Hirdetés
-
GAMEPOD
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
Topikgazda
válasz
betyarr #56230 üzenetére
Szia!
Én ezt az Aligator A910-et ajánlanám az Alzától.
Már vásároltak belőle a fórumról.- 4G/LTE/VoLTE támogatással
- Tiszta és különálló gombok, SOS funkció,
- Töltőállvány, USB-C.
- Magyar menüsVagy a nagyobb kijelzővel és GPS vevővel szerelt A930-at, valamivel magasabb áron.
Telekom esetén:
VoLTE:
"a +4GHANG kód elküldésével a 1414-es számra kezdeményezheti a funkció bekapcsolását."
Aligator készülékkel tesztelve. -
idegen lény
addikt
-
martongunar
tag
válasz
betyarr #56230 üzenetére
Nem leszek népszerű a véleményemmel, de a legjobb egy régi Nokiát kikukázni valahonnan és felújítani. Amíg használható a 2G, addig én jobb alternatívát nem találtam. Szegény 80+ -os szomszédommal futottam nem kevés kört emiatt, volt ott is minden.
Végül egy Nokia C2 mellett kötött ki, amit persze SIM lockos volt. Némi tortúra árán sikerült függetleníteni, és állítólag ezt most tudja használni. Ennek nem túl nagy a kijelzője, de el tudja olvasni. Ami az újabb telefonokkal baj volt, az a menürendszer. A régi Nokiáknak olyan, mint a faék és normálisan le van minden fordítva. Aztán hogy ténylegesen igaz-e, amit mond azt nem tudom, lehet csak engem akar nyugtatni, mert azóta is mindig a vezetékeséről hív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest