Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Akik epl5-öt használtak(esetleg ep5-öt), azoknak mi a véleménye a vázról? Elsősorban a fogás, meg az általános sebesség ilyesmi érdekelne.
-
Mercutio_
félisten
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
kicsit félek itt megkérdezni, de szerintetek GH3 vagy E-M1?Felhasználási terület: néha videó, leginkább beltérben fotó és kevés utómunka...
Én ez alapján egy GF1-et ajánlanék...felesleges lenne ennyit költeni ilyen célokkal
Az E-M1 magas ára valóban ennyire indokolt? -
arn
félisten
válasz Ear001 #49587 üzenetére
ehhez en ugy allok, hogy ha gyengecske allvany kell, akkor ott van az 5e ftos hama... arra is ra tudok biggyeszteni barmit. viszont epp azert veszek allvanyt, hogy stabilan tartsa. ez az, ami nem avul el, a gep tobbi reszevel ellentetben.
persze, vannak olyan helyzetek, hogy egy hatizsakkal mesz a vilag masik felere, es ejjel akarsz fotozni... de egyetlen allvanynal en arra szavazok, hogy eloszor legyen rendben, a funkcionalitas, utana johet a tobbi. ez esetben inkabb cipelek egy kiloval tobbet (nincs is ennyi kozottuk).
sot, turazni epp azert szerettem az em5 stabjat, mert azzal olyat is le tudtam fotozni fixekkel, ami mashol mar boven allvanyos kategoria, volt egy zseballvany meg pluszban, de kb sose hasznaltam.
ezek az en szempontjaim
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
madgie
titán
válasz Dolphin #49590 üzenetére
Nekem ez van száz éve (de komolyan, minimum tíz éve), hosszan kihúzható, elég nehéz darab, a joystickfejet meg már úgy megszoktam, hogy a gömbfej a garázspolcon áll
(szerk: pár hónapja átalakítottam, levágtam a középoszlopból, így már "csak" cirka 180-185 centire húzható ki, cserében jól lenyomható földközelbe)
szerk2: ezt meg a minap egy "kétpálcás", pici, olcsó állvánnyal lőttem az E-M10-zal, míg a Fujival mászkáltam a nagy állvánnyal. Nem nagy kaland, csak gondoltam dolgozzon az Oly ( lájvkompó, így csak egyet ment a zár )
[ Szerkesztve ]
-
Dolphin
tag
Nekem egy Velbon CX 540-em van, amit 5k-ért vettem. Ezek szerint eddig nem is "állvány"-t használtam? A feje kissé recsegős műanyag, és videózni nem lehet vele, de képre elég volt... mit tudhatnak akkor ezek, amiket soroltok 30-40k-ért?
-
n.andras74
aktív tag
válasz n.andras74 #49588 üzenetére
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
scarabaeus
őstag
válasz MrChris #49575 üzenetére
Volt amúgy annak a szenzormozgatásos dolognak valami alapja (ami nem *rumors.com oldalon jelent meg) ? Most rákerestem, sony sensor shift af, kizárólag fórumok jöttek fel 2013. szeptemberéből, és hozzászólók egymástól kérdezgették a jövőt.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
-
MrChris
nagyúr
válasz jjeahh #49577 üzenetére
aztat nemtom, de nem kedvezne az obigyártóknak egy ilyen teljes értékű szenzor AF. Heliost velcsattintod, lenyomod az expógombot és a szenzor élesre áll! Neked éppen nem, de sokaknak ez nagy királyság lenne. Olyat is lehetne, ha hosszú a lencse útja, akkor kézi kb fókusz és a pontos finomítást a gép végzi pillanat alatt. Esetleg jelzi a keresőben hol van épp a szenzor, melyik végállásban...
-
jjeahh
nagyúr
válasz MrChris #49575 üzenetére
ezt a szenzor ficsőrt a sony szabadalmaztatta asszem vagy mi, nem? de biztos nem lesz ilyen a közeljövőben egyik gépben sem...én, mint manuálb*zi mondjuk lehet jobban örvendenék valami 4x xt1 méretű 4k keresőnek olcsóért
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
HÁZIGAZDA
de ha ugyanúgy szórhatnám a pénzt, mint a japánok , akkor picit jobban rámennék a ricoh gxr-féle vonalra:
- szenzor modulokat csinálnék: egy nagy felbontású, egy b&w, egy magas izós.
- üres vázakat csinálnék: egy mini, egy pen, egy kompakt om-d, egy profi om-d
- mindenki örülne[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
ez a dönthető kijelző, mint termékdifferenciációs megoldás, igazából tök szánalmas. kéne egy mini váz (a'la gm1), dönthető kijelzővel. kéne egy komolyabb pen váz (e-pl5/e-p5 összevonva), de nem túl drágán. kéne egy e-m10 és kéne egy e-m1. a két pen kerülhetne ugyanúgy kevésbe (100e körül a váz), az e-m10 lehetne még egy kicsit olcsóbb (175e körül a váz), az e-m1 meg lehetne 260e ft.
[ Szerkesztve ]
-
Milán13
tag
Valószínüleg ketté osztom az igényeimet: a makrós és kevés városi használatra egy Joby Gorillapod Hibrid lenne és mellé egy könnyű 3lábú, talán az Induro-k közül.
Ehhez mit szóltok fotózásra? Manfrotto 560b
http://www.tripont.hu/termek/manfrotto-560b-1-fluid-video-monopod-fejjel#specifikacio -
Studi
veterán
válasz szaby_gyerek #49563 üzenetére
Túl sok szolgáltatást kapunk már a kis vázakban is.
Amúgy tényleg, a PM2-PL5 párosnál is a kihajtható kijelző a gyakorlati különbség, más nem nagyon... A P5 még árcsökkenéssel is holt térben mozog picit, az E-M10 ellen nehezen rúg labdába. Pedig ahogy Freddy is írta: a legszebb váz mind közül. Mondjuk ha az E-M10 egytárcsás, nem kihajtható kijelzős lenne, akkor lenne igazán hely a három OM-D vonalnak, de szerencsére nem így van. -
szaby_gyerek
tag
Valóban nincs sok különbség, most is sűrűn vannak képességben az OM-D-k. Két szereplő bőven elég lenne. Pontosabban én rendkívül örülök az E-M5-nek, mert opcionális markolatok, időjárás álló. Az E-M10 kevés, az E-M1 meg sok és drága nekem. Szűk réteget képviselek.
schawo: jó kérdés, elvileg a PEN-ek eladása nem valami jó, lehetséges, hogy árban valami még olcsóbb OM-D-t kapnánk, de mitől lenne még olcsóbb? Mit spórolnak ki?
-
Studi
veterán
válasz szaby_gyerek #49556 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, mert tudásban nagyon szűk mozgásteret hagytak maguknak az E-M10 és az E-M1 között. Szerintem nem lett elég nagy az E-M1, ha még frissítenek az E-M5-ön akkor egyedül a fix markolat és a PDAF lesz az előnye... És a fix markolat még kérdéses is, hogy tényleg előny-e.
-
törölt tag
válasz szaby_gyerek #49556 üzenetére
Ganimesh • 13 minutes ago
I'd like a E-M1 WITHOUT! Shutter Shock. -
szaby_gyerek
tag
Szeptemberben új OM-D vázat jelentenek be. Tippre az E-M5 kap utódot néhány frissítéssel. Most ugyebár kicsit lesajnált állapotban van, mindenki az E-M10-et hajtja, mondjuk ez olcsó használt E-M5-öket jelent nekünk.
-
Warter
addikt
Egyébként ha valakinek nagyon nem jönnek össze dolgok, akkor érdemes a külsőn változtatni, néha ennyi is elég. Új frizura, új szakáll, új parfüm. Ruhatár frissítés.
-
rumos14
nagyúr
na ez tényleg kurvára igaz. sajnos. de amelyik nőnél ez a top szempont, azt jobb is, ha hagyod... bár ennek is van érthető magyarázata. azt akarja h ha kölyköket ad neked, meglegyen az anyagi biztonság=pénz.
pénz mellett még két nyerő tulajdonságod lehet: ha külföldi vagy, vagy vízilabdázol. még egyetemen egy pajtim be is mutatta. nagyon jó brit akcentusa volt és előadta vmelyik szórakozóhelyen h walesi vízilabdázó (értitek, Wales és a waterpolo....). hát, túlkereslet volt iránta -
ooooobi
senior tag
Jó hogy itt mindenféle dologról mennek az eszmecserék, ezért szertek feljárni olvasgatni. Jó kis közösség.
need: Pedig nagyon nem néz ki jól az a hatalmas beégés. Sajna a gyíkos is inkább csak próbálgatásnak tünik.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
rumos14
nagyúr
jók ezek az okfejtések.
én még annyit szeretnék hozzátenni, hogy mi miért akarunk egy nővel ismerkedni? hámmer teccik nekünk, esztétikailag, szekszuálisan. na, a nők is így vannak ezzel. ha nem látnak meg bennünk vmi vonzót, vmi szekszit, amiért ágyba bújnának velünk, akkor... akkor lelki szemetesládák és/vagy cuki IT/teló/fényképező/... kisegítők maradunk.
ez színtiszta biológia.
ami kell még, hogy vmiért felnézzenek ránk. pl. jól beszélünk nyelvet, mittomén, szeretjük az állatokat, határozottak vagyunk, segítünk a szomszéd öreg néninek, stb. -
need
addikt
válasz madgie #49540 üzenetére
kelletett vón a nagyító is..??
a bogarat egy vödörből szedtem ki..a kis hűlle bele mászott..a hintaágy napernyőjére raktam ki..száradni..
nekem kurvára tetszett a nagy fehér..és a bogár sziluettből is maradt..[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Mercutio_
félisten
El tuti nem adom, de ha kipróbálnád a Raynoxt vagy kozgyuruket tudod hol melozom, dobj egy privit és másnap beviszem, aztán majd visszahozod.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
HÁZIGAZDA
persze anno, amikor totál padlón voltam és állatira elfogyott már a türelmem a nőügyeket illetően, a hasonló tanácsoktól csak méginkább kikészültem. tudtam, hogy lazának kéne lennem, próbáltam is, erőből , olyan laza lehetten, mint egy százas szög tökig beverve.
sajnos nem lehet megúszni az időfaktort, amíg az ember szép lassan összerakja magát, elengedi a belső feszkókat, tényleg leszarja az egész csajok témát (nekem egy év volt). inkább belefog új hobbikba, hagyja magát belecsöppenni mindenféle programokba, így megismerkedik egy csomó új emberrel, a többi meg jön magától.
-
gorgo
őstag
No, tehát okosság röviden. Csak lazán, mintha mindig otthon lennél ismerősök körében. Ha szerepet játszik az ember, csak rábaszhat, később is annak kell megfelelni. Ha finganod kell, fingjál, mint szoktál derüljön ki az elején. Később nemcsak egy féleképp lesz gáz belőle...
Jó példa egyik exemre (pedig nő részéről az ilyen igazi fehér holló): az első randit úgy tervezi, hogy ágyba viszi a jelöltet: minek futni a fölösleges köröket, az egyik leglényegesebb szempont derüljön ki az elején. Ha passzol az ágyban lehet folytatni, ha nem, repül. Szal csak lazán!!!!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Big-Lacos
aktív tag
Ebben a topicban csak read only szoktam lenni,de ezt megosztanam. Ha esetleg mar volt, akkor bocsanat:
Philip Bloom es a GH4
[link]https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
-
arn
félisten
hat... munkaidoben porog a topik, hetvegen meg kuss van?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
ati3x
senior tag
Egy tanács: tudom hülyén fog hangzani: Ne értékeld felül megad, ne próbálj többnek látszani másoknál, sőt felejts el azt hogy magad máshoz méred. Minden ilyen szart felejts el, ne akarj senkitől se jót se rosszat! Egy a lényeg, érezd jól magad a bőrödben. És előbb- utóbb "levadásznak">
-
need
addikt
Sziasztok...
Ha esetleg ne talán/talán láttok valahol hirdetni raynox dcr-250 vagy valakinek van esetleg eladó akkor szóljatok már légyszi..mert szeretnénk venni egy ilyen ketyerét.
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
ati3x
senior tag
Jam, Jól baszélsz! Huhh én is nagyon amatör voltam a nőkkel, bevallom. Iszonyat sokszor voltam "lelki szemetes" meg cukifiú, de semmi több.. MEg ugye, nem vagyok egy túl magas típus, (165 cm) szal ezzel sem tudtam sokáig megbarátkozni.. Aztán egyszer csak "le**tam" az egészet ezzel párhuzamosan megtanultam jól érezni magam a bőrömben, na akkor ismertem meg asszonyt.. Szegénynek okoztam az elején pár bizonytalan hetet.. (igazából nem is akartam tőle semmi komolyat az elején) Aztán mégis valahogy összegabalyodtunk.. Ennek már több mint 10 éve.. No azóta lett még két cuki csajom!
Szal mf! Ismered azt a viccet: "mi a hasonlóság a nő, meg egy doboz gyufa között? Ha nedves, akkor b*****tod! '
-
Ear001
addikt
válasz Milán13 #49491 üzenetére
Én nem vagyok olyan grammhuszár mint itt sokan, még talán egyszer sem szedtem le a kettös markolatot az E-M5- röl, de szerintem a Manfrotto 190 tényleg túlzás. Onnan tudom, hogy nekem az van, megmaradt a korábbi 4/3-os Olympus szettböl egy 486-os fejjel. Mint állvány hibátlan bírja a strapát, kézhezálló, a fej is rendben van, de egyszerüen túl masszív ehhez a kicsi géphez. Utcára szerintem egy könnyü kis monopod az ideális egy akkora géphez.
-
HÁZIGAZDA
válasz OPiiPO #49516 üzenetére
többnyire nem éri meg, jól mondod. már csak azért is, mert az a csaj, aki lelki szemetesládának használ, azért valahol eleve nem vonzódik hozzád igazán. rövid az élet, nem szabad elvacakolni éveket és olyan libák után futni, akik igazából nem vesznek komolyan -- én erre jutottam 18 évesen.
-
OPiiPO
veterán
-
HÁZIGAZDA
akkor az első, és egyébként a nehezebb fele megvan. az elátkozottság meg hülyeség.. viszont még olyan okosságot tudok mondani, hogy ha nagyon rá vagy görcsölve a témára (nem tudom, csak mondom, nekem volt ilyen periódusom), akkor egyszerűen olyan a kisugárzásod, olyan üzenetet közvetítesz, ami nem jó. el kell tudni engedni a dolgot, amikor már tényleg leszarod, hogy mi van, viszont mindeközben nem elkeseredett vagy a csajhiánytól, hanem ellenben már tök jól érzed magad a bőrödben, és sok társaságba csöppensz, sok emberrel ismerkedsz...
...akkor beindul a dolog, és mire kettőt pislogsz, és elkezdenéd behúzni a numerákat, ott a gyerek, lakáshitel stb.
-
k1csi
senior tag
válasz Mr.Csizmás #49508 üzenetére
Ha a G1XmkII-ről van szó, ár vagy ár/érték.
Egyébként jó áron semmi gond vele, kompaktok között a csúcskategóriában is megállja a helyét. Az obi elég bumszli rajta (az egész gép nem pici), a mozgása és talán még a fókusz is érezhetően tolja a gép súlypontját.
A rajza kb. ekv. 85mm-ig rekeszelés nélkül is elfogadható (igazából ekv. 24mm-en a rekeszeléstől sem lesz jobb, de akár az Oly 12 f/2-höz képest is meglepően jó nyitva), 85mm felett kb. 1 Fé rekeszelést igényel, hogy elfogadható legyen.
Ami nekem tetszett rajta, hogy videó felvétel alatt is megy a peaking (viszont ez meg akkor az igazi, ha külső kereső is van rajta ami még drágábbá teszi). Fotóban meg az, hogy nem esnek a színek szét ISO3200-nál sem (felette vsz. nem érdemes használni).
A fókusza még mindig nem túl gyors, de elég megbízható viszonylag kevés fényben is.
Tény viszont, hogy ha nem a kompaktság (obicsere mentesség) a legfontosabb az árából jobb minőséget is ki lehet hozni m43-al.Vsz. a mkI csak bőven a piaci ár alatt, hogy azonnal bukta nélkül el lehessen adni.
Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/
-
.mf
veterán
Nyugodtan lehet, én már annyira ki vagyok fogyva az ötletekből. Szerencsére ritkán vagyok a lelki szemetes státuszban. Amit mondasz, az meg esetemben pont nem azt hozza, sőt, pont, hogy eleve így közelítenek felém: én vagyok az érdekes ufó, akinek sok érdekes hobbija van, sok szép, érdekes és különleges helyen járt, amikről érdekfeszítően, humorosan tud beszélni, meg egyéb témákban is mély, intelligens, komoly párbeszédet lehet vele folytatni (ami a pasijukkal nem megy), meg amúgy kedves, jófej, rendes; de otthonra nem kéne. Néha olyasminek érzem magam, mintha csak valami fűszernek, "életadaléknak" tekintenének: csak olyan dolgok kellenek belőlem, amit a kapcsolatukban nem kapnak meg (érdekes helyek, kalandos történetek, intelligens diskurzus), más már belőlem nem, és maradnak a meglévő kapcsolatuknál. És ezt nem értem, hogy miért. Miért csak ufó és életadalék vagyok, és miért nem potenciális párkapcsolati alany? Pár dolog máshogy van nálam bekötve, nem mindig értek más embereket, de a nőket viszont abszolút nem. Néhány ismerősömmel már végigjártuk ezeket a köröket, de általában ultima ratioként az "el vagyok átkozva" maradt csak.
Szenvedély, cél van bőven, több hobbim és célom van, mint időm. Köztük ott van elég macsónak a motorozás is, a gépem elég tiszteletet parancsoló (bár ezt inkább csak a férfiak tudják értékelni. Meg a veszélyét. Sajnos a mostani sok halálos motoros balesettel főleg). A szokásosabb hobbik (idegennyelvek, filmek) mellett vannak érdekesek is jószerével: szeretek utazni, világot járni, érdekes, szép, különleges helyeket és dolgokat felfedezni (nálam ez a fotózás lényege, nem a technikai oldal: ami szépet, érdekeset látok, azt másoknak megmutatni, átadni). Kedvem lenne ahhoz is, hogy egy-két évre abbahagyni a munkát, szerezni valami leselejtezett katonai terepjáró könnyű tehergépkocsit (Unimog sajnos már magában közel a 3.5t-s határhoz, Pinzgauer drága, C303 ritka, UAZ452 túl szovjet és szűkös, más lehetőségeket még mérlegelek), expedíciós lakóautóvá átalakítani, és járni a világot vele, felfedezni megannyi helyet és a világ megannyi szépségét... Az ezekről beszélés sem gond, mindig érdeklődve hallgatják. De itt vége is van.
És itt jön az, hogy nem értem. Van pl. egy lány, akivel régóta jóban vagyok, amikor találkozunk és beszélgetni kezdünk, fél óra alatt meg se áll a mutató. Van pár közös hobbink (pl. mindketten beszélünk japánul, egy nyelvtanfolyamról ismerjük egymást). Érdeklődve szokta kérdezni és utána hallgatni, hogy merre jártam és mit láttam legutóbb. Nemrég barátnői fülembe jutott sugdolózásaiból hallom, hogy megint szakított, majd egy kicsivel később egy újabb sráccal jött össze, meg hogy "kivel nem járt még?". Nem sokkal később valahol pont összefutottunk, s megláttam az új srácot. Egocentrikus antipatikus "mi a faszomat nézel geci?" tekintetű hipszterköcsög. Ezzel? Én meg számításba sem jövök?
Vagy szomszéd srác. Nem ismerem túlzottan, de kocka, naphosszat gép előtt ül. Bamba, tohonya fejű, jónéhány pluszkilóval. Szüleivel lakik. S olyan dögös kiscsaj jár hozzá, hogy azon se lepődnék meg, ha a foglalkozása modell lenne.
Does not compute.Mercutio: melyik off, mert van pár: fotós, fotós-talis, nőügyes, még off-off, lehet válogatni
Macsó fellépés? Oké. Sokszor megtörtént eset: megérkezek vhova motorral. Csaj odanéz. Leszállok, veszem le kesztyűt, sisakot, maszkot, szemüveget teszem vissza. Csaj kifejezéstelen fapofával még mindig stíröl. Ránézek, rámosolygok: elfordul / ráköszönök: elfordul és nem válaszol, elmegy.
Namostmivan?Pollai: lehet, hogy nekem is ezt kéne bepróbálnom
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #49503 üzenetére
Én a gimiben tudtam csajozni, aztán fősulin olyan koleszban voltam, ahol a 300 koleszosból voltunk kábé negyvenen fiúk. Utána pár évig nehéz volt megszokni, hogy tenni kell valamit a d.gásért... Udvarlás, duma, piák, meg ilyenek...
Én első mondatom a feleségemmel, szintén nem józanul:
- Szia, Gábor vagyok.
- Én Jana.
- Mi?
- Jana.
- Az nem fiúnév? Tényleg, te lány vagy?No, innen hoztam vissza, kissé túl is szaladtam, azóta már gyerek is van, meg lakáshitel is .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Marseille199
senior tag
Soha-ne-vegyél-olyat.
Mint írták, kaptam én is egyet, rohangálós gépnek,örültem is, hogy majd a kis saját dolgaimra (bringázás, kirándulás) milyen jó lesz, de azóta rájöttem, hogy olyannyira nem esik jól használni/nem igazán tetszik a végeredmény, hogy inkább "cipelem" a g3-at, illetve manapság már inkább csak a teló, elég lesz az is alapon. Szóval ne"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
rbalint88
addikt
a kérdés inkább az, hogy mik az érveid mellette tényleg egy rettenet.
-
Studi
veterán
Mark I-re nagyjából minden, Marseille mutatott olyat, rettenet. Mark II szolgáltatásait tekintve rendben van, az ára brutál, a képminősége pedig nem hozza az elvárhatót.
-
Mr.Csizmás
titán
canon g1x-re mik az ellenérvek?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Studi
veterán
Ebbe a csapdába én is hányszor beleestem fiatalabb koromban...
Parci: pedig .mf-nek olyan Kawasakija van, ami már önmagában is perfekt p@ncimágnes.
.mf: nem tudom mennyire hallottad, de épp téma volt a sörözésen az asztal végén, hogy mennyi szabad nő vár ránk a világban.
-
HÁZIGAZDA
a következtetés azért nem stimmel, elég jól tud működni az is, hogy valaki megrázza magát és megváltozik. "nem is gondoltam volna, hogy ennyire rákattanok mf-re" stb.
de az tuti, hogy bátornak és lelkesnek kell lenni a kedvességen felül, az magával ragadja a csájjét is. ja, és lelki szemetesládának állatira nem kötelező lenni, úgy értem, ha tényleg annak használ valaki, de amikor meg épp nincs maga alatt, akkor le sem szar... nos, akkor ugyanúgy kell viselkedni vele szemben. kell az egészséges önbecsülés, tényleg.
de persze ez az egész téma is olyasmi, mint a foci, építkezés, gyereknevelés: 10 millió szakemberünk van belőle
-
Mercutio_
félisten
Ezt akár az OFf-ban is folytathatjuk.
Tömören: Nem haverként, hanem pasiként kell fellépni, mert az első benyomások alapján beskatujáznak, és utána az életben nem mászol ki belőle.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
HÁZIGAZDA
"Nem, Dr. Csernus, nemakarokrólabeszélni, de ha mégegy lánytól a szokásos "tök jó veled beszélni, kár, hogy a barátom nem ilyen" mondatot kapom, az nem teszi zsebre, amit kap..."
távol álljon tőlem az okoskodás, de ha idáig eljutottál, akkor némi csibészséget erőltess még magadra..
amellett, hogy kedves vagy a csájjéval, ne akarj megfelelni neki. inkább hallgasd meg mindig, beszéltesd hosszan, de legyenek szenvedélyeid, céljaid, amikkel kapcsolatban átjön a lelkesedésed, határozottságod. és ne a fotózás technikai oldala legyen az , hanem viszont valami szekszibb dolog.
na, csak okoskodtam
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...