-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz HoReSz1975 #41887 üzenetére
Ha hosszú üzemidő, könnyű buherálhatóság, amoled, és jó hangminőség kell, akkor GS3, ha jó anyaghasználat, szép gyári felület, és sclcd kijelző, HOX.
mp
-
sdd2
veterán
válasz HoReSz1975 #41887 üzenetére
Szerintem One X-et, persze mindjárt jönnek a samu fanok úgyhogy inkább futok
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
tzsolesz
nagyúr
válasz HoReSz1975 #41685 üzenetére
Használd egészséggel, és nagyon vigyázz hogy ki ne essen a kezedből.
-
p06
senior tag
válasz HoReSz1975 #41642 üzenetére
Szerintem próbáld ki őket, és amelyik tetszik azt vedd meg
Persze olvass teszteket és hozzászolásokat de ne csak ez alapján válassz.
Egyébként eggyikkel se jársz rosszúl.
S3: gyenge ház, nagyítósoknak: pentile mátrix, (RAM ból még nekem nem volt hiány, stabilan 300-350Mb a szabad, és elég gyors a memória kezelése).
4X: LG érdekes hozzáállása a szoftver frissítéshez, többet nem tudok mert nem ismerem, csak anno kipróbáltam. (de egyébként abszolút pozitív csalódás volt a készülék nekem)
Esetleg még a HTC One X...
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Milyen fontosabb elvárásaid vannak egy csúcskészülékkel kapcsolatban?
Anyaghasználat, kijelző, formaterv?Én az X4 HD-t ajánlom. Gyorsabb működés, kevesebb nyűg (az S3 topic tele van elégedetlen felhasználókkal), de inkább olvass bele.
Jól összerakott minőségi ház, és magas színhűségű IPS kijelző. De ajánlom a mostani Mobilarena-s tesztet elolvasni.
A processzora csak is annyival erősebb az SGS3-nak, hogy a bencsmarkok 60%-ban egy pár ponttal többet kapjon. Ennyi. Szóval a mókusvakításokkal csak finoman.
Egy okostelefonnál sokat számít a RAM mennyisége. A 4X HD-nál a duplájával gazdálkodhatsz. A tapasztalatok szerint jól látjaViszont: Az SGS3 jobb kamerás képességekkel rendelkezik, és jobb a hangja is. Sokan szeretik a Super Amoled színvilágát. Vannak olyan szolgáltatásai amik a 4X HD-ban nem találhatóak meg, de ez mindenkinek fontos. a Samsung minimum egy 30-40K-val drágább, tehát érdemes megfontolni, hogy szükséged van-e plusz dolgokra amit az SGS3 nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz HoReSz1975 #41646 üzenetére
Nagyobb mennyiség --> több hiba. Mindenesetre a Samsung garanciális ügyintézése az egyik legjobb. A hátlap fényessége hátrányos tud lenni, elég csúszós izzadt kézzel.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
Egyértelműen S3. Ha meg nem tetszik a műanyag hátlap, max. veszel rá egy fém utángyártottat, vagy egy fémbetétes tokot.
mp
-
ablack
senior tag
én a Samsung Galaxy S III-at venném mert erősebb a processzora. Az LG-ben én nem bízok mert a frissítéseket negyon lassan adja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Elektromos cigaretta 🔞
- War Thunder - MMO Combat Game
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest