom, akkor tönkreteszem vele az új telefont. Külön írják a használati utasításában, hogy "Csak eredeti nano-SIM-kártyákat használjon. A nem kompatibilis SIM-kártyák kárt okozhatnak a kártyában vagy a készülékben".
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest