Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula1111
csendes tag
Beüzemeltem a Telekomnál becserélt Nokia 110 4G 2023-ast.
Első körön azt mondom, alapszintű felhasználásra egészen elfogadható. Csakis alapszintre, ez rendkívül fontos!
Tehát SEMMILYEN olyan dolgot ne akarjunk vele, amihez internet kell. Mert az a része teljes gáz! Viszont telefonálni és sms-t írni tökéletesen megfelelő. 4G-vel tiszta, érthető, nem halk a beszéd, a csengőhang sem tragédia, ez ha szükséges kellően hangos is tud lenni. Nagyjából minden beállítható a profilokban, és vannak kifejezetten jól használható kiegészítők is.
Összehasonlítva a többi hasonló árfekvésű "termékkel", várakozásom ellenére most kellemesen csalódtam. -
Gyula1111
csendes tag
Bizonyára sokaknál nem a telefonálás a legfontosabb funkciója egy mai telefonnak.
Pl. egy munkatársam arról panaszkodott, hogy húha, gyorsan ki kell cserélnem a telefonomat, mert már csakis telefonálásra használható, másra nem.. Oké! Megértem, nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformák
De a tisztelt gyártók is megérthetnék végre, hogy bizony lenne igény arra, és nem is olyan kevés embernél, hogy a telefon fő funkció bizony a telefonálás lenne, és elég is, ha nagyjából csak azt tudja, de azt viszont kiváló minőségben, minden körülmények között tudnia kellene.
Mint ahogyan régen pontosan így volt ez. Nokia, Ericcson, Motorola, stb. tényleg komolyan vették ezt a kérdést.
Ma meg csak cinikusan bohóckodnak az egyszerű telefonokkal, sajnos még az olcsóbb okoskészülékekkel is gyakorta. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #56183 üzenetére
Köszi!
Közben Nokia lett belőle, kizárásos alapon, mert csak ez már volt készleten..
Originál dobozban kaptam, hamarosan meglátjuk, mit tud. Mindenesetre bárhogyan is, sokat nem bukok, ingyen adták. Illetve leadtam helyette egy akkuhibás Alcatel OT 1016G-t,
ha pedig ennek a szintjét hozza, már elégedett leszekMert a kis Alcatel egyszerűsége és primitívsége ellenére telefonálásra mindig, minden körülmények között KIVÁLÓ volt! Nem vicc.
-
Gyula1111
csendes tag
Véleményetek szerint a Telekomnál mos felkínált, régire becserélhető készülékek közül a Nokia 110 4G, vagy inkább a TCL 4043 4G az érdemesebb a hazavitelre?
-
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #56179 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Igen, az AGM M9 F változatáról van szó, szép narancssárga díszítéssel. Közel egy húszasért adják most.
Na ezek után meg is rendelem, és majd örömmel beszámolok, ha bárkit érdekel 🙂
Sokáig imádtam és használtam a Nokiákat, de azok a csúcs jó telefonok sajnos úgy tűnik, már örökre "fényt kaptak", azaz eltűntek az életünkből. A mostaniak pedig köszi, de inkább nem.. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
martongunar #56177 üzenetére
Magyar cégtől rendelem, tapasztalataim szerint rendes debreceni társaság, a környékbeli cuccokat árulják.
-
Gyula1111
csendes tag
válasz
martongunar #56172 üzenetére
Köszi!
Egy ilyen telefon angolul is megfelel, hiszen egyszerű mint a Riga-lánc.
Lényeg, hogy ne legyen übergagyi. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #56152 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat! Szimpatikus az AMG M9 4G.
Igazából csak egy sima tartalék telefonnak kellene, kizárólag beszélni, esetleg SMS. A 4G miatt keresek, mert a régi (2G) gombos telefonjaim lehet, hogy hamarosan használhatatlanok lesznek a vételi gondok miatt.
Vagy szerinted jobban járnék egy Nokia 150-nel? Az még kinéz valahogyan.. -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Az AGM M9 4G telefonnal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Nem ismerem ezt a márkát, kb. mit várhatok tőle? -
Gyula1111
csendes tag
Szia! Bátran ajánlom a CAT B40-est. Pontosan megfelel az általad leírtaknak, én is teljesen ugyanezen elvárások alapján választottam ki magamnak. Több évi keresgélés után végre sikerült!
Néhány bejegyzéssel feljebb már írtam róla, kérlek olvasd el. Bármi plusz kérdésed van, tedd fel bátran. Lassan egy hete élesben, egyedüli TELEFON-nak használom élesben, két SIM kártyával. -
Gyula1111
csendes tag
Csütörtökön átvettem a CAT B40-est.
Tesztelem azóta élesben, és hosszú, telefonkeresgéléssel eltöltött évek után (oly sokat visszakültem) elmondhatom, nagyon meg vagyok elégedve!
Bár nekem semmi szükségem a por, víz és ütésállóságra, ettől függetlenül azt mondom, végre egy minőségi, és igen jól használható, alaposan személyre szabható hagyományos készülék, a szükséges alapextrákkal. Kimagaslóan jó a vételi készsége, a beszédminősége is (4G), tényleg tudja, és vége az örökös töltögetésnek. Ebben ugyan nincsen semmilyen internetes dolog, de aki tudja vagy kifejezetten szeretné ezeket nélkülözni, annak végre itt a lehetőség. Alaposan megkérik az árát, de ha megengedheted magadnak, bátran ajánlom! -
Gyula1111
csendes tag
válasz
ACmotor #55500 üzenetére
Bocsánat, gyorsan helyesbítek a Whatsappot illetően..
A Kaioson ugyanúgy önálló, teljes értékű, különálló fiók a Whatsapp, mint ha az androidon hoznánk létre.
Előbbi válaszomban azt írtam, hogy csak mint egy, androidon már meglévő fiók kiegészítéseként, azaz mellékfiókként működik a Kaios Whatsappja. De nem így van, összekevertem a PC-n futtatható Whatsappal, az olyan.
Most kipróbáltam a CAT B35-ön, teljesen jól használható. Bár nyilván egyszerűsített változat, de képek, még videók is simán átküldhetők. Kifejezetten jól használható. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
ACmotor #55500 üzenetére
A Whatsapp persze jóval lassabb is, de inkább a körülményesség a gond. A megjelenítés nyilván sokkal egyszerűbb, na meg a fájl becsatolás, a szövegírás is időigényesebb. Amúgy pontosan úgy működik, mint amikor PC-n futtatod a Whatsappot, tehát nem lehet önálló fiók, hanem kiegészítése az eredetileg okostelefonon használt fióknak. Tehát mintegy mellékvonal. Ettől függetlenül persze használható.
-
Gyula1111
csendes tag
válasz
ACmotor #55498 üzenetére
Szia! Az Energizer E242S-t felejtsd el. Én megvettem, használtam egy hetet. Egyetlen baj van vele, de az komoly gond. A beszélgetési hangereje igen gyenge. Magyarul csakis teljesen zajmentes környezetben tudsz vele telefonbeszélgetést folytatni. Az utcán nár nem hallasz semmit a másik félből. Hab a tortán, hogy a másik fél hangja kifelé is elég jól hallatszik, hiába szorítod a füledhez, persze nem a kihangosított üzemmódra gondolok. Tehát mindenki mindent hall melletted. Bár én csak emiatt nem küldtem volna vissza. A beszédhang tiszta, de halk, csakis csendes szobában érthető, persze ezt a legmagasabb beszélgetési hangerőre beállítva értem.
Amúgy igen jó kis telefon lenne, örültem is neki rendesen, mert kb. ilyen tudású nyomógombost kerestem. Hotspotnak kitűnő!
Az "okos funkciók" működnek ugyan, de idegbajt kapsz tőlük. Nem releváns a Kaios, vagyis csak ha minden kötél szakad, akkor lehet Whatsappozni rajta, vagy akár alap navigációt is adgat. De mindez kb. olyan, mint tűsarkú cipőben hegyet mászni. Ha az okos funkciók is kellenek néha, akkor legyen nálad egy okostelefon is, külön csak adatkártyával, vagy olyan nyomógombost vegyél meg, ami tud hotspotot adni. Én ez utóbbi megoldást alkalmazom, CAT B35, arról telefonálok, és adok netet ha kell "okoskodni" valamit, mert telefonálni nem szeretek a tapitelefonokon.
Reménykedjünk, hátha egy szép napon lesz minőségi és alapszinteken jól használható gombos telefon. Igen sok ember várja.. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Churpik #55494 üzenetére
A Gigaset részletes magyar nyelvű leírását végigolvastam. Ennek alapján sokkal több beállítási lehetőség van benne a személyre szabhatóságát illetően, mint a Panasonicban. Az extrák választéka is jóval gazdagabb. Leginkább ezért van a dilemmám, mert ugyan a Panasonic tényleg nagyon minőségi, minden szempontból, korábban próbáltam pár hétig ennek elődjét, ám szögegyszerű, tipikus "nagyitelefon". Ezzel szemben a Gigaset inkább megfelel egy olyan igényes embernek, aki nem akar tapicskolni. Tehát ha a Gigaset is minőségi, úgy anyagok, mint a működés, a hangtisztaság, vételi stabilitás szempontokból, akkor én inkább azt preferálnám.
És persze a CAT is prémium kategória, valóban, persze fontos, hogy véletlenül se hasonlítsuk egyiket sem semmilyen okostelefonhoz. Ezek a készülékek tényleg telefonok, elsősorban hanghívásra találták ki őket. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #55492 üzenetére
Szia, Fancy-boy! Köszönöm a gyors válaszodat
Felmerült még bennem a Panasonic KX-TU550, de az más túlzottan is egyszerű. Azért az alapok, mint pl. jegyzet, naptár, számológép, miegymás, na meg a jól személyre szabhatóság, nagyon kellenének. Aztán szemeztem még a CAT B40-el, elég komolyan funkcionális telefon, bár a "strapa" tudásaira semmi szükségem..
Ez a három most a dilemma. A 4G persze nem árt, talán néha jobb a beszélgetés minősége, de csakis ennyi! A Gigaset "okos" funkciói nem igazán nyerő nálam, e telefonnak inkább a sokoldalúsága fogott meg. A flip előnyeit szeretem. Talán ez utóbbi a leginkább megközelítő funkcionálisan egy régi klasszikushoz mérten, mint pl. Nokia 6303, vagy a Samsung S5610.. Ez lenne az irányvonalam, de valami minőségi újban.
Te mit vennél meg a fenti háromból? -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Gigaset GL7 készülékkel? Ajánlanátok-e megbízhatóság, és minőségi felhasználhatóság szempontjából? -
-
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Nyughatatlan természetem miatt továbbra is kutatom a jelen fellelhető kínálatból az említésre méltó és megfizethető hagyományos telefonokat. Nem nagyitelefonokról van szó, hanem attól azért színvonalasabb készülékekről. Megosztom a tapasztalataimat, ha ezzel segíthetek bárkinek.
Most egy Energizer E241- est tesztelek. Első körben semmi rosszat nem mondhatok el róla, vállalható kis telefon. A GPS megbízhatóan működik, bár nem egy lóverseny, indításnál kell neki akár egy-két perc mire pozícionálja magát, de aztán minden oké. Útvonalat is tervez, nyilván az egyszerű kivitelnek és a kis kijelzőnek köszönhetően alapszinten, de azért jól használható. A kamera szódával elmegy, persze csakis nagy szükség esetén van létjogosultsága, tehát nem ezzel készítünk tájképeket. WhatsApp is rendben, ingyen üzengetni-képeket küldeni alkalmas. Bőségben vannak a teljesen jól hasznáható kiegészítő funkciók: könnyen átlátható jegyzet, naptár amibe beírhatunk eseményeket, számológép, mértékegység átváltó, időzítő, stopper, hangrögzítő, füles nélkül is jól működő RDS rádió, zenelejátszó ami egy minőségi fejhallgatóval egészen kellemes. A betűméret nagyítható. Aztán még hírek, időjárás, böngésző ha gyorsan meg kell néznünk valamit – alapszinten! E-mailokat szépen kezeli. És ha minden kötél szakad, tökéletes wifi hotspotnak! Nagy kár, hogy az első, szintén harmatos kamera helyett nem egy értesítő LED került be, de hát ugye ne akarjak már mindent is.. Szóval hirtelen ennyi, ha van kérdés, bátran tegyétek fel 😊 -
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #54917 üzenetére
Igazad van, sokan szövegeltek hogy minél kisebb telefon kellene, miegymás, aztán meglett, majd mégsem vették meg mert "azon nem látni jól a videjót"
Hát igen, aki sokat nézeget médiákat, annak marhaság egy gombos kis kijelzővel.
Én kifejezetten a nyomógombosokra gondoltam, szerintem ha lenne belőle tényleg igazán jó, persze nem rettenetes pénzekért, elég sokan szaladnának..Az az, a rengeteg reklám, egyre pofátlanabbul tolják.. Töltsd le az alkalmazásokat bármire is, az már egy másik kérdés, hogy ki mennyire bírja az örökös zaklatást pl. egy sima jegyzetnél..
-
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #54921 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Első olvasatra egészen jónak tűnik a telefon a vélemények alapján
Tapasztaltam, hogy az olcsó Alcatellek nem ritkán megdöbbentően jók. Hangsúlyozom: csakis a kategóriában. Tehát telefonálásra, sms-ezésre. Slussz.
Nem szabad összevetni az "okosabb" társaival.
Van egy OT1016G telefonom, szögegyszerű, de telefonálásra kiváló! A hangminősége elképesztően jó, és volt vagy 3 ezer dominócsomagban
Most a kezembe került egy Energizer E241. Tanulmányozhatom a KaiOs-t!
Azt már megállapítottam, hogy routernek kitűnő, így telefonálhatok kedvemre gomboson, ha meg annyira nagyon kell az "okos", előveszem a csomagtartóból és megtáplálom az Energizer hotspotjáról.
Meglátjuk.. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #54914 üzenetére
Véleményem szerint a gyárak nem anyagi okokból degradálták le a hagyományos telefonokat. Biztos vagyok benne, hogy lenne elegendő fizetőképes kereslet, amennyiben prémium színvonalú nyomógombos készülékeket is -legalább néhány típusban- piacra dobnának.
Inkább arról van szó, hogy az "okos" telefonok sokkal inkább alkalmasak az emberek megfigyelésére és befolyásolására minden tekintetben.
Ugye, kinyírták a Blacberryt.. Az egyetlen olyan telefon volt, amit az alkalmazott egyedi technológiája miatt képtelenség volt lehallgatni. Talán emiatt is titulálták alkalmatlannak szép új világunkban. És ez nem összeesküvés-elmélet, hanem összefüggés-elmélet. -
Gyula1111
csendes tag
Vagy esetleg a Maxcom telefonokról tudtok véleményt mondani?
Talán az MM236, ami a leírása szerint elég jól személyre szabható.. Vagy az MM920,
bár az strapatelefon, de van rajta értesítő LED -
Gyula1111
csendes tag
válasz
adrian14 #54911 üzenetére
Sajnos tökéletesen igazad van, a mai "autókat" is teljesen lenullázták. Ma már nem az számít, hogy milyen és mekkora motorja van, hanem leginkább az, hogy hány collos a középső érintőkijelző! Botrány az egész.. De ugye igaz a mondás: "ahol lószar van, ott veréb is"
Valakinek van tapasztalata az Energizer E241-ről? Állítólag szódával elmegy..
-
Gyula1111
csendes tag
Látom, nem nagy élet van ezen a topikon..
Na mindegy, egyre inkább arra jutok, hogy amit szeretnék, jelenleg nem igazán megoldható.
Sajnos még a telefonboltosok is csak össze-vissza makognak, jó esetben ha nem tartanak marhának, amikor előadom a kérésemet. Remélem ez a helyzet és szemlélet hamarosan megváltozik, talán ráébrednek a gyártók, hogy nem csak a nagyimobilok és a tapicskolósok két végletében kell gondolkodni. Vagyunk jónéhányan, még fiatalok is bőven, akik jobban szeretik (-nék) a nyomógombokat, és a leginkább telefonálásra, valamint ennek közvetlen funkcióira alkalmas, széles körűen személyre szabható, minőségi készülékeket.Üdvözlettel, Gyula
-
Gyula1111
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
A segítő jótanácsotokat szeretném kikérni.
Régóta szeretnék egy tényleg jó minőségű nyomógombos mobiltelefont megvásárolni. Nagyon sok változatot kipróbáltam már, de mindeddig nem találtam igazán megfelelőt. A tapasztalatom az, hogy a hagyományos telefonokat nagyon lebutított változatokban gyártják. Borzalmas csengőhangok, ostobán egyszerű menürendszerek, és végtelenül gagyi kidolgozások jellemzik a mai nyomógombos telefonokat.
Igazából okostelefonra semmi szükségem, az érintőkijelzőt különösen nem kedvelem. Amik nekem fontosak, egyrészt a jól személyre szabhatóság, másrészt az olyan funkciók megléte, amik a tényleges telefonáláshoz és ügyintézésekhez jöhetnek segítségül. Okosfunkciókra, bármilyen internetes alkalmazásokra, GPS navigációra, fénykép és videókészítési lehetőségre, zenelejátszásra sincsen szükségem.
Tehát jegyzet, naptár, számológép, hangrögzítő, értesítési LED, hívásszűrések amik igazán lényegesek számomra. És leginkább a nem gagyi minőség! Ha példát hoznék fel, talán leginkább a régi, még magyar gyártású Nokiák nagyjából tudták ezeket.
Létezik-e még ilyen nyomógombos telefon? Tudna valaki ajánlani konkrét példát? -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Fancy-boy #52434 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem, Fancy-boynak lesz igaza,
vagyis az van, amit én is gondolok, éspedig 2 kártyahely van benne, ezáltal vagy két SIM, vagy egy SIM és egy memóriakártya használható.
Az Energizert alkalomadtán megnézegetem, ha valahol még árulják.
A neten most nem találtam.
Üdv. Gyula -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani azt, hogy a CAT B35 telefonnál mindegyik dupla SIM-es, vagy pedig létezik egy, és van külön kétkártyás változat is?
A leírásokban össze-vissza említik meg e funkciót, és olyat is olvastam, hogy a memóriakártya helyére lehet betenni a második SIM-et, és ez esetben kettő kártyát kezel, természetesen így akkor nem bővíthetően.
Éppen készülök egyet megvenni a Vodafone-tól új előfizetéssel.
Ők azt írják, hogy benne nincsen memóriakártya hely, vagyis nem bővíthető (!?)
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv. Gyula -
Gyula1111
csendes tag
válasz
Dhampir #52176 üzenetére
Szerintem a Panasonic KX-TU329 ezekben kiváló. Nagyon, sőt túl egyszerű telefon, ( ezért adom el ) de rendkívűl stabilan működik, igen masszív és jó minőségű, az üzemidő is nagyon hosszú. Például az akkuja japán cellákból van összeszerelve. Év elején vettem egyet, és kipróbáltam, az alapján írtam le a fentieket.
Nem olcsó, de tényleg tökéletes CSAK TELEFONÁLÁSRA ÉS SMS-re!
Üdvözlettel, Gyula -
Gyula1111
csendes tag
válasz
volandy #52172 üzenetére
Valóban, egy telefonszámhoz csak egy nevet lehet beírni, de én amúgy is így használnám.
Jegyzetként a naptárba írogatok. Igen, kell hozzá a kompromisszumkézség...
De például a billentyűzár egy gombos feloldása kifejezetten tetszik. Nem kell gombokat nyomogatni időre, mint az elődöknél. Vannak jó dolgok is benne!
Az Opera Minihez nem tudok hozzászólni. Nem internetezek telefonon, így ki sem próbáltam.
Üdvözlettel, Gyula -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Hosszú ideje keresek tűrhető hagyományos mobiltelefont. Nemrég megtaláltam.
Bő egy hete vettem egy új Nokia 230 DS készüléket. Meglepően jók a tapasztalataim vele, bár fontos hozzátennem, hogy én csak telefonálásra és sms-ezésre használom. Arra viszont tökéletes!
Elég sok egyéb kényelmi funkció van benne, sőt a kamerája is egész jól használható szükség esetén.
Ha valakit érdekel ezzel a telefonnal kapcsolatosan információ, kérdezzen bátran, szívesen segítek.
Azt nyugodtan állíthatom, hogy kifejezetten jó minőségű az eddig kipróbált sok-sok hagyományos mobilhoz képest, vietnámi gyártmány. Aki távol akar maradni a tapicskolástól, annak ez - némi, de elviselhető kompromisszumokkal - egy jó választás lehet!
Üdvözlettel, Gyula -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet még beszerezni valahonnan Samsung C5212 típusú telefont?
Ez volt talán a legjobb Samsungom. Valóban kezelte a két kártyát. Ha az egyiken beszéltem, akkor a
másikat hívó fél foglalt jelzést hallott. A központi sms értesítés pedig szinte azonnal bejött.
Stabil, minden szempontból szuper gép. Marhaság volt eladnom... -
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #52125 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet!
Átgondolom, mi a legjobb számomra.
Szép napot kívánok! Gyula -
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #52123 üzenetére
Konkrétan melyikre gondolsz, amint előbb írtad hogy "inkább azt venném" ?
-
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #52119 üzenetére
Köszi, írok Fancy-boynak, és megkérdezem a Beafont.
Kérlek, azt még mondd meg nekem, hogy javaslod-e az Evolveo X4 helyett az X3-at, vagy esetleg az X2-t?
Ezeket még lehet kapni. -
Gyula1111
csendes tag
válasz
quailstorm #52117 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Még annyit, hogy Németországban árulja a Médiamarkt a Beafon SL 820-at, amit korábban említettél.
Érdemes onnan beszereznem, tényleg jó készülék?
Üdv. Gyula -
Gyula1111
csendes tag
Köszönöm szíves válaszodat!
Szomorú a helyzet, ha tényleg ez van. Nem értem miért, de a gombos telefonok általában rettenetesen
buták amellett, hogy gagyi minőségűek. Inkább kérnének többet érte, de gyárthatnának jót is!
Bár vettem bő 25 ezerért egy Panasonic KX-TU329-est, de az is túl egyszerű. Még számológép sincsen rajta. Bár rendkívűl masszív, stabil, jó minőség. Sajnos rövid itthoni használat után feltettem a netre, mert visszaküldeni már nincs lehetőségem.
Nem tudom, mi az a KAiOS, amire írtad hogy nem lesz az sem a barátom..
A MY Phone 6310-ről mi a véleményed? Olcsó, de a leírás alapján jónak tűnik.
Vagy pedig ha rámennék egy hibridre, melyiket ajánlanád, ami megfelelhetne nekem? -
Gyula1111
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert úgy látom hogy itt vannak igazán hozzáértők is. Hosszabb ideje keresek hagyományos mobiltelefont. Jó néhányat kipróbáltam már, de nem találtam eddig nekem megfelelőt.
A manapság kapható nyomógombos telefonok sajnos már a közelükben sincsenek a régebbi típusoknak felhasználóbaráti szempontból.
Én egy olyan mobilt keresek, amit a lehető legnagyobb mértékben személyre lehet szabni.
Nem kell internet, és ezen belül semmi, alkalmazások sem. A fényképezője sem izgat különösebben, viszont a telefonálás, sms és az azzal kapcsolatos plusz funkciók fontosak. Olyasmikre gondolok, amik jellemzően pl. a Nokia 6303, vagy a Samsung S 5610, illetve ehhez hasonló típusokban voltak. Itt aprólékosan be lehetett állítani szinte mindent ahhoz, hogy az egyéni felhasználói igényeket kielégítse.
Leírom, mik azok a funkciók, amelyek a legfontosabbak nekem:
Legalább 3-4 féle profil, mindegyik teljes körű beállítási lehetőséggel, pl. csengés legyen, de üzenethang ne, stb.
Hívásszűrési lehetőség, ezen belül ha lehet, az ismeretlen számok tiltása.
Bluetooth, de itt elég olyan, ami egy kihangosító vagy fülhallgató használatához megfelel.
Olyan telefonkönyv, ahová rendesen beírhatok neveket ( nem csak kb. 15 karakter erejéig )
Számológép
Naptár, ami szerkeszthető, ahol nyilvántarthatom a feladataimat.
Jegyzetelési lehetőség
Diktafon
Rezgés
Jó lenne állapotjelző LED az elmulasztott hívásokra vagy SMS-ekre
Kényelmes gombok, jól látható kijelző. Elsősorban hagyományos, de lehet szétnyitható forma is.
Az ár nem igazán számít, ha tényleg egy jót vehetnék. Mindenképpen újat, függetlent, nem szolgáltatótól.
Hosszútávra tervezem, a márka sem fontos. Megbízható, stabil működésű legyen.
Lehet, sokat akarok, de még reménykedem...
Előre is köszönöm, ha valaki segít! Üdvözlettel, Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Kerékpársportok
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.