- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- EAFC 25
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
válasz Genova1983 #56115 üzenetére
[link] Tényleg van benne GPS?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #56111 üzenetére
[TCL OneTouch 4042S] Első ránézésre nekem is egyszerűbbnek, áttekinthetőbbnek tűnik a menüje, mint a flipes Nokiának, de nagyon nem ment bele. Az ördög meg a részletekben lakozik. És nem gyűjt rólad adatokat, mint a Mocor. Pedig az adatlapja szerint ez is Mocor, de az árukeresőn Gábor szerint nem az, hanem ThreadX, akármi is legyen az. Tehát ez a Mocor nem az a Mocor, legalábbis nem a mocorgós Mocor. A hangja tényleg sokkal gyengébbnek tűnik, mint a Nokiának, de szerintem minden butatelefon ilyen halk a tízezres kategóriában, a Nokia meg ugye már húszezres kategória.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #56096 üzenetére
Hibás a leírása. Csak 0.3 MP a kamerája, nem 2 MP. Nagy különbség! Pedig ennyi pénzért már igazán tehettek volna bele egy használható 2 MP-est. Ami még nem tetszik benne, hogy az oldalára tették a lámpa gombját, ha az véletlenül bekapcsolódik, hamar lemeríti az akksit, akkor hiába a 2500 mAh.
Az RGB-t is fontos volt beletenni. Pont egy munkástelefonba![ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Flex77 #56097 üzenetére
Már nem vennék idősnek Nokiát, utálni fogja a zavaros, logikátlan, nehezen kezelhető menüje miatt. Szerintem inkább nézz rá erre: #56090 arcszesz javaslatára!
-
idegen lény
őstag
válasz arcszesz #56090 üzenetére
Tökéletes időstelefonnak tűnik. Ugyan kétszer annyiba kerül, mint a TCL onetouch 4042S, de minden paraméterében jócskán meghaladja azt. 2500 mAh? Az nagyon durva! Két hétig hozzá sem kell nyúlni! Egyszerűbb billentyűzet, nagyobb kijelző (3,5"), nagyobb felbontással (320 x 480) és tűéles képpel. Jó helyen van az SOS gomb, nem az oldalán, mint a Nokiáknak, a lehető legrosszabb helyen, ott gyakorlatilag használhatatlan. A 2 Mpx-es kamera már egész tűrhető képekre képes, végre van értelme a kamerának. Fülhallgató nélküli rádióhallgatás, DualSIM, Bluetooth, 3,5 mm-es jack, gyorstárcsázás, mi kell még? Csak dokkolót nem adnak, de külön lehet venni hozzá. RAM 64MB, Internal 128MB, Max SD memory card 32GB. 152 x 64 x 14.2 mm.
Ezt a választ tuti, hogy MI adta, ennyire hülye nem lehet egy ember.
-
idegen lény
őstag
válasz janeszgol #56085 üzenetére
Lehet, hogy halk a hangszórója, azért kéne kipróbálni előtte. Az új Nokiák kezelése szerintem is rettenetes. Van egy flipes itthon, a 2660-as. Az pont olyan, mint egy gyerek, hangos és kezelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz quailstorm #56076 üzenetére
Próbáltad már a taurin port? Napi 3 gramm. Ártani nem árthat. Sőt!
-
idegen lény
őstag
válasz quailstorm #56074 üzenetére
A másik meg azt írta: "A csengőhang ereje megfelelő, én olyan 60%-on használom."
Tapasztalatból mondom, elég sokat kipróbáltam, egy nagyothallónak a Nokiákon kívül az összes többinek halk a csengőhangja. Aki nagyot hall, az vegyen Nokiát! A jól hallóknak viszont szinte minden paraméterben veri a TCL onetouch 4042S a Nokia 110 4G (2023)-at.Nokia 110 4G (2023) vs TCL onetouch 4042S
Pozitívumok
- Egy hüvelykkel nagyobb kijelző (1,8" < 2.8”).
- Kijelző felbontása: 160×120 < 240×320.
- Kamera: 320×240 (0.08 megapixel) < 640×480 (0,3 megapixel)
- Akkumulátor: 1450 mAh < 1500mAh
- MicroSD kártya támogatás akár: 32 GB < 128 GB
- USB-kapcsolat: Micro USB 2.0 < Type-C
- Operációs rendszer: S30+ < Mocor (RTOS)
- SOS gomb: nincs < van
- Töltődokkoló: nincs < van
- Védőfilm: nincs < van
- Sztereó fülhallgató: nincs < van
- Előre feltelepített játékok: van < nincsNegatívumok
- Beépített antennás rádió: van > nincs
- Bluetooth: van > nincs
- MP3-lejátszó: van > nincs[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz arcszesz #56049 üzenetére
Ez tetszik. De inkább a TCL onetouch 4042S-et választanám egy-két ezerrel drágábban a nagy kijelző miatt. Ettől nem is látszik butatelefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz arcszesz #56048 üzenetére
Ez amúgy jól hangzik, ugyanis a leginkább arra vágyom, hogy senki se érjen el.
Amúgy csak Pesten mozgok, és még sosem volt ilyen problémám, hogy nem értek el. Sajnos.
A pénztárgépek elérhetőségét meg szerintem sosem veszélyeztetnék. Ez állami érdekük.#56049arcszesz
Kösz, ránézek. Pedig rendesen is megcsinálhatnák őket, ha akarnák.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz quailstorm #56044 üzenetére
Az nem baj, az Alcatelen is ilyen, csak ne kelljen hozzá füli. De úgy látom, hogy ezekben is ugyanaz a rettenetes kezelésű menü van, mint a pár éve vásárolt Nokia 2660 Flip 4G Dual-ban, ami még mindig kétszer ennyibe kerül (20 ezer Ft-tól). Például nem lehet egyszerre törölni az összes hívást, egyszerűen nincs benne "Összes törlése" opció, ami még a régi, 2G-s, ezer forintért vásárolt Alcatel Onetouch-ban is van, és a mai napig hibátlanul működik, egy sokkal könnyebben, egyszerűbben használható, átgondolt, logikus menüvel, ami az új Nokiákról sajnos nem mondható el.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz quailstorm #56040 üzenetére
Nem, a Nokia 110 4G-t és a Nokia 105 4G-t kérdeztem, amiket ajánlottál, de mivel Fancy-boy azt írja, hogy nem kell váltani, így már nincs jelentősége. Köszönöm a válaszaitokat és boldog karácsonyt!
Churpik
Feltéve, hogy tíz év múlva még egyáltalán használunk telefonokat.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz quailstorm #56035 üzenetére
Abban ugye nincs vezeték nélküli FM-rádió, ami a 105-ben van? Mennyire kell komolyan venni, amit még júniusban küldött a 2G-s telefonomra a Yettel, hogy "... jelenlegi készülékeddel nem tudjuk biztosítani a hálózatra való megfelelő csatlakozást, így a telefonálás és adatforgalmazás nem fog működni"?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54778 üzenetére
Tudom, de féltem, hogyha nem jól csinálom, akkor tönkreteszem vele az új telefont. Külön írják a használati utasításában, hogy "Csak eredeti nano-SIM-kártyákat használjon. A nem kompatibilis SIM-kártyák kárt okozhatnak a kártyában vagy a készülékben".
-
idegen lény
őstag
válasz Viktor0610 #54776 üzenetére
Köszi, valóban ez lesz a megoldás, de csak azért fogom tudni így átmásolni, mert van egy Micro SIM-es Dual SIM-es telefonom is. A Nano SIM-es Dual SIM-essel ezt nem tudnám megcsinálni.
-
idegen lény
őstag
Már csak az a problémám, hogy hogyan küldjem át a régi Micro-SIM-ről az új Nano-SIM-re a nevek listáját. Se Bluetooth-tal, se adatkábellel nincs ilyen opció, de még memóriakártyára se tudnám átmásolni, mert memóriakártyára másolási opció sincs. Pedig a Vodafone üzletben mondták, hogy tartsam meg a már nem működő Micro-SIM-et is, mert a névlista még rajta van, hogy át tudjam tenni az új telefonba. De ha nem lehet beletenni a Micro-SIM-et, akkor hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Ketupa #54769 üzenetére
1.Természetesen hagyományos /nyomógombos/ készülék.
Igen.
2. Flip típus /összecsukható/.
"Ergonomikus forma: Flip phone"
3. Nem Androidos.
Nem. "Operációs rendszer: S30+" MOCOR 20A MP W2 2.04.6 P4 Release vagy mi a szösz.
4. Tartalmaz jegyzetfüzetet.
Nincs külön jegyzetfüzet téma. Olyan van csak, hogy "Fájlok", és azon belül "Ebook", "Filearray", "Others", "vCard" mappák. Ezeknél új mappákat is létre lehet hozni, de nekem nem sikerült beléjük írni semmit. Memóriakártya nélkül próbáltam.
5. A bejövő SMS-ek tárolására létrehozhatók benne egyedi, saját mappák.
Ilyet sem találtam.
6. Naptárbejegyzések, emlékeztetők száma nem korlátozott /illetve csak a memória korlátozza/
Ezt nem tudom, hogy hol tudnám megnézni, de egy videóban 60 naptárbejegyzést említettek, ha jól értettem.Szerintem olyan telefon nem létezik, amilyet te keresel. Inkább egy okostelefont javasolnék ilyen igényekhez.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54749 üzenetére
Itt tartozom egy kis kiigazítással, mikor azt írtam, hogy a Bea-fon SL590 nem ismerte fel a memóriakártyát, mert tévedtem, egy másik telefon sem ismerte fel, úgyhogy valószínűleg egy hibás memóriakártyát sikerült venni, és nem a telefonnal volt a baj.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54749 üzenetére
Sajnos a csengőhangok is halkak, úgyhogy visszavittem és rendeltem egy Nokia 2660 Flipet. A Nokiák hagyományosan hangosak.
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54740 üzenetére
Ja, tudom, csak a kezelőfelületében az elődje, úgy gondoltam. Viszont a Bea-fon SL590 nem ismeri fel az 512 MB-os memóriakártyát, pedig jól tettem bele, és a másik felismerte. Maximum 16 GB-ig bővíthető. Mit tegyek? Formázzam meg számítógépen? Milyen formátumba?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54734 üzenetére
Az új Nokia flipes? Ötezerrel drágább, de csak külön lehet hozzá dokkolót venni.
Teljességgel használhatatlan 0.3 megapixeles kamera és kísértetiesen hasonlít az elődjére: [link] Csak ezen még jobban egybefolyik a kezelőfelület. Már ránézésre sem időseknek való. Állítólag van rajta vészhívó gomb, de én nem látok semmi ilyet. Ha én nem találom, akkor egy idős ember hogyan fogja megtalálni?[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54732 üzenetére
Végül mégis a Bea-fon SL590 lett megrendelve sok flipes Panasonic vélemény elolvasása után, amik sokszor cáfolják a marketingszöveget: [link] [link] A csengés és a beszédhang hangereje még maximális fokozaton sem erősebb vagy tisztább más, olcsóbb, telefonokénál, az akkumulátor hajlamos egy idő után gyorsan lemerülni, az oldalán a lámpa gombja nagyon könnyen bekapcsolódik például táskába helyezve, ami lemeríti az akkumulátort. Az olcsóbb verziónál a töltőállomás hiánya, amit súlyosbít, hogy a töltőkábelt nehéz bedugni, ráadásul nem C típus. Egyáltalán nem olyan egyszerű a beállítások kezelése sem, mint ahogy azt hirdetik, például az utolsó hívást bonyodalmas elmenteni a telefonkönyvbe, eleve csak az utolsó tízet jegyzi meg, a többit törli, stb. De bátran szóljon, ha valakinek más tapasztalatai vannak, ezeket a véleményekből fűztem le, amik szerint a Panasonic flipek túlárazottak.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54731 üzenetére
Igen, így láttam én is, hogy ez az általános, és ez technikailag érthető is.
Állítólag elég hangos a csengőhangja, valóban az? Tetszik benne, hogy adnak hozzá dokkolót. Csak ne lenne ilyen drága. Akkor már pár ezerrel drágábban lehet, hogy jobban megérné ez a sokkal nagyobb tudású és minőségű (ütésálló, automatikusan kihangosítható, equalizeres beszélgetésjavítási lehetőség!) Panasonic, csak ez a típus nem dokkolható, és a csengés hangerejéről nem tudni semmit. Azért tartok ettől, mert a még ennél is drágább, dokkolós, verziójánál már valaki írta, hogy "A csengő hangerő határozottan kevés". [link] Nagyothallónak lenne, ezért ez a legfontosabb szempont.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fancy-boy #54701 üzenetére
Szia!
Ez igaz, amit ezen az oldalon írnak róla? Nekem pont az lenne a lényeg, hogy nagyon hangos legyen. Ilyen telefont keresek, de egyszerűen nincs.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz idegen lény #54686 üzenetére
Ugye jól emlékszem, hogy ezeket a telefonokat az OK gombbal lehet kihangosítani? Még mindig a Blaupunkt FL 08-ról van szó, ami 2G. Állítólag nem túl hangos, ami nagy baj, mert nagyothallónak lett véve.
[link] ?
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Sziasztok! Blaupunkt FL 08-ról van már valami vélemény? A neten szinte semmi. Nagyothallónak lesz, kizárólag telefonálásra. Később milyen problémákkal járhat a 2G? Küldjem vissza vagy erre a célra jó lesz még?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Eladó EVOLVEO EasyPhone XR piros színben, vadonat új készülék, fólia is rajta
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Iridium Extreme 9575 + Drivedock extreme bundle kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest